Diyetteyim kilo veremedim hatta aldım, lütfen yardım edin! :(

Benim boy 160 diyetisyene gidiyorum başladığımda 60 kiloydum yalnız 2-3 aydır gidiyorum her 2 haftada diyeti değiştiriyo ve kilomu tartıyo ve ben sadece ilk 2 haftada kilo verdim şu anda 58 kiloyum bir ara 57-56 ya falan düştüm ama şu an hala 58im sadece 2 kilo verdim o kadar ayda. Moralim acaip düşük evet arada atıştırdım ve bunu kabul ediyorum annemler zaten biz diyette olduğumuz halde eve fazladan çikolata alıp gözümüzün içine baka baka yiyolar alt tarafı annem ve babam sözde kendilerine çikolata alıyolar ama her çeşitten fazla fazla alıyolar :((( off ağlıyorum şu an kendime hiç güvenim yok spora vaktim yok çok kötü hissediyorum öküz gibi şişkoyum bu yüzden kendimi değersiz hissediyorum diyete uysamda veremem gibi geliyo zaten zamanla kilo vermen yavaşlayacak demişti diyetisyen herhalde ben artık hep böyle dana gibi kalıcam :(( lütfen yardım, ne yapmalıyım sizce ömür boyu böyle şişko mu kalırım kilo vermem artık imkansız mı oldu? Ve buraya ay etli kadın en iyisidir yazanlar*sin gitsin hepiniz atıyosunuz burda öyle diyor olabilirsiniz ama gerçekte etli kadın görünce "karıya bak böğğk, bizi de ye istersen şişko" diyen tiplerdensiniz
Kilo verebilirsin
Artık kilo veremezsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Diyetteyim kilo veremedim hatta aldım, lütfen yardım edin! :(