Ben onun yerind eolsam bu düşünceede olan bir kadınla devam etmezdim.
Birlikte olduğu erkeği buraya gelip "PARASI" MAAŞI GELİRİ İçin tartıya çıakrtan bir kadınla ciddi ilişki ASLA AMA ASLAAA !!!
buraya gelip bu erkeği bize karalayarak kendi aklında yapmak istediğin şey konusunda bizden onay istiyorsun.. Aklında o erkeğin maaşı aldığı parayı bahane edip ayrılmak var ve çevreden insanlardan ONAY bekliyorsun.. ne ACI !
*** MERAKEDENLER İÇİN BİLGİ = Bu ülke KÜRESELCİLER denilen ve dünyayı devletler üstü yöneten ŞEYTANIN tarikatını projelerini yapıyor ve bu projelerden bir tanesi insan nüfusunu azaltmak , bu amaçla projenin alt kolu olarak kadın erkek dengeleri ekonomik olarak ALT-ÜST ediyorlar. Günümüzde erkekler hakettikleri maaşları alamazken bekledikleri aradıkları işleri bulamazken KÜRESELCİLERE uşaklık eden büyük Kapitalist firmalar artık önceliği kadınlara veriyorlar. Erkeklerin işsiz ve düşük maaşlı kalması AİLE kurmalarının ve evlenmelerinin Önünü kesecek. ŞEYTANIN TARİKATI "KÜRESELCİLER" biliyor ki erkeğin ekonomik durumu bozulursa ve kadın erkekten fazla kazanırsa kadın o erkeği "küçük" görüp ŞEKİL-A'daki gibi İSTEMEZ , aYRILMAK İÇ:İN BAHANELER ARAR.. bu sadece küçük resim ama büyük resimde ekomoik sorunlar yüzünden TVde sürekli dağılan aileler ve aile kavgaları görüyorz.. sebebi hep düşük maaş ekonomik vs.. bunlar halka bilerek yapılıyor.. proje Ayrıca KÜRESELCİLERİN diğer bir projeside KADIN-ERKEK savaşı çıkartmak , KADIN ve ERKEĞİ birbirine düşmanlaştıracak reklamlar projeler ve propagandalar yapmak (TV medya internette)
BU ÜLKEDE "İŞSİZ ERKEKLE AŞK YAŞANIR MI" SORUSUNU ORTAYA ÇIKARTAN ŞEY KÜRESELCİ PROJELERİDİR. NE YAZIKKİ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ERKEKLER MADDİ SORUNLAR YAŞARLARKEN KADINLARA TEK TARAFLI DAHA FAZLA DESTEK VERİLDİĞİNİ GÖRECEĞİZ. KADINLAR MADDİ AÇIDAN ZENGİNLEŞİRKEN ERKEKLER FAKİRLEŞECEK ve EVLENMEYECEKLER.. ÜLKE NÜFUSU AZALACAK ama KADINLAR BOL PARALI ZENGİN OLACAKLAR ve DERDİ PARA OLAN KADINLAR YALNIZ KALACAKLAR :-) olacak olan bu , proje bu.. herkes hazırlıklı olsun.
Dikkat ettiniz mi? Artık TVlerde erkek çocuğu YOK? sürekli kız çocuklarına spor desteği , kadınlara yeni iş imkanları , kadın girişcilere banka kredisi ve destek vs vs vs sürekli TEK TARAFLI OLARAK KADINLAR destekleniyor.. ERKEKLER YOK.. "KÜRESELCİLER" çok sıkı çalışıyorlar ve büyük firmalar ve büyük medyalar onların kontrolünde. ŞAKA mı BU? deli saçması gibi değil mi? :-) HAYIR gayet ciddi ve gerçek.. merak eden şeytanın tarikatı "KÜRESELCİLER" konusnu araştırıp okusun çok derin UZUN ve farklı konularda projeleri var.. "YENİ DÜNYA DÜZENİ" onların 1numaralı projesi. Sembolleri TEK GÖZ ve "666" = III sembolü (vav vav vav) Hatta yeni elektrikli arabanın logosu TEK GÖZ , 666 III çizgiye örnek ise P... Siyonist şampuan markası logosu 3 çizgi = aynı çizgiler farklı yerlerdede var = örnek Monster içeceği = google:"monster 666"Bukadar bilgi yeter , fazlası şu an sizin beyinlere zarar..
27 Yorumla- 11 ay
Yine mi siz 😅 Sizi 2. Kez bu kadar sinirliyken görüyorum
Soran11 ay@theangelsq çok kızdırdım djdjdc
- 11 ay
Birazcık kızdırmışsın 😅
Soran11 ay@theangelsq acıcık
- 11 ay
@theangelsq yine mi? karşılaştığımızn farkında değilim? ben sizi hiç görmemiştim? ilginç..
- 11 ay
Ben sinirli ve uzun yorumlarınızdan tanıdım 😅
- 11 ay
İşsiz erkekle ilişki yaşadım cebimde param kalmadı yani kusura bakmayım ama bi zahmet parası olsun
En İyi Cevaplar
11 ayKadınlar erkekleri bitiş çizgisinde bekler diye sürekli demiyorum. Kadınların karanlık acımasız doğası ile tanışın.
O işsiz dediğin adam başardığı zaman sana bakmayacaktır, sadece cinselliğini alır ama evlenmez. Kadınlar bunu anlamıyor! Mırın kırın etme, eğer o adam vajinanda ıslanmaya sebep oluyorsa yanında dur ki o da seni hayatına alsın. Siz kadınlar sizi beceren erkeklerin sizi hayatınıza aldığını zannediyorsunuz.00 Yorumla
İşsiz olması bir tercihi mi yoksa tembel mi veya çevresinde iş mi yok. Hepsi farklı oluyor. Ancak bir erkeğin işsiz olması, hayata kendisi için 1-0, sevdiği kadın için 2-0 geride kalıyor demektir. Belki kadın işsiz olur, erkek idare eder. Ama bir erkeğin işsiz olması riskli bir durum.
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı.
11 ayBebeğim yakışıklılığını boyunu postunu bardağa koyup içemezsin. Erkek adamın eli ekmek tutacak ne demek 3 senedir doğru dürüst bir işte çalışmamış çok itici bu iki gün sonra evlensen çocuklarina nasıl Baba olacak. Evin kirasını sen mi ödeyeceksin?
01 Yorumla- 11 ay
Puhaha
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, bu konuda çok hassas olmanı anlıyorum 😊 Hayatta bazen işler yolunda gitmeyebilir ama unutma ki insanın değeri iş durumuyla ölçülmez. 3 yıldır düzenli bir işi olmamış olabilir, bu onun karakterini ya da sana olan ilgisini göstermez. Eğer gerçekten birbirinizi seviyor ve anlaşıyorsanız, zor zamanlarda yanında olmayı da göze alabilmelisin. İleride düzgün bir iş bulup düzenini kurabilir. Aşk bazen fedakarlıkla, bazen de birlikte zorlukları aşmakla büyür. Senin için neyin önemli olduğuna ve bu ilişkinin sana neler kattığına bakmanı öneririm. Sevdiğin kişiye şans verirken, kendi mutluluğunu da düşünmeyi unutma! 💙💫
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u 11 ayyaşanmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYaşanır. Aşk, sadece maddi durumla ölçülebilecek bir şey değil. Bir insan işsiz olabilir ama çalışkan, dürüst, sevgi dolu, destekleyici, saygılı ve sorumluluk sahibi olabilir. İnsanlık hâlidir; bazen şartlar zordur, bazen hayat tökezletir. Önemli olan bu insanın neye inandığı, nasıl biri olduğu ve gelecekte nasıl bir hayat kurmak istediğidir.
