+1 yılZor ama kız ya da erkek olmakla ilgili değil.
Hareketli ve iyi gözlemleyen biri olmalısın. Biten bardak, tabak her neyse onu hemen almalısın. Aslında lüks restoranlarda o işi komi yapar. Garsonlar iyi servis yapmalıdır. Tepsiyi tek elinle tutmalısın. Dik yürümelisin. Hoşgeldiniz dedikten sonra isteğini sorarsın. Sonra istediğini getirir ve yerine dönersin.
Önce menüyü vermelisin ve beklemelisin. İsteyen bahşişi kendisi verir zaten. Küçük işletmelerde de kolay kolay kimse sarkıntılık edemez. Oralarda çalışman daha zor çünkü daha yorucudur.10 Yorumla
Her meslek zor.
Garsonluk nerde çalıştığına ve iş yerine bağlı.
Ben avm de çalışıyorum 5 saat çalışmak normal bir cafede 20 saat çalışmakla eşdeğerdir.
Ne kadar mutsuz, hasta filanda olsan gülümsemeye mecbursun.
Ayrıca güzel olsanda olmasan da izne çıkan askerler, yaşlı amcalar tarafından atılan laflar maruz kalmak zorundasın.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMahalle lokantasında olursan zor,3 tl'lik çorbaya 15 lira veriyormuş gibi restoran hizmeti isteyenler oluyor. Bunun dışında bir zorluğu yok, sırıt peki efendim/derhâl efendim/hemen efendim/başka bir arzunuz var mı beyefendi v. b lafla söyler yoluna bakarsın ancak erkekler biraz salak olduğu için bazı hareket yda kelimelerinden kendine pay çıkarıp etkilendiğini/yazdığını falan sananlar olabilir. Bu sebepten yaştaşın olanlarla fazla irtibat halinde olma.
20 Yorumla
+1 yılIkram ettigin bir cok erkek ''aha gülümsedi, kesin bana yaziliyor" düsüncesine sebep olabilirsiniz. :/
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılUzun süreli ayakta kalma müşterilerin göz hapsinde kalma sürekli hizmet memnuniyetsiz ve kendini beğenmiş insanlarla çok karşılaşma durumu v. s. v. s. her işin vardır zorlukları
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. gece geç çıkıyorsan ve güzelsen eve giderken zorlanabilirsin. başka zor yanı yok.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 665 cevap paylaştı. Kizlar icin zor olabilir erkekler sarkintilik yapabilir iyi yanindan dusunursen bicok kisi gelcegi icin belki hayatinin askini bulursun..
10 Yorumlatabıkıde zor ben 30 lıraya komılık yaptıgım zamanlar oldu ve 20 saat calısmak zorunda kalmısık
20 YorumlaMüşteriler zorluyo bazen, dürüm istiyo dürüm götürüyosun ben porsiyon istedim diyo, kafasını sokucan ocağa közlicen.
50 Yorumla
+1 yılZor bence, sürekli ayaktasın. Oradan oraya oradan oraya 😕
11 Yorumla- +1 yıl
:) tabi güzel garson olunca herkes seni çağırıyor :))
@PisiiPisiii ben olsam.. numaırnızı verirmisiniz derdim :))
calıstıgın yere göre değişir hanzo varsa rahatsız ederler erkekler daha dayanıklı cok yorulursun
10 Yorumla
+1 yılFiziki yorgunluğa belki katlanırsın ama y*vşayanı çok oluyor :D
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler bilerek sinir bozucu davranışlar sergiliyor. Ilgi çekmek için. Bazı kadınlar da ezmek için şu olmamış bu olmamış derler.
00 Yorumla
+1 yılvalla garsonluk zor dikkatli hareket etmen lazim damga yedin mi herkes uzerinden gecer
10 Yorumla
+1 yılAlın terinle kazanacağın her meslek güzeldir. Zor da olsa dene bence amam dayanamıyorsan çıkarsın yani
00 Yorumla
+1 yılHamallık kadar değil.
10 Yorumlabence zor olmaz eğer elit bir mekandaysan
00 YorumlaZor daha masabası ıs bak güvenlik felan ol
00 Yorumla
+1 yılGarsonluk yaptım ve çok zevk aldım nedense
10 Yorumla
+1 yılyorumlardan sonra korktum bende çalışacaktım
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı değilsen zordur
00 Yorumla Değil
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılYorucu olabilir.
10 Yorumla semtine gore
10 YorumlaZor.
00 Yorumla
+1 yılZordur herhalde
00 YorumlaKolay iş var mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası