#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet kişilik ve kültür yönünden kendini geliştirmiş ise.. Annem Kandilli kız lisesi mezunu idi üvey ababm ilk okul 3 ten terk.. Ancak ben o adamın kültürüne hayrandım kimsenin kolay okuyamıyacağı romanları ve makaleleri okur yorumlardı.. Efendiliği ve terbiyesi ile çok sevilirdi...Üniversite bitirmiş ne birinci sınıf angut hayvanlar var..
Şöyle ki mesela üniversitede bir sevgilim vardı. Henüz akıbetimiz okul bitince ne olacağımız belli değilken birbirimize ölürdük. Nasip değilmiş ayrıldık. O hala okulu bitiremedi. Ki bitirsede malesef iş imkanı çok iyi olmayacaktır. Bense akademisyen oldum. Onunla devam etseydik evlenirdim. O liseden sevgilim olsa ve ünivi okumasa da evlenirdim. Yadırgamam karaktersizlik olurdu. Fakat şu konumdayken gidip lise mezunu ya da üniv mezunu kariyeri denk olmayan birini evlilik maksadı ile tanımam.
terside olsa evlilik sıkıntılı. tek gece ilişki daha iyi
Cevap
18Cevap
Ikimiz de buyuk ihtimal asgari ucretli getir gotur islerde calisicaz ben kabul ederim, kizlar evlenmek ister mi bilemem
Aslinda yürür diyen tayfadandim, simdiki sevgilim ile tanisana dek. Eger kariyer yapmamis kisi kendini gelistirmek icin cabalamiyorsa, kariyer yapmis kisiye bir seyler katamiyorsa, iletisim bozuklugu olusabiliyor. Beklentiler ile alakali bir durum sanirim. Karsimdaki insan bana "bilmedigin bir sey var mi?" diye soru yöneltiyorsa, belki de kendini yetersiz hissettiginin bir kanitidir.
Kariyersiz parazit kariyerli ile evlenirse ikiside kariyerli olmuş olur bana göre, alan memnun veren memnunsa sorun olmaz deyorum
Su sacma olaylari icimde cozeli cok oldu. Mala mulke tapanla isim olmaz. Para pusta yakisir adama degil
Bayan karıyer sahıbıyse zor bence ama erkek se sıkıntı olmaz 😊
Evlenmeli, beraber geliştirmeli, her şey para değil...
Bu aynı şeye benziyor Ölümsüz Aşklar varda ölmeyen aşık var mı Yani herkes kariyer sahibi ile evlenmez koca çalışır kariyer Bu iş öyle
Kariyer sahibi birinin kariyersiz biriyle evlendiği durumları gördüm ben. Yürümedi evlilikler.
yapacağımı sanmıyorum ama büyük konuşmamak da gerekir
Evet, evlenirim. Kariyer yarışına girmiyorum.
Olabilir tabi ama zor bir ihtimal aynı zamanda
Aşk ve sevgi olduktan sonra böyle şeyler engel olmaz.
Evlilik düşünmüyorum. Tek eşliliğe de karşıyım. Kariyer sahibi, para verecek birilerini isterim.
Olabilir tabiki neden olmasın
Evlenir ama gecinebilir mi bu tartışılır
Kasiyer okudum fakir kalmaya mahkumum😁
Egosuna yenikse evlenmez.
Gönül bu, kontrol edemezsin.
Evlenir
Evlenmemeli. İlişki ilerlemiyor.
evlenmeli !
Ben evlenmem. Ama evlenenler vardır.
Evlenir ama geçinemez
Evlenir
Hayir. Evlenmez.