Bir birinden oldukca farklı meslekler moda tasarım konusunda neler yapabilecegini dusun öncelikle mesela maaşlı bir işe girerek calisabilirsin tasarımcı olabilirsin ve bu konuda kendini ispatlaman cidden cok zor bir durum bana göre. Cok kutsal ve güzel bir meslek şüphesiz. Ama işin duygusal kısmı olan konu yani para kısmına gelecek olursak kendini ispatladiktan sonra ciddi maaslar alabilirsin burada ki en buyuk durum kendini ispatlamak ama Grafiker dersen maaşlı bir ajansta çalışırken aynı zamanda freelance (serbest, dışarıdan) iş yapabilirsin ve kendini tasarım konusunda ki kadar ispatlama durumun olmaz ve gelir olarak aylık 5 bin TL ye kadar çıkarabilirsin gelirini hala sektörde ciddi bir grafiker açığı da mevcut bu açık yüzünden talep edilen paralarda oldukça yüksek meblağlar. Ama işin özü şudur ki içinden geleni yap para her zaman mutlu etmez insanı bir yerde tıkanır kalırsın içinde olan her zaman en kârlı meslektir bana göre
03 Yorumla
Soran+1 yılpsikoloji içimde olan tekrar mı hazırlanayım yani
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılHangisini daha çok severek yapacağına inanıyorsan o.
00 Yorumla
Bence grafik tasarımı tanıdıgım 5 kişi grafik tasarımı mezunu ve çok iyi yerlerdeler tabi bu biraz oldugun şehirede bağlı
12 Yorumla
Soran+1 yılhangi üni
Grafik Tasarımı daha iyi olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hangisini daha çok istiyorsan onu seç. Yolunu bulursan ikisinde de deli para var.
Ama bir Türk olarak böyle açık saçık modaya kapılacaksan GT'yi seç.00 YorumlaModa tasarımı :)
Her şey moda oluyor zaten, ekmek kapısı kapanmaz :)00 YorumlaHangisine ilgin daha fazlaysa onu sec çünkü ancak sevdiğin ilginin olduğu alanda ilerliyebilirsin
10 YorumlaGrafik. Valla benim arkadaşımın abisi ciddi ciddi para kazanıyor öyle böyle değil yani
01 Yorumla- +1 yıl
Tam olark ne iş yapıyor bende okuyorumda nerye yonelmem gerektiğini belirlemeye çalışıyorum cevap verebilirsiniz müsait olduğunuzda duciniz olurum şimdiden tesekkurler
+1 yılBende aynı ikilemdeyim hala kararsizim modami grafikmi
10 Yorumlagrafik tasarım seç meslektaş olalım
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl meslek hangi üni
Soran+1 yılbenim puanım yetiyor bu yıl direk puanla alan okullar var
Soran+1 yılyeteneğimde var
- +1 yıl
bu hem senin yararına olur çünkü bu iş özel sektör ve gsü çıkışlı arıyorlar çünkü bu kişiler kendini çizim konusunda kanıtlamış oluyor ve diğer insanların doğal olarak çok çok önlerine geçiyor ve senin iş bulabilme şansın çok düşüyor eğer dediğin gibi yapacaksan tavsiye etmem yinede senin kararın
+1 yılYeteneğin hangi yöndeyse...
00 Yorumla
+1 yılModa tasarim.
40 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence ikisinide seçme.. başına bela alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılne seçeyim
- +1 yıl
bilmem git pazarda limon parkta simit sat ama tekstil işine girme erken yaşlanırsın :)
Moda tasarım elbise resim çizmeye yeteneğin varsa
00 Yorumla
+1 yılModa tasarım gelecek vaadi olan meslektir
01 Yorumla- +1 yıl
Gelecek vadi olan grafik tasarımdır çünkü teknoloji çok gelişmekte web ve özellikle 3d Max programlarini bilmek demek ciddi paralr kazanmak demek
+1 yılGrafik tasarım
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Önüne gelen moda Tasarımcı ekmek yok kuyruk çok (Bence)
+1 yılModa tasarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden grafik tasarım değil
+1 yılModa tasarım
00 Yorumla
+1 yılGrafik tasarım.
00 Yorumla
+1 yılmoda tasarım
00 YorumlaGrafik.
00 YorumlaGrafik tasarımı
00 Yorumla
+1 yılModa
00 Yorumla
+1 yılGrafik tasarım
00 Yorumla
+1 yılModa
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 23,2b cevap paylaştı. moda tasarım
00 Yorumla
+1 yılgrafik
00 YorumlaModa Tasarım
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. grafik tasarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgrafik tsarım
00 YorumlaModa tasarım
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılGrafik tasarım
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar