Yüzü çok güzel olsa da güzel diyemiyorum hele kızılsa veya kızıla boyuyorlarsa beyaz ten sevdiğim. halde güzel gelmiyor gözüme. Süpürge çalışı gibi görünmüyor mu? Halbuki şöyle olsa düz saç farklı gelir hep
Knka seni kandirmislar erkekler kivircik sevmiyor diye😂 hem kendi arkadaş cevremden hem de birçok sosyal çağlardaki birçok anketten daha farklı daha tatli buldukları sonucu cikiyor😂 düz sac çok klssiklesti artik, hepiniz ayni kuaforden cikmis gibi dolaniyorsunuz , kusura bakma ama bakimli bir kivircik sacin eline kolay kolay su dokulmez
Cok guzel yuzu olup saci kivircik kizil olan birisi vasar orta halli bir duz sacliya yinede tercih edilemez bence erkekler tarafindan bir yorumlara bak
Senin kuyruk acin falan mi var hayirdir :D sağda solda iki erkek yorumu okuyup kendince tesbit yapma, yolun konyaya düşerse gel bir gün, kumral kivircik nasil tatli olurmuş canli gostereyim ben sana ;) yok orta halli düz sac iyi olurmusta... çok mu düşündün la bunlari :D
Ben senin sorununu soyliyim mi. Kusura bakma ama eminim tipin g. otum gibidir. Genelde boyle insanlar çok takintili oluyor ve hemcinslerini ezip kendi sahip olduğu saçma sapan bir özellikten kendini yuceltmeye calisiyor. Yüz hatlari güzel olmadiktan sonra istersen dunyanin en düz en parlak havali saclarina sahip ol, senin vasat dediğin kivircik mali çoktan götürür burada soru acip kinini dokmekle yetinirsin ;) ve dediğim gibi önceden iyiydi ama simdi düz saçlar o kadar klasiklesti ki yolda gördüğümde gulesim geliyor. Bakimli bir kivircik her daim daha farkli daha tatlidir, kusura bakma üzme çok kendini ;)
Cano kıvırcık saç yapmak için kaç kişi Maşa ucunda can veriyor biliyormusun sen.. sanki bir anket yapılmış gibi emin konumasn kimse herkesin zevki başka :) benim doğal kıvırcık kimse düzleştrmemi istemiyor :) hangi kuaföre gitsemde bayılıyorlar valla..
Ben böyle birini tanıyorum ya bana bir arkadaşımı hatırlattın biraz kıskanıyomşsn gibi geliyor muhtemelen senin düz.. hem niye bu kadar taktın ki onların derdi seni mi gerdi derler..
Tam kıvırcık saçlı kızlarda seksi olabiliyor diyecekken son resim herşeyi mahvettii... Artık midem bulanıyor, iğreniyorum şu kadını gördükçe.. Bir 1. resimdeki güzelliğe muhteşemliğe bak bir de son resimdeki hande reçelin leşliğine bak. öğğearrhh
güzel olamazlar? saçının kıvırcık olup olmaması önemli değil o saçın sana yakışıp yakışmaması önemli. benim saçım kıvırcığa yakın dalgalı ve herkes bayılıyor çok güzel göründüğümü söylüyorlar.
Esmer düz saç İstanbul'da her adımıni karsılastıgın normal bir tiptir. Alıstıkları icin guzel gelir. Kıvırcık sac farklıdır ve dunya capında herkes kıvırcık der. 😊
Onu goruyoruz almanyada klhem. kizil hem kivircik fetisi var. Neyini seviyorlar bilemiyorum cozemedim. Nasil var su en alttaki kiz tarzinda nerde istanbulda?
Kıvırcık saçı beğenmemesinin tek nedeni bence düzleştirdiği zaman daha uzun olduğunu görmesi. Erkek uzun saçtan hoşlanır genel olarak, ama kıvırcık saç daha bir ayrı geliyor bana. Dalgalı saçta keza öyle. Saçı düz olan kızlar saçlarını kıvırcık dalgalı yaptırmak için bir ton iş yapıyor :D
Valla, kusura bakma ama sanırım sen kendini fazla beğenmişsin. Özellikle aşağıdaki yorumunda 2. Fotoğraftaki kezban diyişin, ne kadar da çekemediğini gösteriyor. Kıskanma ;) kıvırcıklar her zaman daha çekici ve güzeldir.
Esmer düz saçlılar beyaz tenlı kızıl kıvırcık saçlara göre daha güzel diyorsun. Erkeklerın %90 ı beyaz ten aşığı esmerlerden de yüzü güzeller beğeniliyor. Kıvırcık saç bence herzaman farkli düzler çok sıradan dışarı çıksan kızların çoğunluğu düz ve bu sıradanlık katıyor. Ayrıca handenin de sadece suratı tatlı o kız beyaz tenli ve kıvırcık olsa güzel diyebilirim. Ama öbür türlü zor tatlım 😂
Beyaz ten sevilmez haha güldürme bwni canım beyaz ten hele birde sarışın ya da kızılsan güzeldir ben handeye çirkin demedim birde handenin o halini düşün daha güzel olur dedim canım 😂😂😂
Kizil beyaz belki ama kivircik nope. Hem dogal kizillar iyice igrenc oluyor cilli cilli boyasi beyaz tenin varsa yakisiyor ama esmer duz sac gibi olmuyor. Shakiraya sari sac yakisiyo ama kivircik olfugu icin cirkin. Ayni sekilfe yolanthe cabauda kivircikken oldukca vasat handenin yaninda.
Az önce beyaz ten erkekler sevmez diyordun bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Allahım şu kız sacini sarı yapsın bide kıvırcık da görelim bakalım asdfgh 😂😂
kıvırcık saç çocuksu gösterir. Kıvırcık saça rağmen seksi olmak için ultra kadınsı olmak gerekir bknz:https://www. hairstyles123. com/wp-content/uploads/2015/10/Monica-Bellucci-Medium-Wavy-Hairstyle-b214-HS114. jpg
Alakasi yok ya kadinin yuz hattiyla alakali uzun bacakli sut gibi ve oval bir yuzse sanmiyorum oyle duracagini. Shakirada cocuksu degil misal. Soran catlamis bence hande ercel tum. kivirciklardan kadinsi samki
Farklilik nence bizim ulkemizde sevilmiyor. Benim arkadasim beyaz tenli saclari kivircik kizila boyuyordu avrupada cok begeniyorlardi. Hollanda ve almanyada bayiliyolar. Duz herkeste var kumral esmer duz sac.
Her kıyaslamada handeyi kullanmayın, gördüğünüz davranışlarını mimiklerini bildiğiniz birini cansız fotolarla kıyaslıyorsunuz. Beyin otomatik olarak canlı gibi algılıyor.
Birini beğenmeyebilirsin ama ona çirkin deme hakkına sahip değilsin dön bir kendine bak önce. Allah herkesi kendine yakışana göre yaratmıştır. ki, bir kız kızıl saçlı ve beyaz tenliyse ona bu yakışıyor ki böyle yaratmış. Düz saçlı esmer kızlar daha güzel demişsin de önemli olan esmer ve düz saçlı olması değil, bunların ona yakışıp yakışmadığı. Hande Reçeli anası gibi övmüşsün de o kadar estetik yapsam ebem bile daha güzel olur. Öyle abartılacak güzelliğe sahip değil zaten Handeden daha güzel olan milyonlarca kızıl saçlı beyaz tenli kıvırcık kadın veya sadece kıvırcık kadın gördüm. Neyse, bunları anlayacak kapasiteye sahip değilsin zaten boşuna yoruyorum kendimi. Allah akıl fikir versin umarım bir an önce kuyruk acın geçer.
Kıvırcıklara hakaret etmişsin her yorumunda. Önce saygılı konuşmayı öğrenmelisin. Çirkin falan hiçbir kadına denmemeli. Düz saç demişsin kızın orada saçı dalgalı.
şu an problemim Handenin güzel olup olmaması değil senin kıvırcık saçlılara "çirkin" demen. Sen kim oluyorsun da kıvırcıklara bana benim gibilere çirkin dersin
Handeye takmışsın sen. Bu arada bende kıvırcık saçlı esmer bir kızım. Ettiğin hakaretler için teşekkür ederim. Sana göre ben ÇİRKİNim her kıvırcık saçlı gibi. Handeye tapmam gerekiyor çünkü o Allah o çok güzel o mükkemmel varlık demi Allah aşkına git az ötede yaşa.
Yok düz sac Kıvırcık sactan çekici. Düz saçlılar Kıvırcık saçlardan çekici değil tabi. Saçı düz olup tipi çirkin olanda var. Saçı Kıvırcık olup güzel olanda
Tatlı kız, kıvırcık saçlı bayanlar bana daha çekici gelir nedense! Sen bir daha bir araştır istersen, bir kere alışıldığın dışında bir havaları var. Beyaz tenli ve güzel gülüşlü, neşeli karakterler pek çoğu. Bazıları bir içim su.
Uyuz olamam. hepsi ortalama. bir esmer duz sacli. turk. kizindan. cirkin. Nicole kidman mesela orjinal. kivircik. kizil guzel olabilir belki ama. nope yani guzel degil
Valla beğenen beğeniyor keşke benim de bu kadar gür ve kıvırcık saçlarım olsaydı. Gür saç bilinçaltında o kadının doğurgan olduğu algısını yaratırmış erkeklerde
Niye inatla kabul etmiyorsun yaa:) ben çok gördüm beğenen. bir de erkekler genel görünüme bakıyo aslında saçı nasıl diye çok seçmiyo güzel geliyosa güzel işte Çok takılma😉
En İyi Cevaplar