benden neden izin alıyorki öyle saçma birşeymi olur? Elbette giyebilir , zaten ileride ateist bir sev olacagı için eger olursa , benden izin almayacak istediğini giyebilir. öyle saçma birşeymi olur herkesin kendi özel hayatı var , sırf evlendık ya da sevgili olduk diye genlerimiz birleşmedi , elbette onun kendi özel yaşamı var , izin almakta nedir .
Olmazdim tatlım. ama disrida tayt giydi mu seksi görünüyor olmaz bence. Tayt olsun seksi şort olsun doğru bulmuyorum. Evde biz bizeyken cirilciplak olsun benim için daha iyi tatlim
incecik hatunlarda güzel durduguda oluyor kötü durduguda oluyo, güzel durdugu için bakıyolar herhalde sende, valla abi bir başkalarının bakışları istememesi için felan özgürlügünü kısıtlama giy be, dag başımı burası reis :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
benden neden izin alıyorki öyle saçma birşeymi olur? Elbette giyebilir , zaten ileride ateist bir sev olacagı için eger olursa , benden izin almayacak istediğini giyebilir. öyle saçma birşeymi olur herkesin kendi özel hayatı var , sırf evlendık ya da sevgili olduk diye genlerimiz birleşmedi , elbette onun kendi özel yaşamı var , izin almakta nedir .
Taşıyabildiğini düşündüğü her şeyi giyebilir. Eşşek kadar insanı kısıtlamaya ne hakkım var ne de mantıklı bir şey değil.
poposunu aşırı belli eden taytlardan giymesini istemezdim.
giyecekse de popoyu örten uzun bir tişört giymeli.
Kendi bacağı, kendi kabulleniyosa giyer.
Mecbur her huyuyla sevicez
Benim için hiçbir kıyafet sorun etmiyor kendi yakıştırdıktan sonra
Hayır zannedersem. Evdr yanımda çırılçıplak bile gez bilir yalnız ikimizken dışarıda sanmiyorum
Sanki sen onunla sevgili olacaktın dikkatini çekmeseydi?
Olmazdim tatlım. ama disrida tayt giydi mu seksi görünüyor olmaz bence. Tayt olsun seksi şort olsun doğru bulmuyorum. Evde biz bizeyken cirilciplak olsun benim için daha iyi tatlim
tayt giyince kötü bir şey yapacak yapıyor manası mi çıkıyor sonuçta giymesini bildikten sonra
Tabiki giysin ama orasını burasını örtecek şekilde tayt şort mini etek giyebilir
Çünkü esnaf taytı yakışanlara değil herkese satıyor.
Ben bir kez giydim rahatsız oldum insanların bakması ndan 😀
sen niye tayt giyince rahatsız oıluyosun abi, baksınlar nolcak anca bakarlar de geç süslü :D
@Fantasty İncecik hatunlarda durduğu gibi durmuyor bende
incecik hatunlarda güzel durduguda oluyor kötü durduguda oluyo,
güzel durdugu için bakıyolar herhalde sende,
valla abi bir başkalarının bakışları istememesi için felan özgürlügünü kısıtlama giy be, dag başımı burası reis :))
Öyle bir eş istemem.😒
❤❤❤❤
Ne izni ya izin vermek ya da vermemek ne haddine
İzin değilde giyimi o şekilde biri ile çıkmam
İsterse çıplak gezsin hayat onun hayatı
ne giyeceğine kendi karar verir... ben değil
erkeklere yakıştırmıyorum taytı🤠
Herifim tayt giysin tabi jsjs
yurt dışında izin veririm
Taytı benim için giysin ama dışarda olmaz
velisi miyim sevgilisi mi
Kalçasını kapatacak bir şey giymeli