arkadaslar kusura bakmayin igrenc duruyor biliyorum bu yaraya krem vb oneriniz var mı 

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Burası kolundur umarım diyeceğim de; çok kalın yine de kıllar. Erkek kolu diye düşünmedim değil. Fake hesap olabilir yani. Hadi bacak olsa, ayrı dert. Niye alınmıyor bu kıllar? Yara nasıl geçer? Kendisi zamanla geçer. Kabuk bağlar, sonra düşer o iyileşir. Elleme sen, kaşıyıp yırtma.
yakinlastirdigimdan kalin gorunuyor normalde ince. agda yapamiyorum oraya yara cok aciyor cunku. fikrin icin sagol
Çok kötü durmuyor temiz tut toz pas kapmasın antibiyotikli krem kullan bir eczacıya gösterdigin anda verecegi kremi bilir zaten. Pahalı da olmaz en fazla on lirana maal olur.
Hic bir sey surme krem yarayi besliyor kendiliginden kurusun iz kalir bir de ne lanet sey! Killar takma mi :D
orda yara oldugu icin oraya agda yapmiyorum bileikle yapatiyorum 😂
koparma iz kalır. tam iz kalacak bir yara. enfeksiyon kapmış galiba. teramicin sür daha hızlı iyileşir...
Cevap
27Cevap
Yaralar mide bulandirici degildir hatta basligi boyle yazmasaydin bir cok insan boyle bir tepki vermiycekti neyse yarana gelince oylece birak o duzelir
öğk. iştahım kapandı teşekkürler. madecassol ya da bepanthene sür, hem hızlı iyileşir hem de iz azaltır
Bepanthol ya da madecassol sürebilirsin yarabandi yapistirma hava alsin ama temiz tut
böyle bırak kabuk bağladıktan sonra kabuğunu kaldırma
Kapatmışsın çok kapatma artık açık kalsın herhangi bir kremi sür arada sırada geçer
Hametan kullan googleden bir bak yara için çok iyi bir krem pişik yara vs.
yaktın mı sigara mı bastın. sarı melhem sür kabuk bağlasın
Aslında iyileşmeye başlamış gibi duruyor, eğer iltihap filan ya da akıntı gibi bir şey varsa antibiyotik krem sürebilirsin, yara bölgesini temiz tut, başkada yapılacak bir şey yok. Geçmiş olsun. :)
kısa sürede kabuk tutuyor zaten, banada öyle oluyordu sonra üzeri kabuklanıyordu.
geçiyor işte elleme geçmese öyle kabuk bağlamaya çalışmazdı
elini sürme kaşıma açık kalsın sarma temiz tut 1 haftaya geçer
Tam kabuk tutmamış gibi, iyice kapanana kadar bişey sürme veya üstünü kapama bırak kalsın öyle kendi geçer zaten
Madecassol iyi gelir. Acıyorsa da Anestol ile uyuşturucu etki sağlayabilirsin. Karıştırıp kullanmak sakıncalı değildir :)
Gecmis olsun kantaron yagi sur duzenli hem mikrop kapmasini onler hemde iz birakmadan iyilestirir
Bir şey sürme boşver kalsın öyle oynama üstünü kapama
Yaran kabuk bağlamış sen soymuşsn. Şu an tekrar kabuk bağlıyor. Eğer kabuğu soymazsan iyileşir.
iltihabı var oksıjenlı suyla falan temızle sonra bırak kurur dokulur bıle hatta kurumus bıle
Eczaneye gitsen onlar sana verir ya da en iyisi deniz suyu tuzlu su bakteriyel enfeksiyonu kırar.
öğğğğğğğ bekle kendiliğinden geçer öğğ kusup geliyom
GEÇTİMİ BENDE DE AYNISI VARR GEÇTİYSEEE BANADA NASILL GEÇTİĞİNİ SÖYLERMSİN
Furacin yara merhemi al eczaneden üzerine sür.
Doktora gorun hic iyi gorunmuyor nasil oldu ki bu
Cilt doktoru. Önerim bu.
zamanla geçer, açık durması daha iyi
Doktora git iz falankalr krem versin sana
Eczaneye git onlar yarana göre krem verir
Katıron otunun oze vardır eczanede kulkan gecer
Üstünü kapatma iltihap kapmış
Cilt doktoru. Önerim bu.
Oha bu nasıl yara git doktora
kılları alayın bari bee zamanla geçer yara
yara olan yere nasil agda yapiyim
Tükürükle ara sıra, çabuk geçer..
Bu saten kurumaya geçmiş bişey yapmana gerek yok
Doktora git, burdakilere uyma
cildiyeye görün bence ciddi olabilir
Eczaneye veya doktora gideydin iyiydi.
Gece gece tanrı cezanı vermesin doktora görün
midemizin anasını s... mek istemezdin ama bune?
iltihap dimi ne yarası o
Geçmiş olsun nasıl geçeceğini bilmiyorum.
bepanthen
Eczaneye gt sor
Bepanten sür
Nasıl oldu bu
kremle
ne yarası bu?
Argh.
kremi falan vardır
Ne oldu ki oraya
Çay içiyordum mk
Nasil oldu
bepanten plus sur