AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
245Cevap
Haziran dı sanırsam. Elimde güllü dondurmayla otobüse binmiştim. Her zamanki yerim olan tekli koltuğa oturmuştum. Dondurma bitti arkanın da kapısı açıktı. Atmaya yeltendim arka dörtlüden bir genç dur atma demeye kalmadı bardak gitti dondurmanın suyunun birazı da gencin pantolonuna bulaştı. Çocuk bir bana bir pantolonuna bakıyor. Ne diyeceğimide bilememiştim o zaman 😄
metrobüse binmek her seferinde bibr anı zaten. İstanbul'da yaşayanların dolu vardır. metrobüste dışarda kar yağarken içerisinin tıklım tıklım oluşu ve montu çıkarmama ragmen terlemem. metrobüs minibüslerin kapısının kapanması için dışarıdan ittirmeler. metrobüsten inerken kapı açıldığı an milletin içeri saldırması ve sinir krizi geçirip herkesi ittirip olay çıkarmalarım. hayvan minibüs şoförünün motorlu kurye manyak gibi sürüyor diye arkadan vurup yere düşürmesi. daha tonla var
utanç verici olan yaşlı teyzeyi fortlamam var kadın konuşamıyor dilsizdi galiba asdagasd tarzı sesler çıkarıp sesini yükseltiyordu. minibüsteyiz kadın elini koltuğun üzerindeki demir tutacak yerlere koymuş benim de boy uzun fark etmeden kadının eline sürtüp duruyormuşum kadın bana bakıp bir şeyler demeye çalışıyor ama anlamıyorum en sonunda uyanıp geri çekildim. oldukça utanç vericiydi :)
Ya gecen gun okula gidicem otobuse bindim oturuyorum ilk durak oldugu icin otobus 10 dk bekler cocugun biri geldi sofore dedi abi ne zaman hareket edeceksin diye adamda simdi dedi basti gitti cocugu almadan 😂
:D..
Bir genç kız vardı oturuyordu amca ayaktaydı. Kıza seslendim kulaklık yüzünden duymadı ardından dokundum kalk amcaya yer ver dedim ve amca kulagıma 'oglum benim basurum var' diye fısıldayınca direk kendimi ilk durakta dışarı attım :(
yaşlı amcalarin topluma bir yarari yok. birakta genç kizlar otursun koltukta. ama kiz çirkinse kaldır tabiki
O kadar kalabalık bir otobüste kız kadın değil erkekler kalkmalı.
14 yaşındaki Melisa, dedesi yaşındaki İETT şoförüne mal dedi. O artık bir bad girl!
Ahaha ruh hastasi ya hangi hat o? Ben on kapiyi actiriyorum otobus bosken bile ya en ondeysem o kimmis de beni orta kapiya yurutecek? Hele tiklim tiklim doluyken asla gitmem on kapiyi actiririm :D
17 B 😂
Ahaha kopru calismasi baslamadan once en sık kullandigim otobustu. 17B soforu acmaz kapiyi bosuna zorlama 😂
Yere iğne atsan düşmeyecek kadar dolu.. metrobüsteyim. işte bende tabi okadar dolunca kalktım bir dayı vardı çok yaşlı sonra kalktım mk dayısı oturmadı yüzüme bile bakmadan sağol çocuğum dedi.. sonra bir baktım bir kız oturdu onbeşonaltı yaşlarında.. mk sinirden ellerim titriyodu resmen.. sonra indim zaten beleş mk diğer gelen metrobüse bindim
Bir cumartesi akşamı, kafam güzel, dünya güzel, herşey güzel...
Arabayla eve gitmek olmaz. Otobüse bindim, otobüs kartını basıyorum basıyorum okumuyor. Uzaktan gösteriyorum makinaya dayıyorum yok...
Baktım şöför gülüyor, bozukmu bu dedim benmi yanlış yere basıyorum.
Makina sağlam, dogru yere basıyonda kartta sıkıntı var dedi..
