Neden kimse kitap okumayı sevmiyor hemen sıkılmalar vs ben oldum olası çok severim
ha bir de en çok etkilendiğiniz tekrar okusam yeri dediğiniz kitap hangisiysi
ha bir de en çok etkilendiğiniz tekrar okusam yeri dediğiniz kitap hangisiysi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim için Ejderha Mızrağı kitap okuma hayatımda dönüm noktasıdır. Çünkü kitap okumayı hiç sevmeyen biriydim, meğerse seviyormuşum da kendime uygun türü bulamamışım o güne dek :) o seri sayesinde 1 ayda en az 3 kitap bitirdiğimi bilirim.
Kitap okumak benim için yeni bir dünyaya açılan kapı demek. Çok güzel bir his.
Ne güzel ya bende aynen böyle hissediyorum
😊😊
Önceden bir bence yazmıştım, belki sevdiğin tür değildir evet ama şans vermekle hata yapmazsın bu türe diyeyim :) bakmak istersende yazdığım bence şuydu:
www.kizlarsoruyor.com/.../a48276-okumaniz-gereken-fantastik-turde-kitaplar
bir inceleyeyim
Ben hic okunan. film izlerim.
www.kizlarsoruyor.com/.../a64740-kesinlikle-izlenmesi-gereken-komedi-filmleri-top-10
www.kizlarsoruyor.com/.../a62191-olmeden-once-izlenmesi-gereken-filmler-top-20
www.kizlarsoruyor.com/.../a65223-muhakkak-izlenmesi-gereken-korku-filmleri-top-10
Al sende izle :)
Kitap okumayı dene bir de
Yok be ne gerek var:)
İzlediğim bir filmi, okuduğum kitabı tekrar tekrar açamıyorum, belki henüz denk gelmemişimdir o derece etkilendigim birine.
Kitap okumak iyi ya. Nasıl anlatsam bilemedim, gerçek dünyadan kopup kendine yeni yeni yerler yaratmak, yarattığın yerlerde dolaşmak... Anlatilmaz yaşanır 😌
Kesinlikle
Ben okuyorum normalinde ama şu ararlan ara verdim mecburi ve ne yazıkki kütüphanem çöpe gitti:(
Neden çöpe gitti 😔😳
yanlız yaşamıştım maalesef ki sağlık sorunlarım vardı Annemde bu evden birşey almayalım uğursuzluk getirir diyerek hepsi o evde kaldı belki 100den fazla kitaplarım vardı:( Onlar benim Can tanelerimdi.. Şimdi ise odaklanamıyorum bir kitaba bu yüzden bekliyorum ama inşallah tekrardan başlıyacağım. En son Nihat Gençten Dün korkusunu okumuştum çok değşik bir yorumcu
Ah canım ya geçmiş olsun ama en önemli şey sağlık boşver gene okur gene biriktirirsin😉
Allah kalbine göre versin 😊
Cevap
32Cevap
vallahi tekrar okusam dediğim ktiaplar kişisel gelişim kitapları olur ama artık zihnin nasıl işlediğini bildiğim için gerek duymuyorum ama clıve cussler ın kitaplarına çoık ilgiliyimm...
tam şu sıralar okuyabilir herkes anlama, öğrenme, değerlendirme demek
Severim okumayı ve okuma sonucunda kazandığım sürüden ayrışmayı.
Sanırım diğer sorunun cevabı da Cengiz Aytmatov babanın Kürt romanı Gün Olur Asra Bedel ve ona ekleyeceğim, hacmen küçük fakat muhteviyatı kocaman olan Toprak Ana'sı...
Teşekkürler
KitapPEREST olmani dilerim 😉😃
teknolojik gelişmelerden başımızı kaldırsak okuyacağız. ama teknolojik telefon tablet pc gibi şeyler hayatımızdayken vakit ayıramayıyoruz sanırım. eskilerden okurduk okuyorduk. nerdeyse gazate bile okumayacak dereceye geldik. aç telefonu oku.
Okuyan gene okuyor mesela ben
Engellemeyeni engellemiyor diyorum bende
her şey bence insana dokunabilen gizli bir dünyadır kitaplar...
Frank McCourt - Angela'nın Külleri
Lev Tolstoy - Anna Karenina
Kristin Hannah - Kış Bahçesi
Yaşar Kemal - İnce Memed
Kitap okumak benim için çok şey demektir.
Beni en cok etkileyen yusuf atılganın anayurt oteli isimli kitabıydı.
Hmm
beğendiğim her kitabı okurum... :) ama özel bir kitabım yok bu ara suçlu zevkler anita blake serisini düşünüyorum..
Kitap okumak demek, gözler ve ellerle yapılsa da; beyin olarak başka aleme transa geçmek demektir.
Bence de
Allah gönlünüze göre versin 😉
Niçin
Hayırlısı olsun
Ben kitaplara aşığım diyebilirim bir ara her gece bir kitap bir bitirirdim
Bende bir gece de kitap bitirdiğimi çok bilirim
bir sevgilim olsun uzanırken yanımda bana okusun :)
Kitap okumayı seven biri olursa yapar 😉
Benle ne alaka şimdi
Söylemedin farz ediyorum böyle bişiyi
Bu kimseyi olduğu gibi seni de ilgilendirmez
Öyle hatırlayamazsın görmedin beni çünkü
Nerden gördün pardon?
Ya saçmalama kimle karıştırıyorsan artık beni ben kimseye resim falan atmadım zaten kimseyle de mıhattab değilim burda o nasıl olucak nick benzerliği olabilir
Ya saçma saçma konuşma uydurdun diyen yok karıştırıyor olabilirsin kardeşim bunamadım henüz resim atsam hatırlarım heralde dimi senle bile konuşmamışken daha hiç nasıl resim atıcam
Kitap okumak hayat tarzıdır... Böyle buyurdu zerdüştü bir daha okicam... ama diğerlerinden zaman bulamıyorum...
Tanımını paylaşamayacağım kadar değerli:) evet var bir sürü var otomatik portakalı tavsiye ediym o zaman:)
Teşekkür ediyorum bende 😊
kitap okumayı sevmezdim hemde vaktim olmadıgı için ama geçenlerde bir kitap alıp okumuştum artık kitaplara karşı sevgim var yani kitap demek bilgi demek okuyup kendimizi geliştirmek lazım
Aynen
Benim için normal hayattan tamamen başka bir insanın yaşamına devam almak gibi ☺çok severim
severim kitap okumayı şu an trendeki kız diye bir kitap var onu okuyorum. sol ayağımı bin defa okusam bıkmaam birde dan brown kitaplarını
Dan brown cehennem.
Severim okumayı ama tutkunu değilim.
bir tutku bir yaşam felsefesi dersem, yalan söylemiş olurum. ama ayda en az 1 tane kitap okuyorum.
O da bişi netice de hiç okumayanlar var
aynen, maalesef en büyük sorunumuz bu ülkecek...
en çok etkileyen adam fawer bütün kitaplarını tekrar tekrar okuyabilirim, onun haricinde siyasi bütün kitapları defalarca elden geçirdiğim olmuştur çünkü onların dili farklı biraz...
En son okuduğum kitap Trafik Canavarı adında bir şaheserdi
Kitap okumayı sevmeyen insanları anlamakta zorluk çekiyorum
Bende
kitap okumak benim için başka bir dünya o dünyaya geçtiğimde rahatlayıp güzel maceralar yazıyorum
Gerçeklerden kaçabildiğim bir dünya
Kendini ifade etmeyi gelistirmek demek.
E mutlaka
severim, vakit buldukça okurum
okurum sürekli geliştiririm kendimi
Ne güzel
Hayattır, olmazsa olmazdır
Akşam yemeği sonrası tek faaliyet
kafesin içerisindeki hayat çok etkiledim
Hayat demek su demek nefesim gibi bisey
Vay be 😊
Okuyamadan yatsam bile yastığın altına koyarim o kitabi
Yastığım altına koymak niye
Bende severim okumayı 2 günde bir okurum
hayatta bulamadığımı kurgularda buldum hep :)
Hiç bişey demek değil
dinle küçük adam, 50 defa sıkılmadan okuyabilirim
Ruh dinlendirici , yeni dünyalara açılan kapı
Hiç bir şey öünkü okumuyorum
Hayat demek
Cok severim. Haftada bir kitap bitiririm.
Hiç okumamki
Ne yazık ne kayıp
Aylak adam
severim ama üşenirim
Üşeniyorsan sevmek değil o
okudugum aman sıkılmam hatta bitircek kadar okurum
Ne güzel işte okumalısın hep
yarıda kaldı
Hani sonuna kadar biririyordun
dini bir kitaptı biraz uzun ama macera aksiyon olunca kendimi kaptırım fazla okurum
Okumak iyidir 😊
aynen severim :)
zaman kaybı xD
Yeni dunyalar demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar