ve olunabilmesi için neler yapılması gerekir ssırasıyla.. googleden pek anlamadım acıklar mısınız
Cevabın nedir?
lisans eğitini sonrası önünde yüksek lisans seçenekleri olacak herhangi bir konu ile ilgili uzmanlaşacasın o konuda. Sonra doktora için başvuru yapacaksın. Önünde uzun bir yol var. Merak etme lisans sonrası önünde çok fazla seçenek olacak. Sen yabancı dili hallet mutlaka.
02 Yorumla- +1 yıl
sınıf ögretmenleri yani eğitim fakültesi yabancı dil eğitimi vermiyorki ama
Belli bir bölümde akademisyen seviyesinde eğitim almanız gerekiyor. Mesela ben İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyorum ve mezun olunca üniversitede akademisyen olma şansım var. Ama sizin başka bir şey olma şansınız yok.
07 Yorumla- +1 yıl
matematik bölümü peki?
- +1 yıl
ee üniverstede sınıcıları okutan kişi nasıl kariyer yaptı ozaman kafam karsıtı :(
- +1 yıl
çap neki :)
- +1 yıl
çift anadal programıymıs :) yok ya kalsın ozaman
- +1 yıl
ya ben bir tane okuyayımda o bana yeter... cok zor olmasın mühendislik fakültesi gibi ya.. aslında hacettepe maden mühendisliğide olabilir 2020 de kendi madenini üretcek ya türkiye belki gelecgi parlaktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılSınıf Öğretmenliği konusunda kac akademisyen alinmis aliniyor mu önce bunlari arastirmak gerekir önce bunlara bakmalisin ama sanmıyorum
07 Yorumla- +1 yıl
peki sınıf ögretmenliğinden başa bir yere ilerleyebilir miyim?
- +1 yıl
Dedigim gibi sosyal bilimler Enstitüsü alimlarina bak bakalim pek bildigim alan olmadigi icin yanlis yonlendirmeyeyim. Ayrıca yoksis ilanlar siye aratip oralarda ogretim gorevlisi isteyen var mi bak bakalim. Tek bildigim edebiyatcilarin okutman olarak unilere alınması.
- +1 yıl
peki matematk bölümü naıl sizce
- +1 yıl
Güzel 👍 oradan yuruyebilirsin akademisyenlik yolu açık yüksek lisans yapiyor sarti genelde istenir kendine 6 yillik kalkinma plani yapmalisin
- +1 yıl
o nedmeke 6 yıllık kalkınma planı derken :)
- +1 yıl
4 yil lisans 2 yil yüksek lisans kendine bu hedefleri belirle😊
- +1 yıl
o bölümde zor diyolar hemde devlete atanma yok birde puanlar cok düşük iyi olsa bu kadar düşük olmaz :)
+1 yılOlunur da alım olduğunu sanmıyorum. İçeride dayın falan varsa
03 Yorumla- +1 yıl
yok dayım falan
- +1 yıl
Zor o zaman. Memnun değil misin? Tekrar başka bölüm oku?
- +1 yıl
zaten Şu an okumuyorum bu sene gircem inş :) sınıf ve matematik arasında kaldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir lisan eğitimini tamamladıktan sonra. ALES + Dil sınavına girip akedemik başvuru yapıp Araş gör. olmak için uğraşacaksın
016 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılilerleyebilirsinde bu devirde sınıf öğretmeni olmanda zor yani bence ütopyanda biraz basit görme atanmak hiç de kolay değil.
- +1 yıl
6 bin atama yapan ve 72 ile kapatan bir bölümden bahsediyoruz kamuya bu puanla bu kadar sayıda baska hangi bölüm aldı acaba?
Cevap sahibi+1 yıliçin içinde olmadıgın çok belli alan sınavı felan 3 ayrı sınava giriyorsun ayrıca tamam alımları iyi olabilir ama 30 bin mezzun var 24 bini yine bekliyor.
- +1 yıl
18 bin mezun var :)
Cevap sahibi+1 yılhayatım bu kpss öğretmenlik ataması ile geçmiş biriyle konuşuyorsun ne 18 bini Şu an 18 hersene mezunu ki sen 2 3 seneye gireceksin seçim zamanı diye bu zamanlar atama oldu 2 sene ye görürsün ne diyim.
- +1 yıl
hadi ya hevesimi kırdın zaten sun okumuyorum bu sene girmeyi düşündüm :(
Cevap sahibi+1 yıloo 5 sene sonrasını hiç düşenemiyorum ben 3 sene uğraştım bu kpssyle 86 alıp anca atandım sınıfcılar aşırı yüksek yapman lazım bakma sen o puan 72 3 sınav ortalaması alınıyor ve 1 puanla 3 bin kişi oynuyr.
- +1 yıl
siz ne ögretmenisiniz
Cevap sahibi+1 yılFen bilimleri
- +1 yıl
onun atamaları baya yüksek ya... olsun kader kısmet hele bir diploma elimizde olsunda elbet birgün atanırız...
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun
- +1 yıl
amin inş.. o da olmadı hacettepe maden mühendisliği yazacam
Cevap sahibi+1 yılya sınıf öğretmenliğide iyidir ama atanmak gerçekten zor kolay değil hele 5 seneyi hiç göremiyorum ama yinede tabi alternatifklerinde varmış neyi seviyorsan onun peşinden gidersin artık.
- +1 yıl
parayı seviyorum kariyeri seviyorum :) :)
Cevap sahibi+1 yılboşver parayı felan huzur sağlık yeterlii.
+1 yılEgitim bilimlerinden ilerlersrn prof bile olursun aleste iyi puan yap
012 Yorumla- +1 yıl
alım var mı yani
- +1 yıl
Hangi universitede olacagina bagli neden olmasin
- +1 yıl
bursa hariç her yer :)
- +1 yıl
Oluuur okuyo musun simdi nerde
- +1 yıl
Şu an okumuyorumlys ye hazırlanıyorm
- +1 yıl
Uzun bir yol var onunde universitede kslmak istemezsin belki
- +1 yıl
aynen ama ilerde acıta kalınır diyede korkuyorum
- +1 yıl
Niye acikta kalcan ki
- +1 yıl
ee atama durursa?
- +1 yıl
Ogretmenlikte bu ihtimal hep var
- +1 yıl
aynne o kötü işte
- +1 yıl
Hersey olacagina varir
eğitim fakültelerinde olabilir
00 YorumlaOlmaz
03 Yorumla- +1 yıl
hadi yaaa
- +1 yıl
canın saolsun
+1 yılSanmam
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tekrar sınava gir istediğin mesleği yap 😊
- +1 yıl
istediğim meslek zaten ;)
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım
Ciksss
01 Yorumla- +1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sınıf öğretmenliği bölümü okuyan biri üniverstede hoca olabilirmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat