Eski eşim bir gün döner mi?

merhaba arkadaşlar 3 sene bi birlikteliğim' vardı ve evlenmeye karar verdik adına x diyeyim ondan nefret ediyorum ama hergün onu düşünüyorum 1 sene oldu ayrılalı sadece 3ay evli kaldık evlendikten sonra sanki başka biriyle evlendim şiddet küfür yani inanamadım nişanlıyken sevgiliyken yani beni okadar çok düşünen biriydiki bana bi şey olsa ağlardı oturup sürekli yanında beni görmek isterdi her dakika konuşmak isterdi mesela bu konuda kadınlar daha çok isteklidir ama erkek olduğu halde sürekli benimleydi yani evlendikten sonra ailesi çok karıştı bizi duman ettilet yani ve severek mecburiyetten ayrıldım bi sene oldu geçen bi kızla görmüşler Allaha havale ettim tabi ama aklıma yaşadıklarımız gelince ağlıyıp üzülüyorum ondada yokmudur böyle hisler yani o daha çok sevdiği halde hiçmi birşey kalmamıştır sizce barışmak gibi bi niyetim yok kurtulduğum için seviniyorum ama onun böyle lmasına sınır oluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
hayir istemek degil yanlis anlasilma olmasin cok pisman olmasini istiyorum sadece ben yasadigim o guzel gunleri dusunuyorum onu sevdigim yada donmesini istedigim yok sadece pisman olsun ve agzinin ortasina bitane geciriyim istiorum olayin ozu budur :D
Eski eşim bir gün döner mi?