• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Mesleği olmayan biri ile evlenir misiniz?

eflandeniz
eflandeniz Takip Et
Xper 7 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
44
Yapay Zekaya Sor

Kadınlar meslek sahibi eş ister peki erkekler için bu önemli mi?

Meslek Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadindan para ve meslek bekleyen erkek kadar itici bir sey yok. Kadin isterse calisir ki cogumuz onca emegi, sinavlara hazirlanmayi, uni okumayi ev hanimi olmak icin vermiyoruz.

Calismami kafaya takan erkekle nisanliydim ve ayrıldım. Okumusum, atama bekliyorum. Tercihen devlete atama istiyorum kendi okudugum alan olmak zorunda da degil. Ama devlet kadin icin bir tık daha rahat. Diger islerde calismak istemiyorum.

Beyefendi Nisan doneminde artik bu konuyu cok onume getirip canımı sıkmaya baslamisti. Sende calissaydin, falancanin esi/sevgilisi çalışıyor. Para biriktiriyor vs vs. Abicim paran yoksa evlenme o zaman. Ki dugun istemedim, mehir falan da yuklenmedim adama. Yok calissaydin da bilmem ne daraltti beni. Simdiki erkekler kendine eş degil, hizmetciligin yaninda finansal kole de istiyorlar yanlarina.

Nisani attim. 2 sene onceydi. Simdi baska biriyle nisanliyim. Bu konuları sorun etmiyor şükür. Bir erkegin etmemesi de lazim zaten. Erkek kendine guvenecek kadina degil. Kadin ben calismiyorum da diyebilir cunku erkekle yukleri esit degil. Kadin ev hanimligi yapiyor, annelik yapiyor.

Calisan hemsire bir anneyle buyumus bir evlat olarak cocugum olunca calismayi dusunen biri degilim. Annemin bana getirdigi parayi, oyuncaklari hatirlamiyorum cunku. Onun benimle vakit gecirmedigini, ben hastayken yanimda olmadigini, ben evde hastayken onun nobete gidip baskalarinin basindan eklerken, onlara bakim saglarken yanimda olmadigini hatırlıyorum.

Evet annemdir emegi yine de vardir ustumde. Bu ulkede calisan cocuklu kadin olmak cok daha zor bunu da farkindayim. Anneme kizdigim taraflar cok olsa da anliyorum da bir yandan. Ama benim tercihim bu olmayacak. En azinda kres, anaokulu cagina kadar yaninda olmak istiyorum isteyerek dunyaya getirdigim cocuklarin.

Akilli bir erkek, akilli bir baba, adam olan erkek kadini, ozellikle anne olmus bir kadini bu duruma düşürmez. Para para diye deliren erkekten bir halt olmaz. Calisan kadin isteyenden de bir halt olmaz. Evet isteyebilir. Ama kadin işi birakma ya da ara verme noktasina geldiginde o erkegin kazanci tek basina kadina, eve, cocuklara yetiyor olmali.

Ben Şu an evlenecegim kisinin kazancina guvenebiliyorum. Ben olmasam da ekonomik olarak rahat ederiz cok sukur. Cocuklarimda ayni sekilde. Kafamda ben calismazsam bu ev gecinmez, cocuklara bakim saglayamayiz gibi derdim yok. Zaten bir kadinin boyle bir derdi olmamali. Gecim kaygisi yasamamali kadin. Erkekten gecim kaygisini da al, maddiyati da al, maddi destekte ol. Ne yapacak, aileye baska ne tur bir katkisi olacak?

Ha canim isterse, meslegime atanabilirsem ya da duz memurluk vs imkanim olursa çalışırım bir sure. Cocuk olana kadar en azindan. Ama meslek, calisan kadin olsun yabda calis diye direten erkek kadar itici bir sey yok.

Cocuga bak, evi topla, yemek yap desen yapmaz. Vende yoruluyorum desen anlamaz. Gunumuzde calisan kadinlar hem evde hem disarda calisiyor. Ama konu paraya gelince esitiz, sende eve para getir. Beyler esitligi de islerine geldigi gibi kullaniyorlar. Calisirsam da esimin kosede oturup hizmet bekleme luksu asla yok. Kendi oturuyorsa bende otururum. Gidipte yemek yapmaya falan girismem.

2
    15 Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

"kadın isterse çalışır" dediğin zaman bunun anlamı "istemezse çalışmaz" demektir. kadın eğer istemediği zaman çalışmama hakkına sahipse erkek de "istemediği zaman çalışmama hakkına sahip" diyebiliyor musun? bunu diyemiyorsan ne yüzle " Calisirsam da esimin kosede oturup hizmet bekleme luksu asla yok" diyebiliyorsun? Sen istersen çalışacak istemezsen tüm ekonomik yükü kocanın üstüne yükleyebileceksin ama adam da tamamen senin kararına tabi olacak. Oh ne ala memleket...
      ya dersiniz ki "bizim de erkek gibi dışarıda çalışmamız ve eve aynı erkek gibi para getirmemiz dışında bir seçeneğimiz yoktur; eve para getirmek erkeğe nasıl sorumluluksa aynı şeklde bize de sorumluluktur" ya da konu ev işlerine geldiğinde eşitliği hatırlama yüzsüzlüğünü bırakırsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@noperva1975 dediklerimi anlamamissin. Yine de anlatayim yine anlayacagini sanmiyorum ama.

Kadinla erkek bir degil. Kadinla erkegin yuku de bir degil. Biz hamile halde, karnimiz burnumuzda calismak zoeunda kaliyoruz. Sizin bu derdiniz yok. Devletin verdigi 16 haftalik izin calisan kadinlara yetmiyor. Daha iyilesememis halde işe basliyoruz. Soz erkeklerin yine böyle bir derdi yok.

Cocuk 6 ay emzirilmesi gerekiyor. Ama biz işe gitmekten o cocugun yaninda olamiyoruz. Siz erkeklerin yine boyle bir derdi yok.

En onemlisi cocugun anneye ihtiyaci var.

Kadin istemedigi zaman calismama hakkina evet sahip. Cocuk bakacagim der calismaz. Bana is yasami agir geliyor der, reglimi, sancilarimi is hayatiyla yonetemiyorum diyerek calismak istemeyebilir. Cogu kadinda pcos, endometriosiz gibi bircon kadinsal rahatsizlik var artik be bunlar adet donemini daha agir gecirmeye sebep verebiliyor. Bunlar olmasa bile hastanelik olan, damardan agri kesici almadan kendine gelemeyen kizlar var. Bu konuda da esit degiliz siz erkeklerle. Siz erkekler bir tarafinizdan kan akarken ve sanciniz varken calismiyorsunuz. Zaten siz de boyle seyler olsaydi dunyadaki calisma sistemi boyle olmazdi. Kadinin calisip calismama istegi kendi durumuna vs bagli doye dusunuyorum. Vücudumuzun isleyisi bir degil cunku

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@noperva1975 diger taraftan ekonomik yuk erkekte oldugu zaman kadinda ev isleri ve cocukla muhatap oluyor. Aslinda bir iş bolumu oluyor. Erkek diş işleri, kadin iç isleri hallediyor. Ben kadin ev hanimiysa erkek gelip ev isi yapacak diye bir ifadem olmadi.

Calisirsam kocamin kenarda oturma luksu yok ev isleri yapacak dedim. Ayni sekilde bende yorulacagim hatta kadin olarak erkek kadar guclu ve enerjim olmadigi icin erkekten daha fazla yorulacagim. Bir de gelip kadin ev işi yapacak oyle mi? O eve iki kisi para getiriyorsa evdeki islerde ayni sekilde ortaktir, olmalidir. Ben parami paylaşıyorsam, erkege maddi destek sunuyorsam, erkekte kadinin gorevleri diye tabi edilen islerde varlik gostermek ve sorumluluk ustlenmek zorunda.

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

ben de sana erkeklerin dertlerinden bahsedersem buradan Ankara'ya yol olur. Çocuk da lenin bir ortak yüküdür. eğer eşitlikten bahsedecekseniz biraz adaletli düşünmenizi tasiye ederim. yukarıdai mesajınızda çocuktan bahsetmediniz farkındaysanız.
      kadınların regl olmasının sorumluluğu erkekteymiş v çocuk doğrumayı kadınlar kocaları için yapıyormuş gbi konuşuyorsunuz. çok ilginç.
      çocuğu varken de regl döngüsünü de ayarlayarak çalışan ve para kazanan dünya kadar kadın var. Tamam belki erkek kadar ağır işlerde çalışamazınız; gemilerde çalışamazsınız; madenlerde çalışamazsınız ama ofislerde çalışabilirsiniz.
      kadınlar çalışmak zorunda değil dediğiniz zaman o vakit çalışma kararını da öyle tek başına veremeyeceğini artık kabul etmeniz gerekir.
      erkekler sizin keyfinize göre "ister çalış ben ev işlerine yardım ederim istemezsen çalışma" diyerek kenilerini sizin emrinize sunmak zorunda olan varlıklar değil.

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

kadinin istediği zaman calişma istediği zaman evde oturma gibi bir hakki yok. Kadin calişmaz cocuklarina ogretmenlik ve annelik yapar onlari buyutur ev isleriyle ilgilenir. yok ben kudurdum illa calisacam derse kocasi gonul rizasiyla izin verirse calisabilir aksi halde calisamaz. 250 gramin var diye istediğini yapmaya gelmedin bu dunyaya. kocan calisamazsin dedigi an konu bitmiştir. ayrica erkeğin kadini calismaya zorlama hakki da yoktur. ev gecimi erkege aittir.

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

ayrıca "diger taraftan ekonomik yuk erkekte oldugu zaman kadinda ev isleri ve cocukla muhatap oluyor. Aslinda bir iş bolumu oluyor. Erkek diş işleri, kadin iç isleri hallediyor. Ben kadin ev hanimiysa erkek gelip ev isi yapacak diye bir ifadem olmadi." demişsiniz... bir de öyle deseydiniz :) bu arada onu diyenler de var merak etmeyin...

ben size diyorum ki sizin ne kadar "dıaarıda çalışmak istemiyorum" deme hakkınız varsa ve hiçbir koşulda erkek sizi zorlayamıyorsa aynı şekilde erkeğin de "tamam ben evde ev işi yapmak istemiyorum" deme hakkına sahiptir...

sizin söylediğiniz şuna geliyor:
      erkeğin e işi yapıp yapmaması tamamen kadının tek başına alacağı "çalışı çlışmama kararına bağlı"...
      yani o iş bölümü olacak mı olmayacak mı? yoksa her ikisi de dışarıda mı çalışacak konusu sizin keyfnize göre şekillendirebileceğiniz bir husus değil

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@5paramyok aynen öyle... bunlr ama ise lafa "ben ev hanımı olmak için diploma almadım" diye başlayarak çalışmak için erkeğin iznine ihtiyaç duymadıklarını ima ediyorlar ama bir sonraki cümede "erkek eve tek başına bakabilmeli" diye devam edip o sorumluluğu erkeğin sırtında bırakıyorlar...

Yorumla
    • cabukisim1975
      cabukisim1975
      1 yıl

@5paramyok
      evet ama sadece bu tiplerle mücadele etmek yetmez. bu gibileri şımartıp aynen anlattığı gibi herşeye haklarının olduğu erkeklerin kendilerine adeta oyuncak gibi verildiği zihniyetinde olanlara bu cesareti veren ılık meriçlerle de her mecrada mücadele etmek icap ediyor

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

ben eşitliğe inanan biri değilim. bu tarz kadinlar feminist desen feminist değil zira erkek calismak zorunda ise kadinda calismak zorunda olmali. Yok benim gibi ataerkil desen o da değil kadin bizde cocuklarinin annesi ve ogretmenidir. yani bu tarz kadinlar hangi sinifagl giriyor bilmiyorum. zira tum sorumlulugu erkege atip kendisi keyfi özgür şekilde hareket etmek istiyor. yalan olmasin hanfendinin istediği şey bir enayi bir keriz benim kirami mutfak masrafimi faturalarimi ödesin bende kazandigim parayla canta alayim ayakkabi alayim kuaföre bayilayim demek istiyor. hani erkeğin parasi ikimizin parasi, kadinin parasi yine kadinin parasi kafasinda. Bu tarz kadinlara ne deniyor sahiden?

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@5paramyok bunlara feminist denmiyor aslında feminik deniyor. ama feministim diuenlerin %99'u bu kafada

Yorumla
    • 5paramyok
      5paramyok
      1 yıl

feminazi diyelim o zaman 😅

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      1 yıl

@5paramyok feminazi aşırı fikirleri olup istekli olanlara deniyor... bunar tatlı su feministi. feminik çok daha uygun ifade

Yorumla
    • SoaringDragon
      SoaringDragon
      1 yıl

kadinin calismasini isteyen erkekten bi halt olmaz mi o halde erkek calismama hakkina sahip degilse erkegin otoritesini kabul edecekmisin yani erkek tek basina hem sana bakacak hem cocugun giderlerini karsilayacak hem evin gecimini saglayacak ama kadin calismadigi zaman evin giderlerini karisinin giderini ve cocugun giderini tek basina karsilayan ve basinizin ustunde duran catiyi kaybetmemek icin elinden gelen ne varsa onun mucadelesini veren erkegin otoritesini kabul etmeyip hicbir konuda kocasinin iznine tabi olmayip kendi kafasina gore hareket edecek oyle mi kadin calismazsa bisey kaybetmis olmuyo en azindan ama erkek calismadi mi o zaman o kurdugu yuvayi da kaybeder esini de kaybeder cocugunu da kaybeder calismayacaksaniz ya erkegin otoritesini kabul ederek evlenin ya da sizde erkekler gibi calisip paranizi kazanmaya baslayin

Yorumla
    • ShadowVortex
      ShadowVortex
      1 yıl

Boş yapmışsın

Yorumla
    • cabukisim1975
      cabukisim1975
      1 yıl

@ShadowVortex boş değil bomboş yapmış

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Heavenman
    Heavenman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Artık evliliklerde eşler kendileri için finansal kaynak oluşturuyorlar gizli ya da açık. Zorunlu giderler erkeğin üstüne atılırken keyfi giderler de kadın öne çıkıyor sadece.

Soruya gelince ben evlenirim. Kanaat etmeyen kadın kadar, mesleği olmayan ama tembelliği kendine iş edinen bir erkeğin farkı yoktur. Ha çok paralı eş isteyen de banka önlerinde yatabilir.

0
    0 Yorumla
  • Kshalkından
    Kshalkından Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin eşini rahat yaşatabilecek kadar geliri olmalı. İnsan mutlu olmak için evleniyor ve para konusundan yana zorluk varsa bu zamanla stresi mutsuzluğu öfkeyi getirir geçim olmadan evlilik yürüyemez. O yüzden maddi olarak kendi ayakları üzerinde duramayan erkek ile hiç evlenilmemeli.

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kadınların cevabı belli. Ben şahsen evlenmeyi düşündüğüm zamanlarda eğitimli eşim eğitimli olsun ki çocuklarımızı iyi yetiştirdin diye düşünüyordum. Artık o düşüncem de kalmadı. Yıkıverdiler sağ olsunlar. Mesleği olsun olmasın kimse evlenmemeli. Evlilik pişmanlıktır.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

50

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.

Evet evlenirim fark etmez bana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Annene sorman gerekir. Malum kiz analari parayi cok sever, erkek maddi olarak biraz dustugu an, aman efendim evli degilken nasil gezdiriyordun diye laf ederler. Erkekten cok kiz analarina sorulacak bir soru bu bana gore

3
    2 Yorumla
    • eflandeniz
      eflandeniz
      1 yıl

Ne alakası var konunun benim ile alakasını merak ediyorum benim zaten mesleğim var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sozum sana degil, soru diyor ki meslegi olmayan biri ile evlenirmisiniz. Bende cevap veriyorum. Ben evlendim meslegi olmayan biriyle. Daha fazla para beklenti icinde kaliniyor

Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik, sadece bir mesleğe ya da maddi duruma dayanarak karar verilecek bir şey değil. Bir insanın karakteri, değerleri ve bana nasıl hissettirdiği, mesleğinden daha önemli. Tabii ki bir hayatı birlikte inşa ederken, karşılıklı sorumluluk ve katkı da önemli. Ama sırf mesleği yok diye birini göz ardı etmem. Önemli olan, birlikte bir gelecek kurma isteği ve bu yolda birlikte ilerleyebilmek.

2
    0 Yorumla
  • keserkesmez
    keserkesmez Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.

Artık ben de mesleği olmayanla evlenmeme taraftarıyım. Hatta meslekten ziyade üniversite yaşamını görmemiş biriyle evlenmem. Eskiden bunu yanlış bulurdum büyüyünce önemini anladım

5
    1 Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

Aga üni görmüşse hasarlı olma ihtimali fazla ha, dikkat et..

Yorumla
  • BirKadehSihir
    BirKadehSihir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Evlenirler. Kadınlar da erkekler de evlenir. Meslek, yoğun akademik çalışma sağlanarak kazanılan bir unvan sadece. Toplumun yüzde kaçı Meslek sahibi peki?

1
    0 Yorumla
  • ruhumpamukprnssss
    ruhumpamukprnssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Mesleği olmalı bir kadının ama erkek ille çalışacak diyorsa o erkekten olmaz zaten çalışsam da bi kuruş vermek zorunda değiliz

3
    2 Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      1 yıl

finansal köle aramıyorsun evleniyorsun tamam asgari ücretli biri ile evlen demiyoruz zaten evlenemezde kiralar 15 20 k olmuş en varoş yerde adam 50 60 k bile alsa en az eşinden destek alması lazım ileride hedefleri varsa tabi araba olur ev olur yurt dışı gezisi olur tatil olur öyle armut piş ağzıma düş eskide kaldı bunun için 30u gecik kadınlar evde kedi besliyor çalışmayan kadına babası baksın zaten şu dönem erkek kadın eşittir ikiside çalışmalı

Yorumla
    • ruhumpamukprnssss
      ruhumpamukprnssss
      1 yıl

@mahirfhcfh tamam prenses. Babam da bakar Aslan gibi sevgilim de bakar. Senin gibiler de asla mutlu olamaz sıfır erillik

Yorumla
  • türkçeyiseverim
    türkçeyiseverim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

erkek olsaydım şu zamanda eve iki maaş girmesinin anca kurtardığını savunduğum için gelirli eş isterdim

3
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Karim meslek sahibi olmasada olabilir. Ama meslegi varsa ve guzelse her zaman destek olurum.

2
    0 Yorumla
  • ydsstudent
    ydsstudent Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Ne bitirdin diyelim. Ben 10 tane üniversite bitti.

2
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Mesleği olacak ve kendi ayaklarının üstünde duracak...

2
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

İstemem… evlenmek için evlenmeye gerek yok diye düşünüyorum belli başlı isteklerim var onlar olursa aklıma kalbime sinerse maddi manevi az çok denk olursak ancak öyle…

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    1 yıl

Evlenirim Evet

2
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    1 yıl

Mesleği olması şart değil ayaklarının üzerinde durabiliyor olması yeterli.

2
    0 Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Evleneceğim insan edebi ve ahlâkı meslek edinsin
    huzurlu bir kadının yanında
    kuru ekmek bile baldan tatlı gelir bana 🥰

0
    0 Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7991
    Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Benim için meslekli olması değil, kendi içinde değerli bir insan olması önemli, evet evlenirim o zaman

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Önemi yok!

1
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendissss
    AskeriiMühendissss Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

İşi gücü mesleği olmayan bir kızı arkadaşım dahi yapmam

1
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Çok da önemli değil ama mesleği olsa daha iyi olur geçimimiz açısından

0
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    1 yıl

Öncesinde birbirimize Türk sinemalarındaki gibi ağır çekimde koşmamız lazım

0
    0 Yorumla
  • Zeynephhear
    Zeynephhear Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

bos gezen erkegi annesi sevsin mumkunse evde oturan erkekten hicbir halt olmaz ne baba olur ne eş

1
    0 Yorumla
  • Tılsımım_Koru_Beni
    Tılsımım_Koru_Beni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Valla işi gücü meşguliyeti olsun isterim doğrusu. Para için de değil.

0
    0 Yorumla
  • Gece_Kraliçesi
    Gece_Kraliçesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmem çalışmayan insan boş ve tembel insandır. İnsan zengin olsa da çalışmalı.

1
    1 Yorumla
    • hollywoodluyusuf
      hollywoodluyusuf
      1 yıl

Çalışmayan erkeği annesi sever. 😂

Yorumla
  • BarışDeli
    BarışDeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

mesleği olma şartını arayan erkek gitsin limited şirket kursun. bu ne yaaa

0
    0 Yorumla
  • Sebnemkerimm
    Sebnemkerimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Simdi kadinlardan cok erkekler esinin meslegine onem veriyor

1
    0 Yorumla
  • başbaşa26
    başbaşa26 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Evlenmem, güçlü ve ayakları üstünde durabilen bir kadın isterim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadın da benim gibi olacak aylık 100 bin almayan kadınla uzun ilişki dusunmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Erkekler bile evlenmem demiş hep. Erkeklerin meslek beklentisi varsa kadınların hayli hayli olur.

1
    0 Yorumla
  • Powerlifter00
    Powerlifter00 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Hayır tabiki evlenmem

1
    0 Yorumla
  • hadiyinla
    hadiyinla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 77%
    1 yıl

Evet neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Erkannn46
    Erkannn46 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Meslek farketmez yeter ki sevdiğim sevsin beni isterse evde otursun

0
    1 Yorumla
    • melisaasil
      melisaasil
      1 yıl

Valla mantıklı cevap

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Meslek sahibi adamla (allah korusun) evleneceksem neden Şu an da üniversite okuyorum ben? Ahahahahah

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Meslek sahibi olmayan adamla pardon eksik yazmisim

Yorumla
    • Hasan-ARSLAN
      Hasan-ARSLAN
      1 yıl

Her türlü eksik zaten 🙄

Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Inek beslemek istemem

2
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

tercihim çalışan kadın...

2
    11 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Sen yaş kadınlar emekli oldu

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      1 yıl

@Tükendimçok2 ben genel tercihimi söyledim... halen çalışanlar var ayrıca!!!

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Babam emekli oldu senin yaşında😂

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      1 yıl

@Tükendimçok2 bende teknik olarak eyt. den emekliyim ama çalışıyorum... emekli olmayan ya da benim gibi eytli olup çalışan kadın var... ama ben illa yaşıtım olarak söylemedim..
      evlendiğim kadın mesela 40 yaşında olsa ki olabilir yine aynı şeyi söylerdim

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Abi hiç evlenmedin mi sen babam da eyt den emekli oldu

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Yakışıklı oğlun varsa alırım abi😂😂

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      1 yıl

@Tükendimçok2 şu an bekarım...
      çalışıyorsan oğluma düşünebilrim :D

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Kaç yaşında oğlun abi 😂 çocuğa bile karışıyorsun ya ne fenasin hahaha

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      1 yıl

@Tükendimçok2 onun iyliği için yoksa tercih onun 24 yaşında sana uymaz bence

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

2 yaş küçükmüş ben de yeni 26 oldum

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      1 yıl

@Tükendimçok2 evt küçük istemezsin

Yorumla
  • birKarasevdali
    birKarasevdali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Mühendis ya da akademisyen olmali

1
    0 Yorumla
  • D0D000
    D0D000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bir anlam ifade etmiyor ye kürküm ye hesabı

0
    1 Yorumla
    • Mlekkko
      Mlekkko
      1 yıl

Daha çok işsiz bir kadından söz ediliyor ama kendine göre kürküm ye hesabı dış görünüşle alakalı abi

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Tavsiye etmem. Para temel güçtür

1
    0 Yorumla
  • 0_Nyks_0
    0_Nyks_0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.

Hayır evlenmem

0
    0 Yorumla
  • AnlamınıBilmek
    AnlamınıBilmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Aklı başında olması kâfi

0
    0 Yorumla
  • Işıldayanmahoçı
    Işıldayanmahoçı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Kadında sorun yok ta erkekte sıkıntı

0
    0 Yorumla
  • pembedonlushakira
    pembedonlushakira Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

maaş denkliği önemli evlilikte

0
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmem. Evlenirim diyen net yalan söylüyor

0
    0 Yorumla
  • Sekiz
    Sekiz Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 99%
    1 yıl

Kafanızda bunu kurmuşunuz demek daha önceleride..

0
    0 Yorumla
  • İstanbullubeyyyy3452
    İstanbullubeyyyy3452 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Parasız erkeği annesi sevsin

0
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.

En azından işi gücü olsun

0
    2 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

İkinci evliliği mi yapacaksın

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      1 yıl

@Tükendimçok2 Yoo hiç evlenmedim bu güne kadar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

iki tarafın da mesleği olmalı

1
    5 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Senin var diye mi diyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Hassas_Dokunuşlar okuyorum, mesleğim var yani. kendimden aşağı biriyle olmam ben

Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Ne okuyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Hassas_Dokunuşlar sanane

Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

İlk duydum bu bölümü 😂

Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
  • Barismvili
    Barismvili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Hayır, evlenmem.

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Hayır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenirdim dert etmezdm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Önemli değil içindeki prenses önemli

1
    0 Yorumla
  • kmnmh
    kmnmh Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Seviyorsam evlenirim

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

Mesleği olmalı.

0
    0 Yorumla
  • sel61
    sel61 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Olabilir

1
    0 Yorumla
  • h8hc4c
    h8hc4c Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

onun bilecegi is

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Evet evlenirim

0
    0 Yorumla
  • pumpkindessert
    pumpkindessert Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Evlenmem

0
    0 Yorumla
  • σríσnчıldızı
    σríσnчıldızı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Mesleği önemli

0
    0 Yorumla
  • Delibirrkizz_00
    Delibirrkizz_00 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • encokbensorarım
    encokbensorarım Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Asla.

0
    0 Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Evlenmem

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mesleği olmayan biri ile evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Mesleği olmayan birisiyle evlenir misiniz? 13 cevap verildi
Mesleği olmayan biriyle evlenir misiniz? 28 cevap verildi
İşi olmayan biriyle evlenir misiniz? 30 cevap verildi
Meslegi olmayan biriyle evlenir misiniz? 87 cevap verildi
Çalışmayan biriyle evlenir misiniz? 10 cevap verildi
Çalışmayan biriyle evlenir misiniz? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