nişanlım bekarlığa veda partisi yapmak istiyor. bir kıza bekarlığa veda partisi için izin verilemlimi?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbekarlığa veda partisi dediğin tam bir gavur özentisi arkadaşlarınla oturup erkek erkeğe sohbet edeceksen evlenince yapılamıyacak bişey değil bu kadınlar içinde aynı yok diyosanki elime başka erkek eli değmeyecek son fırsat ne bulduk götürelim orası farklı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbilmem
ona ne kadar güveniyorsun bekarlıga veda partisinden kastı nedir
biraz sor soruştur00 Yorumla
+1 yılBence erkekler yapabilir edepli olursa ama kızlara ne gerek var zaten kına gecesi yapılıyo kına gecesinde kız kıza egleniliyo bekarlıga veda gereksiz izin verme bence kına gecende eglen de
05 Yorumla
Soran+1 yılerkek dansçı falan oluyor... bence bişeyler olur. nefs sonuçta
- +1 yıl
o kızın nasıl biri olduguna baglı. benim önümde bir erkek dans etse migdem bulanır mesela. biz erkek değiliz erkekler bir açık kız görse hemen... neyse anladınız. ama kızlar öyle degil her kız aynı degil bu konuda
Soran+1 yılama sonuçta erkek striptizci olcak partide. sexy dans edecek. yarı çıplak olcak birde kaslı falan oluyorlar.. o da kız bir insan sonuçta. içinden başka şeyler geçebilir bence... birde böyle bir parti yapmak istediği için gözümden düştü. acaba eş olabilirmi diyorum. evleneceği bir erkek varken neden çıplak erkek oynatmak istesin
- +1 yıl
kızı tanımadıgım için fazla yorum yapamam ama kararımdan da dönmem benim düşüncem böyle
+1 yılTabikide verilir bence sonuçta alt tarafi kızlarla dans eder striptizci bir erkek çağırır içer ve eğlenir yani buyütüler ne var hangi devirde yaşıyoruz
013 Yorumla
Soran+1 yıliçki içmiyor.. ama striptici erkek olcak diyor... ama şunu düşün.. sen bir kızsın.. karşında çıplk kaslı sexy bir erkek dans ediyor... arzulamazmısın aklından bişeyler geçmezmi.. kendine hakim olursun veya olmazsın ama olmama ihtimalinde var.. hele alkollüysen.. birde evleneceği birisi varken neden bir kız başka bir erkeği çıplak izlemek istesinki. bence o kız sadık olmaz.. gözü dışarıdadır. hanigi devirde yaşıyoruz derkende insan bir devirde yaşıyorsa o devrin her hareketine katılmaz.. kendine uuyanı alır. o zmaan karılarını başka erkeklerle paylaşan, eş değiştirenler var bu devirde onlarıda mı yapalım
- +1 yıl
Ya bak seninle seninle evlencek sonuçta zaten gozu dışarıda olsa seni çoktan bırakır atar nişanı gider başka birini bulur ona kalırsa arkadaşım erkekler bekarlığa veda partisinde dansöz çağırıp para yapıştırmayi biliyorlar burda önemli olan karsindaki insana güvenmek arzulamaz mi diyosun ya kiz zaten seni seviyorsa niye başkasını arzulasin ki bir mantıklı düşün seninle evlencek bir adam çağırdı diye ona aşık olacak onu isteyecek değil ben diyim yanı bu kdr da kafana takma paranoyak olma yine kendin bilirsin onun da eğlenmeye hakkı var sonra zaten senin olacak amaç eğlenmek burda
Soran+1 yılkardeşim kucak dansı falan yapıyor bu adlar. kızın kucağına oturuyor dans ediyorlar. temas oluyor.. insan kııskanıyor...
- +1 yıl
Aman tamam ya söyle o zaman kisknaniyorum de yav oturtturmasin o da yani neyse sen kisknaniyorum de kimse kucağına falan oturmasin se de oturma de atarım nişanı lan benim dediğim olcak de saka şaka de işte bişeyler ikan olur
Soran+1 yılama doğrusu böyle bişeyi istememk ve kucak dansına izin vermekmi. madem partiyi yapıyor ksıtlamamlımı
- +1 yıl
çjdalçöğjfďşçmqpòüjjxk bak partiyi yapmasını tümünden istemiyosan böyle bişey yapma ama striptizci erkek istemiyorum diye belirt
Soran+1 yılparti yapsın eğlensin... striptizcide olcaksa kucak dansı olmasın dicemde. striptizci varsa en doğrusu serbestmi bırakmak
- +1 yıl
Striptizci onu yapar zaten anlatabiliyormuyum djxyocfçöfmk striptizciye He diyosun bırak yapsın bu kdr a büyütme
Soran+1 yılama nişanlım ona o nişanlıma dokuncak falan... sende diyosunki izin veriyosan bunları göze al. dert etme
- +1 yıl
Ya o zmn nişanlına söyle kardeşim striptizci çağırma de yav yok cagircam derse de at nişanı bırak ben yoruldum jshdoals ona olmaz buna olmaz ya izin ver tamamen ya da hiç yapmasın karar ver yani
Soran+1 yılçok sağol
- +1 yıl
Ne demeek
- 1 yıl
Bi dk bi dk kiz mi stripzitci birisini çağırıp eğlenecek? Ozaman ne diye evleniyor?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
10Cevap
- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkek striptiz kulübü var mı ülkemizde? bildiğim kadarıyla yok. :D napacaklar? yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar işte... yani sanırım.. ya da umarım diyelim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılburdaerkek striptizci kulübü yokta bazı kulüplerde çıkıyor erkek striptizci. evlerede gidiyor. erkek dansçı ollcakmış.. striptiz falan. o yüzden izin vermek istemiyorum.. böyle bişeyi istediği için evlilikten bile vazgeö, çmeyi düşündüm. yani böyle isteği olan bir kız daha neler istiyordur içinden diyorum.. birde dansçı sonuçta striptiz yaparsa nefsii arzulayabilir.. nişeyler olabilir diye korkuyorum
- +1 yıl
ooffff! olur mu öyle şey yaaa.. sadece şakasına demiştim ben. ciddi olamazsın! kıskanmakta haklısın. hayır olmaz yani ne demekmiş o! daha karşı cinsi o şekilde gördüğü zaman bakışını çevirmesi gerekir bir insanın.
- 1 yıl
Olum kıskanmak mesele değil evlenmek uzere olan bi kızın başka bi erkeğe para vererek gönül eğlendirmesi sıkıntı ya
+1 yılSahsen cok gereksiz ve özenti buluyorum. burda yani viyanada sokaga cikiyolar, rezil hareketler. amac aslinda üc bes resim cekip instagrama facee falan koymak
07 Yorumla
Soran+1 yılbizimkli evde yapcakmış. erkek dansçı falan oluyor... bence bişeyler olur. nefs sonuçta. ç izin vermek istemiyorum
- +1 yıl
Erkek dansci miii? Amanin😶
Soran+1 yılevet. açıkçası artık evlenilmezmi o kızla diye düşünüyorum. evleneceği erkek varken neden erkek striptizci tutmak istresin.. aklında farklı şeyler olduğunu düşünyorum. hiç te öyle birine benzemiyordu ama
- +1 yıl
Yanii sahsen akil sir erdilecek bir durum degil. erkek striptizci falan. Igrenc geldi bana😶
Soran+1 yılsence böyle bir kızdfan eş olabilirmi...
- +1 yıl
Yani ben istemem erkek olsam. daha önce garip hareketleri yokmuydu? Sana yalnis gelen tek davranisi bumuydu
Soran+1 yılevet bu. ben ona bayaa güveniyodum.. bazen tv deki bazı oyuncuları çok beğendiğini belli ediyordu. o kadar. ama o her kızda vardır dedim.
+1 yılSen gidip arkadaslarinla yiyip içip bekarlığa veda partisi yapiyosunda nisanlin niye yapmasın ayıptır günahtır böyle herseye de karisilmaz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek dansçı ollcakmış.. striptiz falan. o yüzden izin vermek istemiyorum.. böyle bişeyi istediği için evlilikten bile vazgeö, çmeyi düşündüm. yani böyle isteği olan bir kız daha neler istiyordur içinden diyorum.. birde dansçı sonuçta striptiz yaparsa nefsii arzulayabilir.. nişeyler olabilir diye korkuyorum
Bunlar özenti hareketler, bizim kültürümüze uymuyor. Ne kadın için ne de erkek için.
00 Yorumlaneyapıcak yahu parti barda olucak deilya, küçük bir kına gecesi gibi düşün kendi aralarında yiyip içip oynayıp zıplıycaklar
00 Yorumla
+1 yılEğer dansçı erkek olunca nefise geliyorsa mevzu, o kadın senin bekarlığa vedana izin verirse aklına tüküreyim onun.
00 YorumlaSen yapabiliyorsan nişanlın da yapabilir. Yapmasını istemiyorsan, sen de yapma.
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek dansçı ollcakmış.. striptiz falan. o yüzden izin vermek istemiyorum.. böyle bişeyi istediği için evlilikten bile vazgeö, çmeyi düşündüm. yani böyle isteği olan bir kız daha neler istiyordur içinden diyorum.. birde dansçı sonuçta striptiz yaparsa nefsii arzulayabilir.. nişeyler olabilir diye korkuyorum
birde evleneceği varken başka yarı çıplak erkek izleyecek kızın gözü dışarıda , güvenilmöemzdir bence
Soran+1 yılyabancılardan etkileniyorlar
erkek bekarlığa veda partisi yapabiliyorsa kız da yapabilir sen buna izin vermezsen içinde kalır elbet sana döner faturası tartışma yaşanır
06 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci olmasa izin vercem ama erkeks tritpzici olcak
Soran+1 yılaldatabilirmi o durumda kız
Soran+1 yılerkekte zorlamaz bence böyle bişey için...
Neden verilmesin ki? Yani erkekler pislik yapıyor diye kızlar da pislik yapacak diye bir şey yok...
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak özenti bir mahlukat olacağı için izin vermezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılizin ver kızlar erkekleri gibi değil kendi aralarında eğleneceklerdir
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldansçı falan olacaksa olmaz tabiki doğru değil. vazgecmek derken çıktı hemen böyle düşünme bence arkadaslarından çıkmış olabilir böyle bir fikir yanlış düşünme izin vermezsin olur biter
Soran+1 yılama böyle isteği olan bir kzın gözü dışarıda olur bence. sadakatinden şüphe edilir
Cevap sahibi+1 yılbence değil
Soran+1 yılbence değil derken.. hangi açılardan değil. biraz açarmısın. isteği ortada
+1 yılVer tabi canim. bir erkek cagirsinlar şöyle 😅
112 Yorumla
Soran+1 yılerkek dansçı falan oluyor... bence bişeyler olur. nefs sonuçta. izin vermeyi düüşünmüyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin :))
Soran+1 yılbak ben açıkçası güven sorunu yaşşadım bu istekten sonra. neden evleneceği birisi varken başka yarı çıplak bir erkek oynatsın. aklında daha neler vardır diyorum
- +1 yıl
Yöh sen de abartma da. O seni hafif kiskandirmak istemis olabilir. Esprisine soylemis olablr. Bilemiyorum ikinizin karakterini de ne diyim.
Soran+1 yılama evlenecek. ve evleneceği birisi varken getirip yarı çıplak erkek oynatacak. ben araştırdım bunlar bayaa gelinle dans ediyor.. şimdi böyle durumda hangi insanın nefsi harekete geçmez. açıkçası kadfın bir dansçı bana öyle yaklaşsa ben tahrik olurum. tabiki kadında olur o da insan.. benle evlenecekken neden başkasını izlemek istiyor. bunun mantıklı yanı yok bence
- +1 yıl
Yahu Türkiyede nerde görülmus erkek getirme şu bu allasen. Amerika mi burasi 😅 bir kizin veda partisi anca kina gecesi olur iste. Çevresnde mahallede tanimadigi teyzelerin tanimadigi kizlari filan oynarken ortada oturur ağlar. Bu yani 😅
Soran+1 yılİstanbul burası arkadaş.. burda neler var. millet swinger yapıyor. dansçımı olnayacak
- +1 yıl
Ha İstanbul olunca Türkiye olmuyodu dimi. Cok haklısın pardon 😅 İstanbul bile olsa onu yapacak kız bence bizden çıkmaz. Türklerden yani. Sen de o kadar kozmopolit bir sevgili bulabildiysen azicik katlanican yapicak bsey yok 😅
Soran+1 yılsence bunu isteyen bir kız sadık olurmu eşine güv, enilebilirmi... gözü dışarıdamıdır
- +1 yıl
Sen bekarlığa veda partisi yapicam dedin mi ona? Yapcak misin yani?
Soran+1 yıldedimde benimki kadınlı kızlı olmayacakki. arkadaşlarla tekne falan tutup gezeceğiz o kadar. tekne dediysemde kayıkdan hallice. öyle zengin sosoyete değiliz
- +1 yıl
Ha işte sen ona öncesinde boyle bsey dediysen o da sana misilleme yapms olablr. Sonucta sen ne kadar getrmycez etmycez desen de veda partsi diynce onun aklna da kizlar gelmstir.
+1 yılEn fazla striptizci gelir ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten gelcekmiş.. erkek dansçı ollcakmış.. striptiz falan. o yüzden izin vermek istemiyorum.. böyle bişeyi istediği için evlilikten bile vazgeö, çmeyi düşündüm. yani böyle isteği olan bir kız daha neler istiyordur içinden diyorum.. birde dansçı sonuçta striptiz yaparsa nefsii arzulayabilir.. nişeyler olabilir diye korkuyorum
- +1 yıl
Dansçılar her müşterilerine karşılık verse ohoo. Öyle bir şey olmaz. Sen yapmayacak mısın veda partisi?
