Evdekiler annem babam ablam beni istemiyor :( ? Lutfen okuyun?

Psikolojim cok bozuldu hic bir sey yapamiyorum artik. Lutfen bana yardim edin. Kucuklugumden simdiye kadar hep azar isittim ve dayak yedim. Hic birseyim artik iyi gitmiyor kocaman genc kiz oldum. Hala dayak yiyorum. Annem benden nefret ediyor her gun benimle kavga ediyor. Cok sey ablamin yuzunden bana hergun sen cirkinsin igrencsin salaksin tipszsin diyor benden senden daha iyiyim diye sacma sapan seyler konusuyor. Herseyime karisiyor annem ablam ile beni ayiriyor. Onu daha cok seviyor ben tartisiyorum ablam bana oyle yaptigi icin annem beni hic konusturmuyor sen sus o konussun salak diyor 😞 onun yaninda bana pislik hakli iste pisligin tekisin cirkinsinde kiz dogru soyluyor diyor. Coguna gore cok guzel bir kizim cirkjn bir kiz degilim. Ikisi bana karsi babamda onlarin tarafinda. Cok uzgunum hep agliyorum agla neyapiyorsan yap zavalli diyorlar hayatin bitmis diyip gulup geciyorlar delirtmeye calisiyorlar beni. Annem benden nefret ediyor. Ablamda ondan destek alip beni kotuluyor o daha cok sevilsin diye herseyim hakkinda konusuyor kucuk dusuruyor. Evi terk edip bir yolunu bulup gitmek istiyorum baska yapacak birseyim yok neyapabilirim? Durum cok kotu?
Evdekiler annem babam ablam beni istemiyor :( ? Lutfen okuyun?