Eğer seninle birlikteyken iş arıyorsa, umudunu yitirmemişse, elinden geleni yapıyorsa; bu insanı sadece işsiz olduğu için silmek çok acımasız olur. Ama eğer hayatla bağı kopmuşsa, hiçbir şey yapmak istemiyorsa, tembelliğini ya da ilgisizliğini "işsizlik"le örtüyorsa, o zaman bir ilişki seni yormaya başlayabilir. Bu da senin suçun değil.
Sevgi, zor zamanlarda da yanında olmayı gerektirir ama sevgi karşılıklıysa, emek varsa, gelecek için ortak bir yol çizilebiliyorsa kıymetlidir.
Seninle gerçekten ilgileniyor, hayatını düzene sokmak için çabalıyor ve seni geleceğine dâhil ediyorsa… Evet, işsiz biriyle aşk yaşanır. Ama sadece aşkla yetinmek bazen yetmeyebilir; bu da gerçek. İki tarafın da bir hayat kurabilmesi için ayakta durması gerekir.
Yani mesele işsizlik değil, niyet ve çaba.
00 Yorumla
11 ayNeden işiz olduğuna bağlı canı istemediği için yapmayan vardır ki onlardan bir halt olacağını düşünmüyorum birde zor durumda kaldığı için işiz olanlar vardır ama karekterden karektere değişiyor zor durumda kaldığı için hiç bir işi yoksa yaşanabilir ama sırf canı işlemediği için işi yoksa hem tembel hemde sorumsuz bir erkektir ama şöyle bir şey varsa kadının işi var erkeğin yok öylede aşk yaşanabilir yani kadın olupta çalışmayanlarda var yani o yüzden kadının işi varsa ve erkek ev işleri ya da başka bir şeyle ilgilenecekse olabilir ben açıkçası çok adil biriyim ama benim görüşüm hem kadının işi hemde erkeğin işi olma tarafında kadın ancak hamileyse işi olmayabilir ben bu durumlarda çok tarafsızımdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayValla insanın hayatina girdiğinde o insanı kendi enerjinle etkiliyorsun senin çalışkan bir yapın varsa o da öyle olmak isteyebilir zamanla. Veya karşısına başka bir fırsat çıkar değerlendirir. Her şey düzenli iş değildir. Eğer 3 yıldır böyleyse belki kötü bir iş deneyimi yaşadı ve sisteme ayak uydurmak istemedi kendini başka bir alana adadı yapmak istediği başka şeyler de olabilir. Eskiden okumamış insanlar kendi kabuğuna çekilip öğrendikçe bizim başımıza işveren olmuşlar şimdi o yüzden bence issiz gözüyle bakma ona eminim beraber olursanız belki ilerde çok daha iyi kazançlar sağlarsınız
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
11 ayGüncelleme güzelmiş yaşa be 😂 ama erkeğin bence istikrarlı olduğunu anlamak için istikrarlı bir işi olması önemli bir gösterge oluyor. Ilişki koçları bile öyle söylüyor.. freelance işler mi yapıyor? Mesela o dönemde parasını elinde tutup parasız bir dönem geçirmemesi gerekiyor, birikim ve yatırım yapabilmeli. Onu da zamanla öğrenebilir ama niyeti olmalı insanın..
12 Yorumla- 11 ay
Senden tavsiye almak lazım 🤣
Soran11 ayEvet freelance yapıyo
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
11 ayYoo yaşamam. Erkek dediğin geleceğini düşünecek, çabalayacak hep yüksekleri isteyecek.. ben öyle birisiyle niye aşk yaşayım.. niye öyle sorumsuz birisini niye aile babası yapayım ki. İşsizlik kötü bir şey değil hatta çok normal İnsanız düşüşlerimizde oluyor anlıyorum Ama gamış gibi bütün günn evde öküz gibi yayılıp oturucaksa.. 7/24 telefonda takılacaksa. Tiktirsin gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBenim tam da anlattığın şekilde sevgilim olmuştu. Ben onu yine idare ederdim de. Antidepresan kullanıyordu. Bırakmaya da hiç niyeti yoktu. O yüzden konuşmaya devem etmedim. Izmirdendi o. Gayet efendi biriydi. Git gide ilacı artırıyordu. Dedim ben seninle yapamam. Ama para konusunu hiç dert etmedim. Bana insan olması, nazik ve merhametli olması yeterdi. Ama olmadı.
031 Yorumla- 11 ay
Antidepresan kullandığı için terk etmeni anlayamadım. Antidepresanı doktor yazmıştır zaten. Ve iyi hissettiği zaman doktor bıraktırırdı. İlk kez böyle bir ayrılık sebebi görüyorum.
Cevap sahibi11 ayAntidepresanlar çok tehlikeli. İkimiz de farklı düşünüyorduk bu konuda. Otlar filan liste hazirliyordum. İlişki daha yeniydi. Ama o doktor tekrar artirabilir. Bunlar olmadan yaşayamam diyordu.
Cevap sahibi11 ay@BJK_67 ben kimseye denk gelmiyorum ki. Gezme tozma eğlenme seven insanım. Fakirliği çocuk olmadığı sürece tolere edebilirim. Benim takıntım genelde boy, etnik kimlik, kitap okur mu filan. Bunlar. Ben de istediğimi bulamiyom ona bakarsan.
Cevap sahibi11 aySen nerde ariyon ki
Cevap sahibi11 ay@Soran ay güncelleme komik olmuş güldüm 😂😂
Soran11 ayYakışıklılara işş istiyoruz eylem yapalım 🤣
Cevap sahibi11 ay@Soran ben kıskancım. Hem zengin hem yakışıklı nasıl idare etcem. Ben zengin olayım. Yakışıklı elime baksın 😀 mal varlığını benim üstüme yapmalı 😃 ben hiç aldatmam. 😃
Cevap sahibi11 ay@BJK_67 Ben sosyal medyadan bakıyorum. Çünkü mekanda birine selam vermeye korkuyorum.
Soran11 ayAaa güzel bir açı aslına zengin de olsa zaten bir sürü kişi yazardı ona shdjx
Cevap sahibi11 ay@BJK_67 neden birini bulamadığını anladım. Fakirlik ile ilgisi yok.
Cevap sahibi11 ay@Soran e yani. Ben fakir ve yakışıklı erkeklere yazan ne irispilar biliyorum. Sevdigim kişiyi kıskanıp sinir krizine girmiştim. Hiç suçu yoktu sevgilimin. Ben kıskanıp bıraktım. Şimdi çirkin arıyorum. Yeter ki ten uyumu çekim olsun. Çok güzel surat aramıyorum. Gerçi ben zaten esmer ten ya da buğday ten, büyük ve kemikli burun seviyorum. Boyum uzun yanıma da umarım uzun birini bulurum. Sen de buldun yakışıklıyı tadını çıkar bence.
Soran11 ayYa benim kinin de yüzü parlak çocuk imajında değil ama tatlı ya işte sbdjxjd bids fiziği çok güzel 😍 öhm neysee artık umarım ssnde gönlüne ve gözüne göre birini bulursub
Cevap sahibi11 ay@Soran amin aminnn
Cevap sahibi11 ay@BJK_67 nerelisin? Bana burnun büyük gibi gelmedi.
Cevap sahibi11 ayTahmin ettim zaten ama ben Kürdüm Kürd arıyorum:)
Cevap sahibi11 ayUmarim istediğini bulursun ☺️
Cevap sahibi11 ayAmin teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi11 ayKürd değilsin :)
Gizli Üye(36-45)11 ayvalla vizyoner biriyse olur. belki bugün zorluk çeker ama azimliyse bişeyler başarırsa kral yaşatır öyle adam seni. sohbeti de sarıyor diyosun zaten daha başka ne istiyosun boş kafalı insan dolu etraf. bakma sen yorumdakilere. insanların %90 ı boş yapıyor. zaten çogu da köle düzeninde oldugunun farkında bile değiller. aldıkları 3 kuruş parayla yaşıyoruz sanıyorlar
00 Yorumlaİşşiz adam boş adamdır ne yaptığını biliyorum anladım ara ara yazılım işleri alıyor uygulamalar siteler için fakat bu şekilde gemi yürümez karaya oturur sen düzenli sabit bir işi olan bir erkek bul
23 YorumlaAli Şen’in Kemal Sunal’a verdiği harçlık üzerine söylenen replik aklıma geldi “bunula şey bile çekilmez, niyet”
Hayır işi olmayan, parası olmayan adamla olmaz. Haa adam milyoner çocuğudur, çalışmadan da parası vardır o zaman ok00 Yorumla
11 ayAkıllı, zeki ve sağlam karakterli biriyse, aşk ve güven karşılıklı varsa öyle biri düzenli maaşı yok diye kaçırılmaz esasen. Dönemsel kazanç ta son derece iyidir.
02 Yorumla
Soran11 ayDediklerinin hepsi var ama iş olayı çok sıkıntı yani evlensek muhtemelen geçim konusunda sıkıntı yaşayacağız
- 11 ay
Sen onu seviyorsan geçim konusunda dert ertme destek olursun önemli olan sevmek evet sevmek
Allah sizin gibilerden korusun. Evlensen adam issiz kalsa terkedeceksin. Erkek cidden yalnız.. en azından biz erkekler birbirimze köstek olmayalim, kadınlardan aşk beklentimiz asla olmasın
00 Yorumla
11 ayKararsız kaldığın durumlarda bir olayın sonrasını dusunmelisin ileride ne olur nasıl olur diye. o alışmış rahat vurdum duymaz hayata.
10 YorumlaYakışıklılık karın doyurmuyor. Para yoksa hayat yokkk
23 YorumlaBirde kilosunu yazmişsin ha. Evlenilebilir. Neden olmasin
01 Yorumla
Soran11 ayYazmasamıydım 🤣
11 ayÜniversite bitirdiği halde mi yazılımda işi yok? yoksa üniversite okumadan mı yazılımla ilgilenmiş?
010 Yorumla
Soran11 ayÜni. bitirdi
- 11 ay
Hangi üni bitirdiğini sorabilir miyim eğer özel olmazsa
Soran11 ayÖzel olur ya çocuğu da burada ifşalamiyim zaten soru çok cevap aldı korktum biraz dndjc
- 11 ay
Rica etsem özelden bana söyler misiniz? O bölümün önemini kavramak adına bilmek istiyorum sadece? Ama istemeseniz de canınız sağolsun
Soran11 ayMesajlarınız açık değil
- 11 ay
Hiç mesaj kısmı ayarlarıyla oynamadım ki bilmiyorum. Ama Takip atın ben size mesaj yolliyim o şekilde açılır. Takip isteğini kabul etmicem zaten.
- 11 ay
Çok zor bir şey mi istedim sizden
Soran11 ayEvet ahdjjdx ay çok bildirim geliykr görmedim ki yazdığınızı
- 11 ay
👎👎
Soran11 ay🥲
Aşkın işle ne ilgisi var Allah için 🤔
02 Yorumla
Soran11 ayEvlenicez ya hani evliliği de düşünüyorum o yüzden
Aşk herkesle yaşanır amaç sadece buysa, ama yaşam tarzı ve rahat etmek düşüncesi varsa zengine daha kolay aşık olabilirsin
00 YorumlaKafa uyumu önemli ama çalışkan olması da önemli bir gelecek düşünüyorsan sorumsuz erkekle zor. olur. bu. isler
01 Yorumla
11 ayAşk elbette yaşanır ama evlilik biraz düşündürücü tabii. Yazılım mühendisliği de güzel bir meslek aslında. Sizin mesleğiniz nedir?
00 YorumlaNeden yaşanmasın , ben neredeyse tüm kızların düşündüğü gibi düşünmüyorum abi. İşsiz bir erkek , eğer karakter sahibi ise güveniyorsan ve ciddi anlamda ben bu çocuğu seviyorum diyorsan , yaşarsın. Allah gerçekten bir ekmek kapısı açıyor...
20 Yorumla
11 ayİkinci güncelleme çok iyi ajkdsjkcxzjkzcxjkzcxjk
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. Para bi olur bi olnaz.
Eğer karşınızdaki insanın maddiyatı sizin icin önemliyse vay halinize00 YorumlaBelki de onu düzeltecek insan sensindir. Ancak bu çok riskli. Arkadaş olarak kalmaya devam et.
00 Yorumla
11 ayHayır kendine bakmayan bana hiç bakamaz. Biraz sorumluluk sahibi olmalı
00 Yorumla
11 ayÖnemli olan işsizlik değil para kazanma potansiyelinin olup olmadığı
00 Yorumla
11 ayYakışıklılık İyi güzel bir şey ama ömür boyu mutluluk vermek için bir garanti değil :)
00 Yorumla
11 ayAsıl aşk onla yaşanır işin varken ilgilenmiyorsunuz. Hem motive et para kazanır adam.
00 Yorumla
11 ayİş evet bakılır çünkü evde duvarı kemirmciez yaaa yok diyen yalan der abiii para şart
00 Yorumla
11 ayAy yaşa ayol, bir daha mi geleceksin dünyaya sanki...
01 Yorumla- 11 ay
Hahahah cok güldüm
11 ayBenim de yok bazılarımız atanamıyoruz ama mesela ben atanmadan birisini istemiyorum.
10 Yorumlaİnşallah olur sorumluluk sahibi biriyse ve ciddiyse kaçırma
00 Yorumla
11 ayZaten bu düşüncedeysen yani bir problem olacağını düşünüyorsan elbette problem olacaktır.
00 YorumlaSevgilililkk yaşanır koca olmaz sen de koca ariyon galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHırsızsa çalıp cırpan biriyse ac kalmayız o yuzden yaşanır evet, ha her an hapse girebir ortada kalabiliriz biraz riskli yani, o zaman ne yapariz bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMadde bağımlısı olabilir mi öyle bir sevgilim oldu ve hayatımı mahvetti
12 Yorumla
Soran11 ayYok değil nasıl mahvetti?
Cevap sahibi11 ayMaddi manevi mahvetti çok yıprandım dengesizliği kafası atıp engellemeleri çoksmorkunç
- Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı.
11 ayKadınlar işsiz güçsüz erkekleri daha çok seviyorlar. Bence bir problem olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAşk yaşanır neden yaşanmasın ama ciddi yola adım attığınızda er ya da geç zorlanacaksınız o zamana kadar da bi iş bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGüncele yanıtım, kullanacak kapak atacak birini aradiğından, düşen illa oluyordur
01 Yorumla
Soran11 ay🥲 üzdün abla
Gizli Üye(30-35)11 ayTiple boyla aşk yaşanmaz. Uzun vade düşünürsen sıkıntı. Bunun güzellemesini yapanların hiçbiri de aşk yapamaz parasızla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayValla bu devirde düzenli gelirinin olmamasi problem. Parasiz hicbir sey olmuyor. Aşk karin doyurmuyor maleseff. Gerçekci olmak lazim.
03 Yorumla
Cevap sahibi11 ayHahaha ciddi misin?
Cevap sahibi11 ayVay namuzsuz serefsizz herif basinda beri niyeti kötuymuss
Cevap sahibi11 aySen nasil öğrendin karisi olduğunuu
11 ayNedir bu yazılım mühendislerinin sorunu? Özelde mi çalışıyor?
04 Yorumla
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Ben kamuda çalışıyorum 3 yıldır geliri az ama düzenli
Soran11 ayÖzelde sıkıntı var sanırım
- 11 ay
Düzenli olmuyor bir türlü. Özelden teklif için 1 aydır haber bekliyorum ses yok.
Gizli Üye(30-35)11 ayMaalesef düzgün işi olmayan biriyle aşk da yaşanmaz yuva da kurulmaz.
10 Yorumla
11 ayHayır yaşanmaz işi olmayan hedefleri olmayan bir erkek dümensiz bir gemiye benzer belki bir hayata açılır ama nereye gideceğine dalgalar karar verir kim bilir Belkide batar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYaşanır da evliliğe gitmez. Gerçekçi düşünen bir kadın işsiz erkekle yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİşsiz olmayanıyla da yaşanmıyor ki problemli varlıklar onlarla aşk mı yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBuluyordur bir şekilde yolunu, ben 15 senedir çalışmıyorum o da ben gibi bulur yolunu
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayAynen yaşa, umarsızca hem aşkı hem de kukunun keyfini de sür toprak olup gidecek nasıl olsa
Cevap sahibi11 ayAmen
yaşanırrr bime girer yine eve ekmek getirir bu erkek öyle hissettim bacım
01 Yorumla
Soran11 ayAhaha hadi inş
11 aydış görünüş gelip gecici kuzum cok daha iyilerini bulursun neler var etrafta
01 Yorumla
Soran11 ayYok kuzum bulamaadım bunca sene bu en iyisi daha önemlisi sohbeti güzel
İşsizlik sebebine bağlı bir durum. Mesela ben işletmemi kapattım bir süre gezmek için karavan aldım o sebep ile işsizim.
00 Yorumla
11 ayYaşları eğer senin yaşlarınsa meslekte yeni demektir bu yüzden olabilir ama kendini geliştirmemiş iş bulamıyorsa o dert işte
00 YorumlaYaşanmaz ya öyle biri duymuştum kocasının durumu iyi değilmiş iste evlendiğine falan çok pişman olmus
00 Yorumlaİşi yoksa ilişkiniz her daim sorunlu olur alışmış çalışmamaya ve diyelim evlendiniz sen her daim çalışacaksın ve bu sorun olacak
00 Yorumla
11 ayyaşanmaz canım taş mı yiyecen aşk karın doyurmuyor
00 Yorumlasen seviyorsan engel yok illaki olur işi bırakma derim çocuğu
00 Yorumla
11 ayGüncelleme çok komik len ahahsh
01 Yorumla
Soran11 ayAy istiyorum djdhf
Gizli Üye(18-24)11 ayama mühendis diyorsun iş bulabilir yani sonucta mesleği var işi yok sadece. Eğer sana kıymet veriyorsa niye olmasın balım
00 Yorumla
11 ayÖyle birini bende tanıyorum ismi ne kız 🤣
010 Yorumla
Soran11 ayAy hayır ya benim ki değildir dimii djd
- 11 ay
Emin olamadım 🤣
- 11 ay
Yaşını söyle belki ordan bir yere ulaşırız :)
Soran11 ay25 ama tam emin değilim ya biraz numaracı birisi kimliğine bakmadan emin olamam
- 11 ay
Hmm benim tanıdığım 28 pek güven vermiyor sanırım
Soran11 ayAlaycı bir yapısı var
- 11 ay
Benzer bir özellik daha :) nerde yaşıyor peki
Soran11 ayÖzelden yazayım ya bu konuyu hızlıca çözelim gerildim djdjf
- 11 ay
Tamam canım açıyorum hemen
Gizli Üye(25-29)11 ayBöyle yakışıklı adamların hiç düzgün işi olmuyor nedense aynısı başıma geldi
01 Yorumla
Soran11 ayAy niye yaa sbdj
11 ayevlilik düşünmüyorsan sorun olmaz
07 Yorumla
Soran11 ayAma aşık olursam nolucak 🥺
- 11 ay
aşık olman evlenmek zorunda kalacağın anlamına gelmez
Soran11 ayZorunda kalmak değil ben slağım evlenirim diye 👉👈
- 11 ay
hahahhahaha yok sakın haa düşme ahmedim düşme
Soran11 ayİştee yakışıklı ve sohbeti sarıyor nasıl düşmee dhdh
- 11 ay
bunlar çok normal şeyler fazla gözünde büyütmüşsün bir daha ki sorun bir erkeği nasıl evliliğe ikna ederim olacak gibi asdfghjkl
Soran11 ayOfff hahdhxjx
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne