ben eşimin oyuncak bebeği miyim beni istediği gibi giydirecek? yok öyle bir şey rahatsız oluyorsa kapı orada o yokken nasıl giyiniyorsam yine aynısını giyerim dışarıda sapıklar bakıyor diye ben kendi zevkimden ödün veremem dönüp kendi götlerine baksınlar güya özgür ülke 21. yüzyıl soruya bak eşinizin tayt giymesine izin veriyor musunuz? eşim kim? benim sahibim mi? benim beynim aklım yok mu o karar veriyor benim yerime
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
emin ol senin gibi konusanlar genelde kocasinin sozunden cikmiyor kaldiki seninle asla tartismicam esinin istegini emir gibi goruyorsan sen bos bir insansindir.
genellemeye bak bayılıyorsunuz bu genellemelere ha evlenmem diyenler en önce evlenir kocamın dediklerini yapmam diyenler kocasının kulu olur asıl boş yapan sensin şu an ve emir gibi görüyorum evet çünkü izin vermek ne demek? müdürüm mü benim ne bu adam? izin üst birinden alınır eşim benim üstüm mü? neyse anlamazsın sen boşver genellemeye yapmaya devam et
bre cahil bre gorgusuz! iste patronun cay getir dese kosa kosa gidersin emir saymazsin. ama kocan bir sey istese emir diyecek kadar ezik, cahil ve hatta saygidan yoksun isen ne diyim