- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede mi yönetici olmak istiyorsun veya iş hayatındamı? İkisindede bir çok özelliğe sahip olmalısın.Biri otoriter olmalısın, kararlı, dikkatli, adil, arkadaşlarına veya sevdiklerine torpil yapmamalısın (biraz türkiyede zor), dayanıklı, detaycı vs.Bu sitede yönetici olmak istiyorsa yanılmıyorsam yönetimi mesaj atmalisin ama ayni zamanda küfürlü yorumları, yaşı tutmayanları şikayet etme yeteneğin olacak.Bu özelliklere dikkat ettiklerini düşünüyorum .
Hayırlısı olsun inşallah hedeflerine ulaşırsın :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
SoulmatesneverdieJr'ı kafeslememi sağlarsan ve Floydian4'ün bi daha atılmıcağına söz verirsen oyum sana!1!11!
311 Yorumla
Soran+1 yılzaten Floydian4 korumam altında;))999dokuzz))
SoulmatesneverdieJr 'da alet olmaya hazırmış emellerime ama ben kabul etmedim,yani her dediğimi yapabilir,onun içün onu kafesleyebilirsin dostum .Seninde oyun banaysa neden olmasın;;))999999dokuzz
Soran+1 yılayıp etmiş o o zaman.demekki banada yapacaktı hain:8((((( ben yönetici olarak size yenilikler yapiyim bunun bana yaptığına bak8((((888sekiz( . Cilve yapıyo olmasın sana,banada yaptı;)))9)9999.Emellerine alet olmaya razıyım didiydi;))99)))999dokuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Soran+1 yılEn tatlısı basküler 3< benimki;))))) ondan sonrada floydian4 geliyor;))))99 en yağuşuklu delüğanlu basküler;)))99,99dokuz))
Soran+1 yılüzüldüm,ne diyeyim:(((((((88..beni çirkin buluyor.Bir sorumda beni çirkin bulduğunu söylemişti zaten:(((((8 hayatında gördüğü en çirkin kadınmışım:((888(((
Soran+1 yılbanada dohuzlamak yakışır;))))))))999dohuz))
"Seni katılıyorum" diyen ve üstün yetenekli, çevik, aktif zekalı ve koyun bakışlı olduğun "içün" burada idari amir olmak senin en doğal hakkın diye düşünüyorum.
Aklıma "Burhan abi" geldi: "bu beynin kıvrımlarının oluşması içün yıllar geçti uleen, bir burhan altıntop kolay yetişmiyü". Bir de böyle desen bence oldun sen.61 Yorumla
Soran+1 yılzaaaa puahah :)))9999
once nufus cuzdanı fotokopisiyle muhtara git .. ona de ki "ne tur bir insansın" .. sonra şaşkınlığını atamadan hemen bir taksi durdur ve yolun karşısına geçip parktan düz devam et .. ilk sağ sokağa tekme at, soldaki apartmana tükür ..
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir mi gerçekten?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evin içinde 3 tur koş,5 kez amuda kalk,aynaya baktığında yönetici olacaksın
33 Yorumla
Soran+1 yıldenicem ama olmazsa beni kandırmış olabilirsin, bilemem onu artık
üstün yeteneklerimin çevik ve aktif zekamın farkında olduğum içün yönetici olmak istiyorum.
Eee nede olsa damlaya damlaya göl olur. :DDD
eee ne biçim soru bu ya ALLAHIM YA RABBİM43 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGenç daha dün geldin buraya. Damlaya damlaya göl olur yerine Daha .ıçtığın .ok lağıma ulaşmadı desek daha doğru olur:)
10 Yorumla
+1 yılÖnce o kaşlarını düzelttir.
41 Yorumla
Soran+1 yılBunu sadece bana basküler diyebilir( memoli)
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. şimdikilerden bi farkın varmış gibi durmuyor, bence olabilirsin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşasın !111
+1 yılSenin şu soruların bana "armagedon" adlı üyeyi anımsatıyor .
03 Yorumla
Soran+1 yılo kim! hangi fake o! benim yerimde olmaya calısan?
- +1 yıl
Hanginiz fake anlayamadım .
Soran+1 yılo tabi
Sümüklerin akana kadar acı ye.. acıya dayanıklı olman lazım burada yöneticiler ne testlerden geçiyor off bir bilsen :)
00 Yorumlanickinin yanında balon olanlar cevaplar ancak sorunu
00 Yorumla
+1 yılKızlarsoruyor'a mesaj at ''siteyi benim üzerime yapın ben çok zekiyim'' de..
13 Yorumla
Soran+1 yılattım ama biz size tekrar dönücez dediler hala bekliyom.
- +1 yıl
tamam
Yönetici olunmaz yönetici doğulur..
:S:S:S
Allahta cezamı verdi böylece ne dedim ben yaa :/02 Yorumla- +1 yıl
:))
her şeyin bir bedeli vardır...hazırmısın bu bedeli ödemeye...
12 Yorumla
Soran+1 yılHAZIRIM!
+1 yılyönetim bu üstün yetenekli arkadası değerlendirin yoksa bill gates kapıcak bak acele edin
01 Yorumla
Soran+1 yılduyan duymayana anlatsın bence!1
Avatara baktım.. Bence bir Administrator tipi var..
01 Yorumla
Soran+1 yılbende tüm lider tipleri vardır dostum..bakmasını bilirsen;))))9)))bilirsin komşu arkadaşının külüne daima muhtaçtır;))999)))dokuz
Daha önce bir yerde görev yaptın mı? Bir yerin CEO'su musun? Bu atılganlık nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha benim üstün zekamı keşfedicek biri doğmamıştı o zaman.onun içün görev yapmadım ama doğuştan aktif zekayım ben;)
- +1 yıl
Hırs, aktif zeka vs. önemli değil bu işte. Daha önce bir yerde görev yaptı mı bu sorulmalı. 6 yıldır hack forum sitelerinin çoğunda yöneticiyim. Günümüzde en çok tanınan forum sitelerinde üst rütbelerde görev yaptım. Hala devam etmekteyim. (FrmTR) Devamlılık söz konusu. İlgi söz konusu. Zaman söz konusudur. Bu faktörler olduktan sonra sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. FaceBook'ta 1k'lık sayfayı yönetmek değil bu. Gerçek bir sorumluluk. Aktif zeka ile kimse "admin" olmuş değil bu ülkede! -Sazan.avi-
+1 yılÜstün yetenekli,çevik ve aktif zekalı olupta bunu söylemeye tenezzül eden kimseye rastlamadım bu yaşıma kadar.
00 Yorumlaolursan bol bol küfür yyersin:-)
comburlop diye atlama herşeye00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhesap numaramı veriyim, makul bi ücrete hallederiz.
12 Yorumla
Soran+1 yılücretle çalışmam ben! ben lider ruhluyum,kimse beni anlamıyor onun içün benim üstün ve aktif zekamı göremediniz!1!:((((
Nereyi yonetmek istiyorsun ?
16 Yorumla
Soran+1 yılBu siyeyi yönetecek gücü kendimde buluyorum.lider ruhluyum ben;))dokuz)9
Kimin fake'isin sen gı?!11 Bir de bizim stilimizden esinleniyorsun yorum yaparken, ayıp :(((8
115 Yorumla
Soran+1 yılyeni üye oldum ben buraya,dün üye oldum:( yeniyim ben:( kendimden esinlendim:( fake degilim ben ferihayım ben feriha bunu ferihakodumdan esinlendim işte;))))999,
Soran+1 yılben level 3 ün altındayım.ama görüceksin yönetici olacam burda sana mesaj yollayabilicem ;)))99dokuz
Soran+1 yılpink diye lider mi olur nan!11111!birbirbirbir
Soran+1 yılGelemiyom :(
Soran+1 yılayrıca meşkül ve sempatik biriyim şuanda evden çıkmam gerek,bilirsin liderler daima meşgüldür;;)))))999
Soran+1 yılheee tamam oldu :O
Soran+1 yılben çıkıyom ama he sonra cevap yazmadım diye alınıp arkamdan ağlama;) hoşçakal halkım!1
Soran+1 yılGençkızlık hislerimle oynadın;((( hani mesaj yazıcaktın bana?*?* duygularımla oynuyorsun. çapkın bir serseri misin yoksa? ;( <\3
Soran+1 yılayyyyyyy aman sen yollayınca mı kalkıcak hıh..kimsinki sen1
Soran+1 yılHADE LEN! Ben yeni üye oldum buraya nan seni tanımıyom bile!*2
Soran+1 yılAyrıca ben senin yerinde olsaydım arkilik isteği bile yollardım,totonun kalkıcağnı düşünmediğim içün,çünkü ben safım;((
+1 yıloylama yapılsın..oyum söz sana!
11 Yorumla
Soran+1 yılişte bu ya halkım benim!11bir
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. akıllısı bizi bulmaz ki.
10 Yorumla
+1 yılistemek başarının yarısıdır
zaman ayırman lazım?01 Yorumla
Soran+1 yıltamam,çok zamanım var.içimde büyük bir güç ve liderlik duygusu hissediyorum
Benden sana tam destek :D
05 Yorumla
Soran+1 yıltek yanımda sen varsın zaten:( bide basküler:( <33
Soran+1 yılÇok iyi olur ya:(((( bende liderlik ruhu var aslında,biliyorum;)
Soran+1 yılher lider kendini bilir,bilirsin;))))9999dokuz))
işletme oku yada çekirdekten başla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaşlarını aldırmadan yapmazlar.
30 Yorumla
+1 yılönce beni kafeslemen lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılSen benim bildiğim kızlardan değilsin tamammı!111!bir! beni hain emellerine ait edemessin,bende seni edemem
- +1 yıl
halbuse ben alet olmaya razıydım, neyse bol şans:)
Soran+1 yılŞansa ihtiyacım yok benim dostum;))))99 ben doğuştan bir liderim;))9dohuz) ama sagol yinede;)) bunu başka zamanlar için kullanırım;))9
+1 yılYöneticlik vasfın ve azmin var mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük bir hırs var içimde,hissedebiliyorum bunu.Tanrı aşkına..
- +1 yıl
Hırslı isen olamazsın.Olsan da başarılı olamazsın.Azimle hırsı birbirine karıştırma evlat :)
- +1 yıl
Dikkat et.Hırs demedim;azim dedim orada.
Soran+1 yılazimde var:(
- +1 yıl
O ikisi birarada olmaz.Hırs,azmin düşmanıdır.Hırs kısa yoldan ulaşmayı ister.Ulaşamayınca da söner.Ancak azim öyle değildir.Bir yol olmazsa öteki yol.O olmazsa ötekisi.Ne kadar uzun zaman aldığının pek bir önemi olmaz.
- +1 yıl
Hırs önemli değil bu işte. Daha önce bir yerde görev yaptı mı bu sorulmalı. 6 yıldır hack forum sitelerinin çoğunda yöneticiyim. Günümüzde en çok tanınan forum sitelerinde üst rütbelerde görev yaptım. Hala devam etmekteyim. (frmTR-cuteach) Devamlılık söz konusu. İlgi söz konusu. Zaman söz konusudur. Bu faktörler olduktan sonra sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. FaceBook'ta 1.000 kişilik sayfayı yönetmek değil bu. Gerçek bir sorumluluk.
- +1 yıl
Yeni üyeyim kısmısını görmemişim be kardeş.Kusura bakma.Bizimde bir dünya meşguliyetlerimiz var.Kafa çok dağınık.cyber'in dedikleri gibi eğer bir forumda yönetici olmak istiyorsan çok doğru.Ancak sürekli on olman gerek.Bilgisayardan sıkılmaman gerek.2 saat başında oturupta sıkıldım diyip kalkarsan bu iş zor olur.
- +1 yıl
Gerek oyun forumlarında olsun gerek forum ceviz gibi forumlarda olsun teklif edenler olmadı değil.Ancak 9-10 saatini bilgisayarın başında geçiren birisi olarak samimi olarak söylüyorum maçam yemedi yani :O)
+1 yılalın bunu burdan
41 YorumlaKişisel gelişmeye ara ver.
03 Yorumla
Soran+1 yılolmaz,bu kadar gelişkin bir zekayı gerileyemem!11bir11!1!
Soran+1 yılye,ama biraz bırak.yeni yöneticiniz olacağım içün lazım;) Hem yesen bile zati ben hep geliştirdiğim için azalma şansı olmuyor;))))99999999
hırslanacak başka bişey kalmadımı
10 YorumlaÇevik ve aktif zekası olan neden söylesin ki
00 YorumlaValve ye haber veriyim.Admin arıyolardı.:Ç
00 Yorumla
+1 yıldeli ile münasebete girdin mi doğru söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılo kim karşıma çıksın demekki gizli gizli benden esinleniyor;) esinlenmek lafınıda floydian4 ten esinledim;) çaktırma
boy foto koy önce bakalım
04 Yorumla
Soran+1 yılfotomu koydum yüzden.tam objektife baktım
Soran+1 yılşimdide güzelim ama caktırmıyorum;)))999 bilirsin dostum,yöneticiler kıskanılır ;)))99dokuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılukala bile değilsin. ukelasın sen..
10 Yorumla
+1 yılhele bi soluklan yeğenim.
10 Yorumla
+1 yılNe içtiysen bana da ver.
00 YorumlaDiğer konusunda 325 cevap paylaştı. ukeyla :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltam yönetici ve lider özellikleri var bende.işte benim halkım beni çok iyi tanıyor;)),9!bir1
Oğlum Bak GİT!
00 Yorumlapff
08 Yorumla
Soran+1 yılpff off demekle olmaz oyunuzu bana vericeksiniz
Soran+1 yılyok yok,hiç rahat degilim ben, bende liderlik ruhu var,içimde bu gücü hissediyorum beni durduramassın!11
Soran+1 yılseni pislik diyerek daha saygılı davranıyorum
Soran+1 yılne fake i lan:)))))) o melül melül bakan benim
Gizli Üye(36-45)+1 yılolamazsın her önüne geleni yönetici yapmazlar
00 YorumlaZor, çok zor..
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım