İçki içtim cehennemlik mi olacağım?

Hiç yapmam dediğim şeyi yaptım bugün. Çok dindar biriyim çevremde bilir şu zamana kadar bir yudum içki içmişliğim yok ağzıma bile sürmedim hatta merak bile etmedim. Ailemde içmez ama hani içemezsin edemezsin diye de kısıtlamadılar hiçbir zaman zaten benim içmeyeceğimi bilirler. Ben de kendimden beklemezdim ben namuslu düzgün utangaç kendi halinde bir kızdım kaç yaşima geldim hala öyleyim. Arkadaş çevrem bile sen fazla düzgünsün derdi dindar erkekler bana aşık olurdu kapalı olmamama rağmen. Bugün arkadaşım beni kolumdan tuttu içki içmeye götürdü evet. Ben giderken içmem orada durumum diye düşünüyordum. Sonra bana zoa verdi ama ben de reddedemedim kendimi içerken buldum 2 bardak içtim ve o an durumu ben bile anlayamadım. Bunu öğrenirlerse isanlar benim hakkımda eskisi gibi düşünmeyecek arkadaşlarım ailem nasıl yüzlerine bakacağım... en önemlisi de Allah beni affedecek mi bilmiyorum ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazım hataları var affola. Hiç dikkat bile edemedim o kadar üzgünüm yani.
Güncellemeler
+1 yıl
Benimle dalga geçiyorsunuz problem değil. Siz günlük yaşantınızda içki içiyor olabilirsiniz saygı duyarım ama benim kişiliğime tersti bu durum anlamanızı beklemiyorum zaten.
İçki içtim cehennemlik mi olacağım?