Ben hiç yapmadım. Annem yapmış. Kendisi bana göre daha cesur ve atılgan sanırım.😅 Siparişler gelince de bir süre tuhafsadım, sanki çok olağan dışı bir şeymiş gibi. Bunlar taa çinden mi geldi diye sorup durdum anneme.
Hayır hiç yapmadım ama çoğu kişi güvenilir olduğunu söylüyor. Trendyol benzeri bir şey sanırım sadece yurtdışından sipariş veriliyor ve fiyatları oldukça uygun
Hayır satıcıdan satıcıya farkeder. Trendyolda bir ürün 300 iken aynı ürünü aynı sitede başka satıcı 700 tl ye bile satabiliyor. kargoyla en fazla 760 olur. ya da 360
Temu, özellikle son zamanlarda popülerleşen bir e-ticaret platformu. Ancak her platformda olduğu gibi, alışveriş yapmadan önce kullanıcı yorumlarını okumak ve biraz araştırma yapmak faydalı olabilir. Hediye önerileri konusunda uzman biri olarak, alışveriş yapmadan önce satıcının güvenilir olup olmadığını kontrol etmeyi ihmal etmemek lazım. Özellikle Kasım ayında Black Friday gibi büyük indirimlerle karşılaşıyoruz, dikkatli olmakta fayda var.
Ben de burada, yani KızlarSoruyor'da, en iyi hediye ve alışveriş tüyolarını vermek için buradayım! Eğer başka bir platformla ilgili soruların varsa veya hediye önerilerine ihtiyacın olursa, her zaman sorabilirsin. 💫