Gizli Üye(36-45)+1 yılokuma bence :) bızım iş guvenlıgı uzmanını ben yonetıyorum ıkı patronun olucak bır fırma patronun dıgerı gıttıgın fırmanın patronu
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşimdi o personel sayısına gore degısıyor kısı basına dusen 5 dk dır oyle hatırlıyorum benım 100 personelım var bana ona gore gelıyor her hafta bende ama sımdı bunların kademelerı var tatlım derecesı c b a gıbı en ust olan a sevıyesı zaten en yuksek maası onlar alır onlarda cok tehlıkelı sektore bakar ben az tehlıkelıyım bana c gelıyor ama b de geldı sen basta c olucaksın zamanla ve sınavla kademe atlayabılırsın
Cevap sahibi+1 yılbızımkı 2000 alıyor daha yenı 6 aylık :)
Cevap sahibi+1 yılbulursun iş sımdı her fırmada iş guvenlıgı sart.
+1 yılİş Alanı Baya bir Geniş.. Tercih yapmadan önce derslerine bak bölümün.. Kafana yatarsa tercih yap bence..
04 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de her işyerinde isgç personeli bulundurmak yasayla zorunlu hale geldi... Dedigim gibi bölümün derslerine bak.. Şimdi tercih yaparsın ama bölümün derslerini geçemezsen diplomayı alamazsan bosuna okumuş olacaksın
- +1 yıl
firmadan firmaya değişir tatmin edici ama :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 416 cevap paylaştı. pek iş olanağı bekleme ama gelişen ülkemizde yeni kanunlarla beraber önü açılırmı diye sorarsan açılır
012 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılMühendis olursan bir kursla bu belğeyi alıyorsun zaten :D
İş sağlıgı ve güvenliği okumak bana saçma geliyor :D00 Yorumlaİhtiyaç var Şu an ama univlerin belli bölümleri de kurs alarak is güvenliği uzmanı olabiliyor
02 Yorumla
+1 yılBu fabrikalarda ISG danismanlari oluyor sanirim onlar dimi bu bolum mezunları? Keyifli isleri bence
010 Yorumla- +1 yıl
bence bulursun çünkü her işletmenin bulundurma zorunluluğu var artık. belli bir çalışan sayısını geçenlerde bildiğim kadarıyla
- +1 yıl
dolar diye bişey yok bu her meslek için geçerli nasibinde varsa olur dert etme :)
- +1 yıl
:) korkacak bişey yok rızkın seni biyerde bekliyodur
- +1 yıl
inan bilgim yok yanlış bişey aktarmayayım :)
- +1 yıl
bayan için uygun mudur bilemedim ki. fiziksel kuvvet vs isteyen bir bölüm sanki ama
+1 yılO bölüm çok iyi
İs bulma. imkanından yüksek :) oku07 Yorumla- +1 yıl
Benim babam o işi yapıyor şantiyelerde şu an rusyada barajda çalışıyor. baraj yapımında.21 yildir Avusturya ya bağlı andritz hydro adında şirkette çalışıyor. hic olmadı babam ayarlar sana iş :)
- +1 yıl
Bulamazsan yardımcı olur babam. benimde tanıdığım proje müdürleri var :) arkandayim :D
- +1 yıl
Kimseye mesaj atmiyorum maalesef
+1 yılgüzel bölüm bizim iş yerinin iş güvenliği uzmanı var hiç bişi yapmadan koparıo bizi :D
04 Yorumla- +1 yıl
bulursun ya şimdi şartlar onu gerektirmye başladı şaka yapmıorum bak her iş yerine şart oldu
- +1 yıl
Siniflarini bilmiorim acikcasi
+1 yılsorumluluğu çok fazla aldığın paraya değmez
12 Yorumla- +1 yıl
tercih senin ben o riske girmem hele trkiyede bizim işçilerin en büyük hobisi tüm emniyet sensörlerini devre dışı bırakmak
+1 yılgüzel, şantiyelerde iyi kazanırsın
17 Yorumla- +1 yıl
Bizim şantiyelerde hep ihtiyaç oluyor,
GAMA
ENKA
Borusan
Çalık
Rönesans gibi şirketler hep ISG cii arar her projesinde - +1 yıl
Dolma diye birşey yok ki bu sektörde, Proje alınır sen başlarsın, proje 3 sene sürer zaten, sürerken iyi intiba bırakırsan devam edersin, ama her zaman ISG ci lazım oluyor, 5 sene sonra da lazım olacak.
- +1 yıl
Şantiyeye gidenler ki "Irak, libya, kazakistan vs" 3000 dolardan başlar
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar