Annemle babam beni istemiyo lütfen okurmusunuz? Beni eziyolar?

Öncelikle hepinize merhaba. Danışacak büyüğüm yok:/ İnternette burayı gördüm ve hesap acayım dedim birde sizlere danısacam kesinlikle trol degil caresiz oldugumdan yazıyorum. Annemle babam ayrı annem suanda birini seviyo 3 yıldır birlikteler annem ara ara bana yalan söyliyip bu adamın evıne gıdıyo mesajlarını yakaladım annemle hıc ıyı seyler degil birbirlerine kötü kötü fotograflar atıyorlar adam evlenmıyo annem tutturdu evlencen dıye adam tamam dıyıp oyalıyo annem bugun ıntıhar etmıs ben yanına gıttıgımde defol gıt senı parcalarım senın yuzunden gıbı seyler söyledi adamda hic oralı olmadı almıs eline sigarasını takmıyo bile suanda onla beraber liseye gectim annem benı ıstemıyo 5 dakıkalık bı hatayla dogmusum zaten babamda annem hamıleyken surekli dövüyomus karnında ben varken surukluyomus babam suanda yaptıklarından pısman benı ıstıyo ama hayatında bırını bulursa babam benı ortada bırakır yuzde yuz. babamla kalmak ıstıyorum annem zaten önceden sadece bu adamla degil baska bir adamlada görüsüyodu aynı sekilde ama küstüklerinde görüstü anneme guvenmıyorum bana bagırıp duruyo benı yurta vercektı benden kurtulmak ıcın ama babama yalvardım lutfen gitmiyim diye babamda herkesle görüsüyo bütün kadınlarla birine anlatmıstım intihar et dedi ben ölmek ıstemıyorum hayat o kadar güzel ki Allah çok kızar biliyorum:') annem bu adamla yuva kurcakmıs kurarsa annemde kalayımmı?
Annemle babam beni istemiyo lütfen okurmusunuz? Beni eziyolar?