Hiç giymeseymiş
Bunu giyeni yanıma yaklaştırmam
Gayet güzel ne var bunda
Bunu giymektense ölürüm
Teşhire gerek yok
Hiç güzel değil
Cinayet sebebi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Milletin g*tü ile milletin ne giydiği neden sizi ilgilendiriyor ki? Toplumda algı yaratılıyor bu tarz saçmalıkları 5 para etmez insanlar tartışınca. Tayt kadınlar için oldukça rahat bir giyim tarzıdır. G*tü güzel olunca o rahatlıktan mahrum kalacak değildir. Yanımdaki kadın da, karşımdaki kadın da istediği gibi giyebilir. Onu taşıyacak bir erkek değilsem, zaten haketmiyorumdur. Yanında ne işim vardır demek gerekir. Kısacası kadınlar, görsel olarak güzel, seksi ya da çekiciler diye erkeklerin kısıtlamasına maruz kalamazlar. Biz nasıl rahatsak kadınlar da öyle rahat olmalıdır. İyi ki şu anadolu çomarlarının içinde yaşamıyoruz. Kimsenin kimseye karışmadığı rahat bir coğrafyadır Muğla.
Kardeş senin düşüncen sana benim düşüncem bana 👍 Senin gibi düşünmek zorunda değil ki kimse bunun için hakarete gerek Yok normal biçimde görüşünü yazabilirdin
Bu bir düşünce değil gıybettir. Hayata dair ya da insanlığa dair düşüncelerin varsa paylaş tabi saygı duyarım. Ancak yanımdaki kadının veya bir başka kadının ne giyeceği seni neden ilgilendiriyor?
Gıybet olması için o resimdeki kişiyi senin de benimde tanımamız gerekiyor ikincisi gıybeti biliyorsan bu giyim şeklinin doğru olmadığını da bilmen gerekmez mi? Ayrıca senin mantığınla düşünürsek Anadolu insanına çomar derken gıybet yapmış olmuyor musun?
Yani bir başka insanın hayatı ve yaşam tarzı seni ilgilendiriyor ve sana konuşma hakkı veriyor öyle mi? Bu toplumun insanıysak ve eşit haklara sahipsek, özgür olma temelli isek bu yaptığın hem dedikodudur, hem de başkaları ile bunu değerlendirdiğin için gıybettir. Bunu yapan insan topluluğuna da yakışan en güzel sıfatta Anadolu Çomarlığıdır. İşsiz, güçsüz insan onun bunun ne yaptığı ile ilgilenecek kadar boş ve gereksizdir. 37 yaşına gelmişsin, hala hayat gayenin bu olması da oldukça üzücüdür. Bence konuyu daha fazla uzatmamalısın. Yaptığın terbiyesizliğin farkına varmalısın.
Kardeş terbiyesizlik yapan biri varsa o da sensin ben soru sordum ne hoşgörüsüzlük? Gıybet diyorsun gıybetten haberin yok Anadolu çomarı diyorsun çağdaşlıktan dem vuruyorsun çağdaş değilsin senin gibi biriyle muhatap olmak bana zulümdür zaten 👍
Çıplak gezse daha az ilgi çeker galiba
İyide tayt dötü böyle olanlar için üretilmemiş.
Yani şimdi giydiği taytın ne suçu var?
Yakışan giysin efendim, yakışmayan giymesin.
Suç yok fakat olma olasılığı çok yüksek biri laf atacak olsa işler karışır 😂😂
Sen izin verirmisin
Sadece evde giyer dışarda izin vermem
Yasakçı bir erkek değilim fakat bu giyilecek bir şey değil afedersin ama o kadar geniş değiliz.
Rica ederim 😊
Ve diğer sorularıma beklerim
Profilin gizli ya açman veya takip etmen lazım ki davet edeyim 👍 Profilini açarsan herkes soruya davet edebilir. Takip edersen davet ederim 😊
Evet özür dilerim yormayım seni 😊
Cevap
4Cevap
taytta bı sey yık normal tayt.
ablanın ahmeti çok ilgi çekici yanı sorun mabadında 😂
😂😂😂🤣🤣🤣 hiç böyle bir yorum beklemiyordum
Giymem, nefret ediyorum bu görüntüden.
*Gecen bol olsun.*
Eyvallah bro
Bune be az daha dursaymisti dünyaya göt olarak gelecekmisti😂😂😂😂😂😂
Olgun bayanlar acayipsiniz yaaaa 😂😂🤣🤣😂
Ama öyle insanin tayta bakasi bile gelmiyo direk göze çarpiyo allah neler yaratiyo aman yarabbi
😂😂😂😂
Tayt adı üstünde içinde ne varsa direk dışarı yansıtıyor 😂😂🤣🤣🤣
tamam taytta malzemede var yani:))) tobest
Tam bir yarma gül:)))
Anaammmm yoruma bak 😂😂😂🤣
tamam tamam sustum😂😂😂
Ne demişler zenginin malı zugurtun çenesini yorar boşuna denmemiş bu laf😂😂
ben koptum 😂😂😂🤣🤣 yorumlar çok fena
Yarmelenko diye bir futbolcu var onuda bilsen ve hesaba katsan neler olacak kim bilir 🙈🙈
Biliyorum allah verince veriyo işte:))
Veriyor tamam da herkese göstermesine ne gerek var. Sadece özeline göstersin 👍
Giymem giyenlede sokaga cıkmam. Karısına giydirenede karısını pazarlıyo adi derim.
İzin veririm
(Yapılacaklar -> Gavatlık -> Üstünü çiz)
(İronidir)
Birşey diyeceğim , bu has türk cadde sokağının durağındaki direğinin taaa :D
İyi Günler. :)
Böyle bir kalçası olan varsa giysin abi 😂😂
Böyle kalça yetmez 👍 ben ailemden birine giydirmem valla yalan yok
Abla squat ı fazla kaçırmış 😂
Giymem...
En güzeli bence 👍
Güzel kalçalar 👍🏻
Salça kalça diyorsun 👍
haksız rekabet olmasın herkes giysin bence
Giymem