Herkes kedi çerçevesinden bakıyor olaya.
Oysa Allah karşı cinsi değil kendini koru diyor. !
Hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar bu arada.
Oysa Allah karşı cinsi değil kendini koru diyor. !
Hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar bu arada.
Kardeş erkek sapkın Vs yaratılmadı kadın örtünsede örtünmesede taciz. ve tecavüz hakkı yoktur bu bir sen hiç kadınlar tarafından tacize uğramamışsın belli baştan diyeyim hiç hoş olay değil bu iki üçüncüsü ise sen dar giyince iyi çocuklar kesmesin travestiler kesmesin diyorsun öte yandan kadına örtün diyorsun ne mantık var bu işte ben örtün derim neden sizin gibi insanlar benim baktığım gözle kadınıma bakmasınlar diye çıkın sapkın düşüncelerinizden. Kadın ister giyinir ister giyinmez çıplakta gezer sen Müslümansan senin görevin kadının örtünüp örtünmediğine bakmak değil gözüne perde çekmek.
"Gözünde tesettürü olmayan erkek kadını suçluyor."
Bu cümleyi gerekli organınla algılamaya çalış.
Niye tek taraflı yorum yapıyorsunuz?
Bu sorudan.,
Kadının tesettürlü olmaması erkeklerin onu taciz etmesini meşrulaştırır gibi sapıkça bir yoruma ulaşmak için kuş beyinli olmak gerekir.
Kardeş birincisi soruyu sordun iyi güzel yanıtı aldın oda tamam hakarete kalkıştın yanlış ben sana bu soruyu soracağına gir bir abazayı adam et diyormuyum demiyorum sende sözde kızlara karşı takıldığın o sahte saygını bozma bu bir ikincisi la sormuşsun istediğim gibi yorumlarım sanane la işine gelmiyorsa sorma kendi görüşüm sen kim köpeksin.
o yüzden kuran kadına örtün erkeğe kafanı indir diyor
Tabi tabi. Sizede acik giyinen kadinlara tecavuz etme hakki dusuyor degil mi?
Niye sadece ikinci cümleye odaklandınız?
İthamlarınıza da dikkat edin lütfen !
Herkes, benim yanlışım ne diye baksa olaya? En mantıklısı bu sanırım..
Kesinlikle..
Cevap
0Cevap
Teşekkürler sana da hayırli ramazanlar. İyi değinmissin.
Bu tartışma ya açık bir konu değil kurallar belli açılan cayır cayır yanar
ataist kadını taciz edebilme hakkınız var mı?
Taciz etmek bir hak değil karaktersizliktir.
Evet herkes kendinden sorumlu, ben de farklı bir şey söylemedim soruda.
yorumun devamını oku hiristiyandan bir şey çalamzsın, yahudiyi öldüremessin gibi. yani onlar giyinmemiş onları suçlayayım durumu yok , sen müslümansın kendinden sorumlusun. aynı şekilde kapalı bir kadın hiristiyan erkeğe açılmaz değil mi? (dinleri örnek verdim, inanan inanmayan manasında çok takılma.)
Edep için illa ki inanmak mı gerekir?
İnançsız bir erkeğe taciz etme hakkı mı doğuyor bu durumda?
Seninle aynı şeyleri anlatmak istiyoruz aslında,
"Herkes kendinden sorumlu"
Karşı tarafı suçlamadan önce empati kursak eminim herşey daha güzel olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar