Ben meslek lisesi son sınıftayım bölümüm muhasebe puanım kötü o yüzden geçiş hakkımı kullanarak 2 yıl muhasebe ve vergi uygulamaları okuycam. İş imkanı nasıl ? Önü açık bir meslek mi ?
Cevabın nedir?
Dinsel boyuttan kötü meslek rüşvet vergi kaçakcılığı felan filan çok dönüyor hem sana veriolar rüşvet eger banka muhasebesi falan yapıosan hemde sen ticaret sicli memurlarına felan verion hic ii dgl o türden ahiret acısından dürüst calısan biriyle kimse calısmıyor haberin olsun ben o sektörden döndüm. İllaki kacırcan vergi falan filan hemde cok stresli iş ticaret odası işleri vergi dairesi falan filan üniversite sınavnda ii bir yer kazan bölüm değiştir helal yoldan kazanna meslek sec derim kardeşim :) he dinsel boyut alakadar etmio dersen ii para kaldırırsın ama haram olur deyim.
20 Yorumla
2 yıllık muhasebe okusan bile ,mali müşavir olmak için 4 yıllık fakülte bitirmen şart.Yani 2 yıllıktan sonra açıköğretimden de olsa 4 yıllığa yükseltmen lazım.Meslek güzel aslında ,kolay iş bulabilirsin.İleride kendi ofisini açabilirsin.İş sahası geniş.
21 Yorumla- +1 yıl
Lisede Stajda, Teklif Vb. Gelirse Maaşlı Bir Şekilde Çalısabilirmiyiz Yoksa Hem Çalışıp Hemde Üni. Diploması Almak Zorundamıyız Yani O Yerden Gelen Teklif Kabul Ettik Çalıştık falan Bidahaki Gireceğimiz Yerde Lise Mezunu Bir Şekilde Girebilirmiyiz Yoksa Üni Diploması İstermi (Biliyorum Çok Karışık Yazdım Ama İnş. Anlarsınız)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Bende son sınıf öğrencisiyim. Okula başlarken muhasebeci olucaktım ama gerçek yüzünü görünce sıkıcılığını zorluğunu anlayınca başka bir meslek seçmeye karar verdim. Bu sene sınavı kazanamazsan seneye bir daha dene. Muhasebenin bir geleceği olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
00 YorumlaBen de muhasebe çıkışlıyım :) Ticaret meslek. Ama bence muhasebe vergi okuma. Dış Ticaret oku 2 yıllık var. Ben son senemdeyim dış ticaret okuyorum. İş olanakları da oldukça iyi soylemem gerek :)
01 Yorumlainsana kanakalrı oku onun önü çok açık ben olsam insan kaynakları okurdum o kaadar da kötü değildir heralde puanın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılben su an mali müşavirlikte çalışıyorum muhasebe bitirdim yardımcı olabilirim istersen
05 Yorumla- +1 yıl
Benim de 2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamaları tutuyo sence önü açık mı?
- +1 yıl
Abi bende ilk senemdeyim muhasebe ve vergi uygulamalari okuyorum gelecekte mali müsavir olmam icin ne yapmam gerekiyor 2 yillik muhasebe ve vergi uygulamalari bölümünün önü açık mı? 2 seneyi bitirip işe koyulmak istiyorum biran önce
+1 yılararsan iş bulursun
01 Yorumla- +1 yıl
Abi 2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamalari okuyorum iş imkanlari nasildir biliyormusunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne