Annem babam öldü, ablamlar beni istemiyor?

Merhaba arkadaşlar annem ve babam vefat etti iki tane ablam var ikiside evli ortancı olan ablam beni evinde hic istemedi sürekli eziyet etti hasta olduğum zamanlarda balkona ser bir çarşaf yat dedi bana bu evde beleş yaşıyorsun dedi oysa ki annemden babamdan kalan evimizin benim hakkım olan kirayı her ay alıyordu beni gecenin yarıları evden kovuyordu en sonunda intihar ettim hastaneye kaldırıldım ama yinede yaşıyorum. Diğer ablam babamdan her ay aldığım yetim maşına göz dikti enistemle beni evden kovdular iftira attılar o maaşı gösterip bana bankadan 10 bin tl kredi çektirdiler ama beni hic istemediler ablam bana bugun ilk defa benden sıkıldığını söyledi babamızdan kalan evi ortancı ablam büyük olan ablamdan aldı benim o evde gidip yaşamama izin vermiyor her ay 350 tl maaş alıyorum ayrı eve cıkcak gücüm yok kız başıma ortada kaldım bazen gidip dolaşıyorum kendimi öldurmek için planlar yapiyorum ama beceremiyorum kendime kıyamıyorum kimsenin beni istememesi ve sevmemesi okadar gücüme gidiyor ki artık yüreğim dayanmıyor ciddi bir iliskim vardı istemeye geldiler aillem onuda bozdu ayrıldık ve hiç bir türlü aramıyor beni tek kurtuluşum oydu ama şu an cok çaresizim napıcam bana akıl verin kalbim dayanmıyor artık 23 yaşındayım ama çok yıprandım tek istedigim ya bir huzurlu yuvam olması ya da ölmek...
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için sağolun şu an aglayarak okuyorum mutlu oldum bana destek olan insanları görunce allah hepinizden razı olsun insallah. Izmirliyim bu arada annem babam öleli 8 sene oldu
Annem babam öldü, ablamlar beni istemiyor?