Aile & Toplum Banyo yaparken banyonun kapısını kilitler misiniz? Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bende çocukluktan kalma takıntı haline gelmiş, her zaman kilitliyorum : )) Banyo yaparken banyonun kapısını kilitler misiniz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Yok ben açık bırakıyorum 😅 2 1 Yorumla styxworld 1 yıl En güzeli Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayır kiltlemem ki tek yaşıyorum biri olsa da kitlemem haberdar sonuçta seslerden su sesi vs zaten duş kabini vs 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet, kilitlerim lakin annem kilitlemez, tek başına bir odada kapı tamamen kapalıyken duramıyor çünkü, biz de ona göre hareket ediyoruz. 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır acil durumda panik yaparım diye korkuyorum, depremden sonra kapı kitlemeyi biraktim 1 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Kilitlerim hatta kilitledikten sonra da kontrol edip banyoya girerim alışkanlık 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Tuvalet de banyoda her ikisini de kilitlemek alışkanlık, evde birisi olsun olmasın farketmez. 1 0 Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evde kimse olmasa bile kitlerim aynı şekilde tuvalet kapisida 1 0 Yorumla
L0veelatte Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hayır yalnız yaşıyorum 3 1 Yorumla styxworld 1 yıl En güzeli Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tek yaşadığım için gerek duymuyorum 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kapatırım ama kitlemem 1 0 Yorumla
gamzedemir6758 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Hayır kilitlemem 2 1 Yorumla CrayzMan06 1 yıl Bende kilitlemem ne olur ne olmaz diye Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Hayir 2 0 Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı. Kilitlemem. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır hiç kitlemedim 1 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 990 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Asenaa_x Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Kilitlemeyen varmıki 2 1 Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl @Asenaa_x var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok ben açık bırakıyorum 😅
En güzeli
Hayır kiltlemem ki tek yaşıyorum biri olsa da kitlemem haberdar sonuçta seslerden su sesi vs zaten duş kabini vs
Evet, kilitlerim lakin annem kilitlemez, tek başına bir odada kapı tamamen kapalıyken duramıyor çünkü, biz de ona göre hareket ediyoruz.
Hayır acil durumda panik yaparım diye korkuyorum, depremden sonra kapı kitlemeyi biraktim
Kilitlerim hatta kilitledikten sonra da kontrol edip banyoya girerim alışkanlık
Tuvalet de banyoda her ikisini de kilitlemek alışkanlık, evde birisi olsun olmasın farketmez.
Evde kimse olmasa bile kitlerim aynı şekilde tuvalet kapisida
Hayır yalnız yaşıyorum
En güzeli
Tek yaşadığım için gerek duymuyorum
Evet kilitlerim tabiki
Tek yaşamıyorum
Evet kilitlerim..
Kapatırım ama kitlemem
Kilitlerim
Hayır kilitlemem
Bende kilitlemem ne olur ne olmaz diye
Hayir