Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorum de tavrını koy be az sert ol bu ne. Kılıbık olma bu kadar da o striptizci gelmeyecek istemiyorum de. Agirligin yok mu hic. Kadin agirligini koymus resmen sende bekarliga veda partisi yap DANSÖZ çağır çabuk saf saf durma. Uyanik ol oluuuum.
02 Yorumla
Soran+1 yılşöyle ben aslında yapmasınıda istiyorum eğlensin... erkek striptizci ne yapıyor bilmiyorum. sadece dans sa sorun yok... sence izin verilirmi
Cevap sahibi+1 yılVerilmez ben olsam kiskanirim sevgilimi ucan kustan. bide elin herifine mi bakacak
En İyi Cevaplar
+1 yılBence her şey ayarında olucaksa gayet normal bir durum. İstiyosa neden kırasınız ki :)
08 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci falan muhabbeti var da o yüzden bir tarafım istemiyor
- +1 yıl
Hmm evet o biraz rahatsız edici olabilir sizin için. Konuşun istemediğinizi belirtin bence. Tüm partiyi iptal etmektense.
Soran+1 yılama izin vrilemlimi yinede sence. bir taraftan güveniyorum bişey olmaz diyorum. bir defa evlencek yapsın bari diyorum. szce?
- +1 yıl
Bence izin verebilirsinz sanki geçekten de bir defa olucak. İstediği gibi olsun.
Soran+1 yılerkek striptizciler kucak dansı falan yapıyormu..
- +1 yıl
Hmm yani pek bir bilgim yok açıkçası ama baştan konuşuluyodur sanırım herşey. Kucak dansı filan istemediğinizi belirtirsiniz.
Soran+1 yılistemediğimden değil. yani bir parti yapaacksa şunu yap bunu yapma denmelimi. yoksa parti onun.. izin verilemlimi dilediği gibi eğlenmesine
- +1 yıl
Yani eğer sizi rahatsız ediceğini düşündüğünüz şeyler varsa önce bir konuşmalısınız. Belki o da razı olur. Ama kesinlikle istiyosa tekrar düşünürsünüz.
Kızlar Ne Diyor
erkek striptizci en fazla dans edecek baska ne olabilir ki. eglencenin dozunu kacirmamak onlarin elinde zaten. akli basinda olan insan buna dikkat eder zaten. bence izin verilebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılkucak dansı falan yapmıyormu bunlar
Soran+1 yılyapıyorsada izin verilemli değilmi. sorun olmaz
Soran+1 yılnerelisin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek danscı nişanlına kucak dansı yapacak, o sandalyede otururken erkek üstünde gel git yapacak. Dans esnasında ereksiyon yaşayacak, sevgilin de gelgit sırası tahrik olup bosalacak. Senin genisligine baglı.
03 Yorumla
Soran+1 yılsaece dansla boşalmazki
Cevap sahibi+1 yılBosalir. Sürtünüyorsun o kadar.
Soran+1 yılama adam dans edecek sonuçta kzızn boşalması için uğraşmayacak
Önce 'kız izin almalı mı?' sorusunun yanıtını verdiğimiz takdirde bunu sormaya zaten gerek kalmayacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci olcaksa karşı tarafın görüşüne saygı göstermeli.. şöyle erkekkıskanıyordur s istemiyorddur belki
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlığa veda partisi nedir ya?
Yeni yeni icat mı çıkartıyorsunuz?059 Yorumla
Soran+1 yılistiyor kız..
- +1 yıl
Kızın veda partisi kınasıdır.
Cılkını çıkartmasınlar!
Soran+1 yılarkadaşlarıyla kız kıza evde parti yapmak istiyor. birde kafasına koyduğunu yaapr.
- +1 yıl
Senin işin yaş kardeşim.
Nişanlın seni dinlemiyorsa sana saygısı yoksa ki bu söylediklerin onu gösteriyor.
Çok sıkıntı yaşayacaksın.
Benden söylemesi..
Soran+1 yılbeni dinliyor neden dinlemesinç ama ben bekarlığa veda partisine öyle soğuk bakmıyorum. kızlarla beraber arkadaşlarıyla eğlenecek işte
Soran+1 yılyaş 26 öğretmen
- +1 yıl
Kafasına koyduğunu yapan biri sen ona itiraz ettiğinde dinlemez.
Söyle bakalım striptizci adam istemiyorum partide diye. Bakalım ne tepki verecek.
Soran+1 yıldedim de onu tutmayınca o partiyi yapmanın ne anlamı var demişti
- +1 yıl
Demekki sözün onda geçerli değil.
- +1 yıl
Ben daha bişey demem bundan sonra. Seçim senin...
Soran+1 yılben tutmassına çok karşı değilimki. yani tutsa ne olcak. adam dans edecek onlar izleyecek. o kadar
- +1 yıl
Yuh!
Neyse tut dilini kızım!!
Soran+1 yılerkeğim ben ne kızı
Soran+1 yılama ne olabilirkiii
Soran+1 yılsen izledinmöi hiç erkek striptizci
- +1 yıl
Tut dilini derken ben kendimi kastettim seni değil.
Birde ne olabilir ki diyor?
Erkekler veda partisi yaptığı zaman dansözle ne yapıyorlarsa o yapılır muhtemelen.
Benim o taraflarda bezim olmadığından değil izlemek o tarz ortamda bulunmadım!
Soran+1 yıli, nana erkekler en fazla para takıyorlar kalkıp göbek atıyorlar başka bişey değil
- +1 yıl
İyi öyle düşünüyorsan
Soran+1 yılsen kadın onunla yatmak istermi demek istedin...
- +1 yıl
Yatmasa bile gelin adayı olduğu için yakın mesafede olması büyük ihtimal..
Soran+1 yılnasıl yani yaknınmesafe.. gelin adayına yakınmesafe dans mı yapılıyor
- +1 yıl
Gelin adayı olduğu için ona özel ilgi gelir hem arkadaşlarından hemde o adamdan.
Soran+1 yıldokunma falan mı... gelinin hoşuna gidermi bu... yakınm mesafe olursa bir kadunun nefsi depreşmezmi. yatmayı isteemzmi
- +1 yıl
Bilmiyorum. Hiç gelin olmadım :)
Soran+1 yılo anı bir kadın olarak düşündüğünde bir bayan için öyle dygular depreştirirmi
- +1 yıl
Ben farklıyım. Bana zerre etki yapmaz.
Ama diğerlerini bilmiyorum
Soran+1 yılinternette var mı vidoları bu yakın dansın falan
- +1 yıl
Bilmem bakmadım hiç.
Soran+1 yılordan baksam nasıl oluyor falan diye bir yrum yaparım dedim...
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yılgördümm nasıl olduğunu
- +1 yıl
Ne karar verdin?
Soran+1 yılbilmiyorum. sen de bakarmısın. bir fikir veririsin
- +1 yıl
Şimdi gönderip orucumu bozma benim :)
Soran+1 yılakşam bakarsın yanıt yazarsın olurmu
- +1 yıl
Link gönder :)
Soran+1 yıl
Soran+1 yılizlednmii
- +1 yıl
Hayır.
Orucumu bozmaya değmez :)
Soran+1 yıliftardan sonra akacakısın. yorum yazacakmısın
- +1 yıl
Bakarsam yorum yaparım :)
Soran+1 yılsenin izin ver diyeceğin bişey değil ama en azından bir kadın için nasıl çekici bişeymi onu söylersin
- +1 yıl
İzin verme diyeceğim bişeyse çekmez zaten.
Soran+1 yılbir kız bunu videodan izliyorki görmüş beğenmiş. bunu tv de filmde falan çıksa o zmaan izlemesini sorun etmek lazımmı. yoksa o konuda serbestmi bırakmak lazım
Soran+1 yılo durumda sıkmak doğru olurmu
Soran+1 yılsustun ne oldu...
Soran+1 yılgelmiş geçmiş en iyi dans videosunu buldum. onun linkini tatyım bakarsın
https://www.youtube.com/watch?v=-hlIuHYhj1c
Soran+1 yılizledinmi
Soran+1 yılizledinmi videoyu yorumun nedir
Soran+1 yılkız ne yaptın izledinmi... orucu sakaladınmı yoksa
- +1 yıl
Videoları açamadığım için izleyemedim.
Soran+1 yılizleyecekmisin... sonra.. bu arada ne yapıyorsun.. hiç yazmdın. girmedinmi kaç gündür
Soran+1 yılkonuştum nişanlımla izin verdim. çok mutlu oldu.. neler yapacağını nasıl bir program izleyeceğinide alattı bana
- +1 yıl
Dün pek ortalarda değildim.
Ne yapacakmış? Programı nasıl olacakmış?
Soran+1 yılbak kız kıza 12 kişi çağırmış fazla değil.. ama iki tane kapalı samimi arkadaşı varr onları çağırsammı çağırmasammı diyor. ayıp olurmu diyor... gündüz hamama gideceklermiş, karaoke yapacaklarmış... alış veriş yapacaklarmış.. bir tane poster çıkarttıracakmış.. ödüllü dart oyunu için. sexy yarı çıpllak erkek posteri üzerie puanlar belirleyip dart atacaklarmış..
erkek striptizci tutcakmış.. stripiptizciye defile yaptırcaklaşmış. erkek iç çamaşırları defilesi.. sonra üzerine meyve dilimlri dizeceklermiş. birde vücuduna parmak boyalarıyla resim çizeceklermiş.. kucak danı yapılcakmış herkese tek tek. ordada nabız ölçeceklermiş. nabzında en az değişiklik olana ödül verceklermiş.. parmak boyasında n sonra adamı yıkayacaklarmış hp beraber falan. bende eğlenmene bak dedim- +1 yıl
Sana küfretsem orucum sakatlanır..
En iyisi görmemezlikten geleyim..
Soran+1 yıleğlensin ne olcak
Soran+1 yılşaka yaptım ben uydurdum. kızacağını bildiim için dedim
Soran+1 yılizledinmi videoları
Takılsın. Erkek striptizciyi bulduğu yerin adresini bize de versin hatta.
04 Yorumla
Soran+1 yılgecenin sonunda bişey olurmu diye çekiniyorum biraz
Soran+1 yılben ciddiyim abla
Soran+1 yıl45- 50 li yaşlarda eşe tutmak nasıl olur. oyaşta bir kadının hoşuna gidermmi
+1 yılTabiki de verilmeli sizdeki gibi dansoz oynatmiyoruz sonucta
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci muhabbeti falan ediyor ama
- +1 yıl
Ooo ooo daha ne gitsin whatsappta daha fenalari geziyo gonderilerde
Soran+1 yılonlara bakmıyorumda. erkek striptizciye izin verilemlimi yani
+1 yılşartları eşitleyin sizde yapın bekarlığa veda hem güzel yani
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci tutmak istiyor kucak dansı falan
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Erkek yaparsa kız da yapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci falan muhabbeti var da o yüzden bir tarafım istemiyor
Kesinlikle. Evleneçeğin hatuna güvenmiyormusun
019 Yorumla
Soran+1 yıleğlence olsun diye istiyorum dedi:. hem arkadaşlarıda olumlu bakıyormuşş
Soran+1 yılama sonuçta striptiz bu. erkek önlerşşnde yarı çıpll k dans edecek. belki kucak dansı olcak
Soran+1 yılbunlara izin verilmelimi o zman... madem yapcak kıstlama olmamalımı
Soran+1 yılbak izin ver dedin ama sonuçta ne her şeye izin verilemlimi. sadece izlmeke var birde beraber ans falan oluyor bunlarda.. onu demek istiyorum...
Soran+1 yılmadem parti yapılıyor kısıtlama olmamamlımı
Soran+1 yılyaw üzülmesinde be. bir kere evlencek. izin vermek baskın bende.. ama izin verince şunu yap bunu yapma demek ne kadar uygun. yani izin verince kasmamalımı.. kucak dansın falan izizn verilmelimi
Soran+1 yıltamam. anladım. zaten parti partide kalır. bittiği yerde durur diye düşünüyorum. bir kız o durumda dansçıyla bişeyler yaşamayı düşünürmü
Soran+1 yılo zaman sıkıntı olmaz... kucak dansı falan yaptırabilir... sence fazlmaı genişim
Soran+1 yılevlenince doğum gününde falan tutmak nasıl olur. şöyle 40 lı yaşlarda
Soran+1 yılama şuda var. aradan uzun yıllar geçmiş. birbirimize alışmışız.. birbirmizi iyi tanıyoruz... ben ve eşim yaşlanmışız belki monotonlaşmışız. mesela izlesek onu eşim ve beni tutkulandırabilir. o yaşlarda değişik birşey olabilir. .. ilgi çekici gelmiyomu kulağa
+1 yılKız kıza olacaksa sorun yok 😂 😂 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci falan düşünüyor
- +1 yıl
Oldu o zaman 😂 😂 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılevde yapacaksa izin ver :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevde olcak da erkek striptizci falan muhabbeti var da o yüzden bir tarafım istemiyor
Evet tabi ki
037 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizci olcakmış maa
Soran+1 yılgüveniyorum ama erkek striptiz kucak dansı olcak. dokuncak, bişanlım ona dokuncak sonuçtaa
Soran+1 yılsordum... yani o gelmişse kucak dansı yapılacağını bile bile çağırır kız dedi nişanlım
Soran+1 yılyapsın yaa sorun ykok.. ama sence sorun var mı
Soran+1 yılkız o an adamı arzularmnı tahrik olurmu
Soran+1 yılyani iyi kızdır
Soran+1 yılbir defa yapcak. varsın kucak dansı yapsın yaptırsın. dokunsun kaslara. şenlensin
Soran+1 yılevleneceğin erkeğin ben, m g, b, olmasını istermiydin
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılkucak dansı falan
Soran+1 yıltakip isteği yoladım
Soran+1 yılevlilikteyken bazen doğum gününde falan tutmak nasıl olur
Soran+1 yılsenin için nasıl olur. şöyle eşinle başbaşasın mükemmel bir masa. geceye renk katsın diye bir dans göstersisi. erkek striptizci.
Soran+1 yılyani on dakka dans göstrisi sonra adam gider. ama o ortamda eğr dansçı gelirse kadın zaten evinde kocasından izin istermi bir defa için
Soran+1 yılsen bütün gece size katılma hatta yatakta falan katılma anlamındamı düşündün
Soran+1 yılo konuda ne düşünüyosun
Soran+1 yılbaksana ben nişanlı değilim. sadece bu konuyu merak ettim ve nişanlıyım falan dedim işte. gerçekten değilim sevglim bile yok... kendimle ortak düşünceler a sahip buldm seni... enle uzun uzun konuşupğ tanımak isterdim
Soran+1 yılne diyosun.. seni tanımayı isterim şahsen. ama öıkmama lazı. iftara eve yetişömem lazım. yazışırmıyız
Soran+1 yılbir vakit kararlaştıralım o saatte yazışalım..
Soran+1 yılbir saat belirleyelim o saatte yazışalım.. akşam müsaitmisin.
Soran+1 yılnasılsın online mısın şu an
Soran+1 yılnaber napıyosun
Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. tabikide yani
01 Yorumla
Tabi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek stritppizci falan olcak muhabbeti var. birde ev ortamı. rahat olur diye düşünüyorum o yüzden çekincem var
Gizli Üye(30-35)+1 yılG. vatsın
00 Yorumla
+1 yıltabiki verilmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptizciyedemi
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek stritpizci konusunda ne düşünüyosun izin verilemlimi
Cevap sahibi+1 yılver gitsin tabi o olmazsa olmaz
Soran+1 yıleee kucak dansı falan olsa nişanlım tahrik olur belki adamı o an azrular
Gizli Üye(30-35)+1 yılverilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek striptici olcakmış ama
Cevap sahibi+1 yılizin virilmez o zaman
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım