Namaz kılmak cennete Götürmez, İyi insan olmak cennete Götürür. Namaz sadece bir ibaddettir ve Dinle alakasi yoktur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayOhh ne güzel kafanıza göre o cennetlik bu cehennemlik... İslam böyle açık büfe ya zaten , istediğimi yaparım ama iyi biriyim ben ya , Allah biliyor içimi diyerek en fazla beni kandırırsiniz..
Dostum Allah a ve Hz Muhammed sav e iman etmedikçe , hiç kimse cennete giremez..
Namaz önemli değil mi sana göre, Hız Muhammed sav kendi öz kızına bile " babana güvenip namazı aksatma ben bile kurtaramam seni " seni demişse , sen İslam i tekrar bi gözden geçir, belli ki kaçırdığın bir tren istasyonu var
39 Yorumla- 7 ay
Hayatimda bu yorum kadar Cahil bir yorum görmedim. Sadece gülüp geçilecek bir durumdasın
- 7 ay
Namaz bana göre önemli degil ne demek münafık. Bu benim söylemim değil Allah'ın söylemi. kafana göre din yasiyorsun
- 7 ay
Selâmetle kardeşim selametle..
- 7 ay
@Leaedriwolf12 Ebu Cehilde namaz kılıyordu, sonu ates oldu senin ondan bir farkin yok..
- 7 ay
E-Ebu cehil namaz mı kılıyordu... 😳
- 7 ay
Ahlaksız. senin o üstün gördüğün namazi Allah Kuran'da 8. Sırada belirtmiş. Namazın yeri ordadır. Dini bilgin o kadar noksanki gülerek yazıyorum
- 7 ay
Şunu aslında merak ediyorum, sen salyalarini akitarak agresif ve saldırgan konuşunca, ne oluyor?
- 6 ay
Gangshit doğru diyor. İkincisi kafasına göre değil Kur'an'a göre yorum yapiyor
- 6 ay
@arzu_koyuncu namazın dinle alakası yok mu?
Kur'an'a göre konuşayım; Ben sana emretmişken seni secde etmekten alıkoyan nedir? Araf suresi 12.
Namaz ve orucun bir ayette de diğer kavimlere farz kılındığı gibi bize de farz olduğunu emrediyor Allah..
İyi bir insan olmak zaten Kur'an in emri..
Allah'ın emrediyor iyiliği.. ama sen namazın dinle alakası yok dersen istediğin kadar iyi bir insan ol , inkar ediyorsan imanın bile gidebilir
En İyi Cevaplar
7 ayMümkün ama sadece iyi olmak ya da namaz kılmak cennete girmek için yeterli değil. Ayrıca ibadeti dinden bağımsız tutamazsınız. Namazın amacı Allah rızasıdır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda herkesin farklı inançları ve düşünceleri olabilir, o yüzden bu soruya yaklaşım da kişisel bir değerlendirme üzerinden olmalı diye düşünüyorum. İyi insan olmak, dürüstlük, sevgi, saygı, yardımseverlik gibi evrensel değerleri taşımak her zaman kıymetlidir. Ancak dini inançlar çerçevesinde, ibadetlerin de anlamlı bir yer tuttuğu unutulmamalı. Namaz gibi ibadetler, kişinin inancını yaşaması ve ruhsal dinginliğe ulaşması adına önemli olabilir. Karar senin kalbin ve vicdanınla bağlantılıdır 🪷 Herkesin yolu kendine özgüdür, o yüzden başkalarının yollarına da saygı duyalım 🌟💛
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
8Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 7 ayTanrı bilir bunu.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. e zaten.
ha bunu bu ülkede anlatamazsın bizim millet hala sünnet putuna iman ettikleri için Allahın kitabı yerine.
16 Yorumla- 7 ay
Adam diyor ki namaz seni cennete götürür. İyi niyet ve ahlak nerde? Ebu Cehilde namaz kılıyordu sonu ateş oldu bunlar bunu anlamayacak kadar zavvalii işte
- 7 ay
kanka bi zahmet, adam bunları anlatsa Allaha din öğretemez milleti söğüşleyemez kendi gücünü arttıramaz.
kuran d aboşuna çoğunluk hüsrandadır çoğunluğa uyarsan saparsın demiyor.
ha zamane müşrikleri ha bizim sünni camia değişen bişey yok 1400 yıldır sadece artık bilgiye ulaşmak kolay. - 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
kanka sünniler 2 cinstir
bi ruhban sınıfı kafir olan dine şirk karıştırıp güç kazanan kitle
bir de sünni olduğunu zanneden ama namazın rekatı zekatın oranından ileri gidemeyen.
bunlara tek bir soru sorsan yeter: sağlam hadis ayetin hükmünü kaldırır mı?
ruhban sınıfı evet der çünkü sünniliğin özü o zaten
ama sünni olduğunu zanneden tayfa daha kendi putundan habersiz olduğu için olur mu öyle şey der başta, inancının özünün bu olduğundan haberi bile olmadan.
Aile & Toplum konusunda 820 cevap paylaştı. Namaz dinin direğidir.
Namaz büyük günahlardan alıkoymuyorsa orada büyük sorun vardır...
Yani sadece namaza güvenmeyeceksin,
Allahın rahmetini umut ederek korku ile ümit arasında olup, Rabbimizin istediği gibi bir kul olmaya gayret edicez.127 Yorumla- 7 ay
Namaza sırt dayayıp cenneti bekleyenlerin cehennemin dibine gireceğini demek istedim. Aslında aynı şeyi diyoruz ama senin çok eksiğin var
- 7 ay
Bu benim söylemim değil Allah'ın söylemidir. Ben yetki veremem
- 7 ay
Namazın temel amacı Allah'ı hatırlamaktır ve anmaktır. Eğer kişi namazsizda Allah'ı hatirliyorsa. Bu kişinin namaza ihtiyaçi yoktur demektir.
Senin o dinin direği dediğin namaz Şart değil bir ibadettir - 7 ay
"namazlarınızı sadece beni anmak için kıl³" arz kelimesini kullanmış yani vurgu yapmış sadece beni Hatırlamak için diyor
- 7 ay
- 7 ay
@Ks1Bilen kafana göre din yasiyorsun. Adamın biri var hatta ben şahit oldum namaz kılıyor bittikten sonra kedilere tekme atıyor, besmele çekiyor yemekte Oğluna Bağırıyor. Şimdi söyle bana senin nasıl bir vicdanin varda bu kişiyi cennetlik yapıyorsun. Namaz nasıl olursa birini cennete götürebilir siz kafayı mı yediniz
- 7 ay
- 7 ay
@Merve_kynn birincisi sen kimsin ki neye göre cehenneme gidersin diyorsun? ikincisi sadece namazla zaten olmaz. farzlarını yerine getirceksin. hayvanlara bitkilere iyi davrancaksın insanlara iyilik edeceksin. evladaına annene babana iyi davranacaksın. vs daha bir sürü şey. yoksa size namaz kıl cennete git diyen yok.
- 7 ay
@scorpion026 konuşmaya değmez.
- 7 ay
@Merve_kynn Cahille tartışmaya girersen kaybedersin uğraşma bence
- 7 ay
@scorpion026 Ebu Cehilin namazıni kim kiliyorsa cehenneme gidecektir. Ebu Cehilin cehennemde olduğunu bilmeyecek kadar bilgin az mı
- 7 ay
cidden konuşmaya değmez. namaz kılan cehenneme gider diyor. peygamberimizde kılıyor. bunların beyni sulanmış :D
- 7 ay
- 7 ay
@scorpion026 beyinsiz yaratık, peygamberimiz sadece namaz değil iyilikte yapıyordu ahlakida en üst seviyedeydi sen ne kullanıyorsun😂
- 7 ay
@Merve_kynn ben ne dedim? önce yazdıgımı oku millete hakaret ederek mi iyi insan oluyorsunuz?
- 7 ay
@Gangshitt_07 canım bunlar kafayı yemişler boşverelim
- 7 ay
- 7 ay
@Merve_kynn len m. al ben ne dedim sadece namaz değil bütün herşeyiyle düzgün olmak lazım dedim beyin yokki olsa anlardın
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayBunu öteki tarafta bir yaratıcı ile karşılaşırsan sorabilirsin ama iş işten geçmiş olur.
11 Yorumla- 7 ay
Sormaya gerek yok, anlasilan kuranı arapca okuyanlardansin
Gizli Üye(18-24)7 ayNamaz kılmak cennete götürmez ne demek
Kafir olduğun nerden belli İnancın yok saygı duy bari namaz dinin direğidir iyi insan olacaksın tabiki namaz Kılıcaksın iyi insan olacaksın kötülük yapıp namaz kılarsan namazın kabul olmaz tabiki resmen şirk koşuyorsun hidayet diliyorum015 Yorumla- 7 ay
Ebu Cehilde namaz kılıyordu sonu ateş oldu senin ondan farkın yok. Kafana göre din yasiyorsun komik
Cevap sahibi7 aySen kafayı yemişsin Ebu cehil namaz kalmıyordu peygamberimize düşmandı Kafir namaz kılmaz Müslüman olup namaz kılmayanın kafirden ne farkı var bırakın şu İslam düşmanlığını dünyada o kadar din var gidin onlarla uğraşın sonunda gerçek dini göreceksin
- 7 ay
Dini bilgin o kadar noksanki gülerek yazıyorum. Ebu Cehil Allah'a inanırdı namazda kılardi ama Muhammedi Çekemez ve kıskandırdı. Kur'an okusaydin bilirdin. Mealini oku şu an cahil bir munafiksin. Durumuna acı boş ver beni
- 7 ay
@Gangshitt_07 canım boş ver bu aklını yitirmiş.
Cevap sahibi7 ayBeyin özürlüsü kendin inandığın şeyin peşinden gitme ebu cehil elleriyle yaptıkları putlara tapuyordu benden iyi asla bilemezssin bir yaratıcı var diyordu fakat Allaha ve peygambere iman etmedi peygamberimize tuzaklar kurdu Allahın biricik peygamberiyle savaştı tebbet suresi indi zavallı tedavi ol
- 7 ay
Daha Ebu Cehilin namaz kıldığını bilmiyorsun. Evt Cehil namaz kılardı onu ateşe atan şey kalbiydi. Sen bu akılla ancak cehenneme gidersin. Allah'ın söylemi budur
Cevap sahibi7 ayKafirle Kafir olunmaz hidayet diliyorum
- 7 ay
Sen kimsin ki hanımefendi kafana göre yetki veriyorsun. Kuranı kerimi hiç mi okumadin. Allah senin Ateşini bol yapsın.
- 7 ay
ya cuhelası. Git Ebu cehilin kim olduğunu öğren sonra yaz. Cahille tartışmaya girilmez
Cevap sahibi7 ayKıt beyinli peygamberimize savaş açan biri neden Allaha secde etsin inanmamakla ısrarcılar kibir yaptılar aynı sizin gibii
- 7 ay
@Merve_kynn kendini zeki sanıyor aptal😂
- 7 ay
@Gangshitt_07 kız kafayı sıyırmış boşverelim canım
Cevap sahibi7 ayRuh hastası ebu cehil namaz kılanları engelleyen putlara tapan savaş açan kafirdi sizin gibi
- 7 ay
Akılsız Ebu leheb ile Ebu Cehili karistiyorsun. Ebu Cehil Hz Muhammedi cekemedi hatta allaha bizi Muhammed kafirinden Kurtar diye dua ettigine dair ayetler var. Kuranın mealini hiç mi okumadin
- 7 ay
Bu beyinle sen 40 vakit namaz kılsan hac yapsan yine cehenneme gidersin. Ayetlerde senin gibi Akilsizlarin cehenneme gideceğine dair binlerce ayet var
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
7 aybu cümle cennete hiç götürmez zaten direk dinden çıkmış olursun. islamda farz olan şeyleri yapmak zorundasın. ben içki içeyim zina edeyim faiz yiyeyim ama iyi insanım cennete gidicem. hahaha
121 Yorumla- 7 ay
Namazın temel amacı Allah'ı hatırlamaktır ve anmaktir. Eğer bir mümin namaz kilmadanda allahi hatirliyorsa. Namaza ihtiyaçi yoktur demektir.
Senin beyninin basmadigi nokta zaten faiz yiyenlerin zina edenlerin namaz kılanlardan ibaret olduğunu söylüyorum - 7 ay
Ben farz diyorum olmayan beyinle hala ihtiyaç yoktur diyor. sen şimdi iyi biri oldugunu mu sanıyorsun? daha konuşma uslübün bile ofsayt. o saydıklarımı yapanlar namaz kılanlar değil barlardan çıkmayanlar. kendine kılıf arama.
- 7 ay
Sen kimsin mi farz diyorsun akılsız, Allah'ın böyle bir soylemi yok. Namaz kılmak seni ancak cehenneme goturur. Akla bak😂
- 7 ay
milyarlarca namaz kılan müslüman cehenneme gidecek? haşa peygamberimiz bile namaz kılıyordu oda mı gidecek sendeki beyne bak. namaz kılmaya üşeniyorum demiyorda kendine fetva veriyor :D
- 7 ay
@scorpian026 şimdide kendini allah ilan ettin sen ilah misin benim namaz kılmadigimi biliyorsun. Ebu Cehilde namaz kılıyordu. şu an kafan çalıssaydi insanların kıldığı namazın Ebu Cehilin namazı oldugunu anlardin. Ve evet Hz Muhammedin namazı kılmayan herkes cehenneme gidecektir
- 7 ay
namaz kılana cehenneme gider diyorsun peygamberin namazı diyorsun daha ne dediğini bilmiyorsun. sen ebu cehili gectin
- 7 ay
asıl sen mi kendini Allah ilan ettinde millete vehenneme gideceksin diyorsun
- 7 ay
@scorpion026 bak arkadaşım bir daha demem bunlari ben demiyorum diyorum Kuran'da geçiyor. Ebu Cehilde namaz kılıyordu ama o kötü biri olduğu için Allah onu lanetledi, bende diyorum ki namaz cennet için yeterli değildir olmak zorundada değil. Niye anlamiyorsun
- 7 ay
yazdıklarını oku önce. dinde namaz yoktur diyorsun sonra gelip namaz yeterli değildir diyorsun. biz bilmiyormuyuz sadece namazla olmadıgını farzlarını yapmak zorundasın. peygamberimizin hayatını örnek alarak yaşamalısın. iyi insan olmalısın. ama ibadetlerle beraber. sen bize ne diyorsun iyi insan olalım cennete gideriz namaz yok.
- 7 ay
Evet dinde Ebu Cehilin namazinin yeri yoktur. Hz Allah Muhammedin namazını hak görmüştür. Ama sen sadece peygamberlerde namaz kılıyordu diyorsun. Sanki Namaz onlari cennete götürmüş gibi. İnan bana Hz Muhammed namaz kilmasa Allah onu yine cennete alırdı
İyi niyetinin ve ahlakin yerini namaz alamaz - 7 ay
önce yazdıklarını oku sen. o elçidir Allah ona yapılması gerekenleri söylemiştir zaten. daha ne dediğini bilmiyorsun. daha demin bana dinde namaz diye bir şey yoktur diyorsun sonra gelmiş peygamberin namazını hak görmüştür diyorsun. herhalde peygamberimizin kıldıgını kılcaz. cehilinkini kılcak değiliz
- 7 ay
@scorpion026 ha şimdi geldik. Dünyada kim varsa şu an Ebu Cehilin namazını kılıyor. Seni kisrakli ateş bekliyor. Yüce Tanrı senin ateşini bol yapsın Ahlaksız
- 7 ay
sana tanrınla mutluluklar. sen mi biliyorsun kimin ne namazı kıldıgını? sen şimdi iyi insanım diyorsundur bide :D gelmiş beddua ediyor :D
- 7 ay
@scorpion026 beddua, kötü dua demektir ben kötü değil hayırlı bir dua yaptım. Ateşden daha kötü şeyler de var Seni onlar bekliyor.
- 7 ay
sen kimsin ki neyin ne olduğunu biliyorsun? namaz inkar eden ben değilim. en kötüsü bildiği halde inkar eden farz değil diyen birisi haram oldugunu bildiği halde harama bulaşandan daha günahkar
- 7 ay
@scorpion026 bak arkadaşım kafan alıyor mu? Ben yetki vermem Namazı adam gibi kılmayanlarin yanacagina dair binlerce ayet var. Ama Namaz kılmayanlarin Yanacagina dair bir ayet bile bulamazsın
- 7 ay
farz diye bir şey var seninde kafanın almadığı bu
- 7 ay
Kardeş haklısın farz var. Ama neye var? Farz İnsanı insan yapan şeyleri için var. Örneğin Allah iyi insan olmayı emretmiştir namus farzdır, tabiki zina yapılırsa Allah haram kilicak çünkü bu namusu yani farzı Tetikliyor.
Sana kim namaz farz diyor - 7 ay
cahille muhabbeti kesmek lazım.
- 7 ay
@scorpion026 hocalar para için neler demediki müptezel. Namaz farzmiş🤣 Sende bunu yedin. Kuranın mealini okudum namaz farz diye bir söylem yoktur, sadece ibadet olduğunu ve sadece Allah için kiliniz der. İstersen ayetin ismini bile veririm
- 7 ay
cahille muhabbeti kestim dedim!
7 ayTanrı niyetteki iyiliğe bakacağı için namazın hiç bir önemi olamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHem ibadet olup hem nasıl dinle ilgisi yok hoca efendi
01 Yorumla- 7 ay
Kuranı kerim meal okusaydin bunu sormazdın. Üstelik ben hoca değilim Bunu ben değil Allah söylüyor. Eğer derdim varsa Allah'a sor
Gizli Üye(18-24)7 aymüslümansan namazın dinle nasıl alakası olmadığını açıklasana
01 Yorumla- 7 ay
Arkadaşım bu Niyette kılınan namazların dinde yeri yoktur* Allah beni anmak için kil diyor maksat Allah'ı hatırlamak. İnsanlar ne için kılıyor cennet için.
Namaz kıldıktan sonra bir kedinin Karnını doyurmuyorsan bu kişinin gideceği yer cehennemdir. Bunu ben değil Allah söylüyor
7 ayİbadet din için yapılır. Cennette anahtar olacak şey de namazdır.
07 Yorumla- 7 ay
Kim diyor bunu, Kur'an'ın böyle bir soylemi yok. Yobaz
- 7 ay
Cahilşuette sınır tanımıyorsun geri kafalı cehil
- 7 ay
@Havasissbyı namazın İslam dininde yeri yoktur
- 7 ay
Nerde ywri vardır peki
- 7 ay
@Havasissbyı Allah niyetteki iyiliğe bakacaktır, namazın temel amacı Allah'ı hatırlamaktır, eğer kişi namazsizda Allah'ı hatirliyorsa Bu kişinin namaza ihtiyaçi yoktur.
Bunu ben değil Allah söyliyor dinini geliştir - 7 ay
Ya buna bana bir tane ispat göstersene
- 7 ay
@Havasissbyı ben seviyeli tartışma severim ama açıkca olan bir konuyu savunmak mantiksizdir. Dm gel Anlatiyim
7 ayNiyet iyi olmadıktan sonra gidecekleri yer cehennem olur ayn
10 Yorumla
7 ayBunlar namazla ancak cehenneme giderler canım😂
52 Yorumla- 7 ay
Budala
- 6 ay
Aynen
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayIyi insan cennete gider
10 Yorumla
7 ayÖyle mi hangi din bu
16 Yorumla- 7 ay
İslam dini, % -0 bilgin ile posta koymaya çalışma lütfen
- 7 ay
Haha kimsenin bilgisini küçümseme laflarından sorundan belli durumun kıyamam
- 7 ay
Ben seviyeli tartışma severim, eğer söyleyeceklerim aklına yatmazsa önünde eğilirim. İstersen konuşalım
- 7 ay
Allah’ın önünde eğilemeyen sen benim önümde hangi akla hizmet eğiliyorsun. Neyse bu konulara girecek mentalde değilim şu an maalesef tartışamayacağım.
- 7 ay
Din namazdan ibaret değildir bunu bilsen yeter. İyi günler Aksi kız
- 7 ay
Din tabiki namazdan ibadet değil ancak namaz müslümana yazılmıştır ayettir savaş anında bile vakitte esneklik verilmiş ama yine de kılınmıştır sen bu işi nasıl keyfiye bağlayabildin ki. Farz ibadetler nasla bellidir terki tabiki imansız etmez ama hükmünü inkar ayeti inkardır o da imandan çıkarır. Namaz kılan herkes kurtuluşa erecek mi hayır o da farklı konu ki zaten namaz kılan münafık da çoktur kuranda da namaz kılan münafıklardan bahsediyor zaten. Namaz kılmayan Müslüman ne olacak peki… İmandan etmez dediğim gibi ama bazı mezhepler kafir ilan eder ama iman edenler ve Salih amel işleyenler ayette bile ayrıdır iman amelsiz birinde de olabilir yaniii. Nasıl bi tipsin olayın ne anlamadım ama yorgun kafamla yazıyorum anladığım kadarıyla umarım doğru anlamışımdırrrr
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayAllah bilir onu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayTineri az çrk
20 Yorumla
7 ayHaklısın
10 Yorumla
7 aySaçmalama
01 Yorumla- 7 ay
Kuranın mealini okusaydin böyle konusmazdın.
1- ya hiç kuran okumadın Hurafelere inanıyorsun
2- ya da arapça okudun
3- meal okudun ama hiç bir şey anlamadın.
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası