'' Ben Bu Zaafım Dan Nasıl Kurtulucam '' diye sordum :D
biri de bunla ilgili yorum yapabilir mi , ben yardım istiyorum , siz fotodaki kızları eleştirip duruyonuz :>)

2. resimdeki kızın thigh gapı çok güzel beğendim 👍👍 Ama bir erkeğin zayıf kız sevmesi beni çok şaşırttı genelde kızlar zayıflığı sever :S bende de bir ara bu takıntı vardı ne kadar kemik belirginse o kadar güzel anlayışım vardı :D yandan bakınca var mı yok mu belli olmayan kızlara çok imrenirdim ; favim.com/.../...rl-horrible-Favim.com-1366135.jpg
Güzel görünsede , bacaklar ve göbek düzlüğü hoş dursada komple bakınca pek hoş görünmüyor aslında.. s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...cfb2877b17.jpg
ikinci fotoyu görmüştüm resim atmak için ararken çok fazla zayıf diye atmadım ama neden en iğrençlerini seçip koymuşun :D benim attığım fotolara bak bide seninkilere :>)
En iğrençleri mi? ben çok sevdim şahsen :D bir arkadaşım vardı 27 kiloydu çok hoş duruyor ya şöyle kemiklerin çıkıntı halinde olması
https://data.whicdn.com/images/31458429/large.jpg
ama sanırım senin hoşuna ince bacak gidiyor 41.media.tumblr.com/.../...n9NR9T1s3mvf0o1_400.jpg
anladım sen beni soğutmaya çalışıyorsun yani sorumda dediğim gibi zaafım dan vazgeçmeme yardımcı oluyorsun :D çok sağol ama bunları gördükçe aklımdaki o muhteşem 45 lik 50 lik hatunları zedeleyemiyor :D ama genede çok sağol iyi denemeydi .>)
Bunların neresi itici gerçekten seni anlayamadım
Beğenmiyorsun git o çooook zayıf kızların olduğu Yabancı ülkelere ama o ülkeler senin filmlerde gördüğün gibi değil herkes 0 beden değil.
zaten sorunun en altını okuduysan , kurtulmak istemem sebebim işte bu yorumun , böyle kız bulma ihtimalimiz milyon da bir :D
Ahahha kardeşim komik misin ya? Bende sana diyorum ki git
İskelet gibi kızların nesini seviyonuz la? Valla bak sarılmaya çekiniyorum, incitirsem diye korkuyorum, elimi atıyorum kemik geliyor valla hiç bana göre değil, balık etli kızları tercih ederim
ikincisi iyi k0pek yavrusu gibi onu yere yatiracan gobegini gidikliyacan whoof whoof yapcak iki tane biskuvi verecen iyi kopek olursa.
Cevap
8Cevap
Neden kurtulasın? Ben söyle severim o böyle sever başkası başka sever.58 kiloyum ve mutluyum. Neden herkes sana kendini beğendirmek zorunda olsun sen ilah mısın?
başta ne güzel gidiyordun , sonda gömdün de gömdün :D neden kızdın ki bitanesi ya :D seni de 58 kilonla beğenen olur , her an 60 olma olasılığın göz ardı edilemez büyüklükte olsada , olsundu seni 60 kiloyla da kabul eden olur heralde :D kib. by
:D agresif abidesi misin hatun ya , ne deminden beri beni fırçalayıp duruyosun :D
hem sorumda nasıl kurtulabilirim diyorum yani kutulup senin gibi şişkoları sevebilmek istiyorum , bu iyi bişe değil mi :D neyse gece gece barfixs olsan çekilmezsin :>) barıştığımıza sevindim iyi geceler .>)
Neden tabirinle sisko olan bizleri sevmek zorundasın onu anlamıyorum agresif davranıyorum çünkü daha şişko dediğin kızlardan geri dönüt alamamış gibi laf çarpıyorsun yani ben beğenmediğim erkeklere cırkın demem birini kıskanırsam cok cirkin derim. Cogu kişi de böyledir seninki o mesele bence. Cunku cok zayıf seven kızlar kilolu diye diğer kızları elestırmeZ zayıflarla takılırlar ki öyle kız da dolusuna var.:)
:D her zaman ki gibi 15 sevgilim oldu demicem bu kez :D o yüzden hani biz şişkolar sana bakmamıştır sözün var ya hani , heh işte onu aslan burcu erkeğine yakışır bir şekilde Eyvallah diyerek alttan alıyorum dişisin ya hani ondan :D
öte yandan bekliyorum ki ; ne zaman masumca sormuş olduğum soruma ve çözüm aradığım soruma gelip beni fırçaladığını farkedicen diye bekliyorum :D ama sanırım farketmicen çünkü zaten bu yüzden geldin soruma :D
üzücü olan sorumda yer alan satırlara ve fotolara değil de son satırlarıma takılmış olman :D e bide fotodaki hatunların muhteşemliğini görünce sinir katsayılarında yükseldi tabi , bu soruyuda ben sorunca otomatikmen bana patladın :D şimdi rahatladıysan beni sorumla ve zaafımla baş başa bırak 58 kilo hatun :D
zevk alıyorsun dimi :D beni ezdiğini düşünmek , egomu alt ettiğini düşünmek sana muhteşem bir haz veriyor :D ama bilmiyorsun ki egom benle beraber doğdu ve benlede büyüdü , o yüzden senin burda yazdıkların ve yazacakların sinek vızıltısı gibi geliyo :D
ama hey :D seni bu zevkten mahrum etmicem , ben okuyor muşum gibi sen yorulana kadar saydırmaya devam et :D sabah sabah iyi güldürdün minnettarım .>)
evet mikrofon sende devam edebilirsin , ben filme dönüyorum , flash sende izle güzel dizidir , ama saydırmaktan yorulunca izle :D by tatlım
hadi kalk küllahım biz gidelim :>)
dikkat et de bana yazmak bağımlılık yapmasın :D mümkünse bida karşılaşmayalım , mesajlarımda seni görmek hiç hoş olmicaktır :D o yüzden son yorumunu sadece altta kalmamak adına son kez yazdığını umuyorum :D of yoruldum yav hatun yazayda yazay pokşiyenun kizu bir susmadu gitttu :D sanursun laz damaru var :>) filmumun da içune ettu . tamam hayat sen susabilirsin oda buna cevap vermeden gidecek nokta nokta nokta
Bunlara ben bile bayılıyorum bee boşver sen hiç zevkini değişme 😄
işte bu süpersin :D
46 kiloydum 1 sene önce zorla kilo aldırdım kendime 50 oldum ilk defa seni gordum zayıf beğenen 😅😂😂
s. a naber :D :D
sen nasıl ki hayalinde bir erkek düşlüyorsan her kızın olduğu gibi , benimde hayalim de yaşayan ve o dünyam da büyüyen bir hatun var , yüzü net olmasada kilosu bu fotolardaki gibi işte :D anlayamazsınız :>)
Eyvallah :>) iyi geceler
Nasıl başardın ya ben 170 45im aydınlat beni
Ben böyleyim işte ve hiç memnun değilim keşke bende kilolu olsam bence sende milyonda bir sin çünkü zayıf beğenen çok az
yanılıyorsun çünkü zayıf beğenen erkek çok
yanıldığını neden bilmiyorsun :D çünkü kızsın
erkekler genelde ilişkiye girmek için balık etli koca kalçalı ister
evlenmek için zayıf kız ister , ben çevremdeki erkeklerden böyle gördüm .>)
Çocuk gibi bu ne ya kilo da alamıyorum kendimi 18 gibi hissediyorum
ne güzel işte , sana dünyaları yedirsek de tık yok :D şişko olsan ; az ye de kilo alma diye gözüne bakcaz
hadi tüm bunların hepsini geç , teferruat sayalım
evlendin çocuğun oldu , senin gibiler 2 ay da kendine eski haline gelirken , senin gibi olmayanlar 2-3 sene de anca topluyo :D kimi toplayamıyo bile
Adama bak ne ince düşünüyor ya 😀kadınlar bile bu kadar düşünmüyor amaaan ben çocuk doğurdum diyip salıyolar 😀
aynen öyle salıyolar işte , karıcım nolur zayıfla dediğinde hem kızıyolar hem de ben çocuk doğurdum kolaysa sen doğur diyolar :D ondan sonra bir ömür yatağında narin zarif bir hatun yerine panda besle :D :D
Şiiiit ayıp
sustum hatun savunma damarın devreye girdi tebrikler :D iyi geceler zayıf hatun :>)
Ya savunma değilde panda falan da ağır oluyor evlensen karına panda mı dicen 😀
:D panda demem böyle kızdıysan , iyi ki ayı dememişim :D tamam da evlenince eşim kilo alırsa ; ne kadan elit bir vücudun var dersem zayıflar mı sence :D
Ay alemsin yahu 😀😀 bide ayı deseydin
görüyosun dimi , bu hep 2 düşünüp 1 konuşmanın faydaları veli nimetleri :D neyse velhasıl kelam inş. evleneceğim hatun senin gibi olur i amin de :D
Ne dedin anlamadım ama inşaallah aradığını bulursun
:>) iyi geceler
50 kiloyum ve 55 olmak istiyorm zayif begenmiyor bizim insanımız
şansıma tükürim :D
Sen büyük ihtimalle arizona kertenkelesi gibi bir şeysin
o ne L an :D
Gecmis olsunnn, bulursan iyice tut kolundan ruzgar çiraksa ucar kaybolur maazallah 😄
ha ha ha :D çok gıcıksın ya :>)
Hmm..
Belki de koruma iç güdülerini tetikliyorlardır. Çıtı pıtı.
Kardes senden 30-35 yaş arasi 1 tane sarar misin
sen 45 - 50 kilo arası mısın yane :D
43tum ama duzelmisimdir 45imdir heralde :/
harbi mi :D bende nolurdu 4 sene önce doğsan falan dicektim de mevzu büyük :>) saygılar
Bosuna bir beden buyugnu istemedim 😃 mersi
yok pardon :D ben yukardan aşşa inerken fotodaki kızları görünce gene aklım leyla oldu :D
sen kilonu yazdın ben yaşın sandım sori :D Allah gönlüne göre verir inş. çiğdem ce cik :>)
Hea :) amin saol senin de 😃
amin :D minnettarım :>)
Çok zayıf Sarılsam kemikleri kırılır abi
ya hastalıklı gibi de değil :D anoreksiya değil mesela , bu fotodakiler gibi tam kıvamında kalmışlar :'(
ben de zayıfım bu mutlu etti :) şey düşün hani zayıf kızların nasıl ayrıcalıkları var normal kiloluların nasıl avantaşları var karşılaştır halla zayıf dersen boşver öyle kalsın :)
Şu son cümleye kadar iyiydi herşey. LAN IYY NE?
şey pardon sen sanırım kilolu baaaaaaaaaaaaaaa yanlardansın unutmuşum
ya aslında sizde meleksiniz dicektim de derken bile ağzım yamuldu :D neyse kib. by
1. Si bunlardan ksde bulamazsin
2. Si ise kardes hic hos degiller baliketliler daha hos 😂
turk erkegi killi ve gobekli turk kizi balik etli olmali yapma hocam yazi etme kendine😂😊
Dokunsam kırılır bunlar
bakmayacaklari icin bosverebilirsin
sağol usta çok fena su serptin :D
50 kiloyum diye depresyona girmisligim var
Kilolusun diye mi?
@Adam-Gibi-- zayifim diye
180 boyunda 45 kilo bunlar iskeletor :/
Bende severim 👍
Eyvallah :D
@Çiğdemcecik için paketle gönder beni :D
😃😃😃😃
@Çiğdemcecik aha basıldık :D