Fotoğrafçılıkta fotojenik denen bir terim vardır gerçek hayatta çok güzel görünen fotoğrafta güzel görünmeyebiliyor. Ses kaydı yaparken kendi sesiniz size çok güzel gelebilir ama ses kaydındaki ses hiç sevmediğiniz bir sese dönüşebilir. Gerçek ses maalesef kayitta duydugunuz sestir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılFotojenik değil, ondan. Yapman gereken, fotoğrafçı birini tutup, onun sayesinde fotoğraf çekilmek, bedavaya çekenler bile var. Üniversite öğrencileri falan bedava çeker. Erkek bulursan çeken, uygun fiyata çeker. Yalakalık olsun diye. Millet amsalak çünkü 😅 kadına ayrımcılık yapılıyor
01 Yorumla- 1 yıl
Açıklama yapiyim. Üniversite de, fotografçılık hobisiyle ilgilenen birinci sınıf öğrenciler var. Bunlar dersde zorunlu hobi ediniyorlar. Fotoğrafçılık tercih edenler bedavaya, ya da uygun fiyata fotoğrafını çekiyorlar. Bunların dışında bir erkek fotoğrafçı, sana yavşamak için, senle ileriyi düşünmek için, sana uygun fiyat teklif edebilir. Bazıları da yeni başlamış sayılırsa bu işe, referans olsun diye, kendi reklamını yapmak için, uygun fiyat verebilir
Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Güzel bakan güzel görür güzel gören hayatından zevk alır derler
Galiba özgüven sorunu olabilir kendinle barışık olmaya bilir belki sevgi ilgi görmediğinden böyle hissediyor olabilir diye düşünüyorum04 Yorumla
Soran1 yılAma gerçekten günah çıkmış gibi hissediyor
Soran1 yılEvet ama günah gibi çıkıyorum 😂
1 yılKendini şartladığı için beğenmez ve sürekli daha iyi poz arayışına girer. Onun yerine doğal halini çekse daha samimi ve sıcak bir fotoğrafı olur. Ki doğallığıin hastasıyız.
01 Yorumla
Soran1 yılYani belki haklısın
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel bir kız olsan bile, fotoğraflarda her zaman istediğin gibi çıkmamanın birkaç nedeni olabilir. İlk olarak, doğal ışık genellikle fotoğraflarda en iyi şekilde görünmeni sağlar, bu yüzden iyi bir aydınlatma her zaman önemlidir 🌞. Ayrıca, kameranın açısı da çok önemli! En iyi açını bulmak için farklı pozlar denemelisin 📸.
Bir diğer nokta ise, bazı insanlar kameraya karşı daha rahattır ve bu nedenle daha doğal görünürler. Fotoğraf çekilirken kendini rahat hissetmeye çalış, belki böylece sonuç daha içten olabilir 😄. Ve tabii ki stres yapma, hepimiz fotoğraflar konusunda seçici olabiliyoruz. Unutma, en güzel sensin ve önemli olan kendini nasıl hissettiğin! 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılmakine kötüdür.
00 Yorumla - Açı ve Işıklandırma, fotoğrafın çekildiği açı ve ışıklandırma, yüz hatlarını farklı gösterebilir. Kötü açı ya da sert ışık, yüz hatlarını olduğundan farklı gösterir.
- Poz Verme, doğal pozlar vermek zordur. Poz verirken kasların
gerilmesi ya da rahat olmamak, yüzdeki ifadeyi olumsuz etkilerrr.
- Lens ve Kamera Kalitesi, fotoğrafın çekildiği cihazın kalitesi de önemli. Düşük çözünürlüklü kameralar ya da geniş açılı lensler yüz hatlarını bozar.
- Kamera Arkası Algısı, fotoğrafta yüzler, aynadakinden farklı görünebilir çünkü fotoğraflar ters görüntü yaratmaz. Bu da kişinin kendi görüntüsüne alışkın olmadığı bir yüz görmesine yol açar
- Stres ve Rahatlık, fotoğraf çekimi sırasında gergin hissetmek, doğal olmayan bir ifade yaratır.12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler ❤️
1 yılNeden olacak kendilerini kameranın karşısında kasıyorlar ay güzel çıkmam lazım yok şöyle çıkmam lazım kendini sıkıştırıyorlar böyle heyecan falan ister istemez yanlış poz veriyorlar biraz da gevşek durun ya akışına bırakın bak o zaman nasıl güzel çıkıyor
15 Yorumla- 1 yıl
evet bende onu deneyimledim umursamadan çektiklerimde güzel ugrastiklarim kötü oluyor
- 1 yıl
Yine döndük dolaştık benim yazdığıma geldik 🙂 bu işler böyledir ne kadar kendini çok poz vermeye odaklanırsan kaba gösterirsen kesin bir hata demeyelim de işte yamuk çıkıyor o yüzden olduğun gibi kal gevşek dur sanki hiç kamera çekmeyecekmiş gibi
Soran1 yılTeşekkürler deneyeceğim
- 1 yıl
Bence hemen bir dene pişman olmayacaksın 🙂
Soran1 yılTeşekkürler 😊
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Selam, Bunun birçok sebebi olabilir o yüzden sorunumuzu bulalım🐣
*Fotojenik değildir.
Bazı insanlar doğuştan kameraya poz vermeye eğilimli olurlar nasıl çekersen çek güzel çıkarlar.
*Poz vermeyi bilmiyordur.
Pinterestten poz vermeyi öğrenebilirsin ordaki beğendiğin fotoğraflardan istediğin pozu verebilirsin.
*Arka plan yetersizdir.
Çekindiğin manzaralar güzel olmalı sana da anı hissettirip modunu yükseltmeli ki güzel bi poz yakalayabilesin.
*Kamera kötüdür.
Görüntü kalitesi yüksek bi telefon ya da kamera kullanmanı öneririm kalite ne kadar güzel olursa o kadar güzel çıkarsın iphoneler genelde bu konuda başarılı.
*Çeken kişi fotoğraf çekmeyi bilmiyordur.
Bu durumu çok yaşadım ışık ve açı ayarlayamıyorlar o yüzden daha iyi fotoğraflar çeken arkadaşlar edin 🤭🐣
14 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kamerada çekilen resimler mercek ve sensörün derinlik ve ışık sorunu olduğundan dolayı insan yüzündeki detayları tam yansıtmadığını düşünüyorum yani en azından aynada ters yansıma da olsa gerçek anlamda kaliteli bir şekilde görünürüz fakat kamerada öyle olmuyor ne yazık ki
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılFotojenik değildir veya doğru açıyı bulamıyordur.
34 Yorumla
Soran1 yılNasıl fotojenik olunur
- 1 yıl
Doğru ışık ve açılarda olur. Selfie bol bol çekilmek gerek. O fotolarda özgüveni arttıracaktır:)
Soran1 yılTeşekkürler ❤️
- 1 yıl
Rica ederimm🫶🏻
Pinterest te çok güzel fotoğraf tuyoları var orada bakip çekebilirsiniz
21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 yılAynisini yasiyorum ya gerçekten arkadaslarim bile soyluyor kamerada yuzun degisiyo gercekte asla boyle degilsin diye, buyuk ihtimalle yaptigim makyaj yuzunden makyajimi degistirmeyi deneyecegim bide
11 Yorumla
Soran1 yılEvet ya sonunda anlayan biri
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzelse güzel çıkar, güzel çıkmıyorsa güzel değildir.
05 Yorumla
Soran1 yılGünlük hayatta iltifat alıyor ve çok güzel ama fotoğraflarda farklı günah gibi
- 1 yıl
Günah gibi mi?
O ne demek yaw?
Soran1 yılYani böyle çok aşırı masum güzel değil işte
- 1 yıl
Kaç yaşındasın sen?
Soran1 yıl22
1 yılFotoğraf çekmek insanın gözünü aklını
ve yüreğini aynı hizaya getirmekten ibaret
yani fotoğraf makinasını bile kandıramıyosunuz
içi fesatlık olanın gerçek yüzü
fotoğrafta ortaya çıkıyor ne yazık ki❗02 Yorumla
Soran1 yılYaa knka ya 😂
- 1 yıl
Kanka yapcak bişey yok
adamlar icat etmiş yani 😂
Kamera lensi insan gözüyle bir değildir ayrıca çeken kişinin becerisi falan da etkili o yüzden çok umursama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben fotojenik değilim ama gerçekte bebek gibiyim bazı arkadaşlarım sosyal medya yanıltıyo fotoğraflardan daha güzelsin diyo mesela ama ne yapalım kullanıyoruz mecbur bi şekilde
10 Yorumla
1 yılGünah gibi çıkmak ne demek? Masum çıkmıyor deseydin ya. Ayrica güzel olup fotojenik olmayanlar da var.
05 Yorumla
Soran1 yılYani nasıl anlatayım bilmiyorum günah gibi çok masum Durmuşum gibi
- 1 yıl
Bir insan masum yüzlü degilse ya cekici, seksi bir yüzü vardir ya da kötü enerji veren bir yüzü vardır, cakal gibidir.
Soran1 yılfotoğraflarda çok masum gözüküyorum biraz havalı çıkmak istiyorum
- 1 yıl
Hmm durusunla verdigin pozla alakali bu biraz da. İnternetten arastirabilirsin ona gore pozlar.
Soran1 yılHaklısın bakayım teşekkür ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı.
u 1 yılFotojenik değildir, doğru açılardan fotoğraf çekmeyi bilmiyordur veya.
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl fotojenik
- 1 yıl
Fotojenik olmak özgüven rahat duruş sergilemek çekici olmak vesayre.
1 yılÇirkin kadın yoktur, filtresiz kadın vardır 😂
14 Yorumla
Soran1 yılFiltre ile bile günah çıkmış gibi hissediyor
- 1 yıl
Sosyal medya da kime baksam, herkes aynı estetikli ve filtreli. Bütün kadınlar birbirine benziyor artık. Herkes güzel,😂
Soran1 yılOrası ayrı konu
- 1 yıl
O yüzden birazda cirkin lazım 😂
1 yılGünah gibi kelimesinin ardından gelen varoşluk hissiyatı..
09 Yorumla
Soran1 yılKötü anlamda demedim yani günah gariban gibi çıkıyorum demek istedim yargısız infaz yaptıktan sonra gelen varoş hissiyatı..
- 1 yıl
Günah gibi ne ya siirtli falan mısın doğulular kullanır o terimi
- 1 yıl
Hee aynen yargısız infaz evet.. Kullandığın kelime direk siirt batman gibi köylülerin kullandığı bi kelime, günahtır lo 😅
Soran1 yılKöylü demendeki seviyem seni belli etti İstanbulluyum ama doğulu kardeşlerimi çok seviyorum seni üzmüşler galiba ama terbiyeli ol yoksa çok ağlarsın
- 1 yıl
İpini koparan geceye meze olur bizi sana sordurur. Öyle ağlarsın diyorsan sözünün arkasında dur ağlat bakalım
Soran1 yılSana ağlarsın dedim ağlatırım demedim daha okuma yazman yok Doğuya köy diyorsun köy dediğin yerlerde okuma yazma var gelişmiş sen gelişmemişsin sanırım
- 1 yıl
Aynen okuma yazma bayağı var. hep haberlerde o yüzden görüyoruz çocuklari toprağa gömenleri, tecavüzleri, vs vsleri türkçeyi senden 10 kat iyi biliyorum merak etme
- 1 yıl
Ben malatyalı'yım. Doğuyu iyi bilirim alınganlıklarıyla meşurdurlar. sende onlardan birisin işte.
Soran1 yılKnka İstanbul'da olan olayları görmüyorsun galiba ALLAH Korusun Her yerde oluyor Ama sen genel olarak kötü kalpli biri gibisin o yüzden uzatmayalım hadi By
1 yılgüzel olan güzel çıkar demekki o güzel değil :D
01 Yorumla
Soran1 yılYalan borcum yok knka çevresi mi canım o zaman
Bunun nedeni fotojenik değildir. Güzel olmaktan başka bir şey bu. Yaratılış ile var olur
Bunu bir profesyonel olarak basitçe böyle anlatırım00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılBir çok kişide olur bu insanlar kendi fotoğrafını görüp sesini duyunca yadırgar
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes beğenmez mi fotoğrafını
- 1 yıl
Çok kişi beğenmez erkekler güzel çıkan fotoğrafı sosyal medya hesaplarında kullanır yıllarca değiştirmez
- Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılGüzel olması fotojenik olduğu anlamına gelmez 🤔
01 Yorumla
Soran1 yılFotojenik nasıl olunur
1 yılGüzelliğinin farkında olan bir kız kadar tehlikeli bir şey yoktur bir erkek için.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Daha iyisinin peşinde olmak gibi mental bir durumları var. Alışkanlık olmuş.
Soran1 yılHm bilemedim
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Fotojenik değildir , poz vermeyi bilmiyordur
00 Yorumla
1 yılGüzel dediğin kız Kadın belki de mide bulandırıcı ve tiksindirici olamaz mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende normalde çok güzel olduğunu söylüyorlar ama fotoğraflarda ağzım gözüm burnum yamuk çıkıyor özelllkle arka kamerada
01 Yorumla
Soran1 yılAyn ya
Gizli Üye(30-35)1 yılBu daha iyi bir şey fotoda 10 üzerinden 8 çıkıyorsun sonra realde 10 üzerinden 11 oluyor ki daha etkileyici oluyor …
00 YorumlaBu durumdan bende muzdaribim. Çünkü aynada gördüğünle aynı çıksın istiyorsun fotoğraflar. Halbuki hiçbirimiz aynada kendimizi gördüğümüz gibi görünmüyoruz
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef ya
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel kızın aurasını telefon kaldıramaz
31 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyledir
çok güzel bir soruya değindin bende çok merak ediyorum acaba neden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen ya fotoğrafta başka kamera başka
23 Yorumla- 1 yıl
Sende mi resim çekerken begenmiyosun kendini
Soran1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yıl@hassas_dokunuslar evet çok kötü çıkıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılKameralar insan gözünün alğımadığı sivilceleri çizgileri bile gösteriyor. Kameralar insan gözünden net görüyoe
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılZaten günümüzde fotoğraflarda güzel çıkmak mi, reelde güzel olmak mi önemli çözemedim 🤣
00 Yorumla
1 yılKamera neyi görüyorsa onu çekiyor demekki kız güzel değil
04 Yorumla
Soran1 yılGüzel knka baya iltifat alıyor normal hayatta ama fotoğraflarda günah çıkmış gibi hissediyor
- 1 yıl
😀😀😀 Ne ile çekim yapıyorsunuz
Soran1 yılKamera Snap ama yine günah gibi çıkıyor
- 1 yıl
Bir ömür. gozlerimle bakayım sana günahıyla sevabiyla🫠🙂
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılAynada daha güzeliz gerçekten ama Kamer le alakalı
10 Yorumla
1 yılHiç anlamış değilim bu yüzden fotoğraf çekilmiyorum
00 Yorumla
1 yılSen bi de bizi gör, hilkat garibesi gibi çıkıyoruz..
00 Yorumla
1 yılKemik yapısı kamera lensi ve ışık gibi faktörlerden olabilir
00 Yorumla
1 yılGüzelliğine kameranın kalitesi yetersiz kalıyordur belkide
06 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı değil mi ama😂😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😅
- 1 yıl
İyi günler Tuğçe Hanım 🙂
1 yılfoto çeken arkadaşları genelde fesat oluyor
00 Yorumla
1 yılGerçekten öyle yaaa
13 Yorumla
Soran1 yılSonunda beni anlayan kişiler çıktı
- 1 yıl
Normalde çok iltifat alırım ama resime gelince sanki başka birini çekmiş gibi
Soran1 yılAynı şekilde
Enerjisi ve Aurosu çok düşüktür.
01 Yorumla
Soran1 yılBelki olabilir
günah gibi çıkmak nası bir tabirdir
02 Yorumla
Soran1 yılYani aşırı masum güzel değil böyle fazla kötü
1 yılYoo guzel olan guzel cikiyor 😅
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle olmuyor işte güzel olan günah çıkıyor
- 1 yıl
Gunah cikiyor derken 🤔
Gizli Üye(25-29)1 yılBende de kızlar dik dik bakıyor normalde sanalda millet küfür ediyor iğrenç diyorlar. Fotojenik değiliz sanırım
00 YorumlaBelki de güzel kızlar poz veremiyordur😂
01 Yorumla
Soran1 yılBu Olabilir ya
1 yılGüzel kızlar foto çekinmesin lütfen
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki güzel değil mk 😂
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel hatta baya iltifat alıyor normal hayatta
- 1 yıl
İltifat alır normaldir bizim erkeklerimiz biraz maldır gereksiz gö7 kaldırmayı severler
1 yılAurasi yüksek değildir
02 Yorumla
Soran1 yılGünlük hayatta yüksek ama fotoğraflarda günah çıkmış gibi hissediyor
- 1 yıl
Bende öyleyim. İktir et fazla takma gülüşün güzelse fotoğrafa gerek yok
1 yılZannettiği kadar güzel değildir
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel bunu çevresi söylüyor
- 1 yıl
Çevresi teselli ediyor olabilir
1 yılGüzel olmadığı için.
03 Yorumla
Soran1 yılGüzel knka baya iltifat alıyor normal hayatta ama fotoğraflarda günah çıkmış gibi hissediyor
- 1 yıl
Poz vermeyi ve doğru ışık ayarı yapmayı bilmiyorsun demek ki. Ayrıca, profesyonel bir kamerayla çekim yapabilirsin; telefonun kötüyse, güzel çıkmaz.
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılFotojenik değildir
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl fotojenik olunur
1 yılYanlış kamara acısı olduğu için
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl ayarlanır peki
1 yılGüzel değildir
01 Yorumla
Soran1 yılGüzel baya iltifat alıyor normal halini çok beğeniyorlar
- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılkasıyordur poz verirken
06 Yorumla
Soran1 yılEvet çok utangaç
- 1 yıl
kim o
Soran1 yılBoş ver tavsiyen var mı
- 1 yıl
habersiz çekilsin
Soran1 yılPeki teşekkürler
- 1 yıl
🦟🦟🦟🦟
Ben beğeniyorum resimli ve yanımda olunca
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılNe bilek bacı paylaş millet karar versin
00 Yorumla
1 yılCidden yaa hiç güzel çıkmıyoruz dermişim 🤣😂😂
00 YorumlaGüzel her şekilde güzeldir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. yeterince güzel değil demekki
00 Yorumla
1 yılKamerası kotudür bence
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılFotojenik değildir
00 Yorumla - Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne