Ben kafama sıkar giderdim herhalde. Bir nesli çürüttüler gençler... Onları izledik sabahları niye yaptık bunu bilmiyorum... Kimsede engel olmadı... Tinkivinkilalapoo...
tamamen masonik, ayrıca 25. kareden vuruyorlardı örneğin bahçede çıkan teleskoplar bize gözetlendiğimizi hatırlatıyordu, fakat gözetleyen kim? (baphomet yani şeytan)
Hayır elbette sıkmazdım. Ben po olurdum muhtemelen, o koca totomu sağa sola sallayarak scooter'ımla dağ bayır dolaşırdım. Karnımdaki minik ekrandan çizgi film izler, süpürge ile arkadaşlık ederdim. Ah her neyse, yeter bu kadar hayal. Batarken güneş ardında tepelerin, geldi veda zamanı telatabilerin -,-
Valla haklisin 😂 hep de aynı şekilde biterdi. Artık sonuna gelince izlemez kapatırdım :D bir kere TV kapatinca duruyorlar, açınca devam ediyorlar sanıyordum. Annem beni bir yere gönderecekti,"gelince izlersin" dedi. Geldim bir açtım yoklar. Ağlamıştım😂 En çok da o gözyaşlarıma acıyorum😂😂😂😂
şu an ana sayfadan rastgele seçtim, sorular bu şekilde. Bunlar bana hitap etmiyor kızıl kafalı, sana hitap ediyorsa benim sorularıma gelmezsin :D hadi çav.
En İyi Cevaplar