Varsa nasıl çözüm buldunuz
ben bir kaç aydır ilaç içmeyi bıraktım zaten ise yaramıyor du ben öyle hissediyorum bilmiyorum bugün de çok kötü midem ne yapacağımı bilemiyorum sabah öğlene doğru midem de yanma oldu şimdi de çok kötüyüm
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Varsa nasıl çözüm buldunuz
ben bir kaç aydır ilaç içmeyi bıraktım zaten ise yaramıyor du ben öyle hissediyorum bilmiyorum bugün de çok kötü midem ne yapacağımı bilemiyorum sabah öğlene doğru midem de yanma oldu şimdi de çok kötüyüm
brüksel lahanası, lahana, brokoli, turp, roka, karnıbahar, su teresi, hardal bitkisi. bunları haşlayıp haşlayıp ye suyunu da atma onu da iç. diyet şeklinde beslenmen lazım sağlıklı beslenmen lazım ev de hafif egzersizler yapman lazım. instagramda böyle hani çok sağlıklı beslenen kadınlar var ya onları takip et ve taklit et yani. korkacak bir şey yok. onları uygularsan yaralar da geçer muhtemelen zamanla. çok geçmiş olsun.
Yara yok ama safra kesesi taşı ve çamuru ile yaşıyorum. Endoskopi esnasında kitle olduğu söylendi fakat ikinci bir endoskopiyi kabul etmediğim için emin değilim. Bence kesinlikle bi' gastroentroloji ile görüşün. Çok zor bir durum ve feci hayat kalitesini düşürüyor mide rahatsızlıklari.
Sizede çok geçmiş olsun 1 senedir çok çektim midem den çok ağladım acile gidip serum taktırdım sürekli hiç geçmedi çok farklı bir ağrı yaşayan bilir ancak uzman doktora gittim de bir şey yapmadı ilaç değiştirdi yatarken yüksek te yatmam gerektiğini baharatlı şeyler bulgur pilavı yasakladı
Kola tarzı şeyler hiç tüketen biri de değilim kola hiç sevmiyorum ama midem de böyle sıkıntı çıktı
Benim de aynı işte. Reflünün kitleden kaynaklı olabileceğini söyledi doktor ama üstüne gitmedim. Eğer dediğiniz ürünleri tüketirsem, çok yersem veya düzensiz yersem inanılmaz şekilde istifra edip yatak döşek olup hastanede kendimi buluyorum. Umarım şifa buluruz bir an önce, dediğiniz gibi bir tek çeken anlar o ağrıyı.
Cevap
5Cevap
Doktora görün, göründüysen tekrar görün. Mide yarasında en iyi ilaç antepsin şurup ama lansor ya da nexium da kullan.
Lansor varsa iç bi tane mide de yara vs varsa sürekli kullanman gerek diye biliyorum ilaç benim de var bişeyler ama doktora gitmedim hiç sinir stres yapıyor işte
Doktora sorarak yap, kantaron yağı iç izin verirse. Allah şifalar versin..
Endoskopi yapıldı mı hiç
Ülser be gastrit hastalığım var
Midenin kenarında büyük yara varmış
Diyete çok dikkat etmen gerekiyor. Sigaradan alkolden uzak durup çok strese girmemen gerekiyor. Bunun yanında h. pylori varsa onu eradike etmek lazım
Karpuz tüket devamlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?