+1 yılHesaplama yaparken astronomiyi dikkate almıyoruz ama çıkan burcun özelliklerine bakarken astronomiden mi faydalanıyoruz? Bence konuya ebced burç özelliklerini de eklemelisin.
03 Yorumla
Aslan+1 yılGüzel bir görüş olmuş. Şöyle açıklayalım bunu da, Allah belli bir sistem üzerine yaratmış evreni. Belli ince hesaplamalar kurmuş insanlar için. Evet ebcedden burç öğrenip astrolojiden bakacağız. Astroloji burçları çözebilmiş ama kimin ne burcu olduğunu maalesef yanlış oturtmuş. Doğulan gün ile yıldızın üzerindeki etkisi farklı olamaz. Hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz maalesef. Çocuğunuza ismini güzel seçin denmesinin sebebi de ismin karakter üzerindeki etkisidir örneğin.
İkinci bir tahmine göre de şunu diyebilirim. Bu ebced burcu hesaplayanlar ebced burcu yorumu diye yeni bir şey çıkartmak yerine astrolojiye uyarlamış olabilirler. Mesela yeni bir x burcu yorumu kurmamak için herhangi bir ebced burcuna aslan demişlerdir.
Tahminlerim bundan yana ama doğulan günün alakası olmadığından eminim
Akrep+1 yılGüzel açıklama. Teşekkür ederim.
Aslan+1 yılRica ederim :))
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 668 cevap paylaştı. Ben zaten burçları buna göre irdeliyordum. Ve ilginçtir. Benim her iki burcum da aynı..
47 Yorumla
Aslan+1 yılŞu cahillere de anlat abim işlerine gelene inanıyorlar 😂
Yengeç+1 yılAçıklama burda,, dileyen okuyabilir
www.kizlarsoruyor.com/.../a65577-burclara-degisik-bir-gozle-bakis
Aslan+1 yılTeşekkür ederim abim. En iyi görüş sende.
+1 yılDoğum tarihine göre bakılan burcum gayette karakterimi yansıtıyo hatta yükselen burcum bile yansıtıyo. Çevremden de gözlemledim çoğu kişi burcunun özelliğini taşıyo
13 Yorumla
Aslan+1 yılDenk geliyor. Aslan burcuyum ben de aylara göre bakılırsa ama alakam yok. Çoğu kişi de böyle. Burç yorumları öyle bir yapılıyor ki ikizleri bile kendime uydurabilirim. Herkes için bu böyle.
Koç+1 yılYo ben burçları ilk araştırdığımda kendiminkine daha bakmamıştım tüm burçları okumuştum aslan ve akrep aşırı uyuyodu bana. Aslan gerçek burcum akrep de yükselen burcum çıktı ve her burcun en belirgin özellikleri var ben baska burclarla uyduramıyorum kendimi
+1 yılAaa.. Benim normalde de Boğa (19.05.1989)
01 Yorumla
Aslan+1 yılAkıl fikir oranın iyimiş ismin uyumlu bir isim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılislam da götünden element uydurmaya ne kadar meraklı. ayrıca o dönemde peygamberin derdinin burçlar olduğunu sanmıyorum. insanlar sürekli uyudurp üstüne eklemiştir. ayrıca burçlara inanan herkes şuanki burcunun karakterini yansıttığını söylüyor eğer gerçeklik payı varsa bile şuankiler gerçektir bence. veya insanlar inanmak istedikleri şeye inanırlar
33 Yorumla
Aslan+1 yılFarklı burçların özelliklerine bakarsan farklı burcları da görürsün kendinde. Olay bundan ibaret.
Kova+1 yılha bak ne güzel dedin. ben bu yüzden burçlara inanmıyorum
+1 yılBence yanlışlık var ben aslan burcu kova burcu ve başakla çok iyi anlaşıyorum anlaşamdığım burc ise yay ve boğa..
Ben yay burcuyum terazi burcu ilede anlaşıyorum...13 Yorumla
Aslan+1 yılAnlastigin burclar kismi tahmin. Herkes ayni degil. Sen burcuna bakmalisin sadece
Yay+1 yıltamam
Ebced degerine göre cikan burcun gercek burcumuz olmadigini okumustum bir yerde ama bulamadim su an o yaziyi. Ayrica senin verdigin linkte cikan burc ile baska sayfadan hesapladigim burc farkli cikiyor. Ikisi de beni yansitmayan burclar zaten. Kendi dogum tarihime göre ikizler burcuyum ve bana uyuyor da.
02 Yorumla
Aslan+1 yılHangi burca bakarsan uyan şeyler bulursun. O iş öyle olmuyor 😃
Başak çıktı. Özelliklerine bakayım dedim ki şunu gördüm: ''Başak burcu erkeği fiziksel olarak dikkat çekici bir yüze sahiptir.''. Bundan sonrasını okumadım. Tam da bana uyuyor (!). Miladi takvime göre olan oğlağın özelliklerinin %95'ini gösteriyorum en azından.
02 Yorumla
Aslan+1 yılFiziksel olarak dikkat çeken? Burclarin goruntuye etkisi yok karaktere etkisi var. Yorum baktigin siteye sokayim kanka.
doğum tarihli burç anne baba adından daha mantıklı değil mi?
Hangi gün doğduğunuz neden karakterinizi etkilesin ki yazmışsın, anne baba adımız neden etkilesin?
Ayrıca standart değerlerdeki burcum olan boğa olduğuma eminim tüm özelliklerine sahip olarak.00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılKırk yıllık oğlak akrep olur mu len ne ayıp :D Ben oğlağım kabul etmiyorum :D
15 Yorumla
Aslan+1 yılAkrep çok kaliteli burçur ne yapacaksın oğlağı 😃
Oğlak+1 yılYine de abur-cubura eğilimli diyo bakışlar etkili diyo :D Eee bu da uyuyo
Ama inatta var bende :O Niye durduk yere kafamı karıştırdın be arkadaşım şimdi :D
Aslan+1 yıl😃😃😃😃
Çoğu burca uydurur insan kendini inanmak istedikten sonra. En mülayim özellikteki burcun insanı bile inatçı olabilir herkes burcu ike birebir örtüşse işimiz var 😂
Oğlak+1 yılDoğru dedin walla içinden kendime uyanları seçtim :D :D
Bu arada adımın arapça yazılışını öğrendim sayende teşekkürler :D
Aslan+1 yılRica ederim 😃😃
+1 yılYay mısım bunu ilk kez duydum daha cok yaymak gerek
12 Yorumla
Aslan+1 yılMillete iyilik yaramıyor maalesef 😃
Terazi+1 yılYaramaz :D
+1 yılVerdiğin liiinke tıkladım boşlukları doldurdum burcum boğa çıktı. Kendi burcum normalde aslan. Ve şaka gibi boğanın düşmanı aslan çıktı 😂
12 Yorumla
Aslan+1 yılKendinle barışık ol kız 😂 Güncelleme oku istersen 😂
- Astroloji & Burçlar konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde burcum ikizler, yükselenim koç. Burada burcum koç çıktı, doğru uyuyor yani koç özelikleri daha çok var bende zaten.
22 Yorumla
Aslan+1 yılBende miladiye göre Aslan burcuyum ama egodan eser yok. Liderlikten çok yan gelip yatma taraftarıyım. Burada Akrep çıktı ve harbiden de akrebim yani. 😃
Burçlara takılmamak lazım. Başak çıktı. Zaten burcum başak.
Şu anlaşma kısmına falan inanmam ama karakter üzerindeki özellikler genelde doğru çıkıyor.10 YorumlaAynen butun dunya ve bilim statusune girmis astroloji yanlis ilerliyor bir islam adi altindaki zimbirtilar dogru, bekleme yapma ticari devam et😂😂😂
21 Yorumla
Aslan+1 yılYallah yavrum.
+1 yılNormalde burcum oğlak yükselenim Aslan burdaki burcum da aslan çıktı ve düşman burcum da hakkaten boğa şaşkınım
10 Yorumla
+1 yılAkrep çıktım. Normalde burcum başak, yukselenim akrep. Acaba bu yüzden mi akrep tarafım daha ağır basıyor :D
11 Yorumla
+1 yılKendi burcum ikizler yukselenim teraziydi denedim terazi çıktı sevgilim de benim burcumdan ikizlerdi ona da denedim terazi çıktı sansa bak :D
10 YorumlaAnnemin değişik bir ismi olduğundan benimkine bakamadı :/ neyse ben yaydan devam edeyim 😄
10 YorumlaYakından uzaktan bir boğayla alakam olduğunu düşünmüyorum. Miladi takvime göre olan burcum İkizlerde gayet iyiyim :D
10 Yorumla
+1 yılpeki neden ismimiz burcumuzu etkilesinki o zaman ben oğluma hangi burç olmasını istiyorsam o ismi veririm
01 Yorumla
Aslan+1 yılZaten öyle yapman lazım. Çocuğunuza ismini güzel seçin derken bu kastediliyor. Büyüler de ebced ile yapılıyor ismin buyuk etkisi var. Dogdugun ay neden etkilesin burcu? Onu da denk getirebilirsin.
İkizler çıktım. Normalde de en yakın dostum Aslan buruc :D
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİslam'a göre kabul gören diyorsunuz tabloda düşman burcu diyor.
Hepimiz kardeşiz evladım.11 Yorumla
Aslan+1 yılSen çok yanlış anlamışsın mevzuyu teyzecim
- Astroloji & Burçlar konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yıl@deargaymen_94 bizzzz 🙊🙊🙈🙉🙆🙌🙋👻😎👀😏🚬
#patates
#rr11 Yorumla
İkizler+1 yılEvet biz 😂😂
+1 yıl30 000 IŞIK YILI uzaklıktaki gök cisimlerinin konumunun hayatınızı etkilediğine yol açıyorsanız; aptalsınız, bu ülkenin ve dünyanın gereksizliği, sorunu sizsiniz.
01 Yorumla
Aslan+1 yılİkile.
Yalan cünkü bana iyi anlaştıgı dediği burcla hiç anlasamam
01 Yorumla
Aslan+1 yılGüncelleme okuyun.
+1 yılİkizler çıktı. Doğum günüme göre olan da eski hesaptan Aslan, değişen tarihlere göre de Yengeç. Şimdi hangisi doğru?
00 Yorumla
+1 yılYıldızımın merih oldugunu biliyorum burcumu bilmiyorum ama
10 Yorumlabende zaten kovanin bir cok özelliği mevcutken burda çıkan koç 😏 kocla alakam olmaz benim
02 Yorumla
Aslan+1 yılKovanın bir çok özelliği dediğin özellikler bazı diğer burçlarda da var maalesef.
+1 yılBurcum koç çıktı alakası yok, oğlak burcuyum ve özellimlerim uyuşuyor oğlakla.
10 YorumlaAnne baba adı vs soruyor, anlamadım ben açıkçası sonra çıktım :)
00 Yorumla
+1 yılNormalde akrep burcuyum ve memnunum. Bunda boğa çıktı. :)
06 Yorumla
Aslan+1 yılOtomobil mi bu memnunsun 😃😃
Akrep+1 yılYok yani bence kişilik özelliklerimi de yansıtıyor :D
Aslan+1 yılBurçların iyi ôzelliklerine bakmayın sadece kötü özelliklerine de bakın ikisi de uyuyorsa tamam deyim 😃
Akrep+1 yılo da uyuyor malesef. :D kararsızlık ve bir şey daha. :D
Aslan+1 yılBurç işi fal işi gibi. Öyle şeyler yazıyorlar ki çoğu insan uyuyor zaten. 😂
Aslan burçlarının çoğunun egosu kendini aslan burcu ile butunlestirip burcuns gore davranmasindan kaynakli mesela :))
Akrep+1 yılHaklısın bak o konuda :D
+1 yılboğa burcuyum ama astroloji midir astronomi midir nedir onlara inanmam
00 YorumlaBaktım, akıl sıfır, fikir 8 çıktı :D :D burcumu da söylemedi ayrıca :D
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBenim burcum oğlak yükselenim koç , düşmanıma koç diyo. Ne yapsam bilemedim 😂😂
00 Yorumla
+1 yılIslamla ilgilenmedigim için kendi burcum bana yetiyor
01 Yorumla
Aslan+1 yılSaygılar...
Burcum akrep de birşey anlamadım ben Başak'la anlasamam kovayı da seviyorum
00 Yorumla
+1 yılBende sendeki gibi burcumun ne olduğu yazmıyor ki. Öğrenemedim ben gerçek burcumu..
00 Yorumla
+1 yılbu yalan. ben aslan burcuyum kocam ikizlerdi ve dost olmadı yani. d. d
01 Yorumla
Aslan+1 yılBen tabloya dogru demiyorum meraklisina tablo.
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde aslan burcuyum buna göre de terazi çıktım 😄
10 Yorumla
+1 yılmüslümanın burcu bile farklı tabi doğal olarak düşmanlarıda var ne kadar hoşgörülü bir dinse artık :))
05 Yorumla
Aslan+1 yılHacılar hocalar yapmıyor bunu. Dost dusman ayrımı yok herkes insan. O sadece karakter uyumu ile alakali.
Başak+1 yılsanmıyorum :D
Aslan+1 yılİnanç meselesi kardeşim
Yengeç+1 yılBunu İslamiyet le nasıl bağdaştırdın? Ebced bir din değil, İslamla alakalı da değil.. İslamiyetten çoook öncelerden beri kullanılan bir hesaplama bilgisi. Aynı hesaplama Quantum adı altında latinceye de çevrilmiş. Şimdi bunu nasıl islamiyet ya da bir din ile bağdaştırıp, böylesine saçma bir görüşe imza attın?
Başak+1 yılsen kendi görüşlerine bir bak önce
+1 yılEllerine sağlıkta ben bunu da beceremedim
11 Yorumla
Aslan+1 yılSağlık olsun :))
Annem düşmanım oluyor bu tabloya göre, beğenmedim -.-
00 Yorumla
+1 yılAkrepmişim. 😑 Yakin bir arkadasim kova ama en cok da ondan uzak dururum. Dogru olabilir. 👍
00 YorumlaIkizler burcuymusum:)
13 Yorumla
Aslan+1 yılBende Akrep. 😃
Kova diye diye kandirmisim kendimi Yay burcuymusum akil fikir de 9 cikti onlar noluyor?
01 Yorumla
Aslan+1 yılMaksimum degerler. Tahmin onlar sadece ebcedinin uyumuna gore.
- Astroloji & Burçlar konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılYine boğa çıktı arkadaş yükselende boğa buda boğa normalide boğa 😀
01 Yorumla
Aslan+1 yılTam bir öküz burcu kanka 😂
- Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAklım 1 fikrim 1 çıktı aklı fikri bir insanım demek ki :D :D koç çıktı ama koç özellikleri taşımıyorum gibi gibi
00 Yorumla Kendi burcum yay burda yaptım başak çıktı buna göre başağın düşmanı yay çıkıyor nasıl iş anlamadım 😂
01 Yorumla
Aslan+1 yılGuncelleme okuyun.
+1 yılBen hic anlasamam be ikizlerle ne dostu
12 Yorumla
Aslan+1 yılPaylastigima pisman oldum şu dost dusmani. O sadece meraklisina ek bir tablo. Asil soru burç...
Balık+1 yılAkrep cikti ama alakam yoktur aslinda
Mobilim bana sen baksana :D
16 Yorumla
Aslan+1 yılAnne baba adı ve kendi adını ver 😃
Aslan+1 yılTamam 😂
Aslan+1 yılDoğum tarihin önemsiz ki. Doğum tarihi ile karakter mi etkilenirmiş saçma yani.
Bu ebced dediğimiz hesap büyü yapımlarında falan da kullanılıyor mesela. Metafizik etkileri var harflerin. Doğum tarihin önemsiz o yüzden annen ile olan etkileşimin önemli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla miladi takvime göre ayarlanmış burcun karakterim üzerinde ki etkisi bunda çıkandan daha çok ama sen bilirsin. Bence uydurma
00 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşlar instagram sayfam ezgininhobidunyasi tester ithal parfümler ithal kozmetik ürünleri toptan ve perakende satışlarla sizlerle takip lütfen üstelik sevgili kombinlerimde mevcut 😊
@ezgininhobidunyasi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep çıktı. Normalde de burcum akrep zaten değişen bir şey olmadı
06 Yorumla
Aslan+1 yılİyi denk gelmiş :)
Cevap sahibi+1 yılAynen tam bir akrepmişim demek :D
Aslan+1 yılAkıl ve Fikir değerleri ne çıktı? 😃
Cevap sahibi+1 yılAkıl az çıktı yaa 4 :D fikir 8 :D
Aslan+1 yılAbi elli tane isim denedim benim ailem için birisi bile Melih kadar yüksek çıkmadı. İyi ki adım Melih dedim kendi kendime 😂
Cevap sahibi+1 yılHaha iyiymiş :D
+1 yılAslında aya göre boğa burcuyum ama şimdi düşmanım olan aslan burcuyum çok garip oldu yükselenimde aslan ztn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkizlerin düşmani neden balik oluyor izah edermisin?
01 Yorumla
Aslan+1 yılGuncellemede izah ettim zaten.
+1 yılAkrep diyor ama yalan ya bu benim gerçek burcum başak
00 Yorumla
+1 yılDemek zeka isimle alakalıymış, bunca yıldır bilim insanlarının verilerine neden yansımadı acaba.
00 Yorumla
+1 yıldid you ever grow anything in the garden of your brain?
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde başaktım, koç çıktı burda. Akıl 7 , fikir yok 😄
10 Yorumla
+1 yılboğa çıkdı şimdi doğum günü olan burç yalan mı oluyor
00 Yorumla
+1 yılNormalde yengecim buna göre koç çıktı asdasdasdasda
00 Yorumla
+1 yılterazi çıktı akill 4 fikir 3 :D ama saçma ben koç burcuyum özelliklerim tam anlamıyla tutuyo bide ebcede göre burç hesaplamak saçma bence :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamadım yaa nerden öğrenicem gerçek burcumu. Linkte akıl fikir öğren çıkıyo o ne be
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat