İnanamıyorum gerçekten 2 ablam var ama senin ablalarına aklım almıyor şaka gibi nasıl olur ya onlar senin kanın canın neden böyle kotu davranıyolar içleri nasıl elveriyor ya. O kadar kötü oldum ki gözlerim doldu sanki şöyle gelebilsem yardım edebilsem uzanabilsem sana. Yaşadıklarını belki anlayamam ama o kadar içim kötü oldu ki allahım nasıl bir haksızlık ya bu ne gunahın vardı anlamıyorum annen baban sana nasıl davranırdı? Bende senin yerinde olsam duşunuyorumda intihar etmeye kalkışabilirdim ama hiç mi yakınında çok yakın oldugun sana destek olabilicek bir arkadaşın bir moral vericek yanında olacak anane teyze falan yok inanamıyorum yapayalnız kaldıgına nefret ediyorum nasıl abladır bunlar ya. Bak sen tüm bunları atlatmak zorundasın ilk önce böyle düşün bunun böyle gitmesini mi istiyosun şukur ki elin ayağın tutuyo durma her gün iş ara girersin bir yere duşunsene asgari ücret falan derken eve bile çıkabilirsin biraz kendine güven pes etme nolur göster o ablanlara emin ol iş hayatın çevren falan olunca her şey farklı olur biriyle tanışırsın belki evlenirsin bile daha kaç yaşındasın her şey olabilir sonra o ablanlarada gosterirsin o zaman onlar senin kapına gelir sen çoktan kendi yuvanı kurmuş olursun. Valla soyle düşünme ya gucune yapabiliceklerine güven ablanlara göster kim kime nasıl davranıyor seni evden kovmak neymiş gorsun gir bir işe arkadaş edin sıkı dostlukların olsun en önemlisi pes etme sakın ayakta kal inan kendine
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Off cok uzuldm 😔ilk bssta Allah rahmet eylesin basin sag olsun.. Cokmu oldu annen baban vefat edeli. Ne tuhaf ya benim kardeslerimle
Olan bagim bambaska. Anne baba olmazsa bigun Allah korusun daha siki tutunuruz birbirimize.. Bidaha kendine kiyma.. Hem cok gunah, hem hayat herseye rgmen yasamaya deger guclu ol. Allah sana guzel bir kapi acar insha Allah.. Senin icin dua ederim insallah iyi bir kapi acilir ne bilim ailenle aran duzelir ya da iyi bir is bulursun, iyi bir es. Peki teyzen dayin, amcan, halan yok mu hc? Uzuldm canım Allah yardimcin olsun00 Yorumla
+1 yılBak şimdi, sana benden sana ALTIN niyetinde tavsiye. 16 yaşındayken babamla kavga ettim. Benimde huyumdur, dediğimin arkasında dururum. Çektim kapıyı çıktım, dönmem dedim birdaha. 1 hafta kadar parkta uyudum, arkadaşımdaydı eşyalar. Hiç bir arkadaşıma yük olmadım, İş ilanlarında yapabileceğim iş aradım. Sonunda buldum. Antalya'da 5 yıldızlı otelde görev aldım. Buranın en büyük avantajı, kalacak yerin, yemek, içecek, elektrik, su gibi temel ihtiyaçlarının hiç biri olmaması. Türkiye'de herhangi bir işte çalış 1000TL maaş alırsın ama bunun 600-700TL'si Kira, su, yemek ıvırzıvıra gider. Antalya'da En düşük alacağın 1000TL ama direk cebine girer, eğer sigara kullanmıyorsan. 2000Tl ile çalışmak gibi bir şey yani.
Hayatını kurtarıcak ve özsaygını kaybetmeden yapabileceğin en iyi işlerden biridir. İş bulmakta Sıkıntı çekersen, bana ulaş, nazımın geçtiği otellerde sıfatının en iyi şartlarında işe sokabilirim. Gideceğin otelde ben olmayacağım, sadece sana referans olacağımı mutlaka aklında bulundur.20 Yorumla
+1 yılhertürlü yardımı yaparım. mesaj at yeter. İstanbul'da lokantada iş te var gelmek istersen buyur. ben patronla konuşurum sana kalıcak yer de ayarlatırım sıkıntı olmaz. rica ediyorum ihtiyaçlarını söyle 18 yaşındayım ve elimden gelen herşeyi yaparım senin için. yeterki üzülme ya. eğer teklifimi düşünürsen ya da ihtiyaçlarını söylersen mesaj olarak bekliyorum mutlaka sakın çekinme.
47 Yorumla
Soran+1 yılKiyamam ben sana ablacim ama ben kimseden yardım istemiyorum sadece birisine derdimi anlatmam lazımdı bende buraya yazdım akıl almak istedim intihar etmeye karar vermek kolay bisey degil bunun bananekadar kötü bisey olduğunu soylesinler istedim. Allahim sana daha cok versin insallah annen baban başından eksik olmasın senin tertemiz yüreginle bunları yazman bile yetti bana teşekkür ederim..
- +1 yıl
ya lütfen bir isteğin varsa söyle. ben hep yanındayım. yeterki sen intiharı düşünme üzülme.
Soran+1 yılTamam tamam düşünmüyorum :) güçlü olmak icin elimden geleni yapicam artık
- +1 yıl
işte bu ya ^^ yakışmaz senin gibi bir bayana. yeterki sen üzülme. hadi güçlü ol ve herşeye karşı diren :)
Soran+1 yılTamam merak etme sen canim benim. Sende yat uyu artik saat 2 oldu :)
- +1 yıl
yarın 7:30 da işe gidicem zaten sabahlıyım gitsin be :)
Soran+1 yılAma calışıcaksın en azindan bir kac saat uyusaydin :) benimde hic uykum yok şu an valla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜşenmeden uzun uzun yazıcam. Ama lütfen sizde okuma nezaketini gösterin.
*Ilk olarak benim herhangi bir maddi gücüm yok. Yani rahat olun sizi yanıma, yakınıma;ilintili olduğum bir kurum veya kuruluşa sevk etmeyeceğim.
Hoş olsaydı bile böyle bir teklifte bulunmazdım. Çünkü insanların algısı değişti. En ufak Yardımdan bile şüphe eder oldular ve haklılar. Aynısı bize yapılınca biz de şüphe duyar olduk.
*Allah kuluna taşıyamayacağı yük vermez. Bunu unutma hiçbir zaman. Ayrıca o ailendeki karaktersizleri Alah'a sevk et. Ama dünyada da yanlarına koyma.
* bir kadın sığınma evine git ve bu durumu onlara anlat. Bunar olurken reşit olmadığından (23-8=15) işini bilen avukat çoğu şeyi halledecektir. Aynı şekilde evi sattiracak vera dan payını alanı sağlayacaktır.
* Unutma kalpler ancak O'nu anmakla mutmain olur. Yani maddi olan aşkı bilirsin ama onun 10000... katı olan manevi aşka erişebilirsin. Boşuna dememiş:Arayan belasınıda bulur Mevla'sınıda.
Sonuçta hepimiz kuluz. Hay'dan geldik Hu'ya gidiyoruz.62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@deaflife teşekkür ederim :)
ayy canım benim ya alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste demişler sen merak etme ya bu dünyada ya da öteki dünyada onlar cezalarını çekicekler. bu kadar olumsuz şeye rağmen sakın şükretmeyi unutma ve bil ki Allah sevmediği kuluna dert vermezmiş. 23 yaşındasın genceciksin daha inan iş ara bulursun evet kız başına zor seni anlıyorum ama daha yolun başındasın intihar falan sakın düşünme bu senin sınavın bence. bak bu kadar insan burada yazmış sana. lütfen sen yeter ki kendine olan güvenini kaybetme
40 Yorumla
+1 yılşu an kendi ayakların üzerinde durman çok zor farkındayım ama öncelikle Allah'a sığın o hep seninle beraber ablanlarda pişman olucak ama iş işten geçmiş olucak. Ciddi ilişkin olduğu kişiyi keşke tanıştırmasaydın ablanlarla kendin gitseydin olup bitseydi kadın sığınma evlerine gitmeyi dene durumunu anlat. İllaki yardımı olur sakın kendine kıyma o pislik ablam dediğin insan dışı varlıkları sevindiriceksin sadece.. Hem hukuki işlem başlatmanada yardımcı olabilirler bu ev durumları için. Lütfen kendin için mücadele et seni anlayamam ama en azından bunları söylebilirim.. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekse bu hikaye yapılacak Şey basit ama biraz zaman alır... yaşadığın ilin barosuna gidip, adli yardım fonundan yararlanarak ücretsiz avukat tutup ablalarinin haklarını ihlal ettiğini, malvarlığında söz hakkı tanimadiklarini ve hakkını yediklerini mahkemede ispatla... bunun öncesinde yani dilekçe gönderirken (avukata söylersin) bahsi geçen taşınmaz malın üzerine tedbir koydurarak 3. Kişilere satışını engelleyebilirsin... ve kesinlikle dava açacağını söyleme anında satışı yapılır evin hiç bişey ispatlayamazsin... bunun dışında sakın bu durumu söyleyerek evlenme... inan baba evinden daha çok çektirirler halinj bilirlerse... gençsin henüz kadın sığınma evlerinde bir süre kalıp ordam bir meslek edinebilir ve çalışabilirsin...
21 Yorumla
+1 yılsenin için bir iş lazım. kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmen lazım.. dimdik dur sen.. dik duran kazanı. onlar muhtaç deilim diyceksin kendine ve hemen iş bulacaksın.. sen işe koyul bak önüne kapılar açılacaktır.. çok güvendiğin bir esnaf falan varsa ya da gerçekten abi diye gördüğün birisi ona git. ve hemen bir iş ve kalacak yer bulmasını iste.. insani yardım derneklerinede başvurabilirsin.. ihh denizeneri, kimse yok mu dernekleri var. eğer istersen belki birilerini yönlendirebiliriz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Allah yardımcın olsun. Bu soktuğum dünyası malesef çok adaletsiz her ne yaşarsan yaşa psikolojin ne kadar bozulursa bozulsun intiharı asla düşünme inancın var mı bilmiyorum ama cehennemlik olursun kendi canına kıyarsan sınavın yarısında kağıdı boş bırakıp çıkmak gibi bir şey bu. En aızndan elin ayağın tutuyor buna şükret asgari ücretle de olsa bir yerde çalış zamanla artar maaşın zaten ve kendin gibi birini bulursun seni ailen olmadan kabul edebilecek birisini emin ol karşına çıkar ve hayatı onunla beraber göğüslerin yükün azalır hafifler hayatta ne olacağını bilemezsin bakarsın her şey birden yoluna girivermiş umudunu asla kaybetme tekrardan Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaYa kiyamam ya bende aydinliyim yakinlik hissettim extradan
plani acikliyim sana simdi
kesinlikle ev tutamazsin o kesin ama bir garsonluk isi bulabilirsen ve o maaslarla bir yurtta ogrencilerle yasayabilirsin ve edincegin yeni cevreyle ilerde daha iyi bir is hatta dost belki es bile bulabilirsin
ev tutcam die kasma baska insanlarla ev arkadasi olabilme sansin var sonucta
ev kirasi olayina gelince sattircam payimi de gec sana yedirmiolar parayi baksana
onlar ne derse desin kes muhabbetini o parayida bankada sakla ilerde yuva kurarken kullanirsin car cur etme ve sevgilin olsa bile soleme sadece nisanlanirsan sole yoksa kandirilabilirsin
onlardan medet umma onlarin isi kesin dusecek sana ilerde ama sakin yardim etme10 Yorumla
+1 yılŞerefim üzerine yemin ederim. Elimden geleni yapacağım. Mesaj at yeter.
54 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun.
- +1 yıl
- +1 yıl
merhaba allah yardımcın olsun sakı öyle ölüm felan düşünme keşke yazmaktan başka bir yardımımda olabilseydi nerde yaşıyorsun okuyormusun bilmiyorum ama okudugun veya ilçelerde üniv ögrençilerin ev arkadası aradıgın bir ev bulabilirsin hersey ortak sonra bir işe giri çalışır nafakanla raha edebilirsin yaşın kaç onuda bilmiyorum şu an aklıma gelen bu
00 YorumlaO dediğin saçma düşünceyi kafandan at bir kere, sonra kendine gel ve çalışmaya başla, güçlü bir kız ol ve kendi başının çaresine bakmaya başla, bir yerde işe girmeye çalış asgari ücrette olsa iyi kötü bir ev kiralar yavaş yavaş iktisatlı bir şekilde yapabilirsin. En azından kafan rahat olur. Ailen için üzüldüm. Ablamların yaptığı da çok yanlış.. destek olacaklarına köstek olmuşlar. Hakkında hayırlısı olsun...
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılmoralimz aten çok bozuktu bunu okudum dahada bozuldu, ALLAH yar ve yardımcın olsun hayat yaşanacak güzel bir yer ama yanında birisi olduğu sürece, bende bir tavsiye vereyim yazlık yerlerde otelde falan çalışabilirsin hiç bir masrafın olmuyo sadece paran cebine kalıyo vallahi çok üzüldüm abla durumuna ALLAH yardım etsin yetimin ahı yerde kalmaz cezalarını çekerler elbet birgün
00 Yorumla
+1 yılAbla kardes baci neyse artik senn icn cok uzgun yapilac birsi varsa elmzden geleni yapark ama ben suna deginmek istyrm ve turk deki seyde bu iste evini yahut calatigi isyerni vs biton sey seriyolar onumuze senn icn degl. ama yardim severlik ve gurur duyorum ya harbiden keske siyasetde futbolda vs gbi yerleerdede bukdr cok anlayisli olsak ve eminm daha buyur bir ülke olabirldk
00 YorumlaALLAH CC yardım ettsn bnde gördüm konuyu çok kötü bir durum bnde lise öğrencisi 12 bittiyor ALLAH CC izniyle yapabileceğim keşke birşey olsa en fazla dua ederim İnsALLAH CC izniyle kendi ayakları üzerinde durursun :)
00 Yorumla
+1 yılEskişehir barlar sokağında haftada 3-4 gün kaldığım eşyalı evim var. Yaz aylarında genellikle il dışında olduğun için ayda 2-3 gün kullanıyorum. Gelip kendi evin gibi kullanabilirsin. Hiç bir giderin olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben kimseden yardim istemiyorum yinede allah razı olsun
Kadın sığınma evlerine git. Yol gösterecek birileri lazım sana, hakkın olan şeyleri avukatla alırsın merak etme. Kimseye hakkın olan şeyi yedirme, gerekirse ablanın oturduğu evi sattır mahkeme kararıyla. 350 lirayla ne yapabilirsin ki :(
00 Yorumla
+1 yılBana da ulaşabilirsin konuşuruz ben de manisalıyım :) bak bir yurtta kalıp bir işe girebilirsin, bana ulaş konuşalım mutlaka.
00 Yorumla
+1 yılboyle ablalik mi olur senin gibi yetimin hakkini yiyen insanlar iflah olmazlar omru boyunca 183 hattini arasan onlar yardimci olabilir onun disinda bisey gelmedi aklima Allah yardimcin olsun
10 YorumlaAllah yardımcın olsun kardeşim benim tanıdığım izmirde akrabalarım var. Sen kaç yaşındasın ya da özelden mesaj atar mısın bana.. Sana yardımcı olabilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sagolun kimseden yardim istemiyorum allah razı olsun
Durumun kolay degil teselli verecek değilim acısı ve tatlısıyla Hatay bu yasamın ta kendisi öleceksen kendiliğinden olsun nefesini al bir şekilde.
00 Yorumla
+1 yılçalışmak istesen herhangi bir işle ilgili tecrüben yok mu?
hem kendi paranı kazanmaya başladığında moral olarakta kendini iyi hissedersin..
Kendine güvenini kazanırsın..
Bence çalışmayı denemelisin..00 YorumlaDiğer konusunda 371 cevap paylaştı. Ne insanlar var arkadaş ya anlamak mümkün değil gerçekten. oturduğun ev babanın evimi
00 Yorumlaiyi bir insanla evlen bence tipini fılan bakmadan sadece iyi kalpli olan la
01 YorumlaÖlmeyi aklından bile geçirme zor günler yaşıyosun ama geçicek hepsi unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın sığınma evlerine ya da Aile ve sosyal politiklar bakanlığına başvur.
Bu telefon Bakanlığın numarası sana yardım ederler. Tel : +90 (312) 705 40 0020 YorumlaIlgili yerlere gidip yardim istesen kimse seni geri cevirmez bence. ya da diger akrabalarin varsa bunlari onlara anlat
00 Yorumlaciddi ilişkinin bozulmasına üzüldüm açıkcası.. cidden üzüldüm.. keşke olsaydı.. onun dışında yardım etmek isterdim ama muhtemelen bana uzaksın
00 Yorumla
+1 yıloff ne durumda olanlar varmıs bende kendi halime isyan ediyordum bana ulas bir sekilde
03 Yorumla
Soran+1 yılAnneniz babanız başınızda ise allaha her gün şükür edin onlar yoksa sizde olmuyorsunuz bu hayatta
- +1 yıl
Haklısın üzüldüm senin adına
- +1 yıl
yaz bana bklıom
Allah büyüktür kardeş yetimin ahını yerde bırakmaz yapabileceğim bişey varsa mesaj atman yeterli insanlık ölmedi daha
00 YorumlaGeçmiş olsun üzüldüm durumuna İstanbul da yardım edecek bir aile istersen elimizden geleni yapmaya çalışırız dürüst biriysen tabiki
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun iş bulup kendi düzenini oturtmaya bak intihar günah kendini kötü düşüncelere bırakma
00 Yorumla
+1 yılAllah yar ve yardımcınız olsun. Karşılıksız ne yardımım olabilirse her zaman açığım.
00 YorumlaDalga gecme kiz milletle 23 yasindasin is bul calis ya da kafala birini evlen
00 YorumlaZormus be kardeşim allah yardimcin olsun ne demeli bilinmez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme biz seni seviyoruz... keşke snnle aynı şehirde olsaydım da hiçbir karşılık beklemeden sana yardım edebilseydim. üzülme bu günler de geçer. sen bu dünyada çok sıkıntı çektin ama ahirette kazandın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsamanyolundaki dizilerde görürdükte inanmazdık :) eğer söylediklerin doğruysa allah yardımcın olsun bacım
10 Yorumla:/ Sen Çalış Derslerine Ama Önce Devletten Yurt İste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle evlenmek isterdim ama beni begenirmisin bilmem :(
00 YorumlaGel bana diycem ama psikolojin bozulmus. Yarin napicagin belli olmaz. Cok kotubi durumdasin. herkesi farkli gorursun herkeste sana farkli bakar. Ozelden yaz.