Soran+1 yılyok düşünmüyorum. en azınsdan dansçı falan yok. ancak erkek erkeğe dışarıda gezeriz ama karı kız ortamları falan değil...
bak sende diyosun dansçılar müşteirlerine karşılık verse diye.. demekki kızlar istiyor o durumda... istemesi bile yeter benimn için. yanlış bişeybence.. hem öyle bir kzıın gözü dışarıda olur
+1 yılerkekler yapabiliyor, kızlar niye yapmasın?
02 Yorumla
- +1 yıl
stripzi erkekten ne hayır gelir sence? bir kız öyle erkeği niye arzulasın ki saçmalama, demekki ona güvenin yok, bencede hiç evlenmeyin. senin gibi biriyle kimse olmaz
+1 yılİzin vermelisin parti yapması onun da hakkı
00 YorumlaHayır tabi sorman hata.
00 YorumlaVer gitsin. İki göbek atarlar o kadr
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci tutcakamış
+1 yılkına gecesi varken gereksiz ve özenti buluyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ne yapacaklarmış mesela
00 Yorumla
+1 yılTabikide bende yapacağım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek dansçı falan oluyor... bence bişeyler olur. nefs sonuçta
- +1 yıl
Öyle yapmam ben. Eşin olacak kişiye de söyle öyle bir parti yapmasın
Soran+1 yılerkek dansçı ollcakmış.. striptiz falan. o yüzden izin vermek istemiyorum.. böyle bişeyi istediği için evlilikten bile vazgeö, çmeyi düşündüm. yani böyle isteği olan bir kız daha neler istiyordur içinden diyorum. sadık olamayabilir diyorum içimden
zenne getirtir doktururler zinhar izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek dansçı ollcakmış.. striptiz falan. o yüzden izin vermek istemiyorum.. böyle bişeyi istediği için evlilikten bile vazgeö, çmeyi düşündüm. yani böyle isteği olan bir kız daha neler istiyordur içinden diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkına gecesi yapmayacak mı oda bı nevi partı işte
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılabartmasın bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden izin mi aldı bunun için?
01 Yorumla
Soran+1 yılizin istedi. almadı dahaca. izin vermeyide düşünmüyorum erkek dansçı falan oluyor... bence bişeyler olur. nefs sonuçta
tabi ki sende yapabilrsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılnesi sçamalık açıklarmısın lütfen
Soran+1 yılevde yapcaklar partiyi
Soran+1 yılkızkıza arkadaşlarını evde toplayacak işte
Soran+1 yılevde paarti yapacakya... partide kızlarla eğlemek için erkek dansçı tutmak istiyor
Soran+1 yılbencede saçma fikir
+1 yılyok aga verme gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVer tabi niye vermiyceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılerkek dansçı ollcakmış.. striptiz falan. o yüzden izin vermek istemiyorum.. böyle bişeyi istediği için evlilikten bile vazgeö, çmeyi düşündüm. yani böyle isteği olan bir kız daha neler istiyordur içinden diyorum
Cevap sahibi+1 yılHöh abi siz nerde yasiyosunuz erkek striptizci ne ya daha neler duyucaz dalga geciyo olmali
Soran+1 yılciddiyim.. erkek dansçı olmasa varsın yapsın. hiç sorun değil en doğal hakkı. evlewniyor madem arkadaşlarını toplasın eğlensin ama bu isteğinden dolayı bence ondan eş bile olmaz
Cevap sahibi+1 yılSimdi burda sana gaz vermek istemiyorum ama hemen evlenmesen biraz daha mi tanısan acaba evlendikten sonra her şeyi yaparsiniz zaten striptizciye ihtiyac duymasi acayip
Soran+1 yılevlendikten sonra herşeyi yaparsınız zaten derken... yani evlendikten sonra striptizci izlemek isterse izlesinmöi diyosun. bu manada çıktı
Cevap sahibi+1 yılHayir ya seks anlaminda senle her seyi yapar striptizciye ne gerek var ki bence dusuncelerini net bir sekilde ona belirt sinirlendigini filan
+1 yılbence uyduruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer.
07 Yorumla
Soran+1 yılerkeke stritpizci olcakmış. nasıl izin verilir
Cevap sahibi+1 yılo partide erkek olucak mı?
Soran+1 yılkız kıza parti yapcak ama erkek stritppizci tutcam diyor
Cevap sahibi+1 yılSen erkek olmadına şükret belli ki kıskanç birisin erkek olsa kim bilir ne yapardın
Soran+1 yılerkek olsa bende partide olurum hepimizin arkadaşarı berabberce toplanırdık.. erkek striptizci ye izin verilemlimi
Cevap sahibi+1 yılver tabikide
Soran+1 yılerkek striptizciyle kucak dansı falan yaparsa ne olcak.. nasıl izin verilir buna
+1 yılBence verilmez
00 Yorumla
+1 yılHyrrrr kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılBence verilmemeli.
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi