Sanırım sen Kıvırcık olmak isteyipte olamayanlardansın , Sonrada onlara suç atanlardan.. Kıvırcık saçlı kızlar Gayet güzel ve Seksi geliyorlar bana ki Sevgilim Kıvırcık Saçlı..
Düz saç ne ya cansız ve hiçbir olayı yok ayrıca size çekici olduğunuzu kim söyledi ahahhs herkesin saçı düz ve çok sıradan duruyo bence sende çok kıskanmışsın ki taa buraya kadar yazıp bok atma derdine düşmüşsün aslında en çok kıvırcık olmak isteyen de sensin hahshwh bu kadar çatlayacağına git kendine bi maşa al anca öyle güzelim saçlarımıza sahip olabilirsin gerçi özenti olsan neye yarar asıl iş orjinal de ama sen kendini avutmak için çakma takılabilirsin senim gibi kıskançlarada bu yakışır ahahhahahahshahahhahwhshwjd
OOo sen de Hande Erçel gibi kız sayısı sanki milyonlar da onu örnek veriyorsun. O kadar güzel normal kıvırcık olmayan insanlar arasında da az... Yani bunun kıvırcıklıkla alakası yok genlerle alakası var :)
Hande gibiyim ben ondan cok begenieim esmer. Duz sac
Kivircik sac acik renk beyaz ten filan bunlar farjli bir guzelligu oetaya cikarir ekran icin filan iyi yani hic kizil kivircik oyuncu yokncakma kizil olanlarda duz sac. Anca farkli bir guzellik olur yoksa best kadin selena gomez
Maşallah diyeyim ya sen de güzeller güzeliymişsin :) ;) Beyaz ten renkli gözler vs. çok harika oluyor öyle kızlar. Evet Selena Gomez harika ya.. Zevkini çok beğendim doğrusu :)
bende kıvırcık saçlıyım 3 yıl öncesi olsa sana katılırdım ama şu an kıvırcık saçı ayrıcalık olarak görüyorum ve çevremdeki herkes saçlarıma hayran hatta sırf benim saçlarım gibi olsun diye bir çok şey deneyen perma yaptıranlar bile oldu ama şu açıdan bakınca haklısın çekicilikten çok sevimli oluyor bencede :D
Ancak tatli olabiliyolar bunlari hangi erkek arzular la kanla filan olunur Esmerler sanildugi gibi sevilmiyor ama avrupada. Sac siyah ten bembeyaz seviyolar
Ne biliyim. sanki kimse guzel bulamaz soyle sacli kizlari beyaz ten kivircik kizil sac yastik gibi geliyor. Herkes koyu ten. duz koyu sac begeniyor baksana hande ercele oluyorlar
Bilmiyorum artık bıktım kadınların güzellik takıntıların şeytan diyor hepsinden uzakta yaşa ıssız bir ada da baş ağrısı geliyor güzellik takıntısı bir zaman son ra bence
Onemli olan bakim ve cekicilik cunku. Kivircikta olsa duzde olsa bakmayi bilmek. Birde cogu kadin baska kadindan iyi goruneyim ay ne guzel filan diye yasiyir bos bos onun yerine kendileri icin birsey yapsa millet. Lezbiyenler sanki.
Ne guzel dusunuyorsun her kadim guzeldir bencede o kizda guzel. ama ben seksiyim diyince egolu olunca itiyor ciddi anlamda begenmeyende var o kadini begenende
mide bulandırıcı oldu bu kadar kadınların seksiyim ben diğerleri ezik en güzel benim takıntısı şunu bilmeliler her kadın yaşlanınca kırış kırış olacak hangisi hatırlanacak kimisi gencecik bir kıza tercih edilecek kimisi ise yalnız kalacak bence kadın ekonomik özgürlüğünü kazanasın tipiyle değil kariyerini aklı ve zakasıyla yapsın tek yok olmayacak kadınlar onlardır
En İyi Cevaplar