ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kadının gönül eğlendirmesi milli mesele mi oldu da herkes karışıyor¿ Hani diyorum ki, Kadınlar da flörtöz olabilir, erkekler buna hazır mı?

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kadının gönül eğlendirmesi milli mesele mi oldu da herkes karışıyor¿ Hani diyorum ki, Kadınlar da flörtöz olabilir, erkekler buna hazır mı?

KADININ ÇAPKINI OLMAZ, K. HPESİ OLUR. Nasıl mı?
Çapkınlık, poligam niteliğe sahip erkek cinsel stratejisiyle alakalı spesifik bir kavramdır. Çapkınlık dediğimiz özü itibariyle karizmaya, zenginliğe, güç ve itibara sahip erkeklerin spermlerini saçma içgüdüsüyle alakasıdır. Çapkınlık, aynı zamanda iletişim becerisi gerektiren bir kavramdır.
Oysa bir kadının sevişebilecek partner bulabilmesi için bunların hiçbirine ihtiyacı yok. 1/10 bir kadın da istediği zaman kendisini düdükleyecek 10 tane erkek bulabilir. Bu kadının adı dünyanın her yerinde ÇAPKIN değil OR.. PU'dur. Sarhoşların , ayyaşların, sokak serserilerinin, bar pavyon müdavimlerinin umumi ihtiyacını giderdiği bir tuvaletten farksızdır.
Aklı başında, güzelliği yerinde, özsaygısı/özdeğeri olan onurlu hiçbir kadın kendisine yaşamsal çıkarlar sağlamayan, gelecek vadetmeyen uçkur sevdalısı müptezellerin altına yatmaz.
Yeryüzünde bütün kadınlar, böyle bir hayat yaşasaydı bütün insanlık nesli p. ç olur, hepimiz de p. çin evladı olurduk.
Sonuç olarak; nasıl ki bekaret teknik olarak erkeklere değil kadınlara ait bir kavramsa çapkınlık da kadınlara değil erkeklere has bir olgudur. Sapla samanı birbirine karıştırmayalım. Aynı şey değil yani ok.
Kadınlara küfür edip durma!
Ben kimseye küfretmiyorum alınganlık yapıp durma! Kavramları, sıfatları ben icat etmedim.
O kavramları sıfatları kullanmak zorunda değilsin ve evet ediyorsun!
Bu konu hakkında ne anlatsam uzun gelir,
Bu sebeple birkaç kelimeyle özetlemeye çalışacağım
Oğlu Çapkın diye övünen babalar
Oğlu Çapkın diye övünen anneler
Olduğu sürece bu durum asla değişmeyecek.
Ahlak veya namus veya terbiye bunların hiçbiri kadına özgü bir şey değil
Erkeğin de uyması gereken kural ve kaideler var
Namus kavramı ve ahlak kavramı aynı şekilde erkek için de geçerli bir şey.
Bunun için herhangi bir dine mensup olmak gerekmez bence
Bir insan ya doğru yoldadır ve herkesi doğru yolda görür
Veya bir insan ters yoldadır ve herkesi ters yolda görür.
Bu benim kendi düşüncem diğer insanlar farklı düşünüyor olabilirler saygı duyarım.
Elimden geldiği kadar kısa tuttum
Mersi djjd
Toplumun bakış açısı ne yazık ki hâlâ adaletsiz dengelerle kurulmuş. Kadınlar bir adım attığında sorgulanırken, erkekler aynı adımı attığında alkışlanıyor. Çapkın bir kadına yöneltilen dikkat uyarısı, onun değersizleştirilmesi değil de ne aslında. Oysa duyguların ya da seçimlerin cinsiyeti olmaz, herkes kendi yolunu özgürce yürüyebilmeli. Ama kalıplar öylesine yerleşmiş ki, kadın cesur olduğunda tehdit, erkek yaptığında meziyet sayılıyor. Bu çifte standart sadece kadınlara değil, aslında insanlığın vicdanına da zarar veriyor. Gerçek eşitlik, davranışların kim tarafından yapıldığından çok, nasıl yapıldığını görebilmekle başlar.
Bahsettiğin yaklaşımlar hâlâ belli bir kesimde devam ediyor ama her geçen gün sayılarının azaldığını düşünüyorum. Kadınlarda dilediği gibi flört ediyor, gönül eğlendiriyor ve fazlasını yapıyor. Hayatımızın içine sosyal medyanın girmesiyle birlikte özgürlük alanı genişledi. Ama bir gerçek var, günümüzde hâlâ bu konuları tartışıyor olmakta utanç meselesi. Şimdiye kadar aşmış olmamız gerekirdi.
Katılıyorum
Valla çok haklısın! Kadın olunca aman dikkat, erkek olunca yapıştır helal! Bu çifte standartlar artık köhnemiş kafaların işi! Kadın da insan, herkes kadar flörtöz olma ve eğlenme hakkı var. Bu dünyada ilişkiler zor, biraz keyif alabilmek herkesin hakkı. 😎 Kadınların flörtüne alışmak lazım, çünkü burada ikili standartlara yer yok. 🌟
Cevap
29Cevap
İkisi de birbirine denk. Toplum istediğini düşünsün bir yaşamım var bu bedende keyfim ne isterse o şekil😌
Kadında erkekte sadık olsun. Çapkın erkeğe katlanamam jsjsj
Aslında flörtöz kadın ile sohbet çok eğlenceli. Sen, senden hoşlandığını zannetmeye başlarken o aslında küçük bir oyun kuruyor kafasında. Ve sen ne kafar yürüsende tepki almıyorsun. Buraya kadar her şey güzel. Ama kim kendini bu oyunda ciddiye alırsa o yanıyor. Ve oyun dışı kalıyor. İşte burası bazen dramatik olabiliyor.
Böyle herkes birbirine inat gide gide ipin ucu kaçtı
Belki de en büyük eşitsizlik bu konuda var.
İki taraf içinde yanlış olsa da kadın için daha yanlış. Her konuda eşit değiliz bunu bi anlamalıyız mesela kanun da bile kadınların boşandıktan sonra bir süre evlenememe durumu var sebebi basit çocuğun kimden olduğu belli olsun diye yani ne derseniz deyin eşit değiliz.
Ayrıca fazla flörtöz bir kadın ileride kendi ilişkisinde yüksek ihtimal sadakat sorunu yaşıyor gözlemlerim bu şekilde.
Bu tamamen cinsiyetti bir ayrımdan başka bir şey değil. Toplumlumuzda erkek yapar elinin kiridir diyen var. Hatta erkek adam birazcık çapkın olur diye kadınlar bile var. Kocasının bu durumunda gurur duyan. Normalleştiren tamamen bizim kendi toplumumuz.
Çapkın erkeğe de kadına da helal denmemesi gerekiyor. Bir insanın ilişki varsa bir kişiyle olmalı, ilişkisi yeni bitmişse biraz dinlenip sonra kavalamalı. Çapkınlık ego tatmininden başka bir şey değil, istedikten sonra herkes karşı cinsi rahatlıkla tavlayabilir.
Bakış açısı derin bir konu açıklamalar kimi kesimden tepki görür kimisi takdir eder, ama yaratılış gerçeği diye bir şey var (anlamak isteyen anladığı gibi anlayabilir) lolipop erkek olmaya gerek yok böyle bir algı var. Ama asıl önemli olan hayatında kadının veya erkeğin varsa aldatmak veya çapkınlık övünülecek bir şey değil.
Klasik Türk kafasıdır bu kadın yaparsa hemen bir isim takıp damgayı vururlar erkek yaparsa hovarda deyip alttan alırlar. Erkektir yapar. Her anlamda böyleyiz bana göre erkeği , kadını olmaz sadakat önce gelir zaten hayatında biri yoksa o şekilde yaşayan kişide kendi bilir
Maalesef öyle.. Türk insanının cinsiyetçi yaklaşımının en güzel örneğidir. üzücü... değişmiyor da düşünce yapıları... Çünkü onlaa göre erkeğin "elinin kiri" kadının ise "anlının lekesi" cinsiyetçi toplum olduğu sürece ilerlemek çok zor.
Nerde helal diyorlar? Yapmadığımız halde bile topa tutuyorlar, gelip gidip laf sokuyorlar 😅 ayrıca kadınlarda da çok var flörtöz yeni bir şey değil alıştık yani neye hazır olacaz kflfkfkf
Ne derlerse desinler. Tanımadan etmeden, insanın ruhunu bilmeden konusanlar boş konuşuyo. Ayrıca hızlı gecelerde lakabımız "kara gergedan" 😄 olsun bariiii
Toplum bakış açısı yanlis. Bu arada sorunun cevabı bana göre 🌸
🌸🌸
Ataerkil toplum yapısının süregelirliğinden kaynaklanıyor oğlunun kızları skor sayısı turnuvası yapar gibi dizelemesiyle övünen anneler gördüm şimdi oğulları 100 kilo beddua almış çocuk 😂😂 kendisini de severim gerçi akrep burçlarıyla çok anlaşıyorum amaaa eğri otur doğruyu söylemeyeni vurcuyum ben
Kutsal erkekler ne eylerse güzel eyler, dünya dönüyorsa erkeklerin yüzü suyu hürmetine dönüyor🤨
https://www.youtube.com/embed/vv5qMD8FuxwZamanında erkeklerin totilerini kaldırmıslar yaptıklarını bir halt sanıyorlar o yüzden
Erkektir yapar sözü
Zaten şu an kadınlar da flörtöz. Hatta 1 erkeğe 20 kadın yürüyor. Hint filmine döndük iyice 😁
Ahaha doğru
Çünkü bütün ahlâk kavramlarını kadına yükleyip erkeği bundan muaf tutmaya çalışan insanlar topluluğunun arasında yaşıyoruz. Bu algı kolay kolay değişmez
Aynı düşünce yapısı boşanan kadının tekrar evlenmeyi düşündüğü zaman da ortaya çıkıyor, ilginç. anlam vermek için uğraşmıyorum artık canları cehenneme😏
Cehaletin cinsiyeti olmaz. Çapkın erkekte çapkın kadında aynıdır. İkisinin yaptıkları ve yapacakları iğrençlikler için "helal olsun" demek onlarla aynı yolda yürümek demektir.
Capkin erkeğin tek amacı gönül eğlendirmek olduğu için yani ciddi ilişki değil eğlenilecek kişi oldukları için.
Bir kadını bin kişi ister ama bir erkeği bin kadın istemez sanırım🤣 erkekler baştacı kadınlar tü kaka😏
Bakış açılarındaki misyon tüm rezil işlerden kadını men ederken erkeği görmezden gelen adaletsiz bir yapı.
Kafa lazım.
Ayrımcılık ve totoşluk 😶
Ahaha 😅
Çapkın erkek aşık olamaz gözleri hep oynaktir bakmadan etrafına duramaz bu yüzden nein 👎👎👎
Bunun altında geçmişte yaşanan hayalkırıklıkları olduğunu bilsen kimseye dönüp bakmazsın.
Namus ve edep kadına yapışmış erkeğe her şey mübah. Hiç dillerde dolaştığını bilmem erkeklerin.
Çapkınlık diye geçinen erkeklerin nasil rezil olduğunu zamanında bu site iyi bilir
Erkektir yapar denen aptal anlayışa sahip oldukları için.
Yapacak bir şey yok kaderiniz bu biz yapınca çapkın siz yapınca o..
Yanlış işte kadını değersizleştirme çabaları o kadın ki cephede bile askere teçhizat taşıdı.
Ayrımcılık eşitsizlik var erkek ne yaparsa yapsın hep el üstünde tutuyor çünkü 😏
Kadınlar zaten yapıyor kim ne yaparsa beni alakadar etmez
Nedenini bilmiyorum fakat hemcinslerime helâl denip kadınlara tü kaka denmesi çok saçma. Şu ataerkil düşünceden çıkmaları gerekiyor artık.
Bakire olmayana patlak demeleri
Bakir olmayana milli demeleri mesela
Delleniyorum şu saçma ayrımcılıklara
Tencere kapak misali dengi dengine gelse herkes ne hoş olur
Gelecek ya bi gün inancımızı kaybetmeyelim 🍡
Gelecek..:)
birkaç cm'lik farkla her şey onlara mübah😂😂
Abartmasınlar skdjs
Konus askım benım
😅🩷
Bekarsa onların bileceği iş, evli insanların uzak durması gereken konu
cunku kadınsan hayata eksik baslarsın maalesef ki bu hayatımızdaki cahiller yuzunden
ben öyle değilim Allaha şükür kendim gibi birini isterim normal olarak🙏
Çapkın erkeğe helal denmez
Toplumun adaletsiz, cahil yüzünden geliyor bu 😒
Dar zihniyet meselesi bu..
Onlar adam olurlar biz kaşar
Çapkınım ama erkeğime çapkınım 😂
Çifte standart işte
Ataerkil toplumun sacmasi
Erkektir yapar
Şerefsizler çünkü
😅 çok net oldu bu
Haklısın