Aşçı olmak istiyorum, başarılı olur muyum? Iyi kazanır mıyım? Şef nasıl olunur?
Başarılı olacağıma inanıyorum.
Aşçılık hakkında herşey?
Başarılı olacağıma inanıyorum.
Aşçılık hakkında herşey?
Bölümüne göre kazanmana bağlı ama bu meslekte en iyi kazanan baş aşçıdır, öyle yemek falan da yapmaz, şefleri, dömileri kontrol eder. Ayrıca üst düzey olanı da zaten michelin yıldızlı şefleridir. Birisi bu başlık altında yazmış, babam otelde soğuk sıcak meze aşçısı demiş, demek istediğini yanlış söylemiş heralde, soğuk meze yapan sıcak mezeye bakmıyor :(
Gözünü seveyim bilmediğiniz konular da yanlış yönlendirmeyin insanları, en sevmediğimdir bu.
Baş aşçı nasıl olunur?
Bana okumam gereken bölümü falan söylerseniz çok sevinirim.
Yani kısacası aşçılık hakkında herşey 😊
Dostum bu meslekte yükselmen için, başta truzim meslek okuman lazım zaten bu gerekli. Daha sonra üniversitede gastronomi okuyacaksın, okulu bitirip sağlam bir yerde çalışacaksın, payı kazandıktan sonra yurt dışına hatta fransaya gidip ödüllü aşçı olacaksın, michelin yıldızı aldın mı en üst seviyesindir
Anladım çok teşekkür ederim
arkadaşım ailesinin zoruyla astsubaylığa gitti sonra yapamadı bıraktı aşçı oldu şuanda melbourne de kendi işini yapıyor orda evlendi ve ora vatandaşı oldu
Olursunuz yeterince istedikten ve çabaladıktan sonra.
Iyi kazanır mıyım peki?
Hayır
Cevap
1Cevap
Babam şef aşçı. Rahat hoş bir meslek. Ama parayı otellerde soğuk sıcak meze aşçısı olarak daha çok kazanırsınırsın..
Gastronomi oku iyi para kazanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar