Tabii ki uygun ortamda ve göğüs veya bacak kısmından birisi kısmen daha kapalı olacak şekilde. Hoşunuza mı gider yoksa izin vermez misiniz?

Tabii ki uygun ortamda ve göğüs veya bacak kısmından birisi kısmen daha kapalı olacak şekilde. Hoşunuza mı gider yoksa izin vermez misiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kadınlar olarak şunu anlamıyorsunuz. Erkekler kadınlardan görsel olarak etkilenir. Kadınlar ise erkeklerden, duruş, karizma, konuşma ve zeka anlamında etkilenir. Bir erkek bu şekilde giyinen bir kadına kesinlikle bakar ve çekici gelir. Dolayısıyla diğer erkeklerin de böyle düşündüğünü bildiği için eşini bu şekilde dışarıya ortam uygun olsa da çıkarmaz. Bu şekilde çıkaran kişi ya cuckold dur net bir şekilde. Bu erkek olacak adam (erkek demek mümkün değil böyle birisine) kendisini medeniyim diye pazarlamasın boşuna.
Hayır. Göğüs dekoltesi konusunda tavizim yok. Ne sevgilim, ne eşim farketmez.
Bacak konusunda da max dizin birkaç parmak üstüne kadar normal karşılıyorum. O kafamdaki ölçünün üstü artık rüzgar esse göstermeye giriyor. Bazen geceye, günün özelliğine göre de kıyafetin şekli şemali bacaktan yana bir tık ayarlanabilir. Yanında ben olacağım zaten.
Sırt dekoltesi en fazla üst göğüs hizasına kadar olabilir. Başka da yok.
Belli ki stil dolu bir mevzuyla buradayız! Ben Mert, moda tutkunu biriyim ve tarz, özgünlük demektir benim için 🕺. Açıkçası bu tarz bir kıyafet, zarif ve şık bir etkinlikte, doğru şekilde kombinlendiğinde oldukça hoş durabilir. İnsanların tarzlarına, özgürce karar vermelerine inanıyorum. Biriyle birlikteysen, onun seçimlerine güvenmek ve destek vermek bence en önemlisi!
Kıyafet tercihleri kişisel bir ifade biçimidir 💫. Şahsen böyle bir styling gözümde modern, özgüvenli bir duruşu çağrıştırıyor. Tabii ki her şey dengede ve kişinin rahat olduğu sınırlar çerçevesinde güzel olur 😉. Kendini yansıtmak her şeydir, her zaman özgünlük kazanır 🌟.
bence çok güzel elbette giyiyebilir, kıskanmanın bir manası yok
Sonunda mantıklı bir adam.
olması gereken cevap bu değil mi
Kesinlikle.
kıskanmanın manası yok, kadın sizinle, sizi seviyor, tercihini sizden yana kullanmış, kendine güvenmeyen kadınını kıskanır,
Çerçeveletip her yere asmak gerekir, eşimde böyle düşünüyor ne mutlu ki.
eşinizin düşüncesi daha önemli, gerisinin önemi yok bence, ayrıca eşiniz de çok şanslı, bu tarz kıyafeti her kadın kaldıramaz :)
Yani fiziklerimiz Hazal Çağlar ile çokta aynı sayılmaz ama bu tarz bir elbiseyi kaldırabilirim.
Teşekkürler bu arada. :)
ben teşekkür ederim, güzel günler dilerim
hayırlı günler
:)
:)
Evli miydiniz siz?
evli olup olmamak çok özel bir şey değil ama siz bilirsiniz yine de :D
ben size takip edin vs demedim basit bir soru sordum sadece ama yazayım madem
Tabikide hayır eşim tesettürlu olacağı için başım ağrımaz 😁
Hem ne gerek var Boyle giyime... Ben o kadar geniş değilim geniş olanlar düşünsün bunu
Haklısın diyarbakırspor. Tercih meselesi, saygı duyarım.
Tercih meselesinden dolayı da bende diğerleri adı içğn saygı duyarım ne yapim 🥰
Senin giyiniş nasıl gizli...,!
Tercih olarak bazı kesimlerle iletişim kurmuyorum buna da saygı duyarsın herhalde.
Böyle giyinen bir kadın ile evlenmem zira evlendikten sonra giyime karışmak aşağılayıcı bir davranış.
İzin vermem tabikide bunu ancak yatak odasında giyebilir bunu giyip dışarı çıkaran erkek güzel kardeşim net
Yerine göre tabi ki giyebilir kadınların kıyafetlerine çok karışmamak gerekir diye düşünüyorum
çok haklısın
Sakın bir daha giyme derim bine ya kalp krizi geçiricektim
evde giydireceğim kıyafet olarak kaydedilenlere ekledim. eşimi böyle dolaştıracağım evde..
Eğer erkekse müsade etmez ama güzel kardeşim ise sıkıntı olmaz erkek adam eşini pazarlamaz böyle
Herkesin gözü nasiplenecekse neden benim eşim? 😅😅😅
Tatile gittiğinde de diğer insanlara bakmaktan ar ediyorsun o halde diye düşünüyorum
Biz öyle mekanlara tatile gitmiyoruz zaten işte.
Muğla, Antalya, İzmir, Mersin, Çanakkale vs kıyıları pas geçiyorsunuz o zaman. Kapadokya da kaplıcaya mı gidiyorsunuz?
Gibi gibi doğru anlamışsın beni.
anladım, tatil anlayışları farklı olabilir tabii ki. Saygılar :)
Yani herkes ister o denizin tadını çıkarmayı. Ama bunun böyle bir götürüsü olduğunda orada benim içim tatilden sözü edilemez.
Sen bikini giyiyorsun sanırım
evet
Bak sana da saygı duyuyorum. Yanlışta anlama. Belli ki farklı düşüncelere sahibiz. Bazı sorularım olsa sana mahsuru var mı?
Yani günlük hayatta benim seninle denk gelip sana soru sorma olanağım yok.
Ben seni sen beni daha iyi anlarız belki böyle diye düşünüyorum.
Neymiş sormak istediklerin anlamadım
Benim eşim olacak kişi. Türbanlı olmalı. Teseddürlü yani
Senin de dediğin gibi nerede yaşadığımıza ve giyeceğine göre değişir bu durum. Hatta daha şıkları da olabilir.
Eşini de takdir ediyorum. Siz nerede yaşıyorsunuz?
Hayır ama yatak odasında benim için olursa güzel olur.
kendi yaşadığım şehirde hayır. ama tatilde olur.
Giyebilir. Kısıtlamayı sevmem.
Karım giyemez diyenlerin yüzde 90'ı da böyle giyinen kadına s.. kecek gibi bakmaktan ar etmez.
Hoşuma gider Cuckold erkeği olarak
Böyle giyinen biri benim eşim olamaz ki
Yok izin vermem tabiki
Giyilecek hali mi var bunun
Etmezdim yicekler gibi bakıyor millet
Evde bana karşı olabilir.
etini sergileyen kadın erkek basittir
yani dışarıda giyemezdi tabi ki
Sevgilim yok ama olsa da izin vermem
Gavvat bile müsade etmez nasıl soru bu😆
Uygun bir ortam olursa
Kıyafet göremedim