Moda & Stil Esinizin tayt giymesine karisir misiniz? azginbiboga Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor maalum taytlar vucudu nerdeyse ciplak gibi gosteriyor siz esinizin veya ailenizden herhangi bir kadinin tayt giymesine karsi cikar misiniz?kadinlar giyer misiniz? Esinizin tayt giymesine karisir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Psikopatunicorn Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Spor yaparken spor icin olan taytlari giyiyorum ama normal hayatta tercih etmiyorum. Elbise giymeyi daha cok seviyorum 2 5 Yorumla azginbiboga +1 yıl spor yaparkende sonucta etrafinda insanlar var dimi Yorumla Psikopatunicorn +1 yıl Evet var ama yerinde giyiliyo sonucta herkeste tayt var o zmn bi tek bende degil Yorumla azginbiboga +1 yıl ha sen spor salonunami gidiyon hepsi kadin Yorumla Psikopatunicorn +1 yıl Spor salonuna gidiyorum ama kadin erkek karisik Yorumla azginbiboga +1 yıl neyse artik o seninle esinin arasinda Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yerine göre giyer tabi. Trabzon Erzurum Konya gibi yobazin bol oldugu sehirlerde giyemez. 0 1 Yorumla azginbiboga +1 yıl o nasil oluyor ya sl Yorumla
stfuwino Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kimseden izin isteyecek değilim. 2 1 Yorumla azginbiboga +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani yerine göre ailemden birilerinin giymesine karışmıyorum ama genelde izin vermem 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Karışırım erkek adam tayt giymemeli 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spor yaparken spor icin olan taytlari giyiyorum ama normal hayatta tercih etmiyorum. Elbise giymeyi daha cok seviyorum
spor yaparkende sonucta etrafinda insanlar var dimi
Evet var ama yerinde giyiliyo sonucta herkeste tayt var o zmn bi tek bende degil
ha sen spor salonunami gidiyon hepsi kadin
Spor salonuna gidiyorum ama kadin erkek karisik
neyse artik o seninle esinin arasinda
Yerine göre giyer tabi. Trabzon Erzurum Konya gibi yobazin bol oldugu sehirlerde giyemez.
o nasil oluyor ya sl
Kimseden izin isteyecek değilim.
tamam
Yani yerine göre ailemden birilerinin giymesine karışmıyorum ama genelde izin vermem
Karışırım erkek adam tayt giymemeli
Cok itici ya Sokakta giyilmesin
Giymem giydirmem
Giyemez.
neden karılayım giyiyor yakılıyorda
Giyerim
Nono
İzin vermem