Arkadaşlar bunun için illa Gata yı mı bitirmek gerekiyor dışarıdan hemşire alınıyor mu bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de buna bakış açınız ne çünkü annem babam bile kararıma saygı duyarken erkek arkadaşım pek hoşnut değl
Cevabın nedir?
+1 yılYozgatta askerlik yaptım senin gibi bir hemşire vardı. Asker kendisini bilerek yaralayıp hemşireye gidiyordu. Erkek arkadaşın haklı.
42 Yorumla
Soran+1 yılorda öyle olması her yerde böyle olduğu anlamına gelmez ama
- +1 yıl
Emin ol her yerde öyle :) Konu türk erkeği
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 819 cevap paylaştı. güzelsen yap sevabı büyüktür :) gariplere malzeme lazım :))
02 Yorumla- +1 yıl
canım misin sen seni malzeme niyetine harcamak lazım aslında
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı. Bende düşünüyorum askeriyeye atansam nasıl olur diye. Çok yoğun olacağını düşünmediğim için tercih ediyorum olursa artık inşallah
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama baksana nerler yazmışlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede hoşnut olmasın bir zahmet sonra g avatar mısın derler çocuğa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
59Cevap
+1 yılSeninle mi evlenmesi lazımdı. Bu ne sığ düşünce yapısıdır yarabbim. Çoğu hemşirenin ne halt olduğunu biliyorsan kapa o lanet gözlerini kulaklarını, bilme.
35 Yorumla- +1 yıl
Ben orda bütün hemsirelere yazmadim illaki cok hanımefendi iyi insnalarda var ama. benim bekar asker cevremdekiler böyle anlatiyor ben onlarin anlattiklarina diyorum yoksa herkes asla 1 olmaz
- +1 yıl
Çok saçma ve mantıksız konuşuyorsun. Hangi hemşire kuyruğuna bastıysa artık git onunla haller hesabını. Burda bir meslek grubunu itham etmen olabildiği kadar iğrenç ve beyinsizce bir hareket.
- +1 yıl
sorum neden evleniyorlardı merak ettiğimden sormuştum ama soruma dogru duzgun cevap dısında her şey geldi kuyruguma basan da olamaz asla merak etme
- +1 yıl
ha bu arada 1 meslegı benden once çok ıtham edenler oldu ona bakılırsa turkıyede ve dunyada en çok aldatan meslekler sıralamasında hemşireler 1. sırada haberın olsun bos düşünceymıs
- 1 yıl
hic bir sey bilmiyosun. Git astsubaylara sor. Mesela Tel Abyad, Suriye de hemsirelerin odalarinda nasil seks yapiyorlar, git astsubaylarin kendi agizlarindan duy.
Buraya yazmak istedim ne kadar zihniyetsiz insanlar yorum yapmış genel olarak değil saçma sapan yazanlara söylüyorum oraya giden hemşireler yaralı askerleri tedavi etmek uğruna gidiyor kaçıncı yüzyıldayız erkeğin cinsel organını kontrol etmek ne lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin siz öyle düşündüğünüz için öyle olmak zorunda değil bu mesleği yapmak isteyenler askeri hemşirelik okumak isteyenler hayallerinizin peşinden gidin derim
101 Yorumla- 1 yıl
hic bir sey bilmiyosun. Git astsubaylara sor. Mesela Tel Abyad, Suriye de hemsirelerin odalarinda nasil seks yapiyorlar, git astsubaylarin kendi agizlarindan duy.
+1 yılSaçmalamışsın. İnsanları mesleklerine göre yargılama. Bu dediğin karakter meselesi. Ve aşırı cinsiyetçi yaklamışsın olaya. Kafanız sadece cinselliğe çalışıyor. Ayrıca hemşire asker ilişkisi dediğin çok klişe bir şey. İnsanlar istedikleriyle evlenir. Evlenicekseniz bir kişinin mesleğine bakacaksanız hiç evlenmeyin.
21 Yorumla- 1 yıl
+1 yılyetişkin içerikli filmlerdeki gibi seks yapmak istiyorlar herhalde o yüzden tecrübeli diye hemşirelerle evleniyorlar.
36 Yorumla- +1 yıl
bende burda öyle deyınce dunyanın lıncını yıyorum adalet?
- +1 yıl
Ya bırak millet köpeğe halleniyor gelip burada ahlak bekçiliği yapıyor sen boşver milleti.
- +1 yıl
saol valla ya
- +1 yıl
Rica ederim. Hatta dur niye gizlide yazdım ki bunu direk açayım millet adam görsün :)
- +1 yıl
heykelını dıksınler senın be yarası olan gocunuyor aşagıda zaten
- +1 yıl
adamsın adam :) aynen salla milleti.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmk ka şarı hastalansan hemşireler bakıcak sana neymiş hemşireler Çok yaşa lan hasta olunca mal gibi hemşirelere sıgınma
45 Yorumla- +1 yıl
Ben orda tüm hemsirelere laf etmedim orda hepsi diye bir laf gecti mi hayır ben bütün hemsirelere namussuz mu dedim hayir illa iyi öyle olan vardir ama benim asker cevremdekiler öyle bahsediyor ben yukarda herkes öyle yazmadim
- +1 yıl
Mk ka sariymis varos seni sen kime kasar diyon
- +1 yıl
bu konuda haksizsin sana mi gebeyiz sanki salak salak konusmasan, senin evinin onundeki çöpüde benim kardeşim topluyor canım o copunu almasa sokagin pislik goturur, bu ulkenin hemsireye polise askere copcuye hepsine ihtiyaci var ama sen bu sıg dusunceyle birsey olmaz kusura bakma.
- +1 yıl
gizli üye kiniyorum seni gercekten ben de askerim yeri geliyor canımı verrim gozumu kirpmadan ama senin su dusuncende asla olmam iyi mk bende siz yatiyorsunuz ben goreve gitmimmi diyim bu ulke bana da sana da muhtac degil ali gide veli gelir fatma gider leyla gelir
- 1 yıl
Kimin kasar oldugunu git astsubaylara sor. Mesela Tel Abyad, Suriye de hemsirelerin odalarinda nasil seks yapiyorlar, git astsubaylarin kendi agizlarindan duy.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılAskerlerin cinsel organlarını kontrol edersin bol bol. d. d
20 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor yerine göre ama SİİRT ERUH da olacağını sanmıyorum olsa bile askerin g. tü yemez revirdeki kıza yazılmaya :) :)
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizde mendimize bu kizlar neden bu uniformali erkeklerden cok hlsmaniyor die soruyoruz arada senin durum bundan hic farki yok anlasilan
07 Yorumla- +1 yıl
erkekte de aynı şekılde yanı unıformalı kız.. hm
- +1 yıl
Ozaman bu iste bir is var🤔
- +1 yıl
artık askerde sevmiyorum hemsıre seven ne yapmaz
- +1 yıl
Iyi en azindan birini kurtardik😆
- +1 yıl
Sahmeran hangi sahmeran acaba?
- +1 yıl
yılanların kraliçesı olan
- +1 yıl
Yilanla ugrasan kizdan hic hayir gelmez
Bence bir kaç kişi yüzünden bir meslek camiasına bunu mal edemezsin çok ayıp ettin şimdi. Özür dilemeli ve bu paylaşımı kaldırmalısın. Sana yakışmadı.
04 Yorumla- +1 yıl
Ondan mi dunyada ve turkiyede en cok aldatan meslek hemsireler secildi abi? Biz bilmiyor muyuz o genç hemsirelerin bekar askerlere neler yaptigini 3 tane kuzenim asker benim eski sevgilim de askerdi ve askerlerde kabul ediyor öyle olduklarini
- +1 yıl
Öyle olanlar alınmasın diye güncelleme koydum valla
- 1 yıl
Revirde komutan bayan doktor olur sadece. Hemşire erkektir
00 Yorumla
+1 yılO hemşireler yok mu o hemşireler ne düşlere rüyalara girmişlerdir kim bilir 😂
00 Yorumla
+1 yılEmret komutanım dizisi bilinç altlarına işlemiş 😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
orda ne vardı kı
- +1 yıl
Hemşireye vuruluyolar sürekli hasta oluyorlar felan
- +1 yıl
ıyy kusmuk
- +1 yıl
Kim kusmuk
- +1 yıl
Hemsireler
- +1 yıl
Aynen.👍👍
+1 yılHemşireler güzel olur mantığı vardır onlarda bence.
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka nereleri güzel
- +1 yıl
Haklarını yemeyelim güzelide var çirkinide.
+1 yılHemşirelerden nefret ediyorum doktorlar askerler niye bunlarla evlenirler hiç anlamam.
38 Yorumla- +1 yıl
heykelını dıksınler senın beee
- +1 yıl
Gerçekten nefret ediyorum çok iticiler
- +1 yıl
su an varya sana sarılmak ıstıyorum
- +1 yıl
Gel sarılalım anasını satayım (:D Bu kelimeyi kullanınca çok tuhaf hissediyorum)
- +1 yıl
asagıda 2 tanesının de kuyruguna bastım kvnbnfjkgb
- +1 yıl
İkisini de eksiledim :D
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim
+1 yılgenel d ememur oldugu icin hemsire olayi da iyi mesleki olarak hepsi degil tabi
01 Yorumla- +1 yıl
Bir asker olarak bunu bana bayaa bir acar mısın
Olanlar da rütbeli oluyor genel de rahat ol, paranoyak olmayın :)
10 Yorumla
+1 yılaskerde revirdeki hemşireden başka kız göremiyorlar da ondan :D :D
15 Yorumla- +1 yıl
Alakasi yok profosyonel askerleri diyorum oblarda revir bile yok
- +1 yıl
o zaman kendilerini savaş alanında tedavi eden ve üst rütbelilerin sert emirlerine karşı sığınacak bir liman olan şefkatli bir el olarak görürler hemşireleri o nedenle severler. ayrıca hemşireyi her erkek sever.
- +1 yıl
her erkek mi sever? ıyy
- +1 yıl
ben doktorları daha çok severim :P
- 1 yıl
+1 yılHemşire'ye gerek yok ki zaten bayan komutanlar bile var bende Şırnak'ta askerlik yaptım oradan biliyorum
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. Askerde dişi sinek bile uçamıyor ne hemşiresi. Uçağı kaçanı... Yok bayan filan
02 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@WarriorKiz sırf bu cevabı yazmak için hesap açmış olamazsın
+1 yılTabi ben diyin 8 sende 18 hemşire filan vardır
Baya var yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevmem hemsireleri ne olduklarini bende biliyorum
210 Yorumla- +1 yıl
anlat kurbanın oluyum linç yiyorum burda az da onlar görsün
Cevap sahibi+1 yılBosver sen onlari hayatinda hic hemsireyle ayni ortamda bulunmamis muhattap olmamis kisiler
- +1 yıl
anlat anlat nolursun kızlardan hemşire linci yiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnlarda hemsire galiba muhattab olmaya degmez cevap verme
- +1 yıl
adamm
Cevap sahibi+1 yılEyvalla sıkma canını boşverr 😊
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkur ederim 🌹🌹
- +1 yıl
ben teşekkur ederım asıl gorusunden dolayı
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Bir meslek grubundaki insanları sırf o mesleği yapıyor diye sevmemek ırkçılıktan bile aptalca bir şey
+1 yılakılları başlarında olmadığı için
genelde askerden gelince direk üst kafa çalışmaz alt kafa çalışır02 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya profosyonel meslegi askerlik olanlara diyorum ben erlere degil
- +1 yıl
sürekli hayallerinde düşünüp fantezi kurdukları memur şekli profili o kafalarında
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hemşireler daha çekici oluyor galiba hem hemşirelerin de işine gelir daha rahat olurlar
02 Yorumla- +1 yıl
daha ne kadar rahat olacaklar acaba
+1 yılNeymiş çoğu hemşire? Zihniyetine tüküreyim senin ben
015 Yorumla- +1 yıl
zihniyetime tükürecekmiş bekar askerler anlattı bana neler neler dönmüş erkek sağlıkcılarda niye bunlar boyle dıye ben naptım da bana dıyorsun
- +1 yıl
Boş boş konuşma. Elin lafıyla bilip bilmeden herkesi yargılama.
- +1 yıl
Neden sinirlendin cevrende hemsire mi var
- +1 yıl
Bu seni ne denli ilgilendirir? İnsanların namusuna laf atmak bu kadar kolay mı senin için? Yokluktan gözü dönmüş iki uç lavuğun lafıyla burda boş yapma.
- +1 yıl
Ben orda herkes öyle yazmisim gibi davraniyorsun ben herkes öyle yazmadim guncellemeyi oku
- +1 yıl
Çoğu diyerek boş yapıyorsun. Peynir her meslekte var. Bir kaç kişi yüzünden çoğu diyemezsin
- +1 yıl
çoğu mu diyemem bos mu yapıyorum ulan dunya ve turkıye en cok aldatan meslekler sıralamasında hemşirelik 1. sırada bunu da mı ben yaptım lan?
- +1 yıl
Çok konulu video izliyorsun galiba. Parmak değiştirmeyi unutma.
- +1 yıl
noldu doğruyu soyleyınce nolduu cevır konuyu cevırrr
- +1 yıl
Sorun az sonra kalkacak iyi izle.
- +1 yıl
elıne ne gececek lan
- +1 yıl
Ahahaha kalkacakmis noldu lan kudur 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Merak etme peynir kalkacak elbet
- +1 yıl
O peynir senin anandir pc kurusu
- 1 yıl
+1 yılAskerdeyken cirkin kizlar bile guzel geliyooo o. derece yani
00 Yorumla
1 yıltabi erkek arkadsin hosnut olmaz. * Hemsirelerin askerlerle odalarinda seks yaptiklarini biliyordur cunku.
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani kime yapıyormuş
+1 yılBayan hemşire ve doktor oluyor askeriyede ama her yerde değiller büyük hastane ve büyük askeriyede oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Daglik bir yerde bu tabur
- +1 yıl
O yerde yok Siirt merkezde vardir
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden askeriye?
hadi sevgilin olmasa üniformalı erkek meraklısısın diyeceğim ama sevgilin de varmış yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsker değilim ama
Askerliğimi yaptım geldim
Sözlüm. hemşire onunla
Haatanede asansörde kalmısdık tasdüf gibi öyle tanıştık ama. mutluyum06 Yorumla- +1 yıl
Sözlün iyi biriyse yukarda dediklerime alinma öyle olanlar kendilerini çok iyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim. yorumun için
- +1 yıl
ah herkes senın gıbı anlayıslı olsa sen kıme dedıgımı anladın umursamadın yarası olan gocunuyor işte
Cevap sahibi+1 yılKültür ve anlayış herzaman önemli dir
- +1 yıl
teşekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılAilen saygı duyarken erkek arkadaşının sözüne bakman çok yanlış bence bakış açısı çok yanlış
00 Yorumla
+1 yılHerkes kışlada ağzı açık seninkini takip ediyormuş 😂
00 Yorumla
+1 yılSen neden köle ruhlu erkekleri seviyorsan ondan olabilir belki.
013 Yorumla- +1 yıl
köle ruhlu erkek sevmiyorum onlar kendılerı mesajlarıma kolen oluyum mu yazıyorlar bılıp bılmeden konusup adımı lekeleme
- +1 yıl
Sanki bu tarz bir yorumunu hatırlıyorum ama ben sevdiğini yazdığın söz dinlediklerini söylediğin? O ne olacak peki
- +1 yıl
köle ruhlu erkek ıyı oluyor her dedığını yaptırabılıyorsun dedım sevıyorum demedım bos konusma sen ne dıye benı stalklıyorsun hem sorum bu mu
- +1 yıl
Stalklamıyorum sadece bir benzetme yaptım işte kendin söz dinliyorlar diyorsun erkeklerin isteği de bu yönde olduğu için hemşirelerle evleniyor olabilirler sonuçta asker olan insan yumuşak kalamaz.
- +1 yıl
İyi oluyor ama sevmiyorum demekte ayrı bir tezat oluyor.
- +1 yıl
niye seviyim ben sert erkek seviyorum ama
- +1 yıl
Hmm anladım sertlikten kastın tam olarak nedir
- +1 yıl
sanane lan şurda ıtıbarımı 2 paralık ettın sanane
- +1 yıl
İtibarın mı vardı senin yshdhfjfog
- +1 yıl
itibardan kastım mılletın ıcınde rezıl etmen
- +1 yıl
O yorumu oraya atınca rezil olmadın sanki bu şekilde rezil oluyorsan Allah'ım ya
- +1 yıl
sanane olum o baska soruydu burda nıye konusuyorsun onu ne alakası var kuyruguna mı bastım da ugrasıyorsun gece gece
- +1 yıl
Uğraştığım falan yok basitçe açıkladım sana durumu burda rezil olduğunu falan düşünme neler var şu dünyada
Onu ben de çözebiliş değilim kardeş :/
10 YorumlaVar dır güzel hemşireler
00 Yorumlaşimdi ben asker hatunu nereden bulacam ya :I
03 Yorumla- +1 yıl
hemşir misin
- +1 yıl
hemşirler iyi de hemşireler neyse
bende asker olucam ama ne alakasi var ki simdin
06 Yorumla- +1 yıl
asker olunca anlarsın
- +1 yıl
hayır alakası yok bekar askerlerın anlattıgı şeylere
- +1 yıl
olacaksan baskasıyla ol lan hemşirenin bkunda boncuk mu var
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 827 cevap paylaştı. o halde başka kız bulmak zor oluyor :D
00 YorumlaHemşireliği bitirip gataya atanabilirsin
10 YorumlaNaptın geçiliyor muymus benim de aklımda var öyle?
00 Yorumla
+1 yılgel kız senimi kırıcam
02 Yorumla- +1 yıl
Asker mısın
- +1 yıl
evet fazla açıklamam burdan
+1 yılGata mezunu alinir sadece
01 Yorumla- +1 yıl
Sivil memur alımları da vardir belki
+1 yılBence yapma😂askerlerin hayallerini süslersin😂😂
28 Yorumla
Soran+1 yıliçiniz fesat bence
- +1 yıl
tamam git ve gor sjsj😂😂
- +1 yıl
@sıradankullanıcıı Doğru söylüyor :D
Soran+1 yıl@bypismycop Türk askeri bu denli abaza mı?
- +1 yıl
Türk askeri değil abaza olan. askerlik erkeği abaza yapıyor. dünyanın hangi ülkesinde hemşire olursan ol bu böyle...
Soran+1 yıl@bypismycop neden böyle oluyor peki sanki normalde her istediğinizde seks mi yapıyorsunuz?
- +1 yıl
sivil ile orayı bir tutamazsın
askeriyeye mi sızacaksın fetöcü
41 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
+1 yılVardır evet. İşin zor
00 YorumlaCevremde bu konuda hic bir örneğim yok
02 Yorumla- +1 yıl
olmasın zaten hemşireler evlerden ırak
+1 yılAskeriyeden alıyorlar sadece
00 Yorumla
+1 yılsadece gata mezunlari
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenlerlede evlenen var 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca ben bir hemşire veya öğretmenle evlenmeyide düşünmüyorum. Öyle bir kaide yok. Normal bir insanda olabilir yani
Ben mühendisim bAna da bir hemşire pls 😊
01 Yorumla- +1 yıl
al al yukarda gocunanlar varya kufredenler hah ıste onlar hemsıre al
ordaki hemşireleri askerler götürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemşire götürmüştüm askerdeyken :D
03 Yorumla
Soran+1 yılee yani?
Cevap sahibi+1 yılayık ol benim gibi yakısıklı iyi laf yapan birisi çıktımı zor yani dayan :D
Soran+1 yılsapol uyardığın için (!)
İnsanlar orda can derdinde sen ne derdindesin
01 Yorumla- 1 yıl
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yav ne içiyorsunuz siz
00 Yorumla
+1 yılNe saçmalıyorsun kanka sabah 5.30
01 Yorumla- +1 yıl
Kabus gordum bu konuyla ilgili ondan
+1 yılİkiside göreve gittikleri için
06 Yorumlahemşireler ne görevine gidiyor
- +1 yıl
Doğu görevi kadroya giren devlete bağlı hemşireler
- +1 yıl
E herkes doguda görev yapabilir ogretmen mimar o bu su ne alaka
- +1 yıl
Ama devletin adına çalışırlarsa yaparlar mesela 2 yıl doğu görevi 4 yıl batı göre olarak bu böyle devam eder
- +1 yıl
sacmalık devlette o kadar meslek var
- +1 yıl
Bana demiycen onu kankaa 😄😄😄
+1 yılNe diyon kizim iyimiisin sen
06 Yorumla- +1 yıl
niye böyle dedın şimdi
- +1 yıl
Ya iyide askerle mi evlenmek istiyorsun sen
- +1 yıl
Cevrem asker dolu zaten
- +1 yıl
O zaman niye sitem ediyorsun sorun ne sorunu ogrenebilirmiyim
- +1 yıl
Bekar Askerler hep hemsirelere orsp diyor ama niye onlarla evleniyor sorum bu
- +1 yıl
Onlara bacım diyenlerde güzel kardeşim demekki😂😂
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılüroloji kliniğine düşersen diye düşünüyordur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşireler güzelse gidiyim bende o zaman
03 Yorumla- +1 yıl
hah sende git
Cevap sahibi+1 yılSen de hemşire ol askeriye ye
- +1 yıl
Allah korusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenın atesın fazla sanırım onlar anca söndürür
06 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var neden herkes askeriye deyince direkt böyle algılıyor
Cevap sahibi+1 yılBiz boyle algılıyorsak eşin dostun akraban Ne düşünecek. Baska yer mi yok yav
Soran+1 yılasker olmak istedim hep ama kısmet hemşire olmakmış, şimdi en azından bir nebze de olsa o hayalimi gerçekleştirmek için askeriyede hemşire olmak istiyorum bunda art niyet aramanıza gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBana Ne Can'ım nie art nıyet arayacam. karar Senın ama baska yerleri secmek Senın ıcın daha ıyı olur eşin bile sıkıntı yapar ya da erkek arkadasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapma biz de senin ne olduğunu biliyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂neymisim
- 1 yıl
- Devamını Gör (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım