ve bunlarin bir çok çesiti var, degisik stillerde giyilebilen bisey, kiz arkadasinin boyle biseyin giymesine izin verirmiydiniz? kizlar siz boyle dolasabilirmisiniz sokakta? erkek arkadasinzin yaninda...

Çok güzeller, fiziği uygun her kadın giyebilir bir şey yok ki bu kıyafette. Kimse kimseden izin almamalı ayrıca her insan ne giyeceğine kendi karar verebilecek zekaya sahip diye dusunuyorum yaşı çok küçük ya da zihinsel bir engeli yoksa.
Aynen değiştirmek isteyeceğin insanı baştan hayatına sokma herkes rahat etsin
Taşıması zor :) herkese yakışmaz bence.. ben denemek isterdim şahsen tenha bir yerde :) insan içinde giymek cesaret ister :)
Nerede giyeceğine göre değişir normal caddede sokakta olmaz. Ama bir Akdeniz sahilinde giysin sorun olmaz zaten başka bir yerde de giyinmesini istemem.
Bunların adı buymuş demek. Giyiyor sevgilim bunlardan.
Hayır neden kıskanayım? Amerika'da çıplak koşular yapılıyor insanları aç gibi bakmıyor ki zaten.
Haklısın umarım zamanla aşılıe 😊
Cevap
38Cevap
kız arkadaşım yok ama olsaydı (erkek olsaydım) giysin derdim kıyafetine de mi ben karışayım çok açık giyinmediği sürece sorun etmezdim sanırım.
Erkek arkadaşım nasıl giyinirse giyinsin sıkıntı etmezdim
üstüne düzgün bir gömlekle niye olmasın ama görünmesin.
beyazın altına beyaz, siyahın altına siyah giyse daha şık olmazmı? :)
Çıplak gezsin ya niye giyiyor ki. Çıplak gwzse o kadar bakan olmaz
Veririm gezerkende biri yiyorsa yan gözle baksın -,-
Yok daha neler.
Hatunu gezdiğim her yerde teşhir edemem :)
Böyle şeyler hayatta giymem giyen giyebilir ama erkek olsaydım sevgilim bunu giyeceğim dediğinde direk yakarım bunu bırak giydirmeyi
Sende mi akrepsin? aynen yaaa :D yani ama giyen de giyebilir ben tercih etmem herkesin zevki giyimi farklı
bir mezar açılır içine gömerim onu bu nu giydiren erkek kavattır
😀😀😀😀
Hayir ne gerek var ki bu kadar acik giymeye yazlik yerlerde tatil de vs belki giyilebilir
En azından Türkiye'de dolaşmasını istemem. Norveçte, isveçte, finlandiya'da falan olsak neyse.
Yok olmaz. Hele o kıyafetle eshot'a, izbana falan binecekse hiç olmaz. Ulan beni taciz ediyorlar otobüste, metroda. Kızı mı etmeyecek hayvanlar!
Erkek arkadaşım onu bana sokakta giydiriyor ise ondan şüphelenirdim. *-*
Bana özel gitinebilir.. Millete Fantazi olmaya gerek yok..
giysin sergilesin kendini :D biri gider diğeri gelir
Bakınız bu tarzdır. Tabiki. Kısıtlamam.
Giyebilir sorun yok. Kendi kararıdır.
Ben giysisine karışmam kıskanırım tabi ve bunun hesabını sorarım evde :)
Böyle giyinmeyi isteyen biri bana 10 gömlek büyük gelir
Yavaş giysin yok öyle bir dünya
Onu giyecek karakterde bir sevgilim olamaz zaten.
Kimseden izin alacak halim yok..😒
Kombinlemek önemli. Bunlar çok açık duruyor^^
Daha bugun aldım kendıme nıhayet harıka bısey
Aynen cok güzel intagramda cok güzel modeller var ama hepsı yurtdısında satılıyo
giymek istesem kimse karışamaz ama giymem...
Evde giyebilir bir sakıncası yok
Tabii ki, benimle ayrıldıktan sonra giyebilir.
Aynen öyle.
Tenk yu.
veririm tabi.
sevgilim var zaten :D gerçi bilmiyorum izin verir mi gerçi izin almam zaten sadece pek hosuna gitmez :) yani fazla abartmadigi surece kendi fikrini soyleyebilir tabii ki ve yerine gore giyinirim zaten, simdi pazara bu kiyafetle gitmem ya da aile ziyaretlerine filan, daha cok tatil yerinde filan giyilir ya da ozel bir yere gittigimde :) o da bu sekilde dusundugu icin sorun yok
o biraz abartili bence, ben kendim oyle rahat dolasamam ki tamam sort giyerim elbise, etek filan kadinimsi giyinirim ama fazla da abartmam, sonucta sexy degil daha cok ucuza kaçar, dekolte giydinmi altina kisa bisey giymemelisin meslea uzun giymelisin, yani 1 yere ilgiyi cekeceksin 2 yere degil :)
Tarz olarak çok hoş ama giymem kıskanırım ya.
Giydirmem yazacaktım.
Pazarlama işine biz bakmıyoruz canım maalesef
Evin icinde evet
Giyerse her gün severim
giymem ben tarzm diil
gavatmıyız kızım biz.
işte izin veririsek güzel kardeşim oluyoruz dolaylı yoldan sormussun oraya bağlanıyor o :D
baya güzellermiş, evde yalnız benleyken giyebilir tabi ki.
Bana ters kimse kusura bakmasın
Kız kardeş izin almak zorunda değil..
İzin olayını anlamıyorum.. Onaylamazsın belki ama kimse kimsenin malı değil.. İsteyen istediğini giyinir..
Kendinizi öyle adamlara ezdirmeyin.. Kimse izin alınması gerek bir konumda olamaz..
bu kadar güzel göğüsleri yok neyazıkki yakışmaz
Izin vermem.
cano değilim :)
Ben giymem
Hayir
Hayır
Hayir
Malesef turkiyede isteyen istedigi sekilde giyinemez boyle bir ulkede yasiyoruz. Ha tabi avrupada falan yasasak yie giydirmem ben kiskanirim sahsen ama turkiyede en ufak ihtimal yok uzayliymis gibi soru sormayin
medeniyet eksikligi var bizde :) aslinda herkes istedigi gibi giyip dolasabilmeli, kimseyi kisitlamamak gerek...
hani tamam bu belki biraz abartili olabilir ama sort giyip rahat dolasamadigimiz yerler var, yicekmis gibi bakislar, yani erkeklerimizin bu kadar ac olmasi bana gore anormal :) herkes kendi istedigi gibi giyinmesi mumkun olmali bence, insanin giyim tarzi kisiligidir, begenip begenmezsin orasi ayri bir durum sonucta renkler ve zevkler tartisilmaz :)
Katiliyorum 😀 ama sevgilime sortta giydirmem 😂
Cikarsa ciksin ya ben ya o derim 😈😈
Surmesin yapacak visey yok artik 😀
Olsun
süperbirşey
İzin vermem
Vermem
yokk by-une
Hayır
Abartı olur bu
Hayır.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar