Annem de babam da beni istemiyor lütfen okuyun

Bakın sizce şöyle bir anne olabilir mi

ben buna güvendim sevgilimi anlattım bana sinirlendiğinde direk gecenin köründe babamı aradı (onlar bosnadıkları için böyle arıyo) dediki işte bu kızın elalemle sürtüyo filan dedi sonra biz bayaaa bayaa çok feci kavga ettik annemle sonra beni evden kovdu defol git babanda yasa dedi tüm eşyalarımı poşete yerleştirdi babamı aradı geldi aldı babam

2 ay babamla el bebek gül bebek kavgasız gürültüsüz anlsatik bir gün bir konuda çok ısırar ettim her gün arkadaşlarımla kütüphaneye gitsem ygsye orda arkadaşlarla çalışsam dedim delirdi ben senin sorumluluğunu alamam benle yaşama git nerde yaşıyosan yasa dedi ve eşyalarını topla yarın annene bırakıcam dedi

ben napiçam arkadaşlar ikiside beni istemiyo ? ben evi terketmek ısıtıyorum ama hangi parayla neyime güveniyim ki ? bu duurmda siz olsanız napardınız yeter artık bıktım onlardan nefret ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ve arkadaslar umursama fılan demeyin cunku onlar gercekten anne babadan cok benı dusmanları gıbı goruyolarr bana neler yaptıklarını burada anlatamam onları umursamama gibi bir durum söz konusu değil :/
Annem de babam da beni istemiyor lütfen okuyun