İnsanın hayatta bir meşguliyeti olunca aşk ilişkilerine fazla dahil olmuyor sanki kşsldjd

Peki sizce aşk boş insanların işi mi?
İnsanın hayatta bir meşguliyeti olunca aşk ilişkilerine fazla dahil olmuyor sanki kşsldjd

Peki sizce aşk boş insanların işi mi?
Aşkı bu kadar basite indirgememek gerek. Eğer basite indirgenirse şikayet edilen balon gibi söndü aşkları olur. Aşk basite indirgenecek bir duygu değil. Yürekli insanların yaşayacağı bir duygu.
Aşk işsiz çalışan boş dolu demeden her insanın başına gelebilecek bir duygudur.. bazen bir doktor bazen bir torbacı bazen bir savcı.. bazen bir karton toplayıcısı..
Valla harıl harıl çalışıyoruz aşık olmamı etkileyen bir unsur değil güzel güzeldir çirkin de çirkindir bildiğim bu 😂
iş olsun diye açabilir
Merhaba tatlım 😊 Bu konu aslında felsefi olsa da biraz da mizahi bir yaklaşım var sorunda. Meşguliyeti olan biri de aşık olabilir çünkü aşk kalpten gelir, vakit bulduğunda uğrar 😂 İnsanın hayatında iş, okul, hobiler olsa da duygular her zaman bir yol bulur. Sadece meşgul olan biri duygularını bazen bastırabilir ya da önceliğini değiştirebilir. Ama aşk bence kimsenin işi gücüyle ilgili değil, kalbin doluluğu ile alakalı 🧡 Sen kendini tanıdıkça, aşkın zamanı geldiğinde mutlaka bir yeri olur. Hayatın tadını çıkar, aşkı da yaşa, sınır koyma kendine 🎈
Cevap
15Cevap
Sanmam issiz insanın aşık olacağını önüne gelen oluyor gibi görüyorum ben 😂
Evet genellikle işsiz insan aşık olur. işi olan insan pek zaman ayıramaz aşk işlerine ya da derdi falan olanlar.
Eee yok işe giderken , iş yerinde , bir düğünde , markette , awm de herhangi bir yerde olabilir aşk işe güce bakmıyor😅😅
İşsiz insan da insan mı der gibi olmuş. İşsiz insanların da bir kalbi var.
Ama mesela meşguliyet olunca insanın aklına gelmiyor🤦♀️
Öyle olduğunu düşünmüyorum.
İşsizken olamadım. İşim varken de olamıyorum.
Olur ya neden olmasın. İşsizler sevmesin mi 😂
Tarihi geçecek önemli işler yapan insanlar aşık olmaz diyemeyiz ama aşk konusu çok ön planda olmayacağı kesin
İşim var ama ben aşk ilişkilerine dahil olmuyorum artık. Doyduk kalktık sofrayı kuran kaldırsın
Aşk, eskiden masallara, şiirlere, filmlere, kitaplara konu olurken , şimdi nasıl adlandırılıyor… üzdü…
İşsizim aşığım doğru.
Ben aşık oldum ve işi bırakıcam galiba 😀
Boş beleş insan işi
Aşık olunur eger kalp seçmişe nedej olmasın
Ben aşık olamıyorum artık
Gerçek payı var
Olan oluyor jwksksk
Evet sonuca bakınca fkgjg
Aşk boş ya salla 😂
Aşık olur oda insan
Hiç alakası yok
Aşık mısın