Sevgilim eski eşi ile görüşecek?

Merhaba, 2 seneye yakın bir beraberliğmiz mevcut ailelerimiz biliyor bütün çevremiz hatta bizi nişanlı biliyorlar... bende sevgilimde ilk eşimizden boşandık... ben eski eşim ile asla görüşmüyorum... çocuğum yok... ancak sevgilim görüşüyor görüşme sebebi olarak oğlunu öne sürüyor ve buna inanıyorum ama asla görüşmesini istemiyorum gönlüm razı gelmiyor şimdi eski eşi şehir dışında olduğu için kızını ona götürecek bir gün orda kalacak tekrar gelecek ve ben bu durum olursa ayrılmak istiyorum ve ayrılacağımda sizce kararım doğru mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba, 2 seneye yakın bir beraberliğmiz mevcut ailelerimiz biliyor bütün çevremiz hatta bizi nişanlı biliyorlar... bende sevgilimde ilk eşimizden boşandık... ben eski eşim ile asla görüşmüyorum... çocuğum yok... ancak sevgilim görüşüyor görüşme sebebi olarak oğlunu öne sürüyor ve buna inanıyorum ama asla görüşmesini istemiyorum gönlüm razı gelmiyor şimdi eski eşi şehir dışında olduğu için oğlunu ona götürecek bir gün orda kalacak tekrar gelecek ve ben bu durum olursa ayrılmak istiyorum ve ayr
Sevgilim eski eşi ile görüşecek?