Karta baktım hesap kartı :D
Bende en son 2014 yilinda bindim taksim den bahcesehire seyir haldeyken uyudum taksim ile bahcesehir arasindaki mesafeyi cogunuz bilir İstanbul trafiginde 3.5 saat gidis cift katli iett ust katta uyudum uyandigimda taksim meydanindaydim inip muavine neden gitmedigimizi sorunca simdi geldik cevabi aldim saate baktigimda 6saat 15 dk uyuya kalmisim tekrar devam ettim gozumu kirpmadan :)
bir gün bindim biri yanaştı önüme doğru, bir baktım genç bir erkek, dedim sıkışık ya ondan dır.. sonra baktım sürtünüyor arkasını benim önüme, ben kaçıyorum o geilyor bir adım daha. sonra öyle yolculuk ettik. inince bir baktım geliyor arkamdan :) pardon saat kaç dedi :D söyledim sonra yürüdüm yine pardon bakırmısın dedi :D durdum buyur dedim nerde çalışıyorsun dedi :D sanane lan sktr git ddeim :D gitti :D
Oldu o kadar bos yer varken zenci kadinin biri geldi yanima oturdu posetlerini al dedi dedim oturcak baska yermi yoktu mirmirlanmaya basladi dedim kes sesini vururum suratina koca g... sigmaz buraya bosuna oturdun yanima assagiya inerkenden cekilmedi vurdum ayagina kufur etti s... pis kole dedim bende en sevmedikleri soz o cunku morardi kaldi
😅tam otobüs durdu ayağımı atıcam şöför sağolsun beni yok saydı ve arabayı çalıştırdı düşsem sorun değil de ayağım üstünden geçme gibi bir durumu vardı ama sağolsun hiç umrunda değildi sanki ayak sigortalı arkadaşım çekmese garanti gidicekti ayak
Belki orda duracak yere bulamamışdır durak dısında dedıysenız adama onları otobusdekı kameradan izliyorlar
Yok hayır kendi durdu zaten ben demedim durak dı tam
Bazen oluyor cok kalabalıksa adam takıp edemeyebıllıyor ınecek binecek kişiyi
Ya söylüyorum suratıma bakıyor araba hareket halinde degil bakıyo öyle
Adamında demek kafası bulandı boş boş bakdı demek
Aynen. Beyni yanmış 😀
Lise 1 deyken otobüse bindim arkadaşımla çok kalabalikti ayagimi bascak yer yoktu resmen o sirada da şoför hızlı bir şekilde dönüş yaptı o sirada bende zar zor tutunuyorum tabi adamin kucağına düştüm adam da noldugunu şaşırdı kalktım pardon dedim tüm yol boyunca yuzumu yerden kaldiramadim rezalet ya cok utanmistim 😃😃
Çok var ya birini anlatım. Yine minibus dolu tabi. Bende en arkadayim. bir kaç kişi indi bende tam inecekken minibus hareket etti bende caddeye dustum yuvarlandim. Minibus durdu baktı biseyim yok yoluna devam etti. Minibusteki herkes arka camdan bana baktı. Keşke caddeden hızlı geçen bir araba beni ezseydi de ölseydim.
Evet 50 lira vermiştim bozuk olmadığı için üstünü vermedi. Bende inmemden 1 durak öncesinde 50 lira üstü vardı dedim. Tamam yedik mi vercez dedi adam. 1 durak sonra inicem ne diyorsunuz dedim? Hıı dedi 50 lirayı verdi. İndim bende. İnerken ağzına vurasim gelmişti :D
Seninki de saçmaymış. Genelde ön tarafı acarlar öyle durumda.
Bunla ilgili sizle bir anımı paylaşmak istiyorum metrobuse binmistim baya kalabalıktı ama dışarıdan içeriye devamlı insanlar biniyordu sonra dışarıdan bir dayı bana seslenmez mi canım bak yanın boş yurusune oraya :D snra yanımdaki 1,10 kıza baktım dayı burada insan var nereye yuruyeyim dedim bu da saçma bir anım işte :D kisalarin işi harbiden zor ya onları yuceltin buyutun
Ahaha ah dede yaa 😂😂
@istanbulkiziiii ya :)
Ankarada her sabah ise giderken rezillik çekiyorum hangisini anlatayım ki yaşlılarla yaşanmış dolu hikayem var. Bir de sabah akşam öğlen farketmiyor sürekli 65 yaş üstü anlamıyorum bu belediye kimden kazanıyor
👍😅😅
@yendimkızbaşıma ama haksız miyim😀
Yalniz 65 yas ve uzeri ucretsiz tarifeye tabii :D
Ankara burasi hepsi yasli memur gardas ne bekliyon
özellikle etlik ve çankaya otobüsleri 65 yaş üstü kaynıyo :D
@dmladmla ben de Etlikte oturduğum için sürekli denk geliyorum:)
Var üleyn. Trende var. Bir keresinde bizim tren başka bir treni sollamıştı. Ohaa dedim. Makinistlerde kafayı yemişki izin vermişler bize hahaha. Karşıdan başka tren gelse çükü tutmuştuk neyse bişi olmadı Ellahtan...
Bende bir ara otobüsteydim. Stop düğmesine bastım otobüs hala gidiyor. Benim ineceğim yer gelip geçti bile bende bir sinirle bağırmıştım "dursana lan" diye. Adam yolun ortasında kenara çekmeden durmuştu :)
Adana'da otobüste parayı şoföre uzatmıştım, yüzüme bön bön bakmıştı ne bakıyorsunuz alsanıza dedim. Ben almıyorum muavin alıyor demişti, çok utanmıştım :D
@Littleelion adana'da hala muavin var mı ya en son öğrenci iken adanada vardı :D İstanbul'da hep muavin aradım ilk geldim yıllarda :D
@garavel34 Bu sene kaldırılmış :D
@Littleelion evet bende duydum çok üzüldüm :( nerde o eski baraj yolu balcalı , klimali boş araba diye bağıran adamlar :) şimdi hep uzaktalar :D
Ben de Kadıköy'e gitmek için otobüse binmiştim. Tam ineceğim sırada montum kapıya sıkıştı, gerisini anlatmak istemiyorum. :D
Azıcık kafam güzelken otobüse bindim. Yaşlı bir amca bindi kalktım buyur amca otur dedim. Adam kızım otobüs bomboş bir arkana bak üstümden sevap mı kazanmaya çalışıyosun diyip gülmüştü. Zaten 5 dk sonrada otobüse kustum 😢 çk utanmıştım
o serefsiz , soforun sakalini bicakla kökünden kesmek lazim, böyleleri benide sinir ediyor, ben esimle bir yere ciktimi tetikte oluyorum, ondan sonra arkadaslar cok takintili oldugumu söylüyorlar, alin iste bir örnek. nasil takintili olunmaz.
Iyi yapmssn canım okadar dolduyolarki srfszler snra incen diye biton soleniyolar ozaman almcksn okadar aliyosanda beklcksn inmemizi mal karaktersz herifler tek koltkta pasa gibi gidiyosunuz ananz bacnzda o otobuse biniyo ona gore tamam
8 yaşındayken annem beni otobüste unutmuştu. Bir sonraki durağa kadar ağlamıştım :)
bir kere ayaktayim yine
İnmem gerek
Adama diyorum müsait yerde kibar kibar
Otobüs genç dolu 😂
Baktim duymuyo
Burnumu çektim
Gaptaann sağda indir
Otobüs durdu
Eyvallah dayı dedim
La ben neden yaptim bunu 😂😂😂
Tartistim da en son inerken kapidan sen bu kapiyi acmak zorundasin aynen boyle bu senin isin dedim bastim gttim hak etti.. bu tavri. haksizdi cunku aklima geldi sinirlendim simdi bak
Metrobüste bigün gidiyoruz. Bir koltuk bosaldı. Herkes birbirine bakiyor kim oturacak diye. İcden "siz coolluğa devam edin ben otururum " dedim ve oturdum asd
Genç bir çocuk kucağıma düşmüştü metroda neyseki zayıftı da ezilmedim. Hemen kalktı özür diledi utandı falan ama ben istemsizce gülme krizine girdim belli etmeden önemli değil falan diyorum ikimizde kıpkırmızı olduk :D
Olmaz mi? Hareket halindeki dolmustan erken inmeye kalkistim sen misin acele eden ayagimi atmamla yere yapismam bir oldu. Trafigin arasında o degil de hic kimse yardim etmedi bon bon mal gibi izlediler camdan :)
Daha bugun derse giderken dolmusta bir suriyeli kadin herkesin icinde cocugunu emziriyordu. Hayattan tiksindim lan.
Olmaz mı hep böyle amcalar denk geliyor bana :)
Her gün bir vukuatım oluyor hangi birini sayayım?
Teyzenin yüzüne kapıyı kapatıp basmıştı bir şoför. Tuttum adamla kavga ettim. Bir de yolculardan azar işittim.
Bizim millet harbi harbi koyun.
Bende yoğun kalabaliktan inmem gereken duraktan duraktan tam inerken şoför kapıları kapattı ve yola devam etti otobüs olduğu için duracağı duraklar belli olduğu için biseyde yapamadim :D baya ılerde inmek zorunda kalmistim
bir ara sürekli İstanbul'da 97 hattını kullanırdım bilen bilir çok kalabalktır ve insanlar cama yapışır flan. Ne zaman binsem hep kavga çıkardı hiç sakin gidemedim ben o otobüste :D
Çok güzel bir anım var evden okula giderken otobüs geldi binerken şoför kapıyı kapattı arada kaldım çok canım acıdı şoföre dik dik baktım sonra başkaları beni sakinleştirdi :)
samsunda yaşıyorum otobüse 1 kere bindim onda da bomboştu hep yürüme gider gelirim ama tranvay anlatılmaz yaşanır ne 100 kişi de ne 200 kişi 500 kişi aynı şeye biniyor kucak kucağa oturmayı da geçtik
Bir defasında arkadaşımla ayakta gidiyoruz aniden durmasiyla arkadaşım çocuğun kucağına düştü düşmek dediğim oturdu resmen :D ayrıca seninkine benzer bir şeyler de yaşamıştım
dolmuşdaydım en arkada koltukta oturuyodum önümde koltuk yoktu şoför firen yapınca kucağımdaki çantayla beraber soförün yanına koşarak gitmiştim resmen çok komik olmuştu herkez güldü :D
hahhaha iyi yapmşsın :D benim de minibüste olmuştu aynen böyle. adam duruyor ama kapıyı açmıyordu. 3. kere söylerken bağırdım açsana kapıyı diye. mıymıntı mıymıntı açtı :D :D
konuyu tam anlayamadım ama sadece kızın "yrrak gibiydi!" deyişini duydum. duymamla birlikte sevgilisi olduğunu tahmin ettiğim er kişisi kızın suratına silleyi yapıştırdı. çok çılgınlar ehe
Bir kere bindiğimde, pasoyu bastım. Doğum günün kutlu olsun dedi.
Ben şok ben iptal ^-^
o nasıl oldu çok merak ettim? :)
@ayşetufan 23 Ağustos günü doğum günü kutlamasından dönüyordum. Bi' bastım "doğum günün kutlu olsun" dedi. Sonra otobüstekiler kutlamaya başladı. Güzeldi ^-^
Çok güzel olmuşta benim anlamadığım nasıl oldu da dedi :)
@ayşetufan Öyle bir uygulama gelmiş öğrenci akbilleri'ne ondan mütevellit, böyle bir olay oldu^-^
anladım nese artık.
Bazıları çok suratsız ve bir şey soruyorsun suratına bön bön bakıp cevap vermiyorlar. Ama Kadıköy'e giderken her bindiğimde önden indirmeyi geçtim durak dışı bile indirdiler hep.
Hangi birini anlatıyım kardeşim otobüs otobüs değilki sanki , kemal sunalın atla gel şabandaki dolmuşu bir şiki şiki baba kaseti yok
Metrobüse ilk duraktan binecektik sıra olduk. Sonra kapı açılınca herkes hucüm etti. Orta. yaşlı bir teyzede beni itti. Bende acımadım yaş felan bakmadan bende onu ittim
Terbiyesiz :)))) adam. baban yasindadir kim bilir. Ben olsam tam inerken kapiyi kapatirdim tost ederdim seni:)
Kadıköy otobüsleri metrobüsten daha kötü ya
Ben sürekli çantam dışarıda gitmekten sıkılmıştım
100 kişilik o kadar sıkışık pıkışık bir otobüste anı olarak yanına bu kalmışsa çirkinsin demek ki. :)
Ne saçmalıyorsun ya
senin ki güzelmiş ama ben fakir değilim otobüse binmiyorum spor olsun diye sadece yürüyorum :D
İstanbul'da metrobüste teyzeye yol vereyim derken aynı teyzeden çok sağlam bir omuz yedim. Dedim yürü boşver teyzeyi felan :)
ben sabahın 7.30unda cevizlibağdan pendike gitmek için 500tye binip uyuya kalmıştım :D 500tyi biliyosan nasıl bir duruma düştüğümü anlarsın :D
sosyal deney yaptım, otobüste bağırdım çağırdım,100 kişiden biri çıkıpta bir şey demedi diyemedi, hödük millet.
Yanlışlıkla ters yöne binmiştim bide farketmediğimden dolayı onun son durağına gidip taksiyle dönmüştüm :(
Çok koydu valla..
Bir kere kolum minibüste kapı açılırken dönen demir var ya oraya sıkıştı :) :) :) Utanç vericiydi. :))))
Arkadaşımin evine gidiyim derken ters yön tramvayına binmistim ve son duraktan bir önceki durakta fark ettim yanlış tramvaya bindiğimi baya geç gitmiştim arkadaşıma :D
Benim bindigim otobuslerde hic bir zaman benim inecegim durakta durmuyor ben sikayet etmekten biktim onlar bikmadi
Arkadasla otobuste makara yaparken arkamdan nefesini hissettirerek surtune surtune gecen dayiya, cikarip koyaydin bari dayı diyeli 2.5 sene oldu. Otobus yikilmisti bagirmisim istemsiz :D
ego kart vardi bir zamanlar arkadan sabah saaati 6 kart gönderdik ve sadece 2 si geri döndü giden gelmiyor tarzı bişey olmuştu o gün
var körüklü otobüsde kızın birini kurtarıyım dedim dünyanın sopasını yedim otobüsün içinde perişan ettiler :D