024 Yorumla
Soran+1 yılO kız benim ne zaman konustuk seninle ben neden hatırlamiyorum günah ayıp degil mi senin yaptiğin karaktersiz böyle konularda bir kactane cıkar insanı o Üzgün haliyle yazdığına pişman eder yazıklar olsun be sana
Soran+1 yılYoksa sen fake bir hesabın seni kandırmasına izin verdinde emin olmadan gelip buraya dolandirici mi diyosun günahımı aldığın icin sagol. Zaten pskolejin bozuk demenden anlamıstım ben seninkininde sağlam olmadığını
Soran+1 yılSen kimsin ki ben sana bazı seyleri ispat etmeye calışıcam ben akıl almak ve derdimi anlatmak icin yazdım sende işine bak şimdi o boş beyninle bu tarz yaşamı olan insanları üzme
Soran+1 yılIzmirliyim diye mi dolandirici bu kiz dedin yani güldurme beni yaa izmirlileri sevmiyo olabirsin ama burada iftira atip benim gunahimi alamazsin kardesim anladin mi? Demek ki oluyormuş demek ki herkes aynı degilmis seninle muhattap olmaya gerek yoK ne oldugunu anladim zaten yalancı dolandıcı olan birisi varsa oda sensin erkek adıyla açmışsın profilini ama kız resmi vardı yorumu ilk yazdığında simdi ne olduda kaldırdın?
Soran+1 yılIsine bak Allah askına hasta misin nesin
Soran+1 yılIftira attıgını itiraf edene kadar o iftirayı atıp günahımı almasaydin daha iyiydi burada annesi babasi olmayan zor durumda olan akıl almak isteyen bir kiz var senin gibi serserilerin ipiyle kuyuya inseydim şu an zaten yasamiyordum simdi defol git terbiyesiz yazma sakın
- +1 yıl
Burada serseri olmayan. Tek ksiiyim. Ben seni kuyuya indirmedim. Ama tepeye de cikamayacaksin. Cunku kaderin belli. Bugune kadar zorluk cekmissin. Bu zorlugu atlatmanin tek bir yolu var o da farkli bir hayata gecmek. Yani seni sadece din kurtarir. Ama samimiyetin imtihan edilir. Unutma beles para kimseye yok. Gordugum kadariyla internete vercek paran var. Yolu n acik olsun.
Soran+1 yılYazma artık istersen daha fazla rezil etme kendini
Soran+1 yılDolandirici olsaydim insanlardan para isterdim ruh hastası ben kimseye yorum bile yapmadim 18 yaşında olan bir kardesimizden baska seni umursamiyorum su saatten sonra istedigini yaz sadece guluyorum ve geciyorum hadi by
+1 yılCanim bana mesaj yollar misin bir konuşalım?
01 Yorumla- +1 yıl
Devletten yardım istesene. Dava alabilirsin onlara. Lütfen hakkını yerde birakma. Annen baban hakkını yerde birakmani istemezdi
Hahhahah koptum yaaa 😁😁😁😁😁😁
07 Yorumla
Soran+1 yılBukadar komik olan ne?
Soran+1 yılHayir canim ayak degil gercekler insanlar iyi niyetli yorumlar yapmislar evet senin gibi ti`ye alip dalga gecmemisler
- +1 yıl
Ya bir yürü git Allah aşkına duygu sömürüsü yapma o sana yzan müslüman arkadaşlar hiçte samimi değiller abaza oldukları için şu an çoktan seni hayal ederek mastr bile yapmışlardır emin ol 😁😁 sana gelelim ölmek mi istiyorsun inan çok kolay otobana çık hızla giden kamyonun altına at kendini kurtul madem bu derece samimisin
+1 yılTroll degilsen Allah yardımcın olsun ne diyim
10 Yorumla
+1 yılçok üzdün l*n beni gece gece
10 Yorumlasen ciddi misin şaka mı yapıyorsun..
01 Yorumlabu kadar çok konuşsan bende istemezdim
00 Yorumla
+1 yılRabbim yardımcın olsun :(
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umarım en iyisini yaşarsın
00 YorumlaYa bana yazsana bise diycm sana
03 Yorumla
Soran+1 yılEfendim?
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKökü bir durum hakkında hayırlısı
00 Yorumla zamana bırak panpa
00 Yorumla
+1 yılSinirlendim