+1 yılev içinde yanımda tayt şort da giyebilir ki denize gittiğini düşündüğünde bikini giyiyo sonuçta ve yanımda da olabilir o zamanlar. esas mesele ise giydiği şeye göre davranmak. bu da saygıdan gelir. pijama ile aşağıdaki fotodaki gibi oturabilir karşımda ama tayt ile bu oturuş karşısındaki kendi kanı bile olsa saygısızlıktır. fotolar tam olarak istediğim olmadı ama cenin pozisyonunda oturuştan bahsediyorum
https://s1.dmcdn.net/AXdJm/1280x720-AGV.jpg
kesfedebil.com/.../cenin.jpg
www.bilgievim.net/.../...-yatanların-karakteri.jpg00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Rahat olucağı şeyler giysin evde eve heran misafir gelebiliceğinide unutmasın
020 Yorumla
Soran+1 yılKizmazsin yani
Soran+1 yılAbim tayta bile kiziyor
Soran+1 yılTayt mini etek sort kapri hepsi yasak :/
Soran+1 yılDar giyiyorum o kadar kizmiyor ona
Soran+1 yılFizigim var kisksniyir abim baska erkeklerin baknasindan pantolob guyerim hep
Soran+1 yıl23 yasinda esofman guyuyirum
Soran+1 yılAsiri baskici
Soran+1 yılGozumsun daha fazla baski istemiyorum biktirdi benii
Soran+1 yılİste olmiyor o
Soran+1 yılAsiri kiskanc
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbim yok ama babam abilikde yapardı evin icinde birak şort giymeyi eşofman giydirmezdi pijamayla evin icin de dolaştirmazdi etek gecir derdi hep beni deli ederdi yatak tan kalkar kalkmaz pijamanin ustune bende etek giyerdim bu seferde güzel giyin derdi psikolojim bozulmustu artik
011 Yorumla
Soran+1 yılBabanda abartmis yaa esofmanda ne varki
- +1 yıl
Oram buram belli oluyomus bazen sırtım acilinca bagirir kiyameti koparirdi
Soran+1 yılSimdi karismiyormu
- +1 yıl
Evliyim simdi :) eşim var artik o karismaz ama erkek kardesi bizimle kaliyo ben kapali olduğum icin yine rahat degilim :(
Soran+1 yılNe kadar sizde kalacak ve yasi kac
- +1 yıl
26 yasinda yazın gidicek bekar evine istemedim artik hamileyim yazin ortasında ben uzun kol giyemem evin icinde bide hamilelikten falan da bunalcam hepten deli olurum
Soran+1 yılHaklisin abla ozelden konusalim mi
- +1 yıl
Olur canım konusalim
Soran+1 yılTakip istegi attim mesaj at
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Gelmedi
- Diğer konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBen karıştım karıştım, kalın kafalının beyni basmadı. Artık görüntüyü sansürlüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılYaşı ve başı hiç önemli değil evde veya dışarda olmasıda önemli değil istediği şeyi istediği yerde giyebilir. Kadınlara ne giyeceğini öğretmek yerine erkeklere sapkın düşüncelerden uzak durmayı öğretin. Kimse kimseden izin almak zorunda değil kendini izin verebilme statüsünde görenler gerikafalıdır
20 Yorumla- Diğer konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılAhlak önce evde olur.. GİYEMEZ EFENDİM NE HAK İLE GİYİCEKMİŞ O ŞORTU.
Gitsin Kendi odasında giysin ama bana görünmesin.310 Yorumla
Soran+1 yılGorunse nolur
- +1 yıl
Ya Ben Müslümanım benim dinimde uygun bir davranış ve giyiniş biçimi değil,
Ve ayriyetten bu kadar Avrupa'ya özenmenin anlamıda yok, onlar gibi şort giyelim falan.
Kültürümüze ters bir kere. Kız Kardeş dediğin evde şortla gezmez, Gider çay demler sonra gelir para ister :D
Soran+1 yılHahsgahahs :D ben para isteyemiyorum abimden utaniyirum :D
- +1 yıl
Abiler en çok kız kardeşlerini sever, onları kendine muhtaç görür ve daha çok koruyup kollar, Abiler candır :D
Soran+1 yılAbim beni sevmiyor galiba😒
- +1 yıl
Niye la gizli bayyan :D
Soran+1 yılKonusmaz gezmeyiz oyle yani
- +1 yıl
Ya sever severde, çevresinde kız kardeşini gezdireni görmediği için aklına gelmemiştir.
Sen bu bilgiyi onun bilinç altına yerleştir.
Örnek: Tv izlerken abi bak millet ne güzel bacısı ile geziyor diye diye ikna edersin onu :D
Soran+1 yılBirlikte oturup tv bile izlemiyoruz kii :( cok soguk zaten 3 hafta spnra evleniyor esini gezdirir ben evde kalirim
- +1 yıl
O zaman Dans :D
+1 yılİslama, dinmize uygun giyinmesi için konuşur ve teşvik ederim. Zaten kardeşim bu konuda ilkokuldan beri kendiliğinden bilinçlendi, okudu ve öğrendi. Uyarmamıza gerek kalmadı. Tesettüre büründü ve namazına başladı maşaAllah
26 Yorumla
Soran+1 yılMasallah :) kapanicam dedigin de ne hissettin ne dedin
- +1 yıl
Bu kadar bilinçli, özgüveni yüksek, algılarını kullanabilen ve başkalarına benzemeyecek kadar özel ve akıllı olması beni çok mutlu etmişti.
Soran+1 yılSimdi kac yasinda :) hediye esarp sal aldin mi
- +1 yıl
Benden büyük. Zamanında aldım birşeyler tabii. Evli barklı çocuk sahibi :) Baş tacıdır ablam :)
Soran+1 yılHimm optum ablanin ellerindenn :)
- +1 yıl
Sağol, varol :)
+1 yılben izin veriyorum. sonuçta 10 yaşında bir kız çocuğu. neyin ne olduğunun hayatın ve diğer hiçbirşeyin farkında değil. liseye başlayınca hayat dersi vermeye başlarım. Şimdi çok erken.
10 Yorumla
+1 yılo taytla şort yüzünden eski kız arkadaşıma öz dayısı tarafından cinsel taciz geldi efenim. kızım olsa giydirmem.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzin vermem kardeşim. Neden diye soracak olursan. İnsanız sonuçta, çiğ süt emmişiz. He ben illa olacak demiyorumda ya şeytan kafamıza girerde bakarsak falan? O suçluluk duygusuyla yaşayamam ve kendimide affedemem. bu yüzden buna meğil bile vermek istemem. Teşekkürler.
10 YorumlaYok kız kardesim giysin ama misafir gelince onu giyemez
136 Yorumla
Soran+1 yılKiskanc yakisikli abiye bak senn :)
Soran+1 yılKuzenlerin olunca giydin mi
Soran+1 yılKuzenlerin olunca giyse nolur :D
Soran+1 yılSevdim ssni cocuk cimbomluymussun❤💛
Soran+1 yılTakımdaşız 💛❤💛❤💪😂
Soran+1 yılKanka kiz kardesin yok mu senin
Soran+1 yılOlmasini istermiydin :)
Soran+1 yılKizin olur insallah bundan sobra :)
Soran+1 yılBende oyle diyordum ama sevdigim fb lii carsamba mac var napcsm yaa fb li saniyor bebi
Soran+1 yılGel buldu brniiu :D
Soran+1 yılSeviyorum zaten ama fazla dindarr yaa tsmam guzel ama mesela dugunde kapali olacaksin diyo calgili dugune gitmeyiz giderim yafim saat oturup geliriz diyo oynatnsm dugunlerde diyoo
Soran+1 yılNapcam ya xegistiremiyorum
Soran+1 yılGunaydin :)
Soran+1 yılUysndim annem evde yok sanirim tekim iste oyle duruyorum
Soran+1 yılKimssye mesaj Tmadim
Soran+1 yılHimmmm :) ee
Soran+1 yılBen bir evi dolasayim kim var kim yokkk :D :D
Soran+1 yılKimse yokmus
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde tayt da giyiyorum şortla da dolaşıyorum abim de bir şey demiyo ona ne evde nası rahatsam öyle bazılarınızın kış kardeşlerine acıdım fazla sıkarsınız elinizde patlar aman diyim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok rahatsız olurum taytı geçtim pantolona tahammülüm yok
26 Yorumla
Soran+1 yılUok artikk psntolon giyemez mi
Cevap sahibi+1 yılYok dar olmasın edep var ama olmaz ki
Soran+1 yılSen kizina falanda giydirmezsin uzun etwgw alisririsin
Cevap sahibi+1 yılBelli bir yaştan sonra evet
Soran+1 yılEn iyiis o ama ya pantolon cok rahat etek rahat degil ki
Cevap sahibi+1 yılAllahu teâla öyle demiyor hangisi rahatsa onu giy diye çocuklardan anne baba sorumludur
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ev dışında giymedikten sonra hiç sıkıntı yok bide evde ailemizden başka birisi varken giyemez tabi. Gerçi sonuç olarak kız kardeşim yok gerçi hiç kardeşim yok😞😊
00 Yorumla- Diğer konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar saçma izin vermek abi dediğin her şeye karışmaz üstüne evdeysen ne giydiğine kimse karışamaz taytla insanların ne alıp veremediği var onu da anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılHemde ne karışırım. Kızarım.😡 Dışarida giydirmem, içerde de giydirmem. Adam gibi giyinsin.
Eşofman neyine yetmiyor.120 Yorumla
Soran+1 yılTamam abii sakinn
- +1 yıl
Sakinim ben, ama sen kızmazmısın ya.😑
Soran+1 yılAbi olsam kizardimm cunkuu ayip bence abimde olsa bana helalde olsaa utanmali insan
- +1 yıl
Katilıyorum, sen kısa giymiyorsundur ama.
Soran+1 yılGiymiyprumm
- +1 yıl
Abin vardır kesin
O karısıyor diye giymiyorsundur. Veya baban çok karışıyordur.
Haksızmıyım? : ))
Bana karışan yok rahatım.😀
Soran+1 yılBabam karismaz pek abim karisirrrr
- +1 yıl
Ah şu abiler.😀
Kardeşime bende karışıyorum ama yanlış mı yapıyorum sence?😶
Soran+1 yılTamam boyle karis ama onunla konuş sohbet et gezmeye goturr karisipta hic konusmamazlik yapma vakit gecir kardesinle yoksa onu sevmedigini duaunur
- +1 yıl
Çok haklısıniz. Bazen abiler olarak çok sert davranmış gibi oluyoruz. Ama hep sevdiğimizden kaynaklı şeyler bunlar. Sevmeseydik, karışmazdık.
😊 - +1 yıl
Mesela abin seni gezdirir mi dediğin gibi?
Sana iyi davranıyor galiba.😊
Soran+1 yılYok gezdirmez konusmaz kolesi gibi kullanir bende ne derse yaparim saygida kusur etmem mesela banyoya girer kiyafetlerini utusunu falan yaparim pantolununa kemerini bile takarim sonuc olarak bir tesekkur etmez. 😔uzuluyprum bu duruma ve beni sevmedigini dusunuyorum :( evleniyor 1 mayista artik karisiyla gezer tozar 😏 bir abi sevgisi hissrtmedim hep bir korkuu cekinme oldu daha hariclik istemedimnisteyemem cesaret edemiyorum babam sagolsunn canim babam benim o kadar sıkmaz o
- +1 yıl
Sen ciddi mi söylüyorsun bunları?😶
- +1 yıl
Yok ciddiysen, abin neden öyle ki.
Konuştun mu hiç onunla, neden böyle yapıyorsun diye. Ben kardeşim hiç öyle yapmam.😕
Soran+1 yılEvet cok ciddiyim ama bir ameliyat olmistum ayagimdan beni kucaginda tasidi abim hic unutmam bunu mesela bir sinav yerine falan gideceksem goturdu işi olsa bile perisan olmayayim diye yollarda kış gunu hep okuldan aldi istesem para verir ama istemedim oyle allah razi olsun yinedr :)
- +1 yıl
Anlaşıldi...😊Abin senin başına bir şey geleceğinden korkuyor. Çok sert davranışlar sergiliyor. Ama bak, sen rezil olma diye, arabayla getiriyor götürüyor.
Daha ne.😊 Seni seviyor abin, ama biraz sert mizaclı anlaşılan.😊
Soran+1 yılKonus bu durumu demissin konusmaya cesaret edemiyorum ya dalga gecerse ya kizarsa diye korkuyorum istee sviyormu sevmiyor mu bilmiyorum ama hicte olmasa bir yerede gorurmese napiyon nasilsin diye bir soysa o bile yeter yemegini jazirliyorum eline saglik dese o bile yeter onu gectim canim gülüm dese ona bile kafiyimm
- +1 yıl
Yanlış anlamayın. Kötü bir düşüncem yok.
Ozelden konuşalım isterseniz, bana sorunlarını anlat, derman olmaya çalışayım. Benimde bu zamanlar moralim bozuk. Belki iyi gelir.😊
Tekrar belirteyim yanlış bir düşuncem yok, bir yanlışımı görürseniz hiç sormadqn engele basın.
Olur mu.😊
Soran+1 yılOur :)
- +1 yıl
sanane kızdan evde şortla durabilir evde nolcak
+1 yılO ne ya
abim bile olsa yanında öyle dolaşmam edep olur biraz30 YorumlaDiğer konusunda 512 cevap paylaştı. Karisirim dışarda da Karisirim hatta ağzına sıcarim
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılTamam kiskanc abisi pantolon giymesine izin verirmisin
Soran+1 yılGiyse napardin :D
Soran+1 yılAblan napiyor :D
Soran+1 yılCok kotusun yaa :D vursun agzinin ustune ablan
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİzin verilmemesi yersiz, evin içinde tayt giyse ne şort giyse ne yahu
10 Yorumla
+1 yılİzin vermem. Sort belki de tayt giyerse bir koyarim ona duvara resmini cikartirim
129 Yorumla
Soran+1 yılNiye abisi yaa 😳😳
- +1 yıl
Edepli olacak , bir dediğimizde iki etmeyecek yemek yap dersem yapacak cay koy dersem koyacak ama sort giymeyecek
Soran+1 yılHer dedigini yapiyorum ben abi seninle yasit zaten abimfe
- +1 yıl
Tayt giymene izin veriyormu bari :), kaç yasindasin bu arada:)
Soran+1 yılSort tayt kapti askili yasakkk giydirmez 18 yasindayim hatta 19 olucam az kaldi :)
- +1 yıl
Bende giydirmem. Çokmu kiziyorsin abone:)
Soran+1 yılKapri giysem bari yazin cok sicaklarda evde yine izin vermez
- +1 yıl
İyi yapıyor:)
Soran+1 yılAaaa ama olmuyor boyle abii dugunde kisa etek giydim burnumdan getirsii gelene kadar tartistik evde kucuk kiyamet koptu
- +1 yıl
@Lotis
Yok be takiliyorum öyle valla :) ama tayt giymesine izin vermezdim tabiki:) - +1 yıl
Kombinle alakasi yok tatlom:) demek istediğim abinin yaninda öyle şeyler giyilmez. Edep yahu derim:) benim yaninda giyemedigine gore o kadar sıkıysam diaarida da giyemez. Kara çarşaf felan giydiririm:)
- +1 yıl
Kara çarşaf kısmı sakaydi tabiki ama tayt soet dar pantolon gerçekten giydirmezdim. Kollar ciplakta olmicak namehrem kizin namehrem derdim :))) iyi abi olurdum dimi:)
- +1 yıl
:)))) bacaklarını kırardım bende senin :)))
Soran+1 yılOooo abi sende cok katisin ya :)
- +1 yıl
Yok ya takiliuom öyle yaparmiyim öyle şey:)
Soran+1 yılTayt giyebilir disarda :)
- +1 yıl
Hayir gebertirim onu:)))))
Soran+1 yılTamam tamam :D kizkardesin var mı peki
- +1 yıl
Yok. Ama olmasini çok isterdim. Abi kardeş valla alisverise felan giderdik ne bilim güzel şeyler yapardik:) senin abin var mı kiz:)
Soran+1 yılVar ama bu seyelri yaomiuor keske yapsa
- +1 yıl
Niye, be dertsiz basina dert mi ariyorsun:))
Soran+1 yılOda herseye kariisyor fazlasiyla snein gibi ayni ama oyle alisverise falan gitmeyiz
- +1 yıl
Yok be ben öyle bunaltmam , gönlünü hoş tutarim. Ama tayt olayi yanlis.:)
Soran+1 yılTabikide yanliss
- +1 yıl
Senin beylerine karisiyor ki, merak ettim kız seni mesaj atsana bakim
+1 yılEvde giyebilir zaten en rahat evde olduğu zamanlardır
00 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHeralde giyebilir. Tayt ile şort çok anormal şeyler mi. Ayrıca o benim kardeşim.
00 Yorumla Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Döverim bile. adam gibi giyinsin.
220 Yorumla
Soran+1 yılAbimin eşisin :)
- +1 yıl
Bir bayana asla el kaldırmam. fakat bir terbiye sıkıntısı varsa önce güzelce anlatırım. olmazsada iki fiske dayak atarım. şu an anlamaz ne demek istediğimi. kendisine kötülük ettiğimi sanır fakat aklı başına geldiğinde her gün bana dua eder böyle bir devirde böyle bir abiye sahip olduģu ićin. tamam soğuğumdur, konuşmam muhattap olmam. yanına gelirsem var mı bir sıkıntı ihtiyaç derim. yok der. cebine biraz harclik koyar çekilirim. zaten içine kapanık bir çocuk. arkadaşlık ilişkilerinde sorun yaşıyor gibi. öyle taytla maytla işi olmaz zaten. erkeklerle de konuşmaz. konuşamazda :/ yani o konularda bir endişem yok fakat yanlış hareketinde ortaya çıkacağımı bilir. kendisiyle de aćık açık konuştum zaten. eğer bir erkekle gelirsen önce bir döverim ne olduğunu öğrenirim ondan sonra izin verirsem veririm dedim. yaşı küçük yanlış yapma ihtimali her zaman yüksek.
Soran+1 yıl👏👏👏 tebrik ediyorummm :) kapanmasini istermiydin
- +1 yıl
O kendi tercihi fakat başta tabi kuran kursuna gönderdik yıllarca. şimdi namazını filan kılıyor. orucunu tutuyor. hacca götürecekler ilerleyen bir kaç yıl ićinde. zaten 1-2 yıl öncede kapandı. lise 3 te. okula gidip geliyor. dersten kitaptan başını kaldırmıyor. hep tembihliyorum onu yönlendiriyorum şuna şuna çalıs diye. zamana aldanma bende gectigin yollardan gectim. bu zamanlarda kimsenin cani istemez calismak fakat hemen suanda baslasan bile , genede eksiklerin olacak tecrube konusunda. ona gore calis diyorum. cahil ailem bende cok hata yapti. bende yapilan hatalarin onda tekrarlanmasini istemedim. suanda gayetde iyi bir liseye gidiyor. gene ayni sekilde iyi bir universiteye gidecek vakit kaybetmeden. bende universiteye hazirlaniyorum ayni zamanda. oyle iste.. elimizden geldigince dogru yolda tutmaya calisiyoruz.
Soran+1 yılBenim abim olurmusunn🙏🙏 boyle abim olsun istiyorummmm
Soran+1 yılAbim cok yakişıklı orda sıkinti yoktaa istree konuskayiz ilgilenmez herseye karisir
- +1 yıl
Ee benim ne farkım var ondan :D bende ilgilenmem karışırım sürekli :D hiç eğlenceli şeyler konuşmam :D anca vampir kurt oyunu oynarım oda çok ısrar ederse :D ben boynunu yakalayıp nefessiz bıraktığımda kazanıyorum :D oda bir yerimi ıstırırsa :D bide ben kurt olduğum için sürekli dòrt ayak üstünde olmam gerekiyor. çok belim ağrıyoryenilirsemde bu yüzden yeniliyorum. van helsing filmini izlettirmeyi düşünüyorum işte bende. orda kurt adam iki ayaģının üstüne kalkıyor. eğer inanırsa bundan sonra hep ben kazanicam. ve hep ben kazandigim icinde bikicak ve bir daha istemicek :D
Soran+1 yılAbi ne diyorsun sen ya😹😹😹😹😹
Soran+1 yılAbim kadar olamazsino konuda :D
- +1 yıl
Beni tanımıyorsun ama :D iki gün eve uğramıyorum geldiģimde tam bir pislik yuvası oluyorum :D ayakkabılarımı bir çıkarıyorum oooohhh :D evcil kedimi çagırıyorum gel pisi pisi diyorum geliyor sonra kokudan bayılıyor :D zuhahahaha :D üstelik ben mać filanda sevmem. tekvandodan gelme boksörüm. o yüzden elimden çok kız geçti. kız dövmeye yabancı değilim ben :D kız kardeşimi annenannemin üstüne bindirip anneannemi sırtlıyorum ve squat çekiyorum sen ne diyorsun :D gece kardeşimin serçe parmağını burnuma sokup selfie yapıyorum ve ona okuldayken whatsapptan gönderiyorum :D
Soran+1 yılYa sus ysss
Soran+1 yılGozümsün sus.
- +1 yıl
Hijuahhahahaha :D abi olmakta kolay değil anlayacağın :D baya çaba gösteriyoruz dediğim gibi :D hepsi iyi ve orjinal bir abi olabilmek için :D bir keresinde kız kardeşime arkadaşlarının yanında şaka yapmıştım mesela :D bacağıma kalem saplamışlardı aynı anda :D sapladıkları yerler hala kurşun kalemin ucu renginde gözükür :D riskli bir iş :D
Soran+1 yılNe sakasi yapron
Soran+1 yılİyi olmus :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hep kızıyorum.. cok acık sacık giyinen biri degil ama birazdaha dikkat etmesi icin uyarıyorum
20 YorumlaKarışırım tabi iyi çıplak dolaşsın evde... oldu canım... kız kardeşim yok ki :D
019 Yorumla
Soran+1 yılGiydirmezsinn :D
Soran+1 yılNaparsin naparsin :D
Soran+1 yılKiz Kardesin olsun istermiydin
Soran+1 yılSondan gelmis yapcak birsey yok katlanicakk :D niye cokmu kiskancsin jarisirsin
Soran+1 yılİnanmam :D
Soran+1 yılYuhh yaii😹😹😹😹😹 elbise guydirmezsin galibaa
Soran+1 yılDizde elbise yaa
Soran+1 yılNe cagdas nee cagdaş😹😹😹😹😹😹
Soran+1 yılNe hosuma gidiyor
- +1 yıl
www.youtube.com/watch çıkıyorum...
+1 yılEvde istediğim kadar giyinmeceksem ölelim ya sacma sacma hareket yapmayın
012 Yorumla
Soran+1 yılGiydirmiyor
- +1 yıl
Evde mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
deki abi bana mı bakıyorsun yoksa de ondan mi giydirmiyorsun de az fena ol kız :D hahah
Soran+1 yılDayak canim istemiyor :D :D
- +1 yıl
baban söyle :D hemen isyonla herseyi benmi soylecem hahah :D
Soran+1 yılBsbam abin bilir diyo :D
- +1 yıl
oha hahaha :D abim iyiki yok ama bitane kardeşim var ablası bana şimdi erkeklik tasliyor tabi doviyorum ama gücüm yetmiyor ayı gibi oldu neyse kapıyı kitle :D sende onu döv terlik at
Soran+1 yılGunfuz abim işte kardesim var 15 yasinda uzerini giy lan diyoo :D kes sesini diyorum anneme sikayet ediyor kizin ciplak geziyor diyo
- +1 yıl
kac kardessiniz :D
- +1 yıl
sende annen şikayet et
- +1 yıl
Katıkıyorum
Vel haya vel iman diye Atalarımız boşuna söylememiştir heralde... Hayası olmayanın imanı da olmaz... O Yüzden herşey yerli yerinde yapılmalıdır... Sen abini dinle zarar etmezsin bence;)
00 YorumlaDiğer konusunda 757 cevap paylaştı. Olsaydı karışmazdım evde sonuçta nası rahat ediyosa öyle gynsn.
00 Yorumlaşalvar gibi görüntü kirliliği oluşturmayan ne isterse giysin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarışırım ama abartmam sonuçta ev hali insan evde rahat olabilmeli zAten rahat rahat giyiniyor
00 YorumlaBanane çıplak gezsin istiyosa yaradan herkese beyin vermiş neyin doğru neyin yanlış olucağını o ayırt eder zaten
00 Yorumla
+1 yılkızarım gerekirse döverim olmaz öyle
24 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki yaa abim banada izin vermiyor
- +1 yıl
İnsan madde ile manadan ruh ile bedenden meydana gelen 2 yönlü bir muammadır abin doğrusunu yapıyo. Kuranda dinimizce 1. dereceden yakınlara nefsin uyanmıycağı söylenir ama Kuranda gönlü hastalıklı insanlardanda bahseder.
Soran+1 yılHimmm anlafimm zaten sort tayt mini etek askili kapri yasak
- +1 yıl
Bizi yaratan bizi bizden daha iyi bilir hiç şüpesiz.
ne karışıcam evin içinde misafir arasında olmaz sadece :)
00 Yorumla
+1 yılKız kardeşim yok lakin olmuş olsa evde birşeyine karışmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcıkcası karısırım kardesım ama olmaz okadar acık gıyınmek
00 Yorumlavermem edep yahu derim
21 Yorumla
Soran+1 yılBizimkide boylr
Kiz kardesim yok ama olsa da karismazdim ev hali sonucta nasil rahat ediyosa oyle giyinsin.
00 YorumlaEvde de istedigimizi giyemeyeceksek ölek
20 Yorumla
+1 yılNe alaka eviçinde bide 😳baskı mı olur
11 Yorumla
Soran+1 yılGiyemiyorummm :/ izin yok
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. izin vermem tabiki
32 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
Ev içinde ne giyerse giysin, banane
00 Yorumla- Diğer konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılEvde giysin de dışarda giyerse karışırım
00 Yorumla Karışmam niye karışayım.
00 YorumlaBen kızım. Yine de izin vermem
00 Yorumla
+1 yılOlsaydi izin verirdim tabi niye vermeyeyim.
10 Yorumla
+1 yılevde giymesine niye karışayım..
00 Yorumlaİçerde de dışarda da giyilir. Ne var bunda?
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen yakışan giymeli ama
+1 yılKarismam disarda da giyiyolar
00 Yorumla
+1 yılBence abin iyi yapıyor. Böyle alıştırmak lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
evde nolcak? kim gorcek evde
Şorta veririm ama tayta vermem yanlışta bence.
00 Yorumla- Diğer konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz tabiki. ama 6 yıldır evde değilim orası ayrı
00 Yorumla Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Saçmalık dogru dürüst bişey giysin
00 Yorumlatabiki karışmam giysin tabi :)
00 Yorumla
+1 yılizinden nefret ediyom :D
00 YorumlaG*tünü gösterecek kadar kısa şort giymede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde giyebilir sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarışırım, izin vermem.
00 Yorumla
+1 yılKarismam
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılKarışmam jsjs
00 Yorumla
+1 yılProblem olmaz
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılKarisirm
01 Yorumla- +1 yıl