Çok mu çirkinsin ? Mevlamın sana verdiği güzelliğin belki de farkında değilsindir bence ön yargılı olma. İnsana başkası için yaşamak çok ağır gelir diye bir söz var bilir misin ? Evden çıkarken kendin için süslenmiyorsun,başkaları beğensin diye süsleniyorsun. Bunu yanlış idrak etme,kendine tabi ki bakacaksın ama gerçekten kendin için bak başkası için değil. Özgüvenini geri kazanmak mı istiyorsun ? Aynanın karşısına geç ve rabbinin sana verdiği güzelliklere bak,elin ayağın yerinde ve birisinin gönlünde yatıyorsun,sadece seni gelip bulması kalıyor bunun için biraz sabret. Çirkinlik ya da güzellik değildir herşey,bazen en güzel dediğinin içi çürümüştür. Sen düşünme güzelliği çirkinliği,bugününe ve sana bu fırsatı verip bu güzelliği veren e şükret o zaman özgüvenin yerine gelir. Ve kendi kendine sürekli şöyle deyip dur.
Başkası için yaşamak insana çok ağır gelir. Zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın..90 Yorumla
+1 yılDuyguların ve düşüncelerin temiz mi? İnsanları seviyor musun? Sen kaldırımda giderken, ''Allah rızası için bir sadaka'' deyip sana el uzatana cebinde sana lazım olmayanı veriyor musun, cebinde olmayıp de veremediğinde üzülüyor musun? İnsanları seviyor musun? Bir mazlum gördüğün zaman, bir garip gördüğün zaman, acı çeken, yüreği yanan bir insan gördüğün zaman yüreğin yanıyor mu? Yani için güzel mi? Sen ona bak. Senin bedenin ölecek, dünyanın en güzel kızı olsan da o güzel diye nitelendirdiğin bedenin, bir gün toprağın altına sokulup börtü böceğin yemi olacak. Ama ruhun ölmeyecek. Sen bunları düşün. Geç güzelim çirkinim laflarını.
20 Yorumla
ya kıyamam sana ya:D delimsiin sen. kızlar yasları ilerledikce güzellşir.:D ya sen benı lisede orta okulda görecektın :D aşık odlguum coocuk aynaya bak sonra karsıma cık demişti:D yıllar sonra cocoukla facede denk geldik :D ewrim teorisine inanırım senden sonra dmeişti:d . biraz bakım bence. senı tanısaydım emın ol bastan yaratırdım senı :D
14 Yorumla
Soran+1 yılben degismedim degismicem de malesef :(
- +1 yıl
ay lütfen beni baştan yarat ya
+1 yılbana çirkin olduğunu kanıtlasana ? ömrünü buna adasan yine kanıtlayamazsın . ben adriana limaya dünyanın en çirkin kadını diyen erkeği gördüm o yüzden bu kadar göreceli bir şeye bu kadar kesin hüküm sürdürmen saçma. sende birileri için çok çekicisin emin ol. ;);)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İnsanlar çok acımasız. Ama bizler kendimiz seçmedik ki böyle olmayı Mevla'm böyle yaratmış bizleri kimse birbirinden hiç bir şekilde üstün değilki.Sana tek tavsiyem yanında yakınında ,dostum diyebileceğin en samimi olduğun bir arkadaşınla her boş gününü onunla birlikte yapmaktan hoşlandığınız aktivitelerle geçir gün geçtikçe kimsenin önemi kalmayacaktır :)
10 Yorumla
+1 yılaynanın karşısına geçmeyi bırakıp. kendine bakmaya başla oda olmadı gerçekten çirkinsin. 4-5 tane hobi yap. örneğin.
zıpkınla balıkçılık. gitar keman ney piano çalmayı öğrenmek. sosyal becerilerini geliştirmek. gerçek dostlarınla gezmek gibi18 Yorumla
Soran+1 yılo dostlarım zaten bana bunu yaptı biraz da
- +1 yıl
dostların ne yaptı ?
Soran+1 yıldalga geciyorlardı soylemedim bir sey
- +1 yıl
ben olsam benimle dalga geçme. bu konuda hassasım gerçekten üzüyor derdim. eğer devam ederse. 2. kez uyarmaz butün alakamı keserdim. sınırların varsa bu sınırları koru bence
Soran+1 yılaslında takmıyormus gibi gozuken bir kız oldugum için bunlar geldi basıma :(
- +1 yıl
50 yaşında bir abi var. adam kendiyle dalga geçmek istiyor. onun olduğu ortamda herkezin yüzü gülüyor. kızlara yazıyor. kızlar hayır diyor ama yanından ayrılmak istemiyor.
yani kendinle dalga geçebilen bir insan daha çekicidir. rezil olmaktan korkmayan bir insan
Soran+1 yıloyle aslında ama ben engelleyemiyorum zaten notrmalde bile utangacım ne yapıcam biliyorum
- +1 yıl
yapman gereken eğlenerek kendinle dalga geçmen.
ve insanların düşüncelerini fazla önemseme, eğlenmeye ihtiyacın var bence.
+1 yılMakyajla her kadın çok güzel olabilir insanların ölüp bittiği güzel olarak gösterilen ünlüler bile okadar güzel değil link
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Cirkin bayan yoktur bakimsiz bayan vardir. Her kadin kendine gore cekiciligi guzelligi onu cazip eden bir oelleigi vardir. Kendine guven ozaman etrafina sactigin elektrik daha olumlu olur
11 Yorumla- 1 yıl
Bende boyle dusunuyordum ta ki kendime kadar, hani bir insanin 1 tane bile guzel yani mi olmaz iste yok benim, burnum kotu dudaklarim ince ve yapimsiz burnum sarkik ve sisko yuzume cok cok buyuk çenem geride olsugu icin burnum cok buyuk oldugu icin dudagim olmadigi icin yap profilimde igrenc duruyor yuzum onden bakilinca burnum yuzumu cok bozuyor fotograflarda ben haric herkes gulerken cekse bile guzel cikiyor bi tek ben erkek gibi cikiyorum kaşlarim cok kalin ve birisi yu aak figeri dumduz ayrica fizigimde cok igrenc dumduzum hicte yasitlarim gibi fizigim yok elbise giyince otomatikmen agliyorum dugunlere giderken esofman veya pantolonla giderim
+1 yılDemek ki onlar senın en yakın arkadasların degıller. Sen oyle zannedıyorsun...
22 Yorumla
Soran+1 yılmecburi
- +1 yıl
Ne mecburiyetin var ?
+1 yılOrada bir çelişki var en yakin diorsun dalga geciyolar diyorsun anlayamadim nasil arkadaslik bu
22 Yorumla
Soran+1 yılzorunlu tek kalmamak için
- +1 yıl
Bosver onlari yanlizlik insani guclendirir sende yetenekli oldugun yonunu kesfet ki mutlaka vardir kendini gelistir ozguvenin boylece istesigin seviyeye gelir
Çirkin ördek yavruları gibi vak vak yapabilirsin mesela..
18 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılkız olunca takıyorsun ama :(
Soran+1 yılistemesem de oyle oluyor :(
Soran+1 yılevet
herkese göre ortak bir güzellik yoktur. Ve herkeste mutlaka güzel olan bir şeyler vardır. Kendindeki güzellikleri fark et bence
20 Yorumla
+1 yıl%100 benden guzelsin ve %100de bakimsizsin.
Arkadaslar o kus beyinlerini kullanip sana yardim etseler fena olmaz istersen mesaj at daha acik konusuruz.20 Yorumla
+1 yılÖnce bir kendini beğen. Senin güzelliğin ya da çirkinliğin hakkında yorum yapacaklar kusursuz olmalı.
20 Yorumla
+1 yılgüzellik görecelidir.sen kendini neye göre çirkin sayıyorsun o önemli.eminim gerçekten güzel ve çekicisindir.istersen konu ile ilgili yazışabiliriz sana tavsiyelerim olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıldegilim biliyorum
- +1 yıl
değilim diyerek baştan 1-0 yenik başlarsın.sen çirkin ördek yavrusu hikayesini okumadın galiba.yaz bana konuşalım güzel kuğu
ki güncellemene bakarak diyorum
bence çirkin değilsin
aksine güzelsin01 Yorumla
Soran+1 yılonu nerden cıkardın
Bi erkekle yakınlaş ne bilim seviş falan ona kendini göster seni beğensin performansını bak nasıl kendine güvenn geliyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka yönlerine ağırlık ver. Hayat tek bundan oluşmuyor.
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. çok çirkinim ne demek ya. çirkin kız yoktur. az güzel kız vardır :)
010 Yorumla
Soran+1 yılcirkin kız bal gibi vardır
Soran+1 yılya iste en yakın arkadaslarım bile dalga geciyor tipimle
Soran+1 yılselin niye
Soran+1 yılbuyukler de takmıyor mu sanki ?
Soran+1 yılbozmuyorum tamam :)
+1 yılonlar arkadas değil. agizlarinin payini verip iliskiyi kesecek kadardami saygin yok kendine.
10 Yorumla
+1 yılBir ekle özelden resmini at canıms.Bir insan ne kadar çirkin olabilir ya?
10 Yorumla
+1 yılTek derdin cirkinlik olsun sagligin yerindeyse aklinda bir ozur yoksa takilma boyle seylere
10 Yorumla
+1 yılhaline sükret link
00 Yorumla
+1 yılnerden biliyosun ? buna sen nasıl karar verebilirsin ? bir kendinize güvenmeyi öğrenin arkadaş
03 Yorumla
Soran+1 yılaynadaki beni sevmiyorum
- +1 yıl
sen sevmeye bilirsin seven muhakkak var buna sen karar veremezsin yapma bunu
Soran+1 yılbir tek ben degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılDalga mı geçiyorlar yuh artık. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :):)
12 Yorumla
Soran+1 yılben tek ornegiyim
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz
İğrençsin, gece gece midemi bulandırdın ama çirkinsin şansında yüksek olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece kabullen bende çok çirkinim ama yapacak bir şey olmadığını fark ettim estetik ameliyat olsam bile güzel olamam
00 Yorumla
+1 yılbelkide cok cirkin değilsin. sadece kendine guvenin yok. olamazmi.
03 Yorumla
Soran+1 yılguven vericek bir seyim de yok
- +1 yıl
sen varsin? bence bukadar kotulenmeyi haketmiyorsun.
sev kendini.
Soran+1 yılhep bir engelle karsılasıyorum zeka desen oyle pek ahım sahım degil güzellik desen yok hırs desen yok nefret ediyorum kendimden
+1 yılöyle deme kendine haksızlık edersin
zaten güzel kız yoktur az makyaj vardır.02 Yorumla- +1 yıl
en sacma cevap bu:D
- +1 yıl
alala neden yadırgandımki bunu tüm kızlar bilir aslında
Abla onu bunu bilmiyorum ama burnun guzelse %100 guzellesirsin he degilse yuzunu acar guzellesebikirsin
00 Yorumla
+1 yılo kadarda değilsindir. hem benim bildiğim çirkinlerde özgüven tavan olur.
11 Yorumladert etme kimse dört dörtlük degil bu dünyada
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkesin bir çekiciliği vardır .
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim yok
Yüreğin güzel mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılkimsenin umrunda degil ki bu işte yalandan iyiyleri seviyorlar hep onların onunde iiyi davrananları
Soran+1 yılonlar güzel olduklar için bunu yaptılar amam benim de arkadasım yoktu hep ezilmiş gibi hissediyorum cünkü bu yüzden
neye göre cirkinsin ya da kime göre ...boyun kac
010 Yorumla
Soran+1 yıl163
Soran+1 yılevet de yüzüm kotu iste
Soran+1 yıl:( gercekte kimse bunu soylemez
Soran+1 yıl55 kiloyum
Soran+1 yıl:) gercekte kimseye gore degil ama iste
Herkesin bir güzelliği vardır.
00 Yorumlaçirkin kadın yoktur yıldız tilbe hariç
00 Yorumla
+1 yılBenı eklermısın senden rıcam
00 Yorumlaçok çirkinim derken? hiç mi giderin yok?
02 Yorumla
Soran+1 yılbence hayır
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılönce foto alalım.
02 Yorumla
Soran+1 yılolmaz
- +1 yıl
peki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılcaps koyda inanalım
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası