Ailem hic bir seye izin vermiyor? Okuyup gecmeyin? Yardim.. ?

Annem okuluma geldi arkadaslarimi gordu, bir arkadasimin dugunu var nisanda ceyizini acacak. 1 bucuk ay oncede dugun provasi vardi ona annemler izin vermedi gitme dediler. Bu aksamda soyledim ceyizini acacak diye babam " ceyizmis bilmem neymis gitme, gidersen annende gitsin " dedi kizda bizim bolgede oturuyor. Baskalarinin annesi gormedigi halde yolluyor bende hersey yasak hatta 19 yasimdayim kucukte degilim bazi seyleri kendim yapabilirim. Arkadaslarimla bir yerlere katilabilirim.. Ancak anlamiyorlar.. Arkadaslarimla gidemiyorum oraya annenle git bunu yap felan. Kiz derseki tek kizlari cagirdim kimsenin annesi gelmicek diye annemede soyleyince direk gitme der sanki bisey olcak.. bu bolgede oturmayan kiz bile gelcek ne bileyim neden boyle oluyor.. Kucuk gibi degil tam olarak kendimi bir birey olarak gormek 19 yasinda gibi bazi yerlere kendim katilabilcek sekilde davranmak istiyorum farkina varmak istiyorum 19 yasimda oldugumun ama anlamiyorlar :( Onlara gore hersey kotu kimsenin evine gitme kimseyle bir yere gitme gidince haber versemde cevremdekiler kotu aliskanliklari olan kisiler olmadigi halde babam " kotu yollardasin toparla boyle cafelere felan gitmek dogru degil " diyor.. onlara 19 yasimda bazi seyleri kendim yapabilecegimi bir yerlerde arkadaslarimla oturup sohbet edebilecegimi kisitlamalarin dogru olmadigini nasil anlatabilirim anlamiyorlar :( kotu birseyde yapmiyorumki cevremdekilerde oturakli kizlar. erkeklerle muhatabim yok zaten oyle :/ yardimci olun
Ailem hic bir seye izin vermiyor? Okuyup gecmeyin? Yardim.. ?