Arkadaşlar yarın ilk kez bir cafede işe başlıcam garson olarak. Fazlasıyla heyecanlıyım ya yapamazsam elime yüzüme bulastirirsam diye çok korkuyorum. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen. Bu cafe tarzı yerdeki insanlar sıcak insanlar tabi ilk izlemim benim böyle küçük bir yer ama gelen giden olur tabiki.
Cevabın nedir?
+1 yılOraya gelen adam beyaz saraydan gelmiyor evde eşofmanını değiştirip nereye gitsem deyip ya da kız arkadaşını alıp geliyor yani onlarda sıradan bir insan öncelikle onu düşün rahatla :) Sonra masaya gidip siparişi alacağın sırada rahat ol zaten çoğuda o an panik yapar kimi ne desem diye kimide ulan para çıkışır mı acaba şunu içsem diye sen daha öndesin o konuda sen oranın çalışanısın :) Sana bir şeyler yarat içelim demiyecekler var olan içecekleri senden isteyecekler veya yiyecekleri sende not edip fişi içeriye vereceksin hepsi bu :) Yeni işin hayırlı olsun
110 Yorumla
+1 yılIlk gunun senin icin zor gecebilir.. Oncelikle guler yuzlu olman lazim kapidan gelen musteriyi guler yuzle karsilayip guzel bir masaya oturtacaksin.. Menuyu vereceksin zaten karnı ac olmayan ya direk iceceklere bakar ya da hemen icecegi seyi ister.. Cok kasacagin bir durum yok mekani gözlemle kullanilan malzemelerin yerini öğren.. He bu arada tabak bardak kirabilirsin musterinin uzerine birseyler dökebilirsin hepsi olabilir insaniz cunku sogukkanlilikla pratik bir sekilde toparlanmana ve toparlamaya bak ;)
53 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim not ettim :)
- +1 yıl
Rica ederim :) bol sans :)
- +1 yıl
çok yardımcı oldu beh
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk günlerdecok yanlış şeyler yaparsın ama kimse bisey demez ilk günler sonuçta, bir haftada alisirsin
53 Yorumla
Soran+1 yılInşallah öyle olur sağol :)
Cevap sahibi+1 yılBenim ilk haftamda kırdığım şeylerin haddi hesabı yok :D
Soran+1 yılAhahahaha kovulmayayim da hemen :D
Surat asma hosgeldiniz ne alisiniz yine bekleriz falan filan gulumse yeter
33 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
+1 yılçok zor durumda kalmadıysanı bu mesleği yapmayın arkadaşlar bulasmayın bile dahi.
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz sıkıntılı başlamak zorundayım :(
- +1 yıl
nediyim allah yardımcın olsun vallahi madem zor durumdasın geçici olarak yap. ama bağlı kalma sakın oldumu bu işe
Soran+1 yılKalacağımı düşünmüyorum toparlandiktan sonra bırakırım herhalde
- +1 yıl
umarım öyle olur kuzucum.
+1 yılilk gün deneme günüdür genelde , ağır geçer tepsiyi alttan avcunla tut kenarlardan değil paspasları süpürmeyi çok hızlı ve kaba çöpleri alarak yap , oturma ve telefonla oynama
53 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler aklımda :)
- +1 yıl
Bide patron geldiğinde müşteriyi siktr et evet hepsi öyle patronla ilgilenmeni beklerler , patronun kardeşi bile gelse sanki Tanrı o dur çayı donesiz içemezler , kraldırlar ama wc ye dışardan girilmeyeceğini insanlara sen söyle ben söylemem derler , ve para ile insan satın alırlar
Soran+1 yılAnladım tamamdir
+1 yılGun gelir kahvelerin icine tukurmeye baslarsin sinirden :D
61 Yorumla
Soran+1 yılKorkutma Şimdiden:D
Kalp ameliyatına girmicen altı üstü siparişi alcan yani ne olabilirki
53 Yorumla
Soran+1 yılMüşteriler öyle değil tabiki ama sağol
Soran+1 yılÖyle olur umarım
+1 yılHerkes sıcak değil bazıları kaba oluyor öyle biri çıkarsa takma cevap verme
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
İlk gün her zaman heyecanlı geçer. Sakin ol ve fazla kasma kendini. Mekanı kavramaya ve insanları tanımaya bak. Yazacak çok şey var ama üşendim ajsj
12 Yorumla
Soran+1 yılHdkdksk teşekkür ederim :)
+1 yılKisaca anlatayim eger corba ya da cay farketmez tabaktan tasirdiysan caktirmadan sil musteribin gozune carpar. Tepsiye sakin bakma bakarsan dokersin. Elin titremesin tepsiyi ortadan tut ve birden fazla sey birakicakdan masaya alacagin seyleri pat diye cekme yoksa tepsinin dengesi kaybolur devrilir
20 Yorumla
+1 yılTers insanlar elbette olacak. Sadece samimi, içten ve aktif olun. Farzedin ki eve akrabalarınız gelmiş. Tavırlarınızla onlara bakın ben böyle hanım hanımcık bir kızım diyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılYahu ne olacak ki? Sipariş alacaksın işte masadan, onları getireceksin sonra masaya. Hiç mi bir şey taşımadın hayatında? Öyle düşün. En basit iş yapacağın.
10 YorumlaSakin ol bişey olmaz çok basit hoşgeldiniz ne alırsınız bukadar hepsi myer nerede yemeğe gelirim
11 Yorumla
+1 yıltelefonla oynama 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam :D
Sandığından kolay olur. Diğer garsonların çakallıklarını da görürsün. müşterilerin arkasından konuşanları da görüceksin
00 Yorumla:D dikkat et hangı masa ne sıparıs verdı aklında iyi tut cevrene hakim ol oncelıkle gözün hızlı olsun mudurlerın gözu ustunde olur ılk gun
00 Yorumla
+1 yılOfff bende bugün başlicam nasıl geçti 1 yıl geçmişte gerçi, korkudan karnıma ağrılar girdi 🏃♀️🏃♀️
20 Yorumla
+1 yılRahat ol kolay işlerle başlarsın heyecan yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim :)
- +1 yıl
Kendine güven yeter :) kasma kendini
Soran+1 yılTeşekkür ederimm :)
- +1 yıl
Rica ☺️
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKomilikten baslasaydin keske
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke de ışte :(
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıldiksiyonun iyiyse birde gülümsemeyi unutma yeter sen yaparsın inanıyorum hadi kolay gelsin
10 Yorumla
+1 yılherkes anasının karnındamı öğreniyo
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama müşteriler hata affetmez bence
- +1 yıl
sakin ol işine bak sağı solu fazla takma bir de kibar olmaya bak
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Gülümse yeter 😂😂
31 Yorumla
Soran+1 yılTamamdir :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 662 cevap paylaştı. hayırlı olsun allah utandırmasın
30 Yorumla
+1 yılsakin ol sadece gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılRelax ol
11 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkürler :)
bende bugunn baslayacam acayıp korkuyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Kanka bende yarin baslixam nasil gecti 11 ay olmus
+1 yılAlkolsüz bir yerse kolay olur merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yakında yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı..
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirdesin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası