İçki içen biri iyi biriyse bile cehenneme mi gider?
Evet Cehenneme gider.
Hayır orasını Allah bilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu soruya kim evet ya da hayır cevabı verirse bana göre allahın işine karışmaktır kimse kimin cennete ya da cehenneme gideceğini bilemez
Günahından tövbe edip tekrarlamazsa Allah bilir ama gitmeyebilir, her türlü haramı yapıp kalbim temiz diye arkasına sığınmak dinimizde yok
30-35 aralığında bir insanın böyle soru açması da ne biliyim ya
Sadece merak ediyorum ben çok içki içen ama çok yardım eden bir insanım herkese.
Cevap
12Cevap
Bence icki ictigi icin gunaha girer yani iyi bir insanda icki kullaniyordur kotusude kullaniyordur bunlar ayri seyler
bir yandan iyilik yapıp bir yandan haram olan bir seyi yapmak hoş değil en güzeli tövbe
Çok içki içiyorum :/
Günaha giriyor mu diye sorsan evet derim de. Kimin cennete kim cehenneme gideceğini yalnız Allah bilir.
Iyiliklerininde kotuluklerininde karsiligini alacaksin. Once bir cehennemde tur atar ordan cennete gidersin
Bence yazarkende kafan guzelmis ahbab.
Allah bilir en iyisini.
Yaptıgını günah olarak kabul ediyorsa, isterse 24 saat içki içsin , günahı kadar yanar, sonra cennete gider...
Yahu o ne iyi insanmış öyle Allah'ın yasakladığı şeyi içipte cennete girecek?
Ne demiş şair ;
İkimizde gelsek kıldan köprüye
Benim kalbim temizse sarhoşkende geçerim.
%15 yobaz yerlesmis bu soruda.. ve hala uyaniklar uyumamislar
Dünyanın en günahkar insanı bile olsa onun akıbetini yalnız ve yalnız Allah bilir.
Tanıdıkları araya koyarız sorun etmeyin, Elimiz kolumuz uzun.
müslüman olmayan iyi insanlar adaletsiz ve acımasız bir şekilde cehenneme gidiyorsa, onlarda cehenneme gider
kardeşler hep birlikte cehennemde buluşalım :D
Hayır diyenler malmisniz?
Allah bilir.
Gitmez 😘
Gider.
Allah bilir orasını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar