Az önce başıma gelmiş bir olay. Üstelik koluma bayıltıcı bir ağrı girdiği için dışarı çıkmaya çalışırken... Hiç olmadı :/ Allahtan evde birileri vardı :/ Varsa bir taktiğiniz bilelim 😅
Yazik kapiya ya :D niye kirdiniz ki? Ben olsam anahtar deligine toka sokar acmaya calisirdim. Acamazdim ve sinirlenirdim kesin. Sonra kapiya iki tekme olay bitti. Sonuc yine kirildi
+Çelik kapımızı hırsızlar 5 dakikada açıp girebiliyorlar. En sonunda dedim dış kapıyı da bunlardan yaptirsaydik bari 😅 şaka maka cidden kolay açılan bir şey degildi, yoksa niye kapıyı kiralim boşuna, manyak mıyız.
Ben odada kalmıştım, çekiç felan vardı kırayım dedim kapıyı, 2 denemeden sonra çekiç kırılmıştı. s sonra dışardan başka aletlerle kiliti kırdılar öyle çıktım
Ben yalnız yaşadığım için kapıyı tamamen kapatmam hiç Zaten bence banyo kapıları kilitli olmamalı, sadece kapanacak kadar tutmalı, zorlayınca açılmalı. İçerde birinin başına bişey geldiğinde de hemen açılmalı
Ben de kardeşime kızmıştım açmamıştı kapıyı vs... vurunca kırılmıştı kapının dil kısmı. Şaşırıp kalmıştım😂😂😂 Zaten kağıt gibi oluyor genellikle müteahid işi👍👍sorun olmaz o yüzden👍👍
En İyi Cevaplar