AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
245Cevap
Kankamla otobüsteyken kalabalık yüzünden kıkır kıkır gülerken ani fren sonucu yere düşmüştüm. Tam yanımdaki 100 kiloluk amca da sağ olsun o kalabalıkta elime basınca parmağımda lif çekilmesi olmuştu :D
iyi kurtarmişin sen İstanbul'da toplu tasımada esini coluk cocugunu yitiren insanlarvar neleri heba oldu be hey gidi hey hahaha :-p
Durakta, durduğunu zannettiğim otobüs den, inmeye kalkınca, attığım taklaları sayamadım.
Olay yeri mecidiyeköy :((
daha demin okuldan eve gelirken dayının biri şoföre silah çekti... 2 lira vermem diye... en güncel olanı bu..
Dolmuşta bir yaşlı amca bana yerini verdi ve bende oturdum. Aradan iki dakika geçti ''neden teşekkür etmiyorsun kızım'' dedi.
:D..
Benim maceram yaşlılarla oluyor genelde. Bazen "acaba ahirete yolculuk mu yapıyoruz?" diyorum. Sabahın erken saatinde Ulus'ta gezmeye gidiyorlar.
bir bayram günü sırf otobüs bedava olduğu için saatlerce otobüs bekledim ve gelir gelmez arabaya atladım tabi otobüs beleş ya tıklım tıklım dolu ben binmeye çalıştıı
Çalıştıkça geri püskürtüyo dört beş denemenin ardınddan sığdım ama çok rezil oldum
😁😁😁😀😀😂😅😅😅😅🙈🙈🙈🙈🙈
ahahahh malmış adam da kapıyı açmayan sofor ılkkez duydum :D
😄iyi yapmışsın. Bende tam inicekken dörtlüde oturuyorum ayağa kalkmamla şöförün frene basması bir oldu. Karşımdaki amcanın kucağına oturdum😔 Hiç hatırlamak istemediğim bir anıydı. Nerden aklıma geldi
Ayakta duruyordum bir defa direklerden birine tutunmuş tum şöför ani bir fren yaptı direk yerinden çıktı düşmemek için baya çaba sarfetmiş tim
Otobüste yer verdiğim amca ertesi gün evlenme programınfa kolbastı oynuyodu dhdjdj Murat Sakaoğlu
Hiç böyle bşy yaşamadım yaa ne zaman açarmısınız desem ön kapıyı saolsunlar açtılar yani :)
:) iyiymiş bende soforun kafasına dustum rezıl oldum bırde sofor demesınmı bişey var mı hastaneye goturelim mi dıye koptum orda:)
Sınıf arkadaşım kapıya sıkışmıştı yarısı önde yarısı arkada 10 metre gitti gülmekten kaptana söyleyemedi kimse 😂😂
ben kolumu bulamamıstım. kasıdım kolumu ama hıssetmedım :D
:D Anılarım çokta bu kadar güzeli yok :D çok güldüm sdgagag
3 gun otobuste ust uste kaza gecirdim ya otobus kaldirima vurdu ya da otobuse vurdular arkadaslarim benimle birlikte otobuse binmiyodu😃
Belki de elini kolunu çekmediysen ondan açmamış olabilir.
bir tacizciyi dovmustuk arkadasla. Bide arkadasim gida zehirlenmesi gecirdi farketmedik otobuste kustu ama cok farkli bir anisi var .
Parmağımı sıkıştırdım kapı mengenesine İzi duruyor anı olarak.
Bir gün toplu taşımaya bindim, geleceğim yere varınca da indim.
Kolum otobüsün kapısının arasında kaldı ve şu an solağım çünkü 1. Sınıftaydım ve sağ elimdi 6 ay alçı ile uğraşmıstık
Sen kesin Maltepe de oturuyosun ozaman :-D bende ne zaman binsem aynen dediğin gibi kapanmiyodu bir çok kez kavga etmisimdir.
Çantami yanlislikla bir erkeğin başına carpmistim haha kızarmıştı basi :Ds
genelde para verme veya vermeme konusunda oluyorr duu
Benim. anilarimi yazsam kitap cevirsen film olur cik fazla anim var.
benim var en arkadan bir ses gelmişti otobüste kaptaaaaann kapıyı aç kafam sıkıştı diye :) kafayı nasıl sıkıştırmış çözemedim
biraz sakin ve saygılı bir ses tonu kullanmakta fayda var
Metroya tam binerken kapi kapandı sıkıştım 😂😂 Bütün kızlar yarıldı gülmekten. Valla yalan yok bende güldüm 😂
sırada artist artis beklerken şoför geldı kapıyı atı , arabaya bınmeye başladık , akbili bastığımda duyduğum 'yetersiz bakiye' sesi beni yerin dibine soktu
Kayseri'deydim. Halk otobüsüne bindik. Ayakta yolcular... Kızlar da var. Tutamaklardan tutan bir kız, sıfır kol giymişti. Beden takmamıştı, resmen memelerini gördüm. Dimdikti. Otobüste boşalmıştım.
toplu taşımada bir kız popoma elledi. en çok ona şaşırmıştım.
bide bitane teyze durduk yere bana anılarını anlatmaya başladı onu dinlemiştim inene kadar :)
Her gün sıkıntımı çekilir arkadaş hiçimiz boş olmaz metro deli oluyorum millet utanmasa metronun üstüne binecekler yer yok millet artık bir birlerine tecavüz edercesine atlıyor
😂😂😂😂😂😂😂 bende iett deyken çok sıkışıktı kapı açılmıyodu bebek arabası geçsin diye tanımadığım bir karının üstüne oturdum kadın ağladı ndzysksyfkrys
İstanbul yaşamı normal yani kalitesiz bir yaşam bu olayın orda olmasına hiç şaşırmadım :)
fransada nice'de otobüste bir çocukla bakışıyorduk :D
Yollarda lord minübüste ford anıları olanlar bu yoruma 😂
Geçmiş olsun dolu otobüse neden binersiniz anlamıyor Avrupanın en konforlu rahat toplu taşıma sistemine sahibiz ibb öyle diyor
öyle durumda anasına bacısına küfür et. biber gazı varsa ordaki 100 kişiyi biber gazıyla zehirle. olay çıkart.
Ya amcanın teki bana çarpmıştı ama nasıl bir çarpma ta en sondan şoförün yanına ışınlandım sen yeni mi bindin bir daha kart bas dedi. :(
Bugün iett otobüsüyle yaklaşık 100 kişiyi kadıköye götürüyorum.. Amaan neyse üşendim otobüs kullanmıyom ben yok anım flan 😂😂
18 yaşında ki @Pembepanter66 şöföre mal dediği ve 100 kişiyi aynı anda beklettiği için artık o eskisi gibi değil o artık bir aykırı o artık bir tetikçi, o artık bir intikamcııııııııııııı
Burak diye bir arkadaşım var onu taciz etmişler hep anlatırdı
2006-2010 yılları arası otobüste biletçilik yaptım. Dünya kadar türlü insan tanıdım şerefsizim.
Kadikoye otobüsle mi gidilir metroyla gitsene 😂 cok var anim da anlatmiyim burda
Ahahah. Ilginc tipler var. Karikatur gibi. Iyi yapmissin.
var kanka değdirdim değdirdiler felan fantezi yüklü bir otobüs yani :)
Sigaranın yasak oldğnu ankamayan bir taksiciye çatmam dşnda anım yok
var imamhatipli kızların tacizine uğramıştım lisans okurken...
uzun zamandır kullanmıyorum ancak yarın deneyim bakayım ilginç bişi gözlemlicem mi :D
hergün kadıköye geliyorum hergün ayrı bir olay var 17B De koyun taşınırmı otobüste bu gömzler bunu gördü
50-55 yas arasi bir teyze me-meleri inene kadar sırtıma dayamisti.
Dönüp bakamadim.
Demek ki fordteyzecilik böyle oluyormuş
Bir keresinde kulaklığı taktım sanıyordum oysa ki tam takmamışım şarkı açmıştım allahtan tek taraflı takmışım herkes bana bakmıştı 😂😂
Minibüs kapılarına kafamı az çarpmadım. Bide havalı iniş yapıyorum kafa deyince rezillik Minibüsde havalı olmak düsün yani Minibüsde😂 😂
Adam arkada sigara iciyodu 15 sene once falandi bide sarhos vardi. Soforde kaldirima csrpti sarhos sovmeye basladi mmk arabayi devircek diye
biz farklı illerden istanbula gitmiştik eğitime orda metroda olmuştu işte gülümsedim şimdi aklıma gelince ya:)
var genelde koltuk arkalarına sözler yazarım nereye gidiyorsam ogunun tarıhını atarım :)
körüklülere bildigimde aklım çıkardı ulan koparsa b. ku yedik diye ,)
TEBRİKLER. Bizden bir takım düdüklü tencere kazandınız.
Beni biri taciz etmeye calismisti çok kalabalikti 